


已阅读5页,还剩3页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课后作业(十五).单句语法填空1he spoiled my_(enjoy) of the film by talking all the time.2it was totally_(understand) that you stayed home when you were sick.3we need to find a_(solve) to the problem as soon as possible.4he always talks in such a rude way that everyone _ (like) him.5were going to change our suppliers as they became very _ (rely) last year.6her dress is too long.she must have it_(short)7detroit is famous for the_(product) of cars.8he was injured in the first game and_(luck) missed the final.答案1.duction8.unluckily.完成句子1as we all know,australia is_.我们都知道澳大利亚是个讲英语的国家。2china will be_in the middle of the 21st century.在21世纪中叶中国将是一个高度发达的国家。3he found a large number of_.他发现很多过路人都是成年人。4she is_lady that all of us respect her.她是一个如此热心而慷慨的女士,我们都尊重她。5he is _and he gets along well with everyone.他脾气好而且和大家相处得很好。答案1.an englishspeaking country2a highlydeveloped country3passersby were grownups/adults4such a warmhearted and generous5goodtempered.阅读理解awalt disney once said,“it was all started by a mouse”, but in fact,disneyland started with a problem. sitting on a bench in griffith park watching his daughters on the carousel (旋转木马),he wondered “why isnt there some sort of amusement experience that the entire family can enjoy together?”his idea for displaying disney characters in a fantasy setting was far away from amusement parks and carnivals(狂欢节) that offered rides, games and inexpensive food. instead disneyland was thought of as an extension(扩展) of the disney brand, and would be the first “theme park” built in the united states.when disney decided that he would be building a place that told a story, he knew that he would need people and technology to help create the magic and tell the stories. in 1952, disney collected together a staff of designers, planners and artists and formed wed business, standing for walter elias disney. the wed group began a long time of creative brainstorming. its members designed and reworked walts broad ideas. they visited other amusement attractions around the country to gather data and impressions and improved development plans, and created a rough construction(建设) timetable.construction for disneyland began on july 21,1954,just 12 months before the park was scheduled to open.construction companies worked busily to meet the tight schedule and completed the project on time, disneyland was formally opened a year later,on july 17,1955, to excited visitors. unlike other amusement parks of the day,disneyland was developed and constructed to be instantly recognizable as an extension of the disney brand and the disney idea. the rides used a wide range(范围) of disney themes, costumed disney characters wandered around the park, and sleeping beauty castle,the attraction at the heart of the park,was instantly recognized by millions of people since it was seen every sunday night of abc television.out of walt disneys unpleasant experience as a father taking his daughters to an amusement park has come the multibillion dollar industry of modern theme parks. disneys theme parks dominate(占优势)tourism on both coasts, as well as in paris and in tokyo.disneyland became,in a way, the top of walt disneys career.语篇解读:本文是一篇记叙文。短文主要讲述了迪斯尼乐园的诞生过程以及相比其他乐园的独特之处。1what led walt disney to build disneyland according to the writer?ahis love for the mickey mouse.bhis love for his lovely daughters.chis unpleasant childhood.dhis unpleasant experience in a park.解析细节理解题。由第一段第二句“sitting on a bench in griffith park watching his daughters on the carousel(旋转木马),he wondered why isnt there some sort of amusement experience that the entire family can enjoy together?”和最后一段第一句“out of walt disneys unpleasant experience as a father taking his daughters to an amusement park has come the multibillion dollar industry of modern theme parks.”可知,d项正确。答案d2the wed group was formed in order _.ato improve disneylandbto design a creative new parkcto make a construction timetabledto organize activities in amusement parks解析细节理解题。由第三段中的“.disney collected together a staff of designers,planners and artists and formed wed business.the wed group began a long time of creative brainstorming.its members designed and reworked walts broad ideas.”可知,wed团队的成立是为了设计出一家有创意的公园,故选b项。答案b3we can learn from the fourth paragraph that disneyland was _.aa big successba poorlybuilt projectcthe largest amusement parkda park with lots of castles解析细节理解题。由第四段的“disneyland was formally opened a year later,on july 17,1955,to excited visitors.unlike other amusement parks of the day,disneyland was developed and constructed to be instantly recognizable as an extension of the disney brand and the disney idea.”可知,迪斯尼乐园非常成功,故选a项。答案a4which of the following can be concluded from the passage?adisneyland is the most important achievement of walt disney.bdisneyland was deigned by walt disney himself.cdisneyland was built in a hurry and with a problem.ddisneyland is full of storytellers and disney characters. 解析推理判断题。由最后一段最后一句“disneyland became,in a way,the top of walt disneys career.”可推知,a项正确。b项错在walt disney himself,应为the wed group;c项在文中第一段和第四段能直接找到出处,而非推断,故此项错误;d项中的storytellers文中没有体现,也不能从文中推断出来。答案abmillions of people pass through the gates of disneys entertainment parks in california, florida and japan each year.what makes these places an almost universal attraction? what makes foreign kings and queens and other important people want to visit these disney parks? well, one reason is the way theyre treated once they get there. the people at disney go out of their way to serve their “guests”, as they prefer to call them, and to see that they enjoy themselves.all new employees, from vice presidents to parttime workers, begin their employment by attending disney university and taking “traditions ”. here, they learn about the companys history, how it is managed, and why it is successful. they are shown how each department relates to the whole. all employees are shown how their part is important in making the park a success.after passing “traditions ”, the employees go on to do more specialized training for their specific (具体的)jobs. no detail (细节) is missed.a simple job like taking tickets requires four eighthour days of training. when one ticket taker was asked why it took so much training for such a simple, ordinary job, he replied,“what happens if someone wants to know where the restrooms are,when the parade starts or what bus to take back to the campgrounds?. we need to know the answers or where to get them quickly. our constant aim is to help our guests enjoy the party.”even disneys managers get involved in the daily management of the park. every year, the managers leave their desks and business suits and put on special service clothes. for a full week, the bosses sell hot dogs or ice cream, take tickets or drive the monorail, and take up any of the 100 jobs that make the entertainment park come alive. the managers agree that this week helps them to see the companys goals more clearly.all these efforts to serve the public well have made walt disney productions famous. disney is considered by many as the best mass service provider in america or the world. as one longtime business observer once said,“how disney treats people, communicates with them, rewards them,is in my view the very reason for his fifty years of success.i have watched,very carefully and with great respect and admiration,the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a daily basis,successfully.it is what disney does best.”语篇解读:本文是一篇说明文。迪斯尼乐园为什么能成为全球瞩目的焦点?它的经营又有什么秘诀呢?本文将为你揭开迪斯尼乐园成功经营的秘密。5the first day they come to disney parks,all new employees _.abegin by receiving onthejob trainingbmust learn several jobscbegin as ticket takersdhave already attended disney university解析细节理解题。根据第二段中“all new employees.by attending disney university and taking traditions ”可知,所有的新员工先要进行岗前培训。答案a6the main objective of the disney employees is to_.alearn all parts of the businessbsee that their guests enjoy themselvescbe able to answer all kinds of questionsdkeep their important quests happy解析细节理解题。根据文章第一段最后一句“the people at disney.see that they enjoy themselves.”以及第三段最后一句“our constant aim is to help our guests enjoy the party.”可知他们的主要目标是让游客在迪斯尼乐园玩得开心,由此可见b为正确答案。答案b7which of the following is not true according to the passage?atourists learn the history of disney in its entertainment parks.bdisney attracts people almost from all over the world.cparades are regularly held in disneys entertainment parks.ddisneys managers are able to do almost all kinds of work in the disney parks.解析推理判断题。文章提到游客在迪斯尼可以尽情玩乐,但并未提及要学习迪斯尼的历史;根据第二段可知,是新员工要学习公司的历史而不是游客。故选a。答案a8this passage is mainly about_.ahow disney employees are trainedbthe history and traditions of the disney enterprisescwhy disney enterprises are successfuldthe importance disney places on serving people well解析主旨大意题。文章主要讲述了迪斯尼乐园成功经营的秘诀。答案c.短文改错many young boys and girls had the habit of smoking,though they are middle school student.as we all know,smoking does harm human beings.more and more people have realized that how serious this problem is.but they are never boring with it.some people think smoking is a kind of fashion,and other think smoking can refresh himself.in fact,smoking causes many illnesses.the most serious illness causing by smoking is lung cancer.meanwhile,smoking is the waste of money.whats worse,careless smokers may cause danger fires.答案many young boys and girls the habit of smoking,though they are middle school .as we all know,smoking does harm human beings.more and more people have realized how serious this problem is.but they are never with it.some people think smok
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- pos机推广合同标准文本
- 兑店押金合同范例
- 佛殿施工合同标准文本
- led工程改造合同标准文本
- 以购定销合同标准文本
- 2024年黑龙江齐齐哈尔高等师范专科学校招聘笔试真题
- 企业设备采购合同标准文本
- 借钱合同范例 个人
- 公路测量合同标准文本
- 维医综合治疗带状疱疹后遗症的临床疗效研究
- 房屋租赁合同 (三)
- 2025年北京电子科技职业学院高职单招职业适应性测试历年(2019-2024年)真题考点试卷含答案解析
- 2024年安徽宁马投资有限责任公司招聘10人笔试参考题库附带答案详解
- DL∕T 753-2015 汽轮机铸钢件补焊技术导则
- MOOC 中医与辨证-暨南大学 中国大学慕课答案
- JBT 7041.3-2023 液压泵 第3部分:轴向柱塞泵 (正式版)
- 专业工程分包备案表
- DB33T 1192-2020 建筑工程施工质量验收检查用表统一标准
- 医古文部分课后练习题及课外阅读试题及答案
- 职业健康检查科室设置和分工
- 摇臂钻作业指导书
评论
0/150
提交评论