




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课下能力提升(七).根据提示写出单词的正确形式1The enemy soldier fled (逃跑) with the tail between its legs.2You should_seek (寻求) some advice from your teacher on the problem.3I have no reason to suspect (怀疑) her honesty.4Water is not a proper_substitute (替代品) for wine.5There are also tools for squeezing (挤出) lemons and oranges and for opening cans.6He accepted this job merely (mere) for the high salary.7Generally speaking, a gifted (gift) child has special abilities in a particular area.8When asked where her inspiration of the novel came from, she said her fathers inspiring words inspired her to write it.(inspire)9The idea of a holiday abroad is surely appealing (appeal)10A quick calculation (calculate) revealed that we would make no profit.选词填空depend on, in history, leave for, leave . behind, appeal to, on behalf of, at liberty, up to, lead to, take up 1.Li Bai, who lived in the Tang Dynasty, is considered one of the greatest poets_in_history.2Our manager didnt attend the conference yesterday, leading_to the guess that he was in bad condition.3Whether the wedding will be held outdoors depends_on the weather.4He is leaving_for Hong Kong tomorrow. Lets see him off at the airport.5The advertisement aims to appeal_to the public to save water and protect our environment.6The automatic bus can hold_up_to twenty people a time.7On_behalf_of my mother, Im writing to express her thanks to you for your generous help.8No children should be left_behind and every child has the equal opportunity to get an education.9You are at_liberty to express your opinions about the incident and no one will blame you.10I wont take_up any of your time.完成句子1我们试图找一种方法使我们和周围的人相处融洽。We seek_to_find_a_way to make us get along well with the people around us.2警方吁请公众保持镇静。The police appealed_to_the_public_to_keep_calm.3老板怀疑他从公司拿走了电脑。The boss suspected_him_of_taking the computer away from the company.4为了更便于联系我们,你最好将这张卡片放在身边。To_make_it_easier_to_get_in_touch_with_us,_youd better keep this card at hand.5学习需要热情,友谊也一样。Study needs enthusiasm, and so_does_friendship.完形填空I was a lovely child with a loving family. I was not a(n) _1_, but a leader in school. But what made me special was not seen from the outside: I was _2_ about life. My best trait (特点) was my personality.At age twelve, my life had a breakdown. It was then that I developed OCD (强迫症). I was no longer the _3_ girl. I finally told my mother I was suffering from depression. I started taking medicine. _4_, the medicine did help. But one thing didnt _5_: I still was overwhelmed with depression. I still was _6_ sad and I started to believe that my life no longer _7_. Thinking my life no longer had _8_, I decided suicide was the solution. I wrote a note to all my friends and family, expressing I was _9_ for leaving them. As I was folding the note, my eyes fell on a photograph. It was a little girl wearing a carefree smile.It took me a few minutes to _10_ who the girl in the photo was. I _11_ couldnt believe that smiling child was me! It seemed my younger self had sent me a _12_. Right then and there I knew I couldnt _13_ myself. Once I had been a strong girl, and I had to be like that again. I swore I wouldnt only _14_ my medicine. I would fight the depression with my _15_, too.Its been two years _16_ I recovered. The real reason Im _17_ is that I refused to let depression _18_ my life. I learned a lifelong _19_: Never give up. Life is good. Everyone has _20_ in life, but everyone can survive. I am living proof of that.语篇解读:本文为记叙文。一张儿时的照片让因抑郁而感到绝望的作者重新找回了对生命的热爱。1A.followerBwinnerClistener Dorganizer解析:选A此处和下文的“leader”对应,应选follower“跟随者”。2A.curious Bupset Cconcerned Denthusiastic解析:选D根据上下文可知,当时作者对人生充满热情。be enthusiastic about“对充满热情”。3A.beautiful Bhappy Cbrave Dcasual解析:选B根据上下文可知,此处表示作者不再是当初那个快乐的(happy)小女孩了。4A.After all BIn fact CIn addition DBy chance解析:选B由空后的“the medicine did help”可知,此处指事实上,药的确有帮助。after all“毕竟”; in fact“事实上”; in addition“此外”; by chance“碰巧”。5A.matter Boccur Cchange Darrive解析:选C根据空前的“But one thing didnt”以及空后的“I still was”可知,此处指但是有一件事却没有改变(change)。6A.occasionally Bconstantly Cnaturally Dpermanently解析:选B由上文的“I still was overwhelmed with depression”可知,作者仍然被抑郁笼罩着,因此仍然经常感到情绪低落,并开始相信她的生命变得不再重要了。constantly“持续地,经常地”。7A.counted Bexisted Cturned Dappeared解析:选A参见上题解析。count“重要”。8A.destination Badvantage Cimpact Dmeaning解析:选D根据上下文的内容可知,此处指作者认为自己的人生不再有意义。meaning“意义”。9A.grateful Bsorry Cresponsible Dsuitable解析:选B作者给她所有的朋友和家人写了个便条,表示她因离开他们而感到抱歉。be sorry for doing sth.“因做某事而感到抱歉/遗憾”。10A.explain Bassume Crealize Dacknowledge解析:选C根据语境可知,此处指几分钟以后作者才意识到照片上的这个女孩是谁。realize“意识到”。11A.never Bonly Cstill Deven解析:选D根据语境,此处表示作者甚至不敢相信照片中微笑着的孩子就是她自己。even“甚至”。12A.chance Bletter Cgreeting Dmessage解析:选D根据下文内容可知,作者决定振作起来与抑郁作斗争,故她应是从照片中得到了某种启示。send sb. a message“给某人一个启示”。13A.forgive Bkill Ccontrol Dbetray解析:选B由上文的“I decided suicide was the solution”可知,此处应是指作者放弃了自杀这一念头。14A.rely on Btake over Cbring in Dpick out解析:选A结合上下文可知,此处指作者发誓不再仅仅依赖药物(来治愈自己)。rely on“依赖,依靠”。15A.mind Bchoice Cdecision Dimagination解析:选A根据空前的内容可知,此处表示作者也要用意志来同抑郁作斗争。16A.after Bsince Cbefore Dwhen解析:选B本句使用了“It is/has been .since .”结构。17A.educated Bpraised Chealed Daccepted解析:选C根据空前的“I recovered”可知,此处指作者被治愈的真正原因是她拒绝让抑郁摧毁她的人生。heal“治愈”。18A.ruin Bdefine Cfail Dbreak解析:选A参见上题解析。ruin“摧毁,毁掉”。19A.memory Bstory Clesson Dconcept解析:选C根据语境,此处指作者得到了一个教训。learn a lesson (from)“(从中)吸取教训”。20A.challenges Bpromises Copportunities Doptions解析:选A根据下文的“but everyone can survive”可知,此处指每个人在人生中都会遇到挑战。challenge“挑战”。.阅读理解AEvery February “Oscar fever” hits the entertainment community and film fans around the world, with the annual Academy Awards presentation happening a month later, when hundreds of millions of cinema lovers glue themselves to their television sets to learn who will receive the golden statuettes (小雕像)The Academy Awards or Oscars is an annual American awards ceremony hosted by the Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) to recognize excellence in cinematic achievements in the United States film industry.First presented in 1929, the awards are among the film industrys most desired prizes.The AMPAS maintains a voting membership of 5,783 until 2012 and academy membership is divided into different branches.For most categories, members from each of the branches vote to determine the nominees (被提名的人) only in their respective categories.In the special case of Best Picture, all voting members have the right to select the nominees.In all major categories, each member votes for up to five nominees (ten for Best Picture)From among these nominees, all academy members select the winners by secret voting.Since the earliest years, interest in the Academy Awards has run high.The awards ceremony was first broadcast on radio in 1930 and has had broadcast coverage ever since and televised for the first time in 1953.It is now seen live in more than 200 countries and can be streamed live online.How the Oscar received its nickname is not clear.A popular, but unsupported story goes that the name caught on after the Academys Executive Director Margaret Herrick said that the statuette resembled her Uncle Oscar.Thus, the journalists and Academy staff started to refer to it by this name.Officially, the name Oscar has been used since 1939.语篇解读:本文是说明文。文章简单介绍了有关世界著名电影奖项奥斯卡金像奖的一些情况。1What does “Oscar fever” indicate?AA medical condition where one feels sick.BPeoples seeking Oscars blindly.CA rare phenomenon in film industries.DPeoples great interest in Oscars.解析:选D推理判断题。根据第一段中的“hits the entertainment community and film fans around the world . when hundreds of millions of cinema lovers glue themselves to their television sets to learn who will receive the golden statuettes (小雕像)”可知,“Oscar fever”表明了人们对该奖项极感兴趣。2What is the main idea of Paragraph 3?AHow award winners are singled out.BWhat is required of award winners.CWho maintains the voting membership.DWhat the academy members do.解析:选A段落大意题。根据该段中的“academy membership is divided into different branches.For most categories . From among these nominees, all academy members select the winners by secret voting”可知,本段主要讲述了奥斯卡金像奖是怎么评选的,故选A项。single out“挑选出”。3What can we learn about the awards presentation?AIt is on annually in February.BThe second one was first televised.CThe first one escaped a media audience.DIts broadcast listeners have multiplied since 1953.解析:选C推理判断题。根据第二段中的“First presented in 1929”可知,第一届奥斯卡颁奖典礼于1929年举办;根据第四段中的“The awards ceremony was first broadcast on radio in 1930 and has had broadcast coverage ever since”可知,奥斯卡颁奖典礼首次通过收音机播送是在1930年,并且从那以后,奥斯卡颁奖典礼都被广播。由此可知,第一届奥斯卡颁奖典礼没有媒体听众。BThe city of Florence eats, sleeps and breathes art.Examples of mans artistic genius stand on nearly every street.Dozens of museums and art shops wait to be explored.Florence, Italy, is an art lovers paradise.During the Renaissance, Florence was a paradise for artists themselves.In fact, the Renaissance began here more than 500 years ago.Before this time, art focused completely on religious subjects.Renaissance art began to include more variety.Artists painted pictures of ordinary people.They painted scenes from history and characters from Greek and Roman myths.Michelangelo was the greatest of Florences artists.Visitors line up for hours at the Accademia Museum for a look at his impressive David.This 140foothigh statue (雕像) has become the ideal human figure of the Renaissance.David is an example of Michelangelos talent for sculpting people simply, yet powerfully.More of Michelangelos works can be seen in the great Palazzo Vecchio.Paintings and carvings of famous Italian artists fill the palace rooms.To get a feel of modern Florence, join the evening promenade (散步)This traditional feature of Italian life begins around 6:00 pm.when everyone gets off work.People stroll down the streets of central Florence to do last minute shopping or just chat with friends.Be sure to stroll past Perche Noi, home of the oldest and best ice cream in the city.Florence has given the world many great art treasures.Some stand in gardens and squares.Others line the walls of beautiful palaces.Still others are the palaces themselves.For art lovers, Florence is indeed a paradise.语篇解读:本文描述的是佛罗伦萨到处都充满艺术气息。通过展现艺术家及作品以及博物馆、小街道等来印证这个城市的艺术地位。4What does the writer really
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 产品涂装合同样本
- 公园投资经营合同标准文本
- 仓库电梯维修合同标准文本
- 公司购买商铺合同标准文本
- 传媒内部合同样本
- 入股种植合同样本
- 公租房服务合同标准文本
- 书面保险合同样本
- 2025股权代持合同协议样本
- 个人买卖机器合同样本
- 医院处方笺模板
- 【工程项目施工阶段造价的控制与管理8100字(论文)】
- XX学校推广应用“国家中小学智慧教育平台”工作实施方案
- 非遗文化创意产品设计 课件全套 第1-5章 概述- 非遗文创产品设计案例解析
- 法律尽职调查所需资料清单
- 幼儿园中班安全教育活动《紧急电话的用途》
- 118种元素原子结构示意图
- 英语四线三格Word版
- 幼儿园行政工作制度
- 广州新华学院
- 部编版七年级下册道法期中试卷1
评论
0/150
提交评论