下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Whose Dogs?One day, My mother and I go to school. We see a big dog and a small dog.Mother : “do you know whose dogs they are?” I: “Sorry, I dont know.”Mother : “The big dog is the small dogs Mum.” I: “Oh, I know. The small dog is the big dogs son.” 一、根据短文内容判断正(T)误(F)。( ) 1. Tom and his mother are go
2、ing to the park.( ) 2. They see a dog there.( ) 3. The big dog is the small dogs mother.二、根据上文内容回答下面的问题。1. Where are Tom and his Mum?2. What do they see?3. Is the big dog the small dogs Mum?How Many Candies?Mum asks my little brother, “Tony, if I give you ten candies, and you eat four, then how many
3、 candies do you have?”“Ten,” Tony answers.“Ten?” Mum asks.“Yes, Mum,” my little brother replies. “Four candies are in my stomach and six candies are out of my stomach. Four and six is ten, isnt is right?”一、根据短文内容判断正(T)误(F)。( ) 1. I have an older brother.( ) 2. My mother gave Tony some candies.( ) 3.
4、 My little brother knows whats six and four.二、根据上文内容回答下面的问题。1. How many candies are left?2. Do you agree with my little brother?3.Whats four and six?“George,” says his mother, “please go to the shop and buy some eggs. But be careful, dont choose any bad ones.” Half an hour later, George comes back w
5、ith a yellow plastic bag. His mother takes the bag and looks inside. “Oh,” she says, “what is it?” “Eggs, of course!” George says. “I broke them all. Every one is good.”一、根据短文内容判断正(T)误(F)。( ) 1. George buys the eggs from a supermarket.( ) 2. George puts the broken eggs into a plastic bag.( ) 3.Georg
6、es mother is glad to see the broken eggs.二、根据短文内容,翻译下列句子1. Please go to the shop and buy some eggs.2. Half an hour later, George comes back with a yellow plastic bag.3. I broke them all. Every one is good.Who Gets the Toy?A father of five children comes home with a toy. The children all like the toy
7、 and want to get it. They ask, “Which one of us can get this present?” “Who is the most obedient, never talks back to mother and does everything he or she is told?” the father inquires. There is silence, and then a chorus of voices:” You play with it, Daddy!”一、根据短文内容判断正(T)误(F)。( ) 1. The father has
8、five children.( ) 2. The five children all want to get this toy.( ) 3. The youngest(最小的)child can get the toy.( ) 4. The father never talks back to mother and does everything he is told.二、根据短文内容选择正确的一项答案。( ) 1. A father of children comes home with a toy.A. six B. five C. three D. four( ) 2. Which on
9、e of the children can get the toy?A. The oldest one. B. The youngest one.C. All of them. D. None of them.( ) 3. All the of children say their father can play with the toy, why? A. Because their father is the oldest.B. Because all of the children dont want to play with it.C. Because their father is t
10、he most obedient.D. We dont know about that.Beating the SonA boys grandfather beats his grandson for playing with fire in the courtyard. The boys father sees this and he gets worried about his son, so he takes a stick and begins beating himself. The grandfather is surprised and asks, “Why are you be
11、ating yourself?” “You are beating my son and Im beating your son, too,” the boys father answers.一、根据短文内容判断正(T)误(F)。( ) 1. The boys grandfather beats his grandson for playing with fire in the house.( ) 2. The boys father isnt worried about his son.( ) 3. Later the boys grandfather beats his son.二、根据上
12、文内容回答下面的问题。1. Why does the grandfather beat his grandson?2. Why does the father beat himself?三、阅读短文内容翻译下面的句子。1. The boys father sees this and he gets worried about his son.2. Why are you beating yourself?We Arent in the Zoo A woman comes into a bank with her son in her arms. The boy is only two year
13、s old. Hes eating a cake.When the woman comes to one of the windows, the boy watches the teller carefully. Then he gives his cake to the teller. The teller smiles and shakes his head.“Oh, no, my dear. Dont do that. We arent in the zoo,” his mother says. Then she speaks to the teller, “Im sorry. Please forgive my son. He has just been to the zoo.”一、根据短文内容判断正(T)误(F)。( ) 1. The boy is three years old. Hes eating a banana.( ) 2. The teller watches the boy carefully and gives him a cake.( ) 3. The woman and her son have just been to the zoo.二、根据上文内
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年安康保密知识测试题及参考答案
- 2026年江西单招测试题及答案1套
- 2026年山东威海单招试题附答案
- 2026年江阴职业技术学院单招综合素质考试题库附答案
- 2026年烟台汽车工程职业学院单招职业技能测试模拟测试卷及答案1套
- 2026年明达职业技术学院单招职业倾向性测试模拟测试卷附答案
- 2026年桂林师范高等专科学校单招职业技能考试题库附答案
- 2026福建厦门市集美区宁宝幼儿园非在编厨房人员招聘1人笔试备考试题及答案解析
- 2025年甘肃省兰州大学经济学院聘用制B岗人员招聘(公共基础知识)综合能力测试题附答案
- 2026北京中关村第三小学永新分校招聘笔试模拟试题及答案解析
- 新生儿消化道出血
- 2024-2025学年山东省济南市天桥区八年级(上)期末语文试卷(含答案解析)
- 2025年可爱的中国测试题及答案
- 油费补助管理办法
- 新食品零售运营管理办法
- 强制性产品认证实施规则 低压电器 低压元器件(CNCA-C03-02:2024)
- 《实践论》《矛盾论》导读课件
- 农村杀猪活动方案
- 种子公司企业管理制度
- DB4201-T 617-2020 武汉市架空管线容貌管理技术规范
- 药品追溯码管理制度
评论
0/150
提交评论