2018届高考英语一轮复习Unit3ProjectHope课下练重庆大学版.docx_第1页
2018届高考英语一轮复习Unit3ProjectHope课下练重庆大学版.docx_第2页
2018届高考英语一轮复习Unit3ProjectHope课下练重庆大学版.docx_第3页
2018届高考英语一轮复习Unit3ProjectHope课下练重庆大学版.docx_第4页
2018届高考英语一轮复习Unit3ProjectHope课下练重庆大学版.docx_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 3 Project Hope 课下练熟高考练(一)第卷强化增分练练规范(限时:45分钟).语法填空(2017河南省普通高中毕业班适应性测试)Philip was a junior office assistant in a large company. He was quite ambitious, so he was keen to make a good_1_(impress) on the boss. He often stayed late at the office, to show_2_ committed and hardworking he was. One evening, he was just_3 to go home when he saw his boss_4(stand) in front of the shredder (碎纸机), holding a document.“Ah, Philip! Im glad youre still here in the office!”said the boss,“Good_5_(see) all your hard work and professionalism. Now I wonder if you could help me.”“Of course,” replied Philip.“Its no trouble.”“Good man! You see, my secretary has already gone home_6_I havent got a clue how this thing works. Its so important that I have to get this done before tomorrow. If you_7(can) do this one more thing before you go home, Id_8(real) appreciate it.”“No problem,” said Philip, _9_(happy) to be asked to do such a simple job.He took the document from his boss, turned on the machine, inserted the document and pressed the start button.“Thats excellent,” said the boss, as the document vanished into the shredder. “I just need two_10_(copy)”语篇解读:本文是一篇记叙文。讲述了Philip帮不会操作机器的老板把文件放入了碎纸机,而老板却说“给我复印两份”的幽默故事。1impression make a good impression on sb.是固定短语,意为“给某人留下好印象”。2how句意:他经常在办公室里待到很晚,以此来显示他是多么地敬业和勤奋。“committed”和“hardworking”是形容词,所以用副词how修饰,表示程度。3about固定句型 be about to do sth. when .意为“正要做某事时突然”。故填 about。4standing动词see后通常接动词原形或现在分词作宾语补足语,此处表示正在发生的动作,所以用现在分词作宾语补足语。5to see分析句子结构可知,形容词“Good”前省略了it is,所以用动词不定式作真正的主语。6and分析句子结构可知,此处用连词and连接两个并列的句子。7could根据主句中的谓语动词可知,此处是指与现在事实相反的虚拟,所以if引导的条件状语从句中的谓语动词要用一般过去时。故填could。8really应用副词修饰动词“appreciate”。real的副词形式为 really。9happy根据语境可知,Philip很高兴被要求做这样简单的工作。分析句子结构可知,空格处用形容词happy作状语,表伴随。10copies根据数词“two”可知,此处名词应使用复数形式。copy的复数形式为copies。.短文改错My soccer coach retired in last week.I wanted to do anything special for him at his retirement party.My mum made the better biscuits in the world, so I decide to ask her for help.Mum taught me some basic step of baking.I insisted on doing most of the baking myself.I thought the biscuits were really well.My only mistake was that I dropped some on the floor after I was packing them up.At a party, my coach, with a biscuit in his mouth, asked surprisingly who made them and joked, “I might have to retire again next year just get some more of these biscuits.”My favorite picture at the party is of my coach and me enjoy the biscuits with happy laughter!答案:第一句:去掉in第二句:anythingsomething第三句:betterbest; decidedecided第四句:stepsteps第六句:wellgood第七句:afterwhen/while第八句:athe; just后加to第九句:enjoyenjoying.书面表达(2017巴南区一模)你校将举办主题为“未来工作畅想”的征文活动。请你根据下面所给要点写一篇英语短文。1你梦想的工作;2你的兴趣或特长;3该工作的重要性。注意:1.词数100左右;2可适当增加细节,以使行文连贯;3开头语已为你写好,不计入总词数。As a Senior Three student, I often imagine what I will be doing in the future._参考范文:As a Senior Three student, I often imagine what I will be doing in the future. Talking of my dream job, I expect to be an English teacher for the following reasons.First, Im an energetic outgoing girl/boy with great patience. Thats what makes a qualified teacher, in my opinion. Besides, I am crazy about the English language, and I am doing quite well. Above all, teachers are generally respected and wellpaid. With two vacations each year, I may enjoy more relaxing time. As a responsible girl/boy, I hope to take up a job which is beneficial to society. Being a good teacher may influence more students to shoulder their responsibilities and contribute to their country.In short, Ill work even harder to become a popular English teacher.练(二)阅读理解组合练练短板(限时:15分钟).阅读理解(2017贵阳市适应性监测考试)Many years ago, when I was fresh out of school and working in Denver, I was driving to my parents home in Missouri for Christmas. I stopped at a gas station about 50 miles from Oklahoma City, where I was planning to visit a friend. While I was standing in line at the cash register (收款机), I said hello to an old couple who were also paying for gas.I took off, but had gone only a few miles when black smoke began pouring from the back of my car. I stopped and wondered what I should do. A car pulled up behind me. It was the couple I had spoken to at the gas station. They said they would take me to my friends. We chatted on the way into the city, and when I got out of the car, the husband gave me his business card.I wrote him and his wife a thankyou note for helping me. Soon afterwards, I received a Christmas present from them. Their note that came with it said that helping me had made their holidays meaningful.Years later, I drove to a meeting in a nearby town in the morning. In the late afternoon I returned to my car and found that Id left the lights on all day, and the battery was dead. Then I noticed that the Friendly Ford dealership a shop selling cars was right next door. I walked over and found two salesmen in the showroom.“Just how friendly is Friendly Ford?” I asked and explained my trouble. They quickly drove a pickup truck to my car and started it. They would accept no payment. When I got home, I wrote them a note to say thanks. I received a letter back from one of the salesmen. No one had ever taken the time to write him and say “thank you”, and it meant a lot, he said.“Thank you” two powerful words. Theyre easy to say and mean so much.语篇解读:本文是一篇夹叙夹议文。作者通过讲述两个自己在遇到困难时得到他人无私帮助的故事,说明了在接受帮助时表达感谢的重要性。1Why did the writer get into the old couples car?ABecause his parents were in the car.BBecause his car had broken down.CBecause his friend told him to do so.DBecause his cars oil had run out.解析:选B细节理解题。根据第二段第一句中的“black smoke began pouring from the back of my car”可知,作者的车出故障了,所以他才坐老夫妇的车。2From the text, we know that the old couple were _.AtalkativeBbraveCkind Dlonely解析:选C推理判断题。根据第二、三段可知,这对老夫妇让作者搭他们的车去见朋友,作者下车后,这个丈夫还给了他一张名片,在作者寄去感谢信后,这对老夫妇给作者寄了一个圣诞礼物,由此可知,这对夫妇很善良。故答案选C。3What did the old couple think of helping the writer?AThey could get a reward.BIt made their holidays worthy.CThey did it by chance.DIt was due to a thankyou letter.解析:选B细节理解题。根据第三段最后一句“Their note that came with it said that helping me had made their holidays meaningful.”可知,这对老夫妇认为,帮助作者让他们的假期很有意义,这一切都是值得的。故答案选B。4What would be the best title for the passage?AAn Experience to MissouriBAn Old CoupleCA Meaningful HolidayDA Meaningful Thankyou解析:选D标题归纳题。通读全文可知,本文作者主要讲述了两个自己受到帮助的故事。每一次受到帮助后,作者都会通过写便条来表达自己对他们的感谢。“感谢”二字虽然说起来容易,但是意义重大。由此可知,D项“一个有意义的感谢”概括出了文章的主旨,最适合做文章标题。故答案选D。.阅读七选五Pool Safety Tips for KidsOn a hot summer day, there are few things that are more appealing than a nice cool pool._1_ And it is completely relaxing.Of course, if you have children, there are certain safety measures you should take, whether you have a pool in your backyard or are going to a public pool.Go swimming together.No person should ever swim alone.Though many people do, the simple truth is that it only takes a second to become injured or drown._2_ Having someone there with you can make the difference between life and death.This is especially true for young children.If your child is under the age of 5, you should never allow them to swim out of arms length._3_ Kids love to chase one another through the water.But it is important that you emphasize to your children that at no time should they be running around the pool or pushing anyone. In the water, teach children not to jump on top of one another and to watch their surroundings, so that they do not accidentally knock into others, injuring them.Playing around in the pool is very interesting but dangerous.Keep it locked.If you own a pool, you must have a locking

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论