




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、.课时训练三Modules 1-6七下限时:30分钟.2019·南充 完形填空Bags of loveLast year, I worked in a middle school near my mother's house, and I stayed with her for a month. During that time, I helped her do some housework and buy some 1. After the first week, I noticed that the food was 2 very quickly. Then I
2、 began keeping an eye on my mum. To my 3, I found that she would put some of the food into a paper 4 and go out with it at about nine every morning. And finally, I decided to 5 her. I saw her taking the food to the street 6. She would also 7 a lot of time talking and playing with them. One day,
3、 I talked to a neighbour and found out that my mum was 8 in the area. The children were very friendly with her and even thought of her as their own 9. Then it hit mewhy wouldn't she want to tell me about it? Was she worried that I would stop buying food 10 I found out? When my mum got home,
4、 I gave her a big hug. I told her she didn't need to keep it a 11 from me. And she told me something about the children. Some of them lived with an old lady in a small house. Others 12 on the street. For years, she was helping the poor street children by giving them food. After she told me every
5、thing, I was so 13 by how selfless无私的 she was. She helped others in need. As her son, I was so 14 of my mum. I 15 to buy food for my mum after that. But I always added one more bag for her other children. 1.A.drinks B.clothes C.food D.fruit2.A.cleared out B.sold out C.thrown away D.eaten u
6、p3.A.surprise B.joy C.disappointment D.sadness4.A.bag B.box C.case D.basket5.A.see B.call C.follow D.catch6.A.pupils B.children C.dogs D.villagers7.A.take B.pay C.cost D.spend8.A.bored B.well-known C.interestedD.relaxed9.A.mother B.teacher C.sisterD.friend10.A.althoughB.unless C.ifD.before 11.A.secr
7、etB.challenge C.jokeD.present12.A.played B.ranC.criedD.slept13.A.angryB.moved C.disappointedD.worried 14.A.surprisedB.tiredC.afraidD.proud 15.A.stoppedB.refusedC.continuedD.hated .2019·宁波 阅读理解Artificial intelligenceAI人工智能 is the ability of a computer programme or a machine to think and learn. I
8、t is also a field of study that tries to make a computer “smart. John McCarthy, a scientist, came up with the name “artificial intelligence in 1955.Many things such as learning and problem solving can be done by computers, though not in the same way as we do. An unusual goal of AI research is to cre
9、ate computer programmes that can learn, solve problems, and think logically逻辑地. At present we use the term AI for successfully understanding human speech, recognising识别 human faces, operating self-driving cars and competing in some game systems like Chess and AlphaGo阿尔法狗. Some people also consider A
10、I a danger to humans if it develops too quickly. Professor Stephen Hawking霍金, a well-known British scientist, was not for this kind of technology. Maths is the basic language of AI. If we raise the standard in the learning of maths, our students will be more likely to become successful AI designers
11、in the future. We not only want bright students, but also need to attract average students and give them the maths skills which are needed to change them into AI designers. Besides, a good knowledge of computer science is also necessary for AI designing. Scientists hope to create creative and emotio
12、nal AI which can possibly understand human feelings or create art. Many ways and tools have been tried to discover this fascinating field. 16.From Paragraph 1, we know that . A.all problems can be solved by AI B.machines with AI can think and learn C.AI has been around for only 60 years D.AI wo
13、rks in the same way as humans 17.The underlined word “it in Paragraph 2 refers to指的是 . A.ChessB.AlphaGo C.the dangerD.AI 18.According to the writer and the following school report, which student will most probably become a successful AI designer? School Report SubjectNameMaths100Art100Computer
14、 Science 100Mike609595Peter956590Amy659095Cathy959560A.Mike.B.Peter.C.Amy.D.Cathy. 19.Paragraph 4 mainly tells us the scientists' about AI. A.wishesB.worriesC.feelingsD.discoveries .词汇运用用方框中所给词语的适当形式填空。每词限用一次。hundredelsereceivealsoenjoy oneself20.Who wants to make a speech for us? 21.
15、Look! of people are running in the street. 22.I an expensive present from my friend, but I didn't accept it. 23.Did you at the party, Daming? 24.He likes playing basketball and he likes playing football. 阅读下面短文,然后根据括号内所给汉语意思写出单词的正确形式。每空限填一词。When you travel in Hong Kong, you m
16、ay 25.发现 the traffic rules there are different from those in other parts of China. Before 26.穿过 the street, you must look to the right and then to the left. If the traffic lights are red, the traffic must stop, and people can go 27.越过the zebra line. If the traffic lights 28.换方向 green, the traff
17、ic can go, and people mustn't cross the road. In the morning and in the evening, when people go to or come from work, the 29.街道 are very busy. The traffic is the most dangerous. When you go somewhere 30.乘坐 bus in Hong Kong, you have to be 31.小心的 too. Always remember the traffic keeps t
18、o the left. Have a look first, or 32.也许 you will go the wrong way. In Hong Kong, there are a lot of big 33.公交车with two floors. You'd better sit on the 34.第二 floor. From there you can see the city very well. How interesting! .2019·绍兴 语法填空阅读下面短文,在空白处填入一个适当的词,或填入括号中所给单词的正确形式。This is
19、Tammela School, a primary school in Finland. The students are having a maths class with their robot teacher. The “teacher is 35. small, blue machine about 25cm high, Reuters reported. Whenever students have problems, it helps them very 36.patient and never gets bored. “The robot can make studen
20、ts 37.active in class than usual. I see Elias as one of the 38.tool to get different kinds of practice and activities into the classroom, a teacher told Reuters. So far the school 39.introduce four robot teachers, one of whom is a language teacher that can speak 23 languages and dance to music.
21、 “40. is necessary to encourage kids to come up 41. new ways to make use of technology in school life, the head of the school 42.add in the interview. The robot teachers are used 43.help improve learning. This doesn't mean that human teachers will lose their jobs. The robots can teach well,
22、 44. they are not able to keep class in order. The school still needs human teachers. .2019·怀化改编 书面表达本市各中小学正在开展“阳光校园,我们是好伙伴的活动。你的身边一定有很多品学兼优的阳光少年。请你根据表格中所给的信息,写一篇关于你的好伙伴李明同学的演讲稿。NameLi MingClassClass 8, Grade 9Behaviours表现1.be polite to everyone, say hello to teachers and classmates2.get o
23、n well with others, make many friends, be ready to help others3.Wisheswant to be a useful man in the future 注意唐宋或更早之前,针对“经学“律学“算学和“书学各科目,其相应传授者称为“博士,这与当今“博士含义已经相去甚远。而对那些特别讲授“武事或讲解“经籍者,又称“讲师。“教授和“助教均原为学官称谓。前者始于宋,乃“宗学“律学“医学“武学等科目的讲授者;而后者那么于西晋武帝时代即已设立了,主要协助国子、博士培养生徒。“助教在古代不仅要作入流的学问,其教书育人的职责也十清楚晰。唐代国子学、
24、太学等所设之“助教一席,也是当朝打眼的学官。至明清两代,只设国子监国子学一科的“助教,其身价不谓显赫,也称得上朝廷要员。至此,无论是“博士“讲师,还是“教授“助教,其今日老师应具有的根本概念都具有了。1文中请勿使用真实人名、校名和地名;2内容应包含表格中要点并适当发挥;3词数:80-100;4开头和结尾已给出,不计入总词数。Good morning, everyone!Today I am glad to introduce a good friend of mine to you. His name is Li Ming. _That's all. Thanks for your l
25、istening! 参考答案.主旨大意 本文是一篇记叙文。这篇短文主要讲述了作者的母亲为大街上的漂泊儿童发放食物,作者深受感动并采取行动助人为乐的故事。1.C考察名词辨析。由下文“After the first week, I noticed that the food was 2 very quickly.可知,作者帮妈妈做家务和买食物。应选C。 2.D考察动词短语辨析。由下文“I found that she would put some of the food into a paper可知,这里说的是食物很快就吃完了。应选D。3.A考察名词辨析。由后一分句“I found th
26、at she would put some of the food into a paper及上下文的描绘可知,作者感到很吃惊。应选A。4.A考察名词辨析。由短文最后一句“But I always added one more bag for her other children.可知,这里说的是纸袋。应选A。5.C考察动词辨析。由后句“I saw her taking the food to the street可知,作者跟随妈妈是想把事情弄清楚。应选C。6.B考察名词辨析。由下文“The children were very friendly with her and可知,作者发现妈妈把食
27、物带给漂泊儿童。应选B。7.D考察动词辨析。根据句中的“a lot of time talking and playing with them可知用spend,spend some time doing sth.意为“做某事花费时间。应选D。8.B考察形容词辨析。由下文“The children were very friendly with her and even thought of her as their own可知,妈妈在这个社区里很是受人们的欢送。应选B。9.A考察名词辨析。根据上文及本句可知,孩子们把作者妈妈当作他们自己的妈妈。应选A。10.C考察连词辨析。由前后句的描绘可知,
28、假如“我发现食物吃完,她担忧“我不会去买。由此推知,这里是说的一个条件。应选C。11.A考察名词辨析。由第二段的描绘可知,妈妈这样做原以为“我不知道。所以“我就告诉妈妈不要对“我保密了。应选A。12.D考察动词辨析。由前一句说一些孩子与一个老太太生活在一个小房子的描绘可知,这里说的是其他孩子却睡在大街上。其他选项不符合语境。应选D。13.B考察形容词辨析。根据前一分句“After she told me everything及后一句中的“how selfless she was可知,作者被妈妈的无私所感动。应选B。14.D考察形容词辨析。根据“I was so moved by how sel
29、fless she was. She helped others in need.可知,作者以有这样的妈妈而感到自豪。应选D。15.C考察动词辨析。根据本句及后一句“But I always added one more bag for her other children.可知,作者会继续给妈妈买食物。应选C。.主旨大意 本文是一篇说明文。文章介绍了时下比较流行的话题“人工智能,包括“人工智能的概念、开展过程、主要解决的问题等以及人们对“人工智能的一些不同的看法。“人工智能的根底语言是数学,因此进步学生们的数学程度是进步“人工智能设计程度的要求。科学家们希望创造出有创造力和有情感的人工智能,
30、使其理解人类的情感并能创造艺术。16.B细节理解题。由第一段第一句“Artificial intelligenceAI is the ability of a computer programme or a machine to think and learn.可知,人工智能机器能考虑和学习。应选B。17.D信息指代题。it所在句的句意为“有些人认为,假如人工智能开展得太快,对人类来说将很危险,it所指的“人工智能,应选D。18.B推理判断题。由第三段中“If we raise the standard in the learning of maths,和“Besides, a good knowledge of computer science is两句可知,要能成为一名成功的人工智能设计者,除了数学成绩要好之外,计算机程度也要好,因此综合分析表格中的成绩可知,Peter是最符合条件的,应选B。19.A段落大意题。由本段中的关键句“ Scientists hope to create creativ
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2024济宁高新区职业中等专业学校工作人员招聘考试及答案
- 2024河南省平舆县中等职业学校工作人员招聘考试及答案
- 2024沧源佤族自治县职业技术学校工作人员招聘考试及答案
- 疼痛腰痛康复规范
- 幼儿园冬季卫生保健小知识
- 教育机构二人合资托管合同书
- 心理知识习题(含参考答案)
- 电子商务行业分析报告
- 植物题库含答案
- 企业与员工离职合同样本
- 造价咨询公司组织机构及人员岗位职责
- 中国文化科举制度的等级
- GB/T 700-2006碳素结构钢
- 多发性骨髓瘤NCCN患者指南中文版2022
- GB/T 13441.4-2012机械振动与冲击人体暴露于全身振动的评价第4部分:振动和旋转运动对固定导轨运输系统中的乘客及乘务员舒适影响的评价指南
- 教科版科学五年级下册全册全套课件【最新版】
- 中绿的制度课
- 机械原理课程设计-抽油机机械系统设计说明书
- 医疗护理品管圈QCC成果汇报之提高住院病人健康宣教的知晓率(问题解决型)
- DBJ41T 074-2013 高压细水雾灭火系统设计、施工及验收规范
- Q∕SY 05262-2019 机械清管器技术条件
评论
0/150
提交评论