2019高考英语一轮选练习题Unit4Earthquakes(含解析)新人教版必修1练习_第1页
2019高考英语一轮选练习题Unit4Earthquakes(含解析)新人教版必修1练习_第2页
2019高考英语一轮选练习题Unit4Earthquakes(含解析)新人教版必修1练习_第3页
2019高考英语一轮选练习题Unit4Earthquakes(含解析)新人教版必修1练习_第4页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、2019 高考英语一轮选练习题Unit4Earthquakes(含解析)新人教版必修 1 练习 Unit 4李仕才考点规范练 ( 必修 1Unit 4)【短文语法填空】There are two factors 1._(determine) an individualsintelligence.The first is the sort of brain he is born 2._.Human brainsdiffer 3._(consider), some being more capable than others.4._however good a brain he has to be

2、gin with, an individual will have a lowintelligence unless he has opportunities to learn.So the second factor is whathappens to the individual the sort of environment 5._ he is broughtup.If an individual is handicapped(受阻碍 ) environmentally, it is6._(like) that his brain will fail to develop and he

3、will never attainthe level of intelligence of which he is capable.The importance of environment in determining anindividuals intelligence can7._(show) by the case of the twins, Peter and Mark.When thetwins were three months old,8._ parents died, and they were placed inseparate foster homes.Peter was

4、 brought up by parents of low intelligence withpoor 9._(education) opportunities.Mark was educated in the homeof well-to-do parents 10._ had been to college.This environmentaldifference continued until the twins were in their late teens, when they weregiven tests to measuretheir intelligence.Marks I

5、 Q.was 125 ,twenty-fivepoints higher than the average and fully forty points higher than his twin brother. 阅读理解A无人驾驶飞机 ) delivery service to get“urgently needed goods,”such aslife-saving medicines,to certain remote locations.1 / 7But the DHL drones have changed significantly since their maiden(初次的 )

6、flight,DHL officials said in a statement.For one thing,theyve been improvedto undergo the high winds and rain that they may face over the North Sea.Foranother,the parcelcopter 2.0 can reach altitudes of 164 feet and can fly asfast as 40 miles per hour.The drone is also capable of flying for extended

7、periods of time about 45 minutes before needing to be rechargedenabling itto make the roughly 7.5-mile journey to Juist.The drone can carry loads of up to 2.6 pounds(1.2 kilograms).The droneitself weighs 11 pounds(5kg收件人 ) by a human courier(急件递送者 ).1.To meet what requirement will DHL probably use t

8、he drones?A.A ton of life necessities need to be sent to a village. B.An important parcel needs to be sent to a man in Juist. C.Some medicines are urgently needed in the city hospital.D.A family needs to go to Juist when ferries arent available.2.What is Paragraph 3 mainly about?A.The DHL drones fir

9、st flight.B.The purpose of the DHL drones.C.The disadvantages of the DHL drones.D.The improvements on the initial DHL drones.3.The new drone.A.will be much lighterB.can deliver much heavier parcelsC.can send parcels directly to recipientsD.will be fully automatic during the whole flight4.What can we

10、 infer from the text?A.The drones have been in use since December 2013.B.The drones won t be widely used in the near future.C.The drones will replace human couriers in the future.D.The drones will replace traditional delivery options soon.B2 / 7Everyone knows that death is natural, but do you have a

11、ny idea of the processof dying? Modern scientists divide the process of dying into two stages clinical or temporary death and biological death. Clinical death occurs when thevital organs, such as the heart or lungs, have stopped functioning, but have not suffered permanent damage. The organism can s

12、till be saved. Biological deathoccurs when changes in the organism lead to the“breaking up ” of vital cellsand tissues. Death is then unchangeable and final.To show how this works, scientists performed an experiment on a six-year-oldfemale monkey called Keta. The scientist put Keta to sleep with a n

13、arcotic. Thenthey surrounded her body with ice-bags and began checking her body temperature.When it had dropped to 28 degrees the scientists began taking blood out from anartery (动脉 ). The monkey s blood pressure decreased and an hour later both theheart and breathing stopped: clinical death set in.

14、 For twenty minutes Ketaremained in this state. Her temperature dropped to 22 degrees. At this point thescientists pumped blood into an artery in the direction of the heart and startedartificial breathing. After two minutes Ketas heart became active once more.After fifteen minutes, spontaneous (自发的

15、) breathing began, and after four hoursKeta opened her eyes and lifted her head.After six hours, when the scientiststried to give her a penicillin (青霉素 ) injection, Keta seized the syringe (注射器)and ran with it around the room.Her behavior differed little from that of ahealthy animal.1.For a person w

16、ho suffers from the clinical death _.A. heisstillverymuchaliveB. hecannotavoidfinaldeathC. hismostimportantorgansaredamaged foreverD. he still has the possibility of getting back to life2.Scientists try to make the time of clinical death longer in order to _.A. cooltheorganismB.C. slowdownthebodysme

17、tabolismD. bring vital cells and tissues back to active life3 / 73.The text mainly talks about _.A. clinical death and biological deathB.an experiment ona monkeyC. the meaning of deathD. the processbefore death4.From the underlined sentence in the last paragraph we can know that _.A. Keta was impoli

18、teB. Keta washealthyC. Keta was illD. Keta wascrazy. 七选五阅读A laugh track,sometimes called canned laughter,is a collection of pre-recorded audience laughter and applause sounds added to television programsduring post-production.The main purpose of the track is to trigger(激发12装置34 Live audiences did no

19、t always provide a usable response,especially after a long day of retakes.5A.However,there was a problem.B.The belief is that laughter creates laughter.C.The first known use of a recorded laugh track is said to be in 1950. D.The effective use of canned laughter is considered more of an art than a sc

20、ience.E.Douglass recorded different styles of laughter and applause without the sound of dialogue.G.In addition to the original laughter and applause,there are tracks forforeign audiences and childrens shows. 书面表达4 / 7(2017 ·安徽“皖南八校”第二次联考)假如你是学生会主席李华, 为了让外国人了解传统文化, 学生会将进行“唐诗吟诵大赛” (Tang Poetry R

21、ecitation Contest),特邀请学校国际部学生参加, 请你根据提示写一则通知。主要内容包括:1. 大赛目的和意义 ;2. 主办方 : 校学生会。时间 :12 月 30 日。地点 : 校报告厅 (assembly hall);3. 范围 : 唐诗三百首 (Three Hundred Tang Poems)。注意 :1. 词数 100 左右 ;2. 可以适当增加细节 , 以使行文流畅。NoticeDo you want to have a further knowledge of Chinese culture?考点规范练 ( 必修 1Unit 4)【短文语法填空】1.determin

22、ing2.with3.considerably4.But5 where6.likely7.be cational10.who .A【解题导语】本文是说明文。德国DHL公司采用无人机运送急需物品。1.B细节理解题。由第二段开头的可知。5 / 72.D段落大意题。由第三段开头的“But the DHL drones have changed significantlysince their maiden flight.”及下文的介绍可知, 该段主要介绍了该公司针对最初的无人机所做的改进。3.D细节理解题。由第四段中的可知, 新的无人机在整个飞行过程中是全自动的。4

23、.B推理判断题。由最后一段中的可推断, 短期内无人机不会被广泛使用。B【文章大意】本文主要叙述了为了延缓生理死亡的到来,科学家尽量延长临床死亡的时间。1.D 【解析】细节理解题。由文章第一段内容“Clinical death occurs when the vitalorgans, such as the heart or lungs, have stopped functioning, but have notsuffered permanent damage. The organism can still be saved”可知,一个临床死亡的人还有可能活过来,故选D。3.A 【解析】主旨大意题。文章第一段提出了人类死亡的两个阶段:临床死亡和生理死亡;第二段提出科学家们想办法延长临床死亡;第三段通过用猴子做实验来验证延长临床死亡的方法,故本文主要论述了临床死亡和生理死亡,选

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论