高中英语 unit 1 cultural relics section  warming up  readinglanguage points练习试题 新人教版必修_第1页
高中英语 unit 1 cultural relics section  warming up  readinglanguage points练习试题 新人教版必修_第2页
高中英语 unit 1 cultural relics section  warming up  readinglanguage points练习试题 新人教版必修_第3页
高中英语 unit 1 cultural relics section  warming up  readinglanguage points练习试题 新人教版必修_第4页
高中英语 unit 1 cultural relics section  warming up  readinglanguage points练习试题 新人教版必修_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

系统掌握蕴含其中的马克思主义立场观点方法,要在系统学习、深刻领会、科学把握习近平教育思想上下功夫。精心组织开展学习宣传贯彻习近平新时代中国特色社会主义思想和党的十九大精神知识问答活动。Unit 1Cultural relicsSection Warming up & ReadingLanguage Points.单句语法填空1There is no doubt _more and more people prefer shopping online nowadays.答案:that2We went to the restaurant to have lunch,only to find that it was_(decorate)答案:being decorated3Because of the fire,all the _(value) things in the museum.答案:valuable4A troop of carefully selected soldiers set out in search of those who might_(survival) the terrible coal mine accident.答案:survive5What do you think of the film?Oh,excellent.Its worth_(see) a second time.答案:seeing6Jane and Mary are good friends;the_(form) is a teacher and the latter is a nurse.答案:former7The room,full of_(wood) furniture,is used for receiving the guests from China.答案:wooden8He was born blind,but that didnt stop him from becoming a successful_(art)答案:artist9_(decorate) with different lights,the living room looks very beautiful.答案:Decorated10You had better have the car_(repair) or itll get you into trouble.答案:repaired.阅读理解Look around the walls of your classroom.Do you see pictures or paintings?Most of the art on show was probably created by yourself and your classmates,using imagination and your own hands.Each year in Toronto thousands of school children make the best use of their imaginations and their creative abilities in workshops provided by an organization called the Inner City Angels.These children work directly with professional (专业的) artists on different art programs.Natalie McHaffie is one of the many professional artists who work with the Inner City Angels.“My purpose is to teach the children about design,” she says.“Once they learn how to put things together,they can use that knowledge for other things they may want to do,such as making a kite or designing a house.”Recently Ms McHaffie worked with 16 children at St.Bernard School to create a wall painting in the hallway leading to the kindergarten classroom.Together they designed and did the wall painting during one school week. When Ms McHaffie first met the student artists,she told them,“We must do a painting that will not only please the kindergarten kids but will also offer them information.” Each of the 16 students was asked to imagine and draw ideas for the painting.After discussing the different ideas together,they chose the theme (主题) “The Four Seasons.”Finishing the painting,four of the student artists had something to say about their experience.Alfea:“You learn more when you do it yourself.As you go along you keep finding out things you didnt know before.”Mauro:“I like working in a group because you get more done than if you work alone.”Paolo:“Its been fun working in a group,not the same kind of exciting fun as when youre playing basketball.When you do art,it makes you feel peaceful.”Paulina:“You can learn from working with the other kids.By talking to each other you can find ways to do things.”语篇解读本文是记叙文。多伦多的学生每年都有机会和职业艺术家合作,共同描绘美丽画卷。1Each year,thousands of school children in Toronto_.Ajoin the Inner City AngelsBtake part in the citys art programsCtake art classes in different workshopsDcreate paintings on the walls of their classrooms解析:细节理解题。根据第二段中的Each year in Toronto thousands of school children和These children work directly with professional artists on different art programs可知,每年都有成千上万的学生参加多伦多的艺术项目。答案:B2Ms McHaffie hopes the children_.Awill understand the importance of designBcan design a house of their own some dayCwill start learning easy things such as making a kiteDcan spread knowledge of how to put things together解析:推理判断题。根据第三段中Natalie McHaffie说的My purpose is to teach the children about design和they can use that knowledge for other things they may want to do可知,McHaffie主要想教学生如何设计,并且希望他们将这一知识运用到其它领域。由此可推测,她认为如何设计很重要,因此也希望孩子们理解设计的重要性。答案:A3What was the task of the sixteen students?ACollecting paintings at St.Bernard School.BPlaying with the kindergarten kids.CDesigning a classroom.DPainting on a wall.解析:细节理解题。根据第四段中的16 children at St.Bernard School to create a wall painting可知,这16名学生的任务是创作一幅壁画。答案:D4We can infer from the text that all the four student artists_.Aenjoyed the peace of their work Blearned quite a lot from their workC.said something good about each otherDrealized the advantages of group work解析:推理判断题。根据最后四段中的You learn more when you do it yourself,I like working in a group,Its been fun working in a group和You can learn from working with the other kids可知,这四名学生都从这次的工作中受益匪浅。答案:B.完形填空One Tuesday afternoon I went home,tired.I had much homework to do that night.Then a_1_ voice broke in,“Hey,Katie,dont forget about our SPAC performance tonight at the _2_.See you at seven!”It was Adam,the president of Students in the Performing Arts for the Community.We _3_SPAC to serve the community by performing at hospitals.At that moment,_4_,I considered the performance as a trouble.I_5_the hospital with my guitar in one hand and my workbook in the other,hoping to do a little_6_.I entered the hall and saw a _7_,pale girl of about 13 among a group of old people in wheelchairs.I wondered why someone so _8_was stuck in this place.Toward the end of the_9_,my friend Sarah asked if anyone had any _10_.The girl raised her arm and asked if she could sing My Heart Will Go On.Sarah happily invited her to_11_the microphone and the girl hobbled (蹒跚) through the wheelchairs.When she and Sarah began to _12_,I noticed the girls eyes shined.At that moment,I forgot my _13_ and remembered the true meaning of SPAC:_14_the quality of life for others.After the performance we talked with the girl and_15_ she wanted to be a singer.She told us that we had helped her remember her_16_.Then,she asked if we could all get together for a picture_17_she could remember this night and never _18_her dream.I_19_longer than Id planned.I was amazed by what one hour of my time could_20_helping someone find confidence.语篇解读 本文是记叙文,话题是人物故事类。作者正在为繁重的作业发愁时被同学叫去医院为病人义演,虽然一开始作者有些不情愿,但是一个小时的义演却让作者收获很多。 1A.luckyBhappyCworriedDnervous解析:对于组织义演的学生会主席Adam来说,义演是一件非常有意义的事情,因此他的声音应该是快乐的。答案:B2A.neighborhoodBcinema CschoolDhospital解析:根据下文内容可知,他们是要到医院去义演。答案:D3A.started BlikedC.advertisedDleft解析:这里讲述的是他们成立SPAC的目的。答案:A4A.thus Btherefore ChoweverDotherwise解析:尽管他们去义演是一件有意义的事情,但是这次演出对于作者来说却是一个负担,因为他还有很多作业要做。答案:C5A.picked outBarrived at Creturned toDlooked for解析:作者一手拿着吉他,一手拿着练习册到了医院,希望能有机会学习一会儿。答案:B6A.playingBsleeping CtrainingDstudying解析:见上题解析。答案:D7A.thin BbraveCstrange Ddetermined解析:根据下文所讲的那个女孩走路蹒跚可知这个女孩很瘦弱。答案:A8A.sickBcleverCyoung Dspecial解析:一群老人当中坐着一个女孩儿,作者首先疑惑的是这么年轻的一个女孩儿怎么会在这里。答案:C9A.minute BquarterChour Dday解析:根据文章最后所讲的what one hour of my time.可知,作者他们到医院义演的时间是一个小时,所以在一个小时快结束的时候,Sarah询问病人们是否还有别的要求。 答案:C10A.excusesBsuggestions C.problemsDrequests解析:见上题解析。 答案:D11A.share BofferCtouch Dsave解析:根据后文所讲的Sarah和那个女孩儿一起唱歌可知,Sarah邀请那个女孩儿和她一起用话筒唱歌。 答案:A12A.discuss BsingCsmile Ddance解析:当那个女孩儿唱歌时,作者发现她此刻神采奕奕。答案:B13A.purposeBbehavior Cjob Dhomework解析:作者此刻完全沉浸在歌声中,忘记了作业。 答案:D14A.changingBfeelingCimprovingDshowing解析:看到一个孱弱的女孩儿在唱歌时的神采让作者想到了他们成立SPAC的初衷:改善他人的生活质量。答案:C15A.doubtedBdiscovered CbelievedDagreed解析:通过和那个女孩儿交谈,他们发现她有一个愿望,那就是成为一名歌手。答案:B16A.goal BpowerC.conditionDsuffering解析:女孩儿还告诉他们,是Sarah和她的合唱使她找回了自己的目标。答案:A17A.ifBso Cthough Dbecause解析:女孩儿请求作者他们和她合影,这样她就会记住这个晚上,不会放弃她的目标。答案:B18A.care aboutBsettle down Cgive up Dgo through解析:见上题解析。 答案:C19A.waited Bperformed Cslept Dstayed解析:表演结束之后他们还和那个女孩交谈了一会儿,所以作者那晚在医院待的时间比原计划要长。 答案:D20A.achieveBcontainCprove Dlast解析:根据下文的helping someone find confidence可知,此处要表达的意思是短短的一个小时却完成了一件重要的事情:帮助别人找到信心。答案:A.短文改错Our school organized an activity to help the students in greatly need this afternoon.It held in the schools playground.At the beginning,the headmaster called on all the teachers and student to give away some money to the students whom come from poor families.Then our teachers gave away part of their salaries and us students gave away our pocket money.Finally,we raised u

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论