2019-2020年高考英语一轮复习高考提能练四十二Module6TheWorldx27sCulturalHeritage外研版选修_第1页
2019-2020年高考英语一轮复习高考提能练四十二Module6TheWorldx27sCulturalHeritage外研版选修_第2页
2019-2020年高考英语一轮复习高考提能练四十二Module6TheWorldx27sCulturalHeritage外研版选修_第3页
2019-2020年高考英语一轮复习高考提能练四十二Module6TheWorldx27sCulturalHeritage外研版选修_第4页
2019-2020年高考英语一轮复习高考提能练四十二Module6TheWorldx27sCulturalHeritage外研版选修_第5页
已阅读5页,还剩9页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、2019-2020年高考英语一轮复习高考提能练四十二Module6TheWorldsCulturalHeritage外研版选修完形填空(XXxx遵义航天高级中学第一学期模拟英语试题)Over the last 15 years, as a doctor, I have had heart-to-heart con versati onswith countless patients near the end of their lives. The most monemotion they express is _1_. And thats _2_ I came up with a projec

2、t to en courage people to write a _3_ to their loved on es. Its a less on I lear ned years ago from a memorable_4_ patie nt.He was a retired _5_ with a cancer. Every day, his _6_ spe nt many hours watching him watch television.She explained to mehe had never been much of a _7_in their 50-plus years

3、of marriage. But he seemed quite _8_ to share his ideaswith me, _9_ when it became clear his days were _10_. He spoke of his deep regret for not havi ng spe nt eno ugh time with his loved wife, and of his great _11_ in his son, who had joined the Navy in his fathers footsteps.One after noon, whe n I

4、 men ti oned these _12_ to his wife and son, they looked disbelievi ngly at each other. They tha nked me for being so kind but _13_ my patie nt was un likely to express such feeli ngs. To make sure his family could hear his _14_, I took my video camera with me the next morning and with the patients

5、_15 , recorded an open letter from him to his family. Whenl gave them the6_letter, both his wife and son were moved to tears.The experienee 17 my letter project, which can help people plete their life review tasks: apologiz ing to those we may have hurt; _18_ those who have hurt us and saying “ I lo

6、ve you” . It may take much courage to write a life review letter. For some people, it may _19 ep and troubli ng emoti ons. _20_ it may be themost important letter you will ever write.【语篇解读】作为一名医生,因为与无数临终的病人交谈过,他们常表达出自己的遗憾。这激发了我想让人们给自己爱的人写一封信的想法,以此表达对曾经伤害过的人的歉意及原谅伤害过自己的人们。 A.gratitudeB. regretC. apol

7、ogy D . affection答案与解析:B考查名词辨析。根据下文的内容可知是在临终之前表达的都是遗憾的 心情。最后一段中有提示。gratitude感激”;regret 后悔,遗憾”;apology 道歉”;affecti on 情感”。A.because B . whyC. when D . how答案与解析:B考查连词。从语境可看出这就是我为什么(why)提出这个项目。故B符合。A.note B . billC. letter D . sentence答案与解析:C考查名词。通过语境可知病人临终时常有遗憾,因此作者通过这个项 目来鼓励人们写信给自己所爱的人。故选C.letter 。 A

8、.dyingB . weakC. unconscious D . silent答案与解析:A考查形容词。从下文可知这是从一个将要去世的人学到的教训。因此选项A.dying(要死的)符合题意。weak虚弱的”;unconscious 无意识的”;silent沉默的”。通过对比可知A符合题意。5 . A.mercha nt B . workerC. official D . soldier答案与解析:D考查名词。从第11小题可知他是当过海军,因此是个士兵(soldier)。A.family B . daughterC. son D . wife答案与解析:D 考查名词。从第7小题后“ in the

9、ir 50-plus years of marriage. ” (在 他们结婚的50多年里)可知是他的妻子(wife)。A.husband B . loverC. talker D . panion答案与解析:C考查名词辨析。上文说他妻子每天都在看他看电视,(可知他是个不健谈的人。)由此可推断出她向我解释说在他们结婚的50多年里,他不是个健谈的人(talker)。 A.willingB. disturbingC. embarrassed D . delighted答案与解析:A考查形容词。根据句意可知这个人不善言谈却愿意(willi ng)和我分享他的一些想法。disturbing烦扰的,令人

10、不安的”;embarrassed 局促不安的,为难的,尴尬的,窘迫的”;delighted 高兴的。. A.specially B . especiallyC . exactly D . gradually答案与解析:B 考查副词。句意:他看起来非常愿意和我分享他的想法,尤其(especially 尤其地)是他在世上的日子不少了。specially特别地,专门地,特意地,格外地”;especially尤其地,主要地,格外地,显著地”;exactly 确切地”;gradually慢慢地”。. A.numbered B . diedC. en ded D . pleted答案与解析:A考查动词辨析

11、。从第5小题可知他是个癌症患者,所剩时日不多,屈指可数。故用 numbered o11. A.satisfactio n B . prideC. concern D . pla int答案与解析:B 考查名词。他儿子以他为榜样参加了海军,因此他以儿子为自豪(pride) 。 satisfaction“ 满意” ;concern “ 关心 ” ;plaint 抱怨” 。be proudof.以感到自豪”。故选Bo. Ame ntsB . decisi onsC. expla nati ons D . promises答案与解析:A考查名词辨析。当我把他的话(即评论)对他的妻子和儿子说了,他们难以

12、置信。ment 评论”;decision 决定”;explanation 解释”;promise 承诺, 允诺”。. A.de niedB . disbelievedC. in sisted D . realized答案与解析:C考查动词。从上文可知这个病人是个不善谈的人,所以当他儿子和妻 子听到这样的评论难以相信,因此他们才会感谢我并坚持(in sisted)他是不可能如此表达。deny “否认”;disbelieved难以相信”;realize意识到,知道,实现”。从上文可知C符合本题。. A.sorrow B . an xietyC. wish D . love答案与解析:D考查名词。从

13、上文的内容可知是这个病人表达的是对家人的爱(love)。sorrow 悲痛”;anxiety 焦虑,担心”;wish 愿望”;love 爱”。. A.desire B . permissi onC. request D . assista nee答案与解析:B 考查名词。第二天我带着摄像机,经过病人的同意(permissio n)。desire 渴望”;permission 允许,批准”;request 请求”;assistanee 帮助”。 从上下文中可知是病人的允许。故选Bo. A.taped B . typedwritten D . unopened答案与解析:A考查动词辨析。tape

14、用带子捆起来,录音” ;type 打字”;write 写 作”;open 打开”。17. A.raised B . in spired C. proved D . weled答案与解析:B考查动词辨析。根据下文可知这个项目能帮助人们弥补过去的憾事, 这事激励我去做。raise 引起,抱起,提高 (价格等),养育,筹集”;in spire 鼓舞, 激励,赋予灵感,启迪”;prove “证明,证实”;wele “欢迎,乐于接受”。. A.ack no wledg ing B . forgett ingC. hurting D . forgivi ng答案与解析:D考查动词辨析。句意:向那些我们可能

15、伤害过的人道歉;原谅那些伤 害过我们的人,并说“我爱你”。acknowledge “承认,鸣谢,对打招呼”;forget “忘记”;hurt “伤害”;forgive “原谅”。通过上下文可知是原谅(forgive)那些伤害过我们 的人,D符合题意。. A.calls for B . calls offC. calls in D . calls up答案与解析:D考查动词短语辨析。句意:对于一些人来说,它可能唤起(call up)人们内心深处的烦恼情绪。calls for “要求,需要,提倡”;calls off “放弃,取消,叫 走”;calls in “召集,招来,收回”;call up

16、“打电话,召集,使想起,提出,唤醒”。 通过上下文可知 call up符合题意。. A.So B . ForC. Yet D . Otherwise答案与解析:C考查连词辨析。本空前句意:它可能唤起人们内心深处的烦恼情绪。 及空后的句意:这可能是你写过的最重要的一封信。从本空的语境可知:虽然能让人们想起不好的情绪但却是最重要的一封信。由此可知是转折关系。故选Con.语法填空(XX 唐山一模)With only about 1,800 ones left in the wild, all gia nt pan das are precious.However, Qizai, _1 seve n-

17、year-old panda that lives at the Fop ing Panda Valleyin Chin as Shanxi Prov in ce, is eve n more so. Thats because he is among a han dful of gia nt pan das _2_ (know) to be the on ly one _3_ brow n and white fur in the reserve. The 220-pound Qizai has bee a superstar,and many _4_ (toy) in his colorh

18、ave bee n made. However, life has not always bee n easy for him.It was whe n he was just two mon ths old that Qizai was aba ndoned by his mother. He spe nt his early years at the Shanxi Rare Wildlife Rescue Cen ter. The n he _5_ (send) to his curre nt home, _6_ there were many other gia nt pan das.

19、However, the other pan das seemed _7_ (dislike) him and ofte n bullied (欺负)him by steali nghis bamboo.Researchers are not sure why Qizai has differentfur. Someassume that the brownfur is a result of a gene problem and _8_ thinkthat it is due to climate. _9_(hopeful), scientists will be able to makea

20、 _10_ (discover) byobserving Qizaischildre n.【语篇解读】世界上只有1800只野生大熊猫,因此它们弥足珍贵,而拥有棕色皮毛的大熊猫七仔则更加稀有。1 .答案与解析:a考查冠词。句意为:然而,七仔一一一只生活在中国陕西省佛坪熊 猫谷的七岁大熊猫则更加珍贵。分析句子结构可知,此处“_1_seven-year-old panda ”是“ Qizai ”的同位语,且句中“ panda”是单数,故填不定冠词a,表泛指。 答案与解析:known考查非谓语动词。句意为:那是因为我们都知道它是保护区内 一群大熊猫中唯一一只有着棕白相间的毛色的大熊猫。设空处在句中作定

21、语,修饰“ pan das”,且逻辑主语“ pan das”与动词know之间为被动关系,故填过去分词known。答案与解析:with考查介词。句意见上一题解析。根据句意可知,这只大熊猫具有这样的特征。with有具有;带有”的意思,符合句意。故填with。 答案与解析:toys考查名词单复数。句意为:这只重220磅的大熊猫七仔已成为超 级明星,很多玩具的毛色都做得跟它的一样。toy为可数名词,其前有man/修饰,故应 用复数形式。故填toys。 答案与解析:was sent考查动词的时态和语态。句意为:然后它被送到了它现在的家,那里有很多其他的大熊猫。设空处为主句的谓语,send与主语he”之

22、间为被动关系,应用被动语态;根据上一句时态可知,此处为发生在过去的事情,故用一般过去时。故填 was sent 。答案与解析:where考查定语从句。句意见上一题解析。分析句子结构可知,设空 处引导非限制性定语从句,修饰先行词home,从句中缺少地点状语,故填 where。 答案与解析:to dislike考查非谓语动词。句意为:但是,其他的大熊猫好像不喜 欢它,经常欺负它,偷它的竹子。“ seem”后接动词不定式,故填to dislike 。&答案与解析:others考查代词。句意为:一些人认为棕色皮毛是基因问题,另一些 人以为是气候原因。 some.others是固定搭配,意为“一些另一些

23、”,故填others 。答案与解析:Hopefully考查词性转换。句意为:科学家们有望通过观察七仔的孩子来获得发现。设空处在句中作评注性状语,要用副词形式。故填Hopefully。答案与解析:discovery考查词性转换。句意见上一题解析。 词后接可数名词单数, 故填 discovery。练习(二)n卷强化增分组块专练一一练规范(本栏目内容,在学生用书中以独立形式分册装订!)(限时:45分钟)I .语法填空(xx 师大附中模拟)Chin ese teahouses are the traditi onal ancient cafes of the east for gett ing tog

24、ether, _1(chat) with friends and gen erally pass ing the time. The teahousehas bee a place for people to not only drink tea and relax, _2_ experieneeChineseculture, hold social activities, host private parties and con duct bus in ess _3_ (n egotiate) .The teahouse recreates the character of old Beij

25、ing, _4一 makes it a must for foreigners, who, from around the world, e to China _5_ (appreciate) Beijing Opera, drama and other Beijing folk art, as well as drink tea. Jasmine tea is the favorite of many old Beijingers,who love _6_ (it) pure, clear taste and strong fragranee.Its _7_ (absolute) on th

26、e menu at the Lao She Teahouse.Dawan tea is just as famous _8_ theIongspouted (长壶嘴的)teapot. It _9_(say) that the foun der of Lao She Teahouse started his bus in ess by servi ng Dawa n tea for just two _10_ (cent) each. And today its the only teahouse still serving Dawan tea at such a low price, thou

27、gh theres no profit in it.【语篇解读】本文是一篇说明文,简要介绍了茶社及大碗茶。 答案与解析:chatting考查非谓语动词。分析句子结构可知,空格处和“gettingtogether ”、“ passing the time”并列,所以应用所给词的动名词形式。故填chatting 。答案与解析:but考查连词。此处指在茶社人们不但可以喝茶和放松,还可以体验中国文化。not only. but (also).意为“不但而且”,符合语境。故填but。 答案与解析:negotiations考查词性转换。此处应用negotiate 的名词形式negotiatio n作动词c

28、on duct的宾语;而 n egotiation是可数名词,此处指商务谈判,应用其复数形式。故填 n egotiatio ns。答案与解析:which考查定语从句。分析句子结构可知,空格处引导非限制性定语 从句,指代上文的句子,在句中作主语,指物。故填 which。答案与解析:to appreciate 考查非谓语动词。根据语境可知,此处指来中国欣赏京剧,戏剧和其他北京民间艺术,应用不定式作目的状语。故填to appreciate。 答案与解析:its考查 代词。空格处修饰“pure,clear tasteand strongfragranee ,应用形容词性物主代词its,表所属关系。故填

29、its 。答案与解析:absolutely考查词性转换。此处应用所给词的副词形式修饰介词短语。故填 absolutely 。&答案与解析:as考查固定结构。此处为as +形容词原级+ as”结构。故填 as。 答案与解析:is said考查固定句型。It is said that.为固定句型,意为据说”,故填 is said 。 答案与解析:cents考查名词复数。cent是可数名词,被two”修饰,应用其复 数形式。故填cents。n .短文改错At prese nt, I am extreme happy because I am doing what I like. As senior

30、three student, I study hard every day and live it to the full. It feels like good to study hard with my determining classmates to fulfill our dreams. Whenl recalled the happy things that happened to me, the experienee of my receivingthe scholarship in middleschool topped it all. It was a time that m

31、y family was going through financial difficulties. So I make up my mind to win the scholarship, hoped to lighte n up my parents financial burdens. After making tons of painstaking effort, I succeeded.At the ceremony, my mom was the most poorly-dressed woma n,and with the brightestsmile on her face.【

32、语篇解读】文章主要讲述了作者努力学习,下定决心赢得奖学金,减轻父母的经济负担。经过一番努力,作者成功了,在典礼上,虽然母亲穿的最寒酸但是脸上带着灿烂的笑容。 答案与解析:extreme宀extremely考查副词。句意:我非常高兴,因为我在做我喜欢做的事情。修饰形容词happy”应使用副词。根据题意,故将extreme改为extremely 。答案与解析:as后加a考查冠词。句意:作为一名三年级的学生。此处为泛指,as a + n.作为一名。根据题意,故在as后添加不定冠词a。 答案与解析:去掉like考查动词用法。句意:和我坚定的同学一起努力学习来实现我们的梦想感觉很好。feel like

33、+名词/动名词,意为“觉得好像”;feel为系动词,其后使用形容词作表语。根据题意,故将like去掉。 答案与解析:determining宀determined考查形容词。句意:当我回忆起发生在我身上的快乐的事情时。根据“ be determined to do sth.”决心做某事。根据题意,故将determining 改为 determined 。 答案与解析:it them考查代词。句意:我在中学获得奖学金的经历超过了他们。根据上文,作者获得了奖学金超过了他的同学“ classmates ”, 根据题意,故将it改为them。答案与解析:that -when考查定语从句。句意:那时我的家

34、庭正经历财务困难。“Time”为先行词,when在从句中作时间状语。根据题意,故将that改为when。 答案与解析:makemade考查动词时态。句意:所以我下定决心要赢得奖学金, 希望减轻父母的经济负担。文章使用一般过去时描述,根据题意,故将make改为mada&答案与解析:hoped-hoping考查非谓语动词。句意:所以我下定决心要赢得奖学金,希望减轻父母的经济负担。“ I”与 hope之间处于主动关系,根据题意,故将hoped改为 hoping 。 答案与解析:effort efforts考查名词复数。句意:经过一番艰苦的努力,我成功了。“ tons of ”修饰可数名词复数。根据题

35、意,故将effort改为efforts 。 答案与解析:but and考查连词。句意:在典礼上,我妈妈是穿得最差的女人,但脸上带着最灿烂的笑容。前后为并列关系,根据题意,故将but改为and。川.书面表达(xx 山东、湖北部分重点中学联考)假定你是李华,你的英国朋友 Tim很喜欢中央电视台去年首播的中国诗词大会(theChinese Poetry petition)这档电视节目,并想学习中国古诗词,请给他写封邮件,内容包括:节目简介;学习古诗词的建议。词数100左右;2 可以适当增加细节,以使行文连贯。【参考范文】Dear TimHow is everything going? Im more

36、 than delighted to know that you show great interest in the popular TV show “the Chinese Poetry petition ” and intend to learn Chinese poetry. I amwriting to give you a brief introduction and share some practical advice on poetry lear ning.In fac t, “the Chinese Poetry petition ” has earned great po

37、pularity and attracted an in creas ing nu mber of tale nted petitors throughout the world since it was first broadcast i n xx. The program, aiming to arouse public en thusiasm for traditionalChinese culture and help people better appreciate the beauty of poetry,proves to be a great success.As for ho

38、w to lear n poems well, I think that as a begi nner, Tang poems by some well-k nown poets like Li Bai and Du Fu will suit you well. Besides, recitati on is also a significantapproach to learning poetry. Hopefully, you will enjoy learningChin ese poetry with my suggesti ons above.Look ing forward to

39、your reply!Yours, Li Hua2019-2020年高考英语一轮复习高考提能练四十五Module3ForeignFood外研版选修I .阅读理解A(xx 山西省八校第一次联考)Belgium is the land of music festivals. There are rock, pop, world, electronic music festivals and more, so youre sure to find a festival that suits your taste.GroezrockGroezrock could be con sidered the

40、ope ner of the festivalseas on in Belgium. Thisfestival grew from a small event to an international festival that had 33,000 visitors in xx. If youre into the harder stuff (东西),this is where you n eed togo.Whe n? April 29 30, xx. Where? Meerhout. Music? Punk, emo, ska and rock in all its variations.

41、 Free? No.Sfinks MixedSfinks is a world music festival that focuses on bringing culture together. There are also plenty of things to do besides watching the performances. Good to know for families: Sfinks is a kid-friendly festival, with workshops, storytelling and performa nces aimed at childre n.W

42、hen? July 27 30, xx. Where? Boechout. Music? World. Free? The festival is free; the camp ing is not.Graspop Metal Meet ingIf Groezrock does nt seem rough eno ugh to you, Graspop Metal Meet ing might. As the n ame says, this festival is all about metal, rock and punk. In xx the festivalreceived 140,0

43、00 visitors who came to watch the more tha n 100 bands perform ing.Whe n? June 16 18, xx. Where? Dessel. Music? Metal. Free? No.Genk on StageGenk on Stage is a pop musical with not only a lot of Belgian artists, but also some intern ati onal n ames. 80,000 people atte nded Genk on Stage in xx.When?

44、June 23 25, xx. Where? Ge nk. Music? Pop. Free? Yes.【语篇解读】本文为应用文,涉及音乐节话题。作者推介了比利时几个重要的音乐节。Which may kick off the festival seas on in Belgium?Groezrock.Sfinks Mixed.Graspop Metal Meeting.Genk on Stage.答案与解析:A 细节理解题。根据Groezrock ”部分中的“Groezrock could becon sidered the ope ner of the festival seas on in

45、 Belgium” 可知, Groezrock 拉开了比利时音乐节的序幕。What do we know about Sfinks Mixed?It enjoys worldwide popularity.Its mainly targeted at kids.It bines fun with culture.It features certain types of music.答案与解析:C 细节理解题。根据Sfinks Mixed ”部分中的Sfinks is a world music festival that focuses on brining culture together.

46、 There are also ple nty of thin gs to do.”可知,该音乐节将娱乐和文化结合在一起。Where are crazy metal music enthusiasts most likely to go?Meerhout.B. Boechout.C. Genk. D . Dessel.答案与解析:D 推理判断题。根据Graspop Metal Meeting ”部分中的“ If Groezrock does nt seem rough eno ugh to you, Graspop Meta l Meeti ng might ”“ this festival

47、is all about metal, rock and punk” 可知,对于狂热的金属乐爱好者,Graspop Metal Meeting可能更适合他们;再结合下文的Where? Dessel”可知举办地是 Dessel,故选D。B(xx 南昌十校二模)I hate Black Friday sales. Its often a gathering of people who are there for many differentreasons. Someare looking for a deal on that one item for their lovedone, or perh

48、aps themselves. Their inten ti ons are pletely un related to the festive time of the year.It was several years ago when my wife asked meto meet her at the local department store on Black Friday morning. They had advertised a childs bike that she wan ted to purchase for our son. We stood with a very

49、large crowd, wait ing for the man ager to blow the whistle. After a while the whistle blew. It was like throwing a bucket of small fish into a tank of sharks. I told my wife that if we obtained a bike, fine, but if we did no t, I was OK with that too.As the pile of bikes bega n to gradually decrease

50、 in size, I saw my polite opport unity to wrap my hands around the corner of one of the boxes. I lifted it up and sudde nly felt some mild resista nee. I looked up to see one of the largest gentlemen I had ever seen in my life. Frightening was not the word to describe his prese nee. He wore lots of

51、belts of metal studded leather around both arms and even his neck. Tattoos (文身)were an obvious passion of his.I started to give up the box but he gen tly pushed it back in my direct ion and back into myhands. Hethen directed it into myshopping cart. He looked at me, smiled, and said, “Merry Christma

52、s. ” My wife and I went to the checkout, paid for the bikeand went home. All the way home I was thinking that thismoment was by far the bestgift I had ever received for Christmas. The kindn ess of a stra nger broke all preconceived notions ( 预想)I may have had of stereotypes and prejudices.【语篇解读】本文是一

53、篇记叙文。作者和妻子想在黑色星期五大抢购时给儿子买辆自行车,无奈百货商店里人山人海。 作者本想放弃,没想到一个陌生人把自行车盒子让给了他。 这让作者改变了之前对他人的偏见。How did the author feel when going into the store?The crowd was like small fish.They might not get the bike.He was excited to do the shopping.The whistle was blown too late.答案与解析:B 推理判断题。根据第二段中的I told my wife that

54、if we obtained a bike, fine, but if we did not, I was OK with that too.”可知作者进入商店时已经做好了买不到自行车的打算,故选 B项。What happened when the author was buying the bike?He was scared by a mans look at first.A gentleman bought the bike for him.A stranger helped him lift the box.He gave up the bike he first touched.答案

55、与解析:A 细节理解题。根据第三段中的“ I looked up to see one of the largest gentlemen I had ever seen in my life. Frightening was not the word to describe his presenee. ”可知,吓人”这个词已经不足以形容这个人地出现了。What did the author learn from the experienee?Look before you leap.Custom is a second nature.Doing is better than saying.Do

56、nt judge a book by its cover.答案与解析:D推理判断题。根据第三段中对陌生人的描写可知,作者一开始因陌生 人的外表而觉得他是个可怕的人;根据第四段的内容可知,陌生人把盒子让给了作者,作者由此发出感慨The kindness of a stranger broke all preconceived notions (预想 )Imay have had of stereotypes and prejudices.,即陌生人的善意打破了作者对他人的偏见,让作者知道不能以貌取人。What is the best title of the passage?Black Frid

57、ay SalesMy Sons Best BikeThe Best Christmas GiftA Strange Gentleman答案与解析:C标题判断题。文章讲述了作者和妻子为儿子买自行车作为圣诞礼物时 受到了陌生人的帮助的故事,作者认为那一时刻是他收到过的最好的圣诞节礼物。故C项作标题最佳。C(xx 辽宁省五校协作体高三上学期联合模拟考试)In the dead of win ter,we dont typically think about spe ndingtime outdoors,but accord ing to many physicia ns we should. The

58、 sun is our greatest source of a vitam in that is esse ntial for good health Vitam in D.This importa nt vitam in stre ngthe ns bones and teeth and is lin ked to the preventi on of heart disease, cancer and many other life-threatening diseases. The reme nded daily requireme nt is 400-600 Intern ati o

59、nal Un its (IU). I n summer, people with dark brow n eyes and darker skin turn sun light from just 15 minu tes outside without sun scree n into adequate amounts of Vitam in D.Eve n duri ng win ter,just a 10-minute walk at midday can keep the bodys Vitam inD at healthy levels. During brief win ter wa

60、lks, we receive the greatest ben efits whe n we wear no sun scree n and expose as much skin to the sun as possible.Vitamin D can be also obta ined from foods. Salm on is one of the best sources of the Vitamin.Egg yolks (蛋黄), cheese, mushrooms and some animal organs containsmaller quantities of it.To

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论