高中英语 unit 17 laughter section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第1页
高中英语 unit 17 laughter section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第2页
高中英语 unit 17 laughter section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第3页
高中英语 unit 17 laughter section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第4页
高中英语 unit 17 laughter section  lesson 2  lesson 3课时作业 北师大版选修_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 17 Laughter Section Lesson 2 & Lesson 3.语法填空1The exam results will be put _on Friday afternoon.答案:up2(福建高考改编)Apart_good service,the restaurant offers different kinds of traditional Fujian dishes.答案:from3_first time I went to Zhangjiajie,I was deeply impressed with its beautiful scenery.答案:The4_all of them are strong candidates,only one will be chosen for the post.答案:While/Though/Although5_(obtain) the light,he hurried upstairs again.答案:Having obtained6The old worker _(cautious) me not to inspect the machine without turning off power.答案:cautioned7_ (convince) that the government can lead them out of the financial crisis,people are optimistic about the future of the country.答案:Convinced8Rarely_we _(see) him nowadays;nobody knows where he is and whether he comes back.答案:do;see9Your hard work resulted_your great progress in English.答案:from10She could hardly resist_(cry) when she heard that she hadnt passed the test.答案:crying.选词填空turn off,regardless of,fool around,put on,from time to time,run int 1Tell the children not to_with matches.答案:fool around2His name turned up in the newspapers_.答案:from time to time3He serves the public wholeheartedly,_his personal gain or loss.答案:regardless of4. I_the ballet slippers and ran up on stage.答案:put on5Dont oversell the product.If your salespeople are pushy,theyll_the customers _.答案:turn;off6I_an old friend of mine in the street.答案:ran into.完成句子1_(第一次见到他时),I found him very clever.答案:The first time I saw him2He _the subject (禁止他提这个问题) again.答案:forbade him from mentioning3He does what he wants to do,_(不管我说什么)答案:regardless of what I say4_(普遍认为) what parents do and say has a great influence on their children.答案:Its universally acknowledged that5_(当在巴黎时),he picked up some French.答案:While (he was) in Paris.阅读理解Craig Beck was wellregarded as a director of several companies.He seemed to be a highly successful man,though he had a habit of drinking two bottles of wine a night.For 20 years he struggled to control his drinking because he refused to describe himself as an alcoholic all the time.As a matter of fact,it was damaging his health,wealth and relationships (人际关系) seriously during these years.He tried a lot of ways to cut it down and even ban himself from drinking.However,his attempts failed one after one.Slowly he discovered the truth about alcohol addiction.All the lies he had previously believed started to fall apart.For the first time he noticed that he didnt want to drink anymore.After he stopped drinking himself,he found lots of friends were interested to know how he achieved it.As he helped more and more people stop drinking too much,he began to be regarded as “The Stop Drinking Expert”Then Craig Beck published books about how to stop drinking,which have been translated into many different languages and continue to be among the bestselling books around the world.Craig Beck proudly shows people that this is not a case of having to force himself not to drink.There is no willpower required by his stop drinking system and people simply find that they no longer want to drink anymore.A lot of people who read his books at first think the news is too good to be true,but they find that the old saying of “No pains,no gains” does not apply here.This is why his method is regarded by thousands to be the best treatment for stopping drinking in the world.语篇解读本文是记叙文。文章主要讲述了Craig Beck戒酒的故事。1Why did Craig Beck cut down his drinking?AIt made him lose everything.BHe couldnt afford it anymore.CIt ruined his health completely.DHe found it was harmful to his life.解析:细节理解题。由第一段中最后的it was damaging his health,wealth and relationships seriously during these years可知,Craig Beck之所以减少饮酒量是因为喝酒严重影响了他的生活。答案:D2Craig Becks books about how to stop drinking_.Aare very popularBare written in EnglishChave earned him a lot of moneyDtell the truth about alcohol addiction解析:细节理解题。由第三段中的continue to be among the bestselling books around the world可知。答案:A3Which of the following best describes Craig Beck?AImpolite.BWarmhearted.CPeaceloving. DImpatient.解析:推理判断题。由第三段中的As he helped more and more people stop drinking too much,he began to be regarded as “The Stop Drinking Expert”可知,Craig Beck是个热心肠的人。答案:B4What does the text mainly talk about?AThe truth about alcohol addiction.BThe lies of “The Stop Drinking Expert”CCraig Becks story of stopping drinking.DThe disadvantages of drinking too much.解析:主旨大意题。本文主要讲述了Craig Beck戒酒的故事,故C项说法正确。答案:CAfrica has become a growing market for high technology products,and it may soon be a base for a lot more hitech companies.Experts are predicting growing competition on the continent as it tends to meet the needs of its young and middle class populations.DHL is a company which provides transportation by train,road,sea and air.The company sees Africa as a place where its business can be expanded.But for that to happen,more international companies will invest in the continent and set up operations there.Sumesh Rahavendra of DHL,who is the companys head of marketing for African countries south of the Sahara desert,sees that happening.He said,“Theres quite a lot of evidence about global companies starting to set up base in Africa.Take SAP,IBM or the Chinese company,Hisense,for example.All of them are setting base in Africa and looking at how specially they can develop the African market.”He also emphasized,“I travel a lot around Africa and so does the rest of our team.We find the technology booms in every country in Africa.People who never had access to a desktop PC are now playing with smart phones.The level and speed of adoption has been significant as more middle class and upper middle class consumers in Africa get access to technology.”He describes the continents one billion people as a largely untouched market for many products.“The majority of people are very young.And with a young population who is going to adopt technology and products in the future,it represents a significant potential for any international company coming to Africa.”DHL has been operating in Africa for more than 35 years.And Mr Rahavendra notes as more and more companies set up operations on the continent,business for DHL will increase.He says there are possibilities for growth in every African country.语篇解读随着非洲高科技产品消费群体的增加,越来越多的高科技公司扎根非洲,来抓住这一巨大的潜在市场,DHL就是其中之一。 5What is the first paragraph mainly about?AAfrica attracting tour companies.BAfrica attracting hitech companies.CAfrica attracting young foreigners.DAfrica attracting more consumers.解析:段落大意题。从第一段可知,随着越来越多的非洲年轻消费者、中产阶层消费者青睐高科技产品,非洲必定会吸引很多的高科技公司,故选B项。答案:B6Which of the following is a Chinese company?ADHL.BSAP.CIBM.DHisense.解析:细节理解题。从第二段中的Take SAP,IBM or the Chinese company,Hisense.can develop the Africa market可得出答案D项。答案:D7DHL is entering Africa in order to_.Ahelp the African economy develop fasterBreach the largely untouched marketCprovide more jobs for the local peopleDreduce the production costs解析:推理判断题。 从第二段中的The company sees Africa as a place where its business can be expanded.及全文内容可知,非洲是一个非常巨大的潜在的消费市场,故选B项。答案:B8What is the meaning of the underlined word “booms” in the third paragraph?ADevelops rapidly.BFalls quickly.CChanges slowly.DDecreases slowly.解析:猜测词义题。从第三段的The level and speed of adoption has been significant as more middle class and upper middle class consumers in Africa get access to technology.可知,随着越来越多的非洲中上层消费者使用科技产品,非洲的科技发展非常快,故选A项。答案:A.短文改错Mr Turner turned over in bed from time to time in last night,for he was very excited that he could not fall asleep.Yesterday morning,he went to a big gardening company,knowing as Green Fingers,for the interview.Mr Turner,that liked to help his grandfather grow flowers in the garden,looking forward to the job offered by the company.When he got to the company,he found there were many people waiting there and he had no ideas whether he could get the job.While waiting,he helps the workers there to remove the fallen trees and clear th

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论