




已阅读5页,还剩1页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Learning about Language & Using Language .单句语法填空 1It is_great honour for me to invite you to eat here. 答案: a 2He had just rushed into the classroom_the teacher came in. 答案: when 3The boy rushed out,_(scream) with excitement. 答案: screaming 4As_my task,I can finish it tomorrow morning. 答案: for/to 5It is wellknown_Chinese people are good at eating delicious foods. 答案: that 6Im sorry,but the seats_(reserve) for the old already. 答案: have been reserved/are reserved 7Large amounts of money_(spend) rebuilding the temple. 答案: were spent 8Only when he apologizes for his_(rude) will I speak to him again. 答案: rudeness 9It would be_(believe) that such a gentleman should be so rude to his parents. 答案: unbelievable 10I opened the door and a boy in _(rag) was standing there. 答案: rags .阅读理解 A In 1996,John Jones made an unusual discovery.He had just enlarged a piece of paper money for a frienda Confederate bank note,money issued (发行) by banks in Southern States of America during the Civil War.When he was face to face with the picture,he couldnt believe his eyes:slaves happily picking cotton in their masters fields. Jones grew up in South Carolina.He had heard painful stories of slavery 2 from his greatgrandmother.The picture on the money did not match the history of African American slaves that hed heard all his life.“I had never seen that type of picture on money before, ” he said. Jones wondered why slaves looked so happy.He started doing research. Searching for and finding the answers to his questions changed his life.During two years search,Jones found more than 120 different bills.He discovered that the bills had several things in common.They showed slaves working in jobs related to farming.Many of them showed healthy and smiling slaves at work.None of the bills showed the hardships of slavery. Jones wanted to share what he had learned.“I wanted other people to see what I had seen, ” he said.He decided to make large paintings of the pictures on the money.After three years of work,Jones had painted more than 80 slavery scenes (场景 )He paired each painting with the money on which the picture appeared.“The Color of Money”an exhibit (展览) of his workhas toured the country. Jones paintings tell an important story about the South 150 years ago.He likes to repeat the saying “The story is on the money.” In this case,the saying happens to be true. 语篇解读 本文是记叙文。文章主要介绍了一名美国艺术家展出 80余幅绘画作品让 人们了解美国南部奴隶的真实生活状况。 1How did Jones feel when he saw the picture on the money? AAngry. BPainful. CExcited. DSurprised. 解析: 推理判断题。根据第一段中的 When he was face to face with the picture,he couldnt believe his eyes和第二段中的 I had never seen that type of picture on money before可知,当 Jones看到南部联盟纸币上的图片时,觉得很不可 思议。 答案: D 2Why did Jones do research on the money? AHe had never heard of Confederate money. BHe wanted to learn about American history through it. CIt showed slaves quite different from those in his mind. DHis greatgrandmother told him some unusual stories about it. 解析: 推理判断题。根据前三段内容可知,南部联盟纸币上的图片显示奴隶快乐地 3 在田间采摘棉花,这与 Jones听到的有关奴隶的痛苦生活不相符,因此他决定要一探究竟。 答案: C 3What did Jones find? AAbout 120 different bills were issued during the Civil War. BThe difficulty of slaves was never shown on the bills. CSlaves lived a harder life than he thought. DSlaves worked long hours on farms. 解析: 细节理解题。根据第四段中的 Many of them showed healthy and smiling slaves at work.None of the bills showed the hardships of slavery可知,Jones 最 后发现南部联盟纸币上的图片都将奴隶刻画成欢快劳作的样子,而从未描述他们生活的艰 辛。 答案: B 4Whats the best title for the text? AConfederate Money BMoney Tells a Story CAfrican American Slaves DJohn Jones Changes America 解析: 标题归纳题。Jones 因发现一张纸币上的图片展示的奴隶生活和他听说的有 很大出入而开始研究,经过两年的深入调查发现这些纸币上的图片都不能反映当时奴隶的 真实状况。他花费三年的时间画出 80余幅作品,告知人们关于奴隶的真实故事。最后一段 中的 The story is on the money点出文章的主旨。故 B项作标题贴切。 答案: B B Are you at least 17 years old?Do you weigh more than 110 pounds?Do you consider yourself fairly healthy? If you answered yes to all of these questions,you should be donating (捐赠) blood every two months.In my survey of my schoolmates,I found that only 50 percent of them have ever donated blood and that only 1 out of 13 of them donate regularly.The lack (缺少) of blood donors is a serious problem that requires immediate action. According to the American Red Cross Web pages,in the United States alone someone receives a blood transfusion (输血) once every three seconds.People who benefit from donations include cancer patients as well as babies.The need for 4 blood never takes a vacation and neither should donors. Let me tell you about Brooke,a threeyearold girl with cancer.Brooke has spent about half of her life in the hospital receiving treatments.Her treatment will require about 500 units of blood in total, of which only 250 units have been replaced.She still needs the other half of the total amount to continue her treatment.If she doesnt receive this blood,she will not live to start kindergarten. Examples like Brookes are becoming all too common these days,with only 1 in 20 Americans donating blood and this number keeps dropping each year.These facts are extremely worrying considering that nearly half of us here will need blood sometime in our lives. You can now see the seriousness of the problem with the lack of blood donations.Fortunately,it is a problem that can be easily solved.Each and every one of you can be part of the solution.All you have to do is go to the nearest Red Cross and donate your blood. 语篇解读 本文是议论文。作者在文中论述了义务献血的紧迫性。 5How does the author explain the problem mentioned in Paragraph 2? ABy answering questions. BBy making comparisons. CBy presenting research findings. DBy describing his own experiences. 解析: 写作手法题。根据第二段中的 In my survey of my schoolmates,I found that.可知,作者在第二段主要是通过陈述自己的研究发现来解释说明献血者少这一问题。 答案: C 6What can we learn from the American Red Cross Web pages? AThe suffering of patients. BThe strong need for blood. CThe efforts of the Red Cross. DThe benefits of taking vacations. 解析: 推理判断题。根据第三段中的 in the United States alone someone receives a blood transfusion once every three seconds和 The need for blood never takes a vacation不难看出市场对血液的强烈需求。 答案: B 5 7The threeyearold girl Brooke_. Adoesnt get fair treatment in the hospital Bwill need another 250 units of blood Cstays alive by receiving blood daily Dcant wait to start kindergarten 解析: 细节理解题。根据第四段中的 Her treatment will require about 500 units of blood in total, of which only 250 units have been replaced.She still needs the other half of the total amount to continue her treatment可知,Brooke 还需要 250单位的血液。 答案: B 8What is the purpose of the text? ATo persuade people to donate blood. BTo present some new medical results. CTo call on people to save a little girl. DTo explain the risks of blood donation. 解析: 写作目的题。通读全文可知,本文的目的是劝说人们义务献血。 答案: A .七选五 Gold fever In 1848,when gold was discovered in Califomia,John Sutter was already one of the wealthiest people in America._1_ Sutter built a fort (要塞) there,and soon he had 12,000 head of cattle (牛) and hundreds of workers. By the mid1840s,more and more Americans were coming to California._2_ He saw them as part of his new kingdom (王国)However,he had no idea that this would destroy his dream some day. At the beginning of 1848,Sutter sent James Marshall and about twenty men to the American River to build a sawmill._3_ Later he wrote, “I reached my hand down and picked it up;it made my heart beat fast,for I was certain it was gold.” _4_Hundreds of thousands of people,almost all of them men,began to prepare for the journey west.They said their goodbyes and tried to take a chance on gold:a year of pain in return for a lifetime of riches.They were called “FortyNiners” because they left home in 1849. _5_Sutter did not have gold fever.He wanted an agricultural kingdom and 6 refused to give up his dream.In the new California,he was simply in the way.The FortyNiners destroyed his crops (庄稼) and pulled do
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025合同违约责任认定与诉讼程序的几个问题研究
- 中板购销合同样本
- 车库抵押合同范例二零二五年
- 2025年双丙酮丙烯酰胺项目建议书
- 二零二五事业单位聘期工作总结
- 招聘委托合同
- 个人投放灯箱合同样本
- 资金监管协议书
- 公司转让协议合同书
- 二零二五版退休返聘人员劳务协议范例
- 土木工程毕业论文7篇
- 代加工洗煤合同模板
- 2022年湖北武汉中考满分作文《护他人尊严燃生命之光》
- 三方代付工程款协议书范本2024年
- 有限空间作业气体检测记录表
- 幼升小必练20以内加减法练习试题打印版
- 2024年四川省成都市“蓉漂”人才荟武候区招聘23人历年(高频重点提升专题训练)共500题附带答案详解
- 农村生活污水治理提升工程-初步设计说明
- 财政投资评审咨询服务预算和结算评审项目投标方案(技术标)
- 学校食品安全工作领导小组及具体职责分工
- 一年级语文下册《荷叶圆圆》课件
评论
0/150
提交评论