




已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
.完形填空(18 min.)amost people give little thought to the pens they write with, especially since the printers in modern homes and offices mean that very few things are handwritten. all too often, people buy a pen based only on _1_, and wonder why they are not satisfied _2_ they begin to use it. however, buying a pen that youll enjoy is not _3_ if you keep the following in mind. first of all, a pen should fit comfortably in your hand and be _4_ to use. the thickness of the pen is the most important characteristic(特征) determining comfort. having a small hand and thick fingers, you may be comfortable with a thin pen. if you have a _5_ hand and thicker fingers, you may _6_ a fatter pen. the length of a pen can also influence comfort. a pen that is too long can easily feel topheavy and unstable. then, the writing point of the pen should _7_ the ink to flow evenly (均匀地) while that pen remains in touch with the paper, which will make it possible for you to create a _8_ line of writing. the point should also be sensitive enough to _9_ ink from running when the pen is lifted. a point that does not block the _10_may leave drops of ink when you pick the pen up and put it down again._11_, the pen should make a thick, dark line. fineline pens may compensate for bad handwriting, but fine, delicate lines do not command _12_ next to printed text, as, for example, a signature on a printed letter. a broader line, on the other hand, gives an impression of confidence and authority (权威). 1. a. looks b. reasonc. value d. advantages2. a. once b. ifc. because d. though 3. a. convenient b. practicalc. strange d. difficult4. a. heavy b. easyc. hard d. safe 5. a. stronger b. weakerc. smaller d. larger6. a. prefer b. recommendc. prepare d. demand7. a. change b. allowc. reduce d. press8. a. thin b. roughc. black d. smooth9. a. prevent b. freec. protect d. remove10. a. way b. sightc. flow d. stream11. a. meanwhile b. generallyc. afterwards d. finally 12. a. attention b. supportc. respect d. admissionb(2012长郡一模)the air we breathe is freely available, 1._ which we could not survive more than a few minutes. for the most part, air is available to everyone, and everyone needs it. some people use the air to sustain them while seated around and feel sorry for 2._. 3._ breathe in the air and use the energy it provides to make 4._ magnificent life. opportunity is in the same way; it is everywhere. it is so freely available that we take it for granted. yet opportunity alone is not enough to create success, it must be seized and acted upon in order to have value. so many people are so anxious to “get in” on a “ground floor opportunity”, as if the opportunity will do all the work 5._ is impossible. just 6._ you need air to breathe, you need opportunity to succeed. it takes 7._ than just breathing in the fresh air of opportunity, though. you must make use of it. thats not up to the opportunity, thats up to you. it doesnt matter what “floor” the opportunity is on, 8._ what matters is what you do with it.阅读理解(8 min.)when i was fourteen years old, i was hired for an afterschool job selling subscriptions (订阅) to my hometown paper, the houston post. i was sent to some of the citys worst neighborhoods to try to sell subscriptions by showing the paper doortodoor. even though i was often scrambling (moving with difficulty) around after dark in bad areas searching for tatty (简陋的) apartments, i was grateful for the work.it was a challenge because people didnt like a stranger knocking on their door, especially a kid trying to get them to buy something. one time, a man slammed his door in my face and screamed, “i dont want the damn paper.” i forced myself to knock again and was able to tell him how great the paper was. i ended up selling him a subscription. i was soon among the top subscription sellers and like other successful salesmen, was given responsibility for training newcomers.around this time, i started playing the harmonica (口琴) and the guitar. before long i was playing in a band at chill (红辣椒) cooking competitions and other events. when i turned 18, i focused my attention on becoming a professional musician. i never lost sight of this dream. im sure my perseverance came from what i learned knocking on strangers doors.that experience helped me in many ways. early in my music career i was locked in a legal dispute with a former manager. he pressured me to back off from the job, but i refused.having all those doors slammed in my face as a kid gave me the strength to stand up to this intimidating (令人生畏的) figure. except this time there was one difference: i was the one saying no. and i won.1. what was the authors main occupation at the age of 14?a. student. b. job trainer.c. newspaper boy. d. salesman.2. a man slammed his door in the authors face mainly because _.a. he looked down upon young salesmenb. he didnt like a boy of the authors agec. he hated reading newspapersd. he felt annoyed by the authors knocking on the door3. which of the following helped the author succeed in selling a subscription to the man most?a. his or her intelligence. b. his or her perseverance.c. his or her experience. d. his or her strength.4. from the text we learn that _.a. the author was good at cooking at the age of 14b. the author began playing in a band at the age of 18c. the authors music career didnt go smoothly all the wayd. the author failed to stand up to his or her former intimidating manager5. why did the author write the text?a. to comfort those who often lose their jobs.b. to explain why he or she was able to change his or her job so easily.c. to persuade others to start working as a subscription seller.d. to show how he or she valued the experience of his or her first job.阅读填空(10 min.)what is elearning? elearning is essentially the computer and networkenabled transfer of skills and knowledge, whose content is delivered via the internet, audio or video tape, satellite tv, and cdrom. elearning dates back to the early 1960s when stanford university psychology professors patrick suppes experimented with using computers to teach math. as early as 1997 william d. graziadei published an article which described developing an overall strategy for technologybased course development and management for an educational system. today people are using many technologies in elearning, blogs and virtual classrooms included. there are different types of elearning that are available. some educational experts suggest that different types or forms of elearning can be considered as a continuum, from no elearning, ie. no use of computers or the internet for teaching and learning, through classroom aids, such as making classroom lecture powerpoint slides available to students and through a course website, to laptop programs, where students are required to bring laptops to class and use them as part of a facetoface class, to mixed learning, where classroom time is reduced but not eliminated, with more time devoted to online learning, to fully online learning, which is a form of distance education. due to the effectiveness of elearning methods, this type of learning methodology is rapidly becoming popular among schools. by 2006, 3.5 million students had participated in learning courses through the internet at institutions of higher education in the united states. alien and seamen claim that almost a quarter of all students in postsecondary education were taking fully online courses in 2008, and a report by ambient insight research suggests that in 2009, 44 per cent of postsecondary students in the usa were taking some or all of their courses online, and some professors predicted that this figure would have been doubled by 2014. thus it can be seen that elearning is moving rapidly from the margins to being a predominant form of postsecondary education. elearning has created a new paradise in education and it has greatly complemented our traditional methods and thus it has brought students a lot of advantages. we expect much more growth in adoptions of it in schools. an 1. _ to elearning. definition: transfer of skills and knowledge 2. _ of computer and network, etc. . history of elearning: in the early 1960s: an experiment 3. _ conducted by using computersas early as 1997: 4. _ developing an overall strategy publishedtoday: many technologies 5. _ in elearning. types of elearning services: 6. _ : laptops used as part of a facetoface classmixed learning: 7. _ and more time spent onlinefully online learning: a form of distance education. the 8. _ in higher educationby 2006: 3.5 million students participating in online learningin 2008: 25% of all students taking fully online educationin 2009: 44% of students taking all their courses onlineby 2014: 9. _ of students taking online courses. more growth in adoptions of elearning is wanted because it can get students 10. _ it. 代词.翻译下列句子,注意画线部分的含义1. after covering more than ten miles, i was not_a_little tired._2. though living alone, the shepherd is not_a_bit lonely._3. he is always telling a lie. he is nothing_but a liar._4. honest and helpful, my friend is anything_but a thief._5. all the strikes were not broken down by the police._6. both the choices are not challenging._7. his few friends waiting there warmly received the actor in plain cloth when he turned up at the airport._8. few companies take the risk of employing workers under 18._9. professor wang is_something_of_a scholar._ 10. lion is_much_of_a pianist, who stands out among this coplayers._ 11. drinks other_than bottled ones arent allowed to take into the classroom._ 12. mr.and is no_other_than the man im looking for._.阅读下面文章,用适当的代词填空13_ is important to show your child how money is traded for the thing 14._ wants to have. if he wants to have a toy, give him the money and let 15._ hand the money to the cashier(收银员). talk about how the money bought the thing after 16._ leave the toy store to let him understand the basic function of money.approach money lessons with openness and honesty. tell 17._ child why he can or cannot have 18._ things. pick out two similar brands of a product a namebrand butter and a generic(无商标产品), for example. you can show your child how to make choices between different brands of a product so that you can save money. if he chooses the cheaper 19._, allow him to make 20._ purchase with the money saved. later, you may explain how the more expensive choice leaves less money for other purchases.单项填空()21. have you figured out how much the trip will cost? $4,000, or _ like that. (2012福建)a. anything b. everything c. something d. nothing()22. my brother would like to buy a good watch but _ was available from that shop. (2012江西) a. nothing b. nonec. no one d. neither()23. larry asks bill and peter to go on a picnic with him, but _ of them wants to, because they have work to do. (2012全国新课标)a. either b. any c. neither d. none()24. sophia waited for a reply, but _ came. (2012江苏)a. either b. another c. neither d. none()25. john,when shall we meet again,thursday or friday? _. ill be off to london then. (2012重庆)a. either b. neither c. both d. none()26. studying wendys menu, i found that many of the items are similar to _ of mcdonalds. (2012浙江)a. those b. ones c. any d. all()27. new technologies have made _ possible to turn out new products faster and at a lower cost. (2012四川)a. that b. this c. one d. it()28. if youre buying todays paper from the stand, could you get _ for me?(2012辽宁)a. one b. such c. this d. thatunit 2.a:1. alooks这里表示“外观”。2. aonce表条件,意为“一旦”。3. d如果记得下面的话,那么选择一支自己喜欢的笔就不难了。4. beasy to use使用方便。5. d与前面的small对应,且和后面的fatter呼应。6. aprefer 更喜欢。7. b笔端让墨水均匀流出。8. d正确的写法可以让书写变得流畅。9. apreventfrom doing 阻止发生。10. cflow 墨迹。11. d对照第二、三段的first of all, then可知。 12. aattention关注,注意。b:1. without考查介词。根据下文“我们无法生存”可知是“没有”空气。 2. themselves考查人称代词。指代前面的some people。 3. others考查不定代词。与前面的some people对应。 4. a考查冠词。空后有life一词。表示“一种生活”。 5. that考查关系代词。引导定语从句,在从句中作主语。 6. as考查从属连词。just as“正如一样”。7. more考查形容词的比较等级。根据空后的than获得信息。 8. but考查并列连词。前后有转折的意义。. 1.a由文章第一句afterschool可知。2d由第二段第一句people didnt like a stranger knocking on their door可知。3b由第二段第三句“i forced myself”可知是由于作者的毅力。4c由倒数第二段可知。5d根据全文的意思,作者的第一份工作为他/她后来的生活提供了宝贵的经验。. 本文主要介绍了在线学习的相关情况:它的定义、历史、类型、受欢迎程度以及成因等。1. introduction概括题。综合全文可以得出。2. with the help/aid或者 by means改写题。根据第一段最后一句“whose content is delivered via the internet, audio or video tape, satellite tv, and cdrom. ”可得出。3. on teaching math改写题。根据第二段“patrick suppes experimented with using computers to teach math”可得出。4. an article describing改写题。根据第二段“as early as 1997 william d. graziadei published an article which described developing an overall strategy”可知,此处应把定语从句改写为非谓语动词形式。5. being used改写题。根据第二段“today people are using many technologies in elearning, blogs and virtual classrooms included. ”可判断。6. laptop programs直接题。根据第三段可直接得出答案。7. less classroom time或者classroom time reduced改写题。根据第三段 “where classroom time is reduced”可判断。8. popularity of elearning改写题。根据第四段 “this type of learning methodology is rapidly becoming popular among schools” 可判断。9. 88%直接题。由第四段“a report by ambient insight research suggests that in 2009, 44 per cent of postsecondary studentsthat this figure would have been doubled by 2014. ”可判断。10. to benefit from改写题。根据最后一段 “it has brought students a lot of advantages ”可判断。代词. 1. 走了十几英里路,我非常累。not a little (tired) 不是一点儿(累),意为“非常,十分(累)”。2虽然孤身一人生活
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 保时捷交付合同标准文本
- 与酒店培训合同样本
- 湘少版英语五年级上册《Can-I-use-your-pencil-please》教学设计
- 软件工程期终试题B
- PCB外包劳务合同样本
- 语文教学德育渗透总结
- 企业门户建设合同样本
- 大学英语“课程思政”教学设计方案
- 2025年杀菌剂合作协议书
- 五年级数学上册5.4小数点向左移动引起小数大小变化的规律教案苏教版
- 员工反恐怖协议
- 2025年高考政治一轮复习知识清单必修四《哲学与文化》重难点知识
- 2021年4月17日江苏事业单位考试《综合知识和能力素质》(管理岗客观题)
- 《临床技术操作规范-放射医学检查技术分册》
- 生活中的魔法数学名师公开课获奖课件百校联赛一等奖课件
- 2024年同等学力申硕英语考试真题
- 江苏省南京市六校2024-2025学年高一上学期期中联合调研 化学试题
- 儿科基础临床知识题库单选题100道及答案解析
- 消除“艾梅乙”医疗歧视-从我做起
- 临床医学检验试题及答案
- 2024塔式太阳能热发电站熔融盐储热系统安装规范
评论
0/150
提交评论