高中英语 unit 16 stories section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版选修_第1页
高中英语 unit 16 stories section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版选修_第2页
高中英语 unit 16 stories section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版选修_第3页
高中英语 unit 16 stories section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版选修_第4页
高中英语 unit 16 stories section  warmup  lesson 1prereading课时作业 北师大版选修_第5页
已阅读5页,还剩2页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

在学生就要走出校门的时候,班级工作仍要坚持德育先行,继续重视对学生进行爱国主义教育、集体主义教育、行为规范等的教育,认真落实学校、学工处的各项工作要求Unit 16 Stories Section Warm-up & Lesson 1-Pre-reading阅读理解If youre a girl between the ages of 7 and 17,and youre hoping to meet new friends,join the Circle of Friends Club,which offers a safe environment for young girls to meet friends of their own ages on the Internet.The site protects the email addresses of its members and allows girls to send mass emails to many friends at once.Since the club has members from everywhere,friends can be made locally,nationally or around the world.It has a special,interest search so that girls who are,for example,interested in sports can find other friends that have the same interest.Members can create their own page at Circle of Friends where they can introduce others to their family members or their friends.Those who would like to join the club need to pay $12 per year.At least youll feel safe knowing that your daughters privacy (隐私) is well protected here.Theres also a short list of rules,and if the rules are broken,the member will not be accepted anymore.Rules are general:The club is only for girls who are between the ages of 7 and 17.You must stay active in the clubthat is,you must send at least one letter to one of your pen friends every month.Anyone reported for using rude words in their letters will be banned.No one is allowed to put email addresses,last name,the phone number or the name of school in letters.Its also against the rules to ask a member to contact (联系) another member outside of the club.Every member needs to get the okay from their parents to become a member at the Circle of Friends Club.They also ask that you dont take on more pen friends than you can actually write to.Girls looking for friends wont find a safer site than the Circle of Friends Club.In addition,theyll have a chance to meet other girls from around the world,learn about their cultures,and start up friendships that could last forever.语篇解读本文是说明文。文章主要为7至17岁的女孩介绍了一个交友网站。1What do we know about the Circle of Friends Club?AGirls find it hard to follow most of its rules.BMost of its members are from foreign countries.CEach of its members owns just one email address.DGirls with the same hobbies can find each other easily here.解析:细节理解题。由第三段中的It has a special interest search.that have the same interest可知,有相同爱好的女孩在这里很容易找到彼此。答案:D2The Circle of Friends Club aims at_.Agirls who need help with their privacyBgirls whod like to make friends onlineCthose who have trouble making friendsDthose who hope to find their lost friends解析:细节理解题。由第一段中的内容可知,the Circle of Friends Club旨在帮助那些7至17岁的女孩在互联网上结交朋友,故B项说法正确。答案:B3What does the author think of the money the club charges every year?AIt should be free of charge.BIt is a waste of money.CIt is worth the money.DIt charges too much.解析:推理判断题。由第四段中的At least youll feel safe knowing that your daughters privacy is well protected here可知,作者认为给该交友俱乐部所交的费用是值得的。答案:C4How is the text organized?ATopicArgumentExplanationBOpinionDiscussionDescriptionCExamplesDiscussionConclusionDIntroductionDescriptionConclusion解析:篇章结构题。文章第一段先是对the Circle of Friends Club进行了简单介绍,然后详细介绍了其特点、规定等,在最后一段中对全文进行了总结。答案:DAs an English teacher,Ive been lucky enough to travel to many countries all over the world.Ive seen people celebrating everything from the arrival of new babies to the delivery of new cars.Ive attended weddings,parties and religious celebrations in countries such as Argentina and Japan,and Ive noticed that gold the metal or the colour of itis always part of cultural events,traditions and celebrations.It makes me wonder:Why do people love gold?For some people,gold seems to be a status (地位) symbol.Indian businessman Datta Phuge loves gold so much that hes even bought a shirt made of gold at a cost of $250,000.Im not sure Id spend so much money on a shirt,would you?But Datta Phuge has his reason.He explains,“Some people want to own an Audi or a Mercedes.I choose gold.”For other people,gold is an investment.The price of gold generally increases over time and in European markets,it reached even $1,500 per ounce in 2011.And for many people,a family heirloom (传家宝) brings together status and investment.My mother has a gold bracelet (手镯) that was given to her by her grandmother who,in turn,inherited it from her own grandmother.Its quite a heavy piece and probably worth quite a lot of money.But its mental value is greater than its value in dollars.Its a beautiful object that holds many family memories.When the time comes,my mum will give the bracelet to me,and one day,Ill pass it on to the younger generation.Therefore,status and investment are good reasons to value gold.However,I think that the real reason why people love gold is that it can be made into beautiful objects.Think about Tutankhamens death mask.Have you ever seen anything so beautiful?People love gold because it holds their minds,their imaginations and,above all,their hearts.语篇解读不同文化背景的人们都喜爱黄金或金色的东西。它既是身份的象征,又可以作为投资的对象,更重要的是,它还承载着人们美好的想象和记忆。5The main idea of the first paragraph is that_.Athe author has traveled to many countriesBpeople all over the world love goldCthere are many ways to use goldDpeople celebrate almost everything解析:主旨大意题。根据第一段提到的地点、场合和人们在很多时候使用黄金的事实,都指向了文章的话题:“People love gold.”第二段“It makes me wonder:Why do people love gold?”起到了承上启下的作用。对比选项,B项正确。答案:B6Datta Phuge bought a shirt made of gold because_.Apeople there love gold so muchBhe loves this kind of shirtCgold is a status symbol to him Dhe is a successful businessman解析:细节理解题。根据第三段“Some people.gold.”一句,可知Datta Phuge不像其他人那样通过买豪车,而是通过拥有黄金来展示自己是有钱人的身份。答案:C7According to the passage,in Europe,gold could be_per ounce in 2010.A$1,450 B$1,500C$1,550 D$1,600解析:推理判断题。根据第四段“The price of gold.markets,it reached even $1,500 per ounce in 2011.”一句,可知金价一直在上涨,2011年是$1,500,2010年应该低于这个价格,所以A项正确。答案:A8The gold bracelet is the heirloom for the authors family mainly because_.Aits worth a lot of money Bit brings status and investmentCits a beautiful object Dit holds family memories解析:细节理解题。根据第五段“But its mental value.memories.”可知D项正确。答案:DEver since she was a little girl,Katie Stagliano knew how to make things grow.Four years ago,Katie planted the seedling (秧苗) for a 40pound cabbage that would end up making meals for hundreds of hungry people in her Summerville,S.C.,community.Now 14,shes been growing and feeding people ever since,with her nonprofit (非营利组织) Katies Krops that now seeds 55 kidgrown gardens in 21 states and produces thousands of pounds of vegetables.In September,the cabbage that started her nationwide campaign landed the 8th grader of Pinewood Preparatory School in New York Cityand in the company of President Bill Clinton,as one of six recipients of this years Clinton Global Citizen Awards.“Hes really into science,” says Katie.“He talked to me about photosynthesis (光合作用)” Katie works with groups addressing childhood health and nutrition issues and is part of a coming documentary Give Me Your Hungry.Shes also been featured on the Great American Country cable networks Great American Heroes with Trace Adkins show.Her nowfamous cabbage seedling that she planted in her familys backyard made 275 meals (with ham and rice) at a homeless shelter in Katies community.Katie says,“I thought,Wow,with one cabbage I helped feed that many people?I could do much more.”She started other gardenson small pieces of empty land,on donated (捐赠) land and in a field at schoolseeded with donated plants and tended by school and community volunteers Katie found.Those vegetables and volunteer networks continue to develop,feeding growing numbers of the needy.Her nonprofit,established in 2010,helps young gardeners ages 916 to start their own gardens.Katie hopes to eventually have gardens in all 50 states.Katie is active in monthly suppers in Summerville,where kids cook vegetables from their gardens and feed anywhere from 50 to 150 people.Despite being thankful for the oversized vegetable that started it all,Katie offers a tiny admission:“I dont really eat cabbage that much.I know Im supposed to probably love it but its not one of my favorite vegetables,” she says.“But I mean,its not that bad.”语篇解读本文是记叙文。文章介绍了一位美国中学生为贫困的人们义务种菜的先进事迹。9Where did Katie grow the 40pound cabbage?AOn a small piece of empty land.BIn the backyard of her family.COn a piece of donated land.DIn a field at school.解析:细节理解题。 由第七段的“Her nowfamous

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论