




已阅读5页,还剩2页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
还原句子专项训练(一)七 阅读短文,还原句子。(共8分,每小题2分) Wilma Rudolf was born in Clarksville, Tennessee, in 1940. There were twenty-two children in her family. Wilma was not a strong child. When she was very young her leg began to have problems. Wilmas family loved her and helped her. Her mother and her sisters massaged (按摩) her bad leg. The doctor put a brace (矫形支架) on her leg for six years. 61._At high school Wilma started to run. Soon she won every race she ran. Then she prepared for the national races. 62._ The next year, 1956, Wilma was in the Olympic Games in Australia. Wilma came back with a bronze medal.In 1960, Wilma went to the Olympic Games in Italy. The weather was very hot just as it was in Tennessee. The Italians cheered her. Wilma won the 100-meter race, the 200-meter race, and the 400-meter relay. 63._ 64._ That year she married her high school sweetheart, and now they have four children.A. A.Luckily, the brace was taken off when she was 12.B. B.In 1963, Wilma got her degree in education.C. C.Wilma Rudolf was a great American sports woman.D. D.So Wilma Rudolf was the first American woman to win three Olympic gold medals.E. E.At the age of 15, she won all of the nine races.(二)七 阅读短文,还原句子。(共8分,每小题2分) 阅读短文,从下列所给的五个句子中,选四句还原到短文中,使短文意思通顺、结构完整。Elena Desserich was a beautiful girl. 61._ She had dreamed of becoming an artist when she grew up but sadly, she never had the chance to be an adult. When Elena was only five years old, the doctor said that she had brain cancer and only had 135days to live.Elena spent the long days in the hospital working on her paintings, which were full of hearts and smiling families. One of her paintings was shown in a gallery, right next to a Picassos painting. 62._ And then she began to “talk” with her family by writing notes.63._ Her parents were very sad, even though they knew the day would come. When they were tidying up her things, they began to find notes. All through her final days, Elena had been writing love notes to her family and hiding them in secret places throughout the house.Her parents started to collect them and all the notes would say, “I love you, Mum, Dad and Grace.” 64._A. A.She loved painting and writing.B. B.Elena died in 2007.C. C.A month later, she lost the use of her voice.D. D.Her parents loved her so much.E. E.They kept finding them the amazing gifts from Elena.(三)七 阅读短文,还原句子。(共8分,每小题2分)阅读下面的短文,从文章后所给的AE五个句子中,选择四个句子填入文中空缺处,东城使短文内容完整、意思通顺。My aunt Edith, working as a secretary, was a single mother. Doctors discovered that she got a very serious heart disease when she was 50. 61 She began studying medical reports in the library and found an article in a magazine about a well-known heart surgeon(外科医生), Dr. Michael DeBakey, in Houston, Texas. He had saved the life of someone with the same disease. The article said Dr. DeBakeys fees(诊疗费) were very high. 62 But could Dr. Michael tell her of someone whose fee she could pay?So Aunt Edith wrote to him. She simply listed her reasons for wanting to be alive. She had three children, and they would be on their own in three or four more years. 63 There wasnt a word of self-pityonly warmth and humor and the joy of living. She mailed the letter, not really expecting an answer.A few days later, my doorbell rang. Aunt Edith didnt wait to come in. She stood in the hall and read aloud: “Your beautiful letter moved me very deeply. If you can come to Houston, there will be no charge for either the hospital or the operation. SignedMichael DeBakey.”That was seven years ago. 64 Her three children are happily married. For her age, she is one of the youngest, most alive people I knowall because of an open heart surgeon who knew how to honor his profession, and how to open his own heart.A. Since then, Aunt Edith has been around the world. B. Aunt Edith couldnt possibly pay them. C. Aunt Edith didnt give up. D. Aunt Edith decided to ask him to save her.E. She had dreamt of travelling and seeing the world since she was a little girl.(四)七 阅读短文,还原句子。(共8分,每小题2分) 阅读下面的短文,从文章后所给的A-E五个句子中,选择四个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、意思通顺。Alex Harley was born in the northeast of New York in 1921, but he spent most of his early life with his mothers family in southern Tennessee. His grandmother told him stories about their family. 61._ He was a slave (奴隶) from Africa and his name was Kunta.Alex Harley went to school and then to college. In 1939, he joined the US coastguard. As he was a black, his job was to wait tables and wash dishes. 62._ He served in the coastguard for 20years. After he retired, he put all his time into writing.Alex Harley remembered the stories his grandmother had told him. He began to study his family history. After a lot of research, Harley decided that Toby was probably Kunta Kinte of the West African Mandingo people, who was caught near the village of Juffnre on the Gambia River. He was sold as a slave in Annapolis, Maryland in 1767. Then Harley made a trip to Gambia. 63._ The African historian made his research stronger.Alex Harley wanted to tell the experiences of the black people in 18th and 19th century of America. He spent 10years researching. 64._ It was published in 1976. after that, it won a special prize. A few years later, a film series (连续剧) based on Harleys book was shown on American television.A. A.She said their history began with Toby.B. B.He was interested in his family history.C. C.He talked with a history, expert in Juffure.D. D.In his spare time, he learned to write stories.E. E.Then he wrote his family story for the book Roots.(五)七 阅读短文,还原句子。(共8分,每小题2分) 阅读短文,从下列所给的五个句子中,选四句还原到短文中,使短文意思通顺、结构完整。It was a special day because I took the final PE Test for Junior Three students.The sun was shining brightly. 61._ We stood in line in groups. Before the 800-meter race, we had a vive-minute warm-up. 62._ In fact, I didnt do well in it. With the teachers order, we began to run as fast as we could. Towards the end, I was so tired that I slowed down and several runners caught up with me. However, encouraged by my classmates, I kept running with every effort. 63._ To my pleasure, this is the best result I have got in an 800-meter race.64._ Not only I challenged the strength (挑战体能) that a runner needed but also I learned that trying my best would really make a difference.A. But I felt a little nervous.B. I fell down and hurt myself. C. We reached the playground on foot.D. Today I was a success!E. Finally I crossed the finishing line at 320”(六)七 阅读短文还原句子(共8分,每小题2分) 阅读短文,从下列所给的五个句子中,选四句还原到短文中,使短文意思通顺、结构完整。There are many kinds of friends in the world. 61 First, there is the school or work friend. This is the person who helps you get through the school or work day. But you never really go out with them outside these places. However, they are important in your life as you will spend a lot of time with them. 62 You cant really discuss anything important with them. But if you are feeling sad, theyre great to go out with because they can cheer you up and make you forget all your troubles. The next kind of friend is really unusual and having one makes you very lucky. They are really kind so they pay for you every time you go out. They usually have many of the things you cant afford to buy. 63 Finally, there is the best friend. This is the person who knows you inside out. The person you would have no problem spending the whole day with. Friends are the most important thing in your life. 64 A. However, there are four kinds of friends that everyone should have. B. And they are kind enough to let you borrow anything you want.C. So, treat them well and youll have a happy life. D. Another kind of friend is the fun friend. E. Making friends is very easy. (七)七 阅读短文,还原句子。(共8分,每小题2分)阅读短文,根据上下文意思,将方框中的句子还原到短文中适当位置。其中有一个多余选项。 Sangduen has elephants on her mind. The elephants are in serious danger. 61 “Unless they are protected properly at once, they might only appear in books and photos in the near future,” says Sangduen.Sangduen was born in a mountain area in northern Thailand 47 years ago. Her love of animals began when she was very young. She was just a teenager when she saw elephants being used for carrying things. 62 In 1996, Sangduen, together with her family, set up the Elephant Nature Park in Chiang Mai. The main purpose of the park is to provide a place for elephants to live peacefully in their natural environment. 63 The disabled and sick elephants are mostly saved from private owners.At present, thousands of elephants walk around big cities with their owners looking for help. Sangduens latest plan is to remove the elephants from city areas and bring them back to natural environment. 64 Its considered to be the primary home of wild (野生的) elephants. The new place will serve as a way for elephants to go back to nature.A. The experience changed her life.B. So she works hard to save them.C. She wants to make friends with elephants.D. She wants to open an elephant center in Surin.E. Now thirty elephants of all ages are under the parks care.(八)七 阅读短文还原句子(共8分,每小题2分)阅读短文,根据上下文意思,将方框中的句子还原到短文中适当位置。其中有一个多余选项。 It was March 15, 2010. We went to Li Jiangs home and took part in her birthday party. 61 Some hung up colourful lights in the room. Some put candles on a big cake. Everyone brought her a present. But all the presents were not opened at that time. 62 When her mother came back, the party started. First, some girls sang pop songs and danced together. 63 Everyone laughed happily. Then, Li Jiang did some magic for us. 64 The happiest things were that we blew out candles and ate the cake together. We all expressed our best wishes to her. Finally, we helped her open the presents. All kinds of toys appeared in front of us! Li Jiang was very happy that day and so were we. A. Next, some boys told jokes.B. We bought her a birthday cake.C. So we didnt know what they were.D. We were all surprised at what she had done.E. When we got there, we began getting ready for the party.(九)七 阅读短文还原句子(共8分,每小题2分)阅读短文,根据上下文意思,将方框中的句子还原到短文中适当位置,使其通顺完整,并在答题卡上将其字母代号涂黑。其中有一句不选。Sam is a dog who lives in Maryland, US. _61_. And some of his paintings have sold for $1,700.Sam holds a special paintbrush in his mouth to paint. Mary Stadelbacher, Sams owner, said Sam loves painting and can do it for hours. “_62_He paints his paintings with darker colors first and then moves onto lighter ones,” she said. Mary, the owner of a dog service center, took in 6-year-old Sam four years ago. She came up with the idea of teaching Sam to paint after seeing reports about animal painters. “_63_So I thought, why not a dog?” Now the money from the dogs art sales helps to keep the dog service center open. “Sams paintings have been on show at New York galleries. _64_,” Mary said.“We even had one woman buy her dog one of Sams paintings as a birthday present.”A The dog also has many other skills. B. He loves to work in different colorsC.I saw dolphins paint and elephants paint.D. People have come from far away just to buy his work.E. But hes also a painter(十)七 阅读短文,还原句子。(共8分,
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年山东青岛融合产业发展集团有限公司招聘笔试参考题库含答案解析
- 2025年一建《机电工程管理与实务》考试新技术应用题库(备考建议集)
- 2025【中外设备租赁合同】什么是设备租赁
- 显微外科手术护理常规
- 2024年5月装配式钢结构结算计量标准升级
- 2025车辆损害赔偿合同模板
- 2025年嘉峪关普通货运从业资格证模拟考试
- 泵站污水泵更新工程技术标
- 含同种原子团
- 2025年漳州道路运输从业资格证考试内容是什么
- 浙江省医疗机构麻醉药品、精神药品管理实施细则
- 《中国近现代史纲要》 课件 第十一章 中国特色社会主义进入新时代
- 机关单位申请要人的请示范文
- 铀矿冶安全规程
- 国标热镀锌钢管规格尺寸理论重量表
- 设计方案投标技术标文件
- 圆来如此简单公开课优质课件获奖
- (本科)审计(第五版)全套教学课件完整版PPT
- GB∕T 3639-2021 冷拔或冷轧精密无缝钢管
- 西师版六年级下册数学第五单元 总复习 教案
- 拖欠货款合同纠纷起诉状范本
评论
0/150
提交评论