(2020新教材)外研版英语必修第二册Unit4Period2课时作业(二)_第1页
(2020新教材)外研版英语必修第二册Unit4Period2课时作业(二)_第2页
免费预览已结束,剩余4页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、Period 2 Understanding ideas 课时作业(二) 基础训练 I 单词拼写 1. A _ 王子)turns into a frog in this cartoon fairytale. 答案:prince 2._ The sec on dha nd 版本)is a poor copy of the origi nal. 答案:version 3. She never hides her _ 情感)in front of her friends. 答案:emotions 4._ The artist combines different 技巧)in the same pai

2、nting. 答案:techniques 5._ We still dont know how many galaxies there are in the _ 宇宙). 答案:uni verse 6. _ The actors usually have to practice one_m _ thousands of times. 答案:movement 7._ I never saw such an_e man. 答案:energetic 8._ Wed better_c Chinese traditional medicine with western medicine. 答案:comb

3、ine 9. We are determined to carry on a bitter struggle to t _ the mountain area in five years. 答案:transform 10._ Nobody knows what e arguments the matter will bring. 答案:explosive n 单句语法填空 1. It seemed _ (credible) that she had been there a week already. 答案:in credible 2. The book aims to cover all _

4、 (aspect) of city life. 答案:aspects 3. After a while the sun has suddenly lost its _ (dazzle) shine. 答案:dazzling 4. They were able to share their com mon joys and _ (grieve) 答案:griefs 5 She has an _ (exaggerate) sense of her own importance. 答案: exaggerated 思维训练 I 阅读理解 A Whats On Stage An acrobatic (杂

5、技 ) show:To celebrate its 50th anniversary, the China Acrobatic Troupe will present “ The Soul of C,hinwahere”the seemingly impossible is made real. Chills (寒战 ) will run down your spine (脊柱 ) as you watch breathlessly as performers take their art and their bodies to the edge. Time: 7:30 pm, Septemb

6、er 13 19 Place:Capital Theatre, 22 Wangfujing Dajie, Dongcheng District Exhibitions Joint Show: A group ink painting exhibition is running at the Huangshicheng Art Gallery in Beijing. About 50 works by 25 young artists including Ge Yun and Yu Yang are on display . Time: 9: 00 am5:00 pm until Septemb

7、er 10 Place:Huangshicheng Gallery, 136 Nanchizi Dajie, Dongcheng Distirct Oil paintings: The Wanfung Art Galley will host a joint show of oil paintings by 10 young and middle- aged artists. On display are more than 30 of their latest works, which capture (捕捉) the wondrous variety of life in unique (

8、独特的) styles . Time: 9: 00 am4:00 pm until September 15 Place:136 Nachizi Street, Dongcheng District Literature (文学) museum: The National Museum of Modern Chinese Literature offers an indepth study of the evolution of Chinese contemporary literature from 1919 to 1949. Time: 9: 00 am4:00 pm, daily Pla

9、ce:45 Anyuan Donglu , Chaoyang District (Shaoyaoju area) Concerts Beijing rocks: “ The Fashion Night of Chinese Rock ” is set to bring rock fans out by the thousands next month. Nine Chinese rock bands will perform at the concert, including older generation bands, middle generation and some recent a

10、rrivals. The audience (听众) will be given a chance to decide what songs they want to hear, which is sure to bring a storm. Time: September 16 Place:The Olympic Center Belgium Orchestra ( 管弦乐队 ): La Petite Bande, the Baroque Orchestra of Belgium will perform in Beijing at the Grand Theatre of the Cult

11、ural Palace of Nationalities as part of activities across the world to commemorate ( 纪念) the 250th anniversary of Bachs death . Time: 7:30 pm, September 11 14 Place:Grand Theatre of the Cultural Palace of Nationalities 篇章导读: 本文是一篇应用文。适当的娱乐和放松会让学习效果更好,比如 参加文化活动。 1 What do you think of the acrobatic s

12、how mentioned here? A When you watch it, you will certainly feel cold. BSomething strange will puzzle everyone, including scientists. CUnexpected things will make you excited and surprised. DEven the bravest ones will be too frightened to go on watching. 答案: C 推理判断题。根据第一段可知,在杂技表演中会有很多让你感到 惊讶和兴奋的意想不到

13、的事。故选 C。 2 The most characteristic thing about the Fashion Night of Chinese Rock is that A it will let the audience choose the performers and the music Bit is to bring thousands of rock fans out of their homes Cit will certainly cause a rock storm throughout China Dit is to be held in memory of one

14、of the greatest musicians 答案:B 细节理解题。从 Concerts 中的 Beijing rocks 可知此项活动吸引数 以千计的摇滚音乐迷,使他们纷纷走出家门,参加盛会。故选 B。 3 Suppose it is September 14 today, how many activities can people choose to attend? A2. B3. C4. D5. 答案: C 细节理解题。查找原文可知在 9 月 14 日之后举办的活动有 “Literature (文学) museum: Time: 9: 00 am4: 00 pm, daily”,

15、“Oil paintings: Time: 9: 00 am4: 00 pm until September 15”,“ An acrobatic (杂技) show: Time: 7: 30 pm, September 13- 19” 和 Beijing rocks: Time:September 16 四项, 而其余的活动时间都不合适。故选 C。 The theatre in Shakespearestime was much different than it is today. Authors wrote plays for the masses, especially those w

16、ho could nt read or write. The theatre cha nged a lot duri ng Shakespeares lifetime. The authorities did nt like it and did nt allow act ing in the city itself: They thought it had a bad in flue nce on people and kept them from going to church. Quee n Elizabeth, on the other han d, loved act ing and

17、 helped the theatre become popular. The theatre in Shakespeares time was full of life. People did not sit all the time and it was not quiet duri ng the performa nce. The audie nce could walk around, eat and drink duri ng the play. Theaters were open arenas or playhouses that had room for up to three

18、 thousand people. There was almost no sce nery because the dialogue was the most importa nt part of the play. Colourful and well-desig ned costumes were very importa nt and told the people about the status of a character. Women never performed in plays, 80 young boys played female characters. The pe

19、rforma nces took place in the after noon because it was too dark at ni ght. There was no stage crew as there is today. Actors had do everything themselves from making costumes to setting the stage. Plays were organized by acting companies. They performed about 6 different plays each week becausethey

20、 n eeded money to survive. They had almost no time to rehears 排(练). The compa nies in Shakespeares time had a rank system. The compa ny bel on ged to shareholders and man agers. They were resp on sible for everythi ng and got most of the money whe n the compa ny was successful. Sometimes they eve n

21、owned their own buildi ngs. Actors worked for the man agers arid after some time became a perma nent member of the compa ny. Appre ntices 学徒)were young boys and were allowed to act in uni mporta nt role. They also played females characters in play. 篇章导读:本文是一篇说明文。在莎士比亚时代,人们在看剧过程中可以吃 东西、交谈甚至来回走动! 4. W

22、hy was the theatre banned by the authorities? A. It was much different than before. BThey thought it affected people negatively. CThey thought it kept people going to church. DThe queen didnt like it. 答案: B 细节理解题。根据第二段第二句可知,当权者不喜欢戏剧,不允 许在城市里表演,因为他们认为对人们有不好的影响,会阻止人们去教堂,故选 B。 5 What does the underline

23、d word “ arenas ” in Paragraph 4 mean? A Stages. BStores. CCompanies. DPlaygrounds. 答案: A 词义猜测题。 根据画线词所在句可知, arenas 与 playhouses 是同义 词, playhouses是一个看戏剧表演的地方,因而 arenas 是指舞台,故选 A。 6What do we know about the actors? AThey could drink during the play. BWomen had to crossd-ress male characters. CThey ha

24、d stage crew to help them. DThey were too busy to practice. 答案: D 推理判断题。根据倒数第二段最后两句可知,每周表演六个不同 的戏剧,因此没有时间排练,可推知他们很忙,故选 D。 7What is the authors purpose in writing the text? ATo remember Shakespeare. BTo show his love of Shakespeares plays. CTo introduce theaters in Shakespeares time. DTo discuss the companys rank system. 答案: C 推理判断题。根据文章可知,本文主要介绍了莎士比亚时代剧院 的情况,故选 C。 n 应用文写作 假如你是李华,你的英语笔友 Susan 来信提到她对文学作品不感兴趣,但她 的父母却要求她每周抽出时间阅读文学作品。请按照以下要点给她写一封回信。 主要内容如下: 1列举阅读文学作品的好处; 2简述阅读文学作品对你的帮助。 注意:1.词数 100

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论