




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、(1)Hello! I'm Bill Smith. I'm twelve. This is my sister, Jenny. She's ten. We are from the USA.But now we are in China. My father is an English teacher in a school. My mother is a doctor. They work hard.At school I have a friend. His name is Ben Jones. He's twelve, too. He's from
2、 England. We all like China.1. What's my friend's name? .A. Bill. B. Ben.C. John.D. Jenny.2. Where is Ben now? .A. In China. B. In England. C. In the USA. D. In Canada.3. What's Jenny's last name? .A. Jones. B. Smith. C. Bill.D. Ben.4. What's the last name of Ben's mother? .A
3、. Jones.B. Smith. C. Bill.D. Jenny.5. Where's Jenny from? .A. China.B. England . C. Japan.D. The USA.Keys: 1 5 BABAD(2)Look at these things. This is Mr. Wang's ID card. And this is Jim's watch, that's Mary's key. Gina's notebook is over there. Look! What's that on the flo
4、or? Oh, it's a gold ring. It's Jenny's ring. It's very nice.根据短文选择最佳答案。1. This is Mr. Wang's .A. notebook B. keyC. ID card D. watch2. notebook is over there.A. Jim'sB. Gina'sC. Jenny's D. Mary's hine3. Is this Jim's watch? .A. Yes, it is. B. No, it isn't.
5、C. Yes, he is. D. No, he isn't.4. Is Jenny's ring very nice? .A. Yes, she is. B. No, she isn't. C. Yes, it is. D. No, it isn't.5. Mr. Wang's name is on his.A. ringB. watchC. keyD. ID cardKeys: 1 5 CBACD(3)阅读理解There is a telephone on my desk. It's my good friend. It helps me a
6、 lot. My telephone number is 8445816 . Sometimes when I have something to talk about with my classmates. I don't need to go out. I call them. I write down many telephone numbers of my friends. My best friend John's number is 8459471 . When I can't remember my homework, I ask him by telep
7、hone. There are some "Telephone Messages" beside my telephone. When I am out, my mother writes down the massages for me.1. Whose telephone number is 8445816?A. John's mother's. B. His own.C. His classmate's. D. John's.2. What time does he call his classmates?A. When he does
8、n't know how to do his homework.B. When he doesn' t remember the telephone numbers of others.C. When he forgets what the homework is.D. When he doesn't need to go out.3. Why does mother write down the massage for him? Because .A. he isn't out B. he is working at his lessonsC. he forg
9、ets the phone number D. he isn't in4. What does he think of the telephone?A. Useless B. Important C. Best friend D. Helpless5. Where is the telephone?A. In his office.B. In his house. C. In his classroom. D. In his room.答案:1. B 2. C 3. D 4. B 5. D讲解:1 根据文章,这个电话号码是他自己的。2 当他忘了做什么家庭作业时, 打电话给同学, 而不是
10、不知道怎样做家庭作业时打电话。3 . "I am out”是外出,不在家里的意思。be out= be not in。4 . 由文章内容可知。5从“There is a telephone on my desk ”可以推测出,电话的具体位置应该是在他的房间里。(4 ) 阅读理解Mr. and Mrs. Brown are from the USA. They are now teaching English in Zhengzhou. Their son Jack is with them. Jack speaks English. They want him to learn so
11、me Chinese. Jack is in Grade Three in a Chinese school. He plays with Chinese children every day. He listens to Chinese, speaks睇)Chinese, reads books in Chinese and writes in Chinese. He is doing well in his Chinese.1. Mr. and Mrs. Brown are.A. Chinese B. English C. America D. Americans2. They are w
12、orking now.A. at school B. in China C. in America D. in Grade 33. Jack is.A. a student in a Chinese school B. a girl from AmericaC. in Class One, Grade Three D. learning English4. Jack likes to play with.A. his father B. his mother C. his brothers D. Chinese children5. Jack learns the Chinese langua
13、ge (语言 ) by.A. listening to the language B. listening to the language and speaking itC. reading books in Chinese and writing in itD. listening, speaking, reading and writing答案:1. D 2. A 3. A 4. D 5. D讲解:1由第一句可知他们是美国人。5 Jack 从听说读写四个方面来学习中文。( 5 ) 阅读理解Dear Jim,I'm in Hangzhou now. I will spend(度过)t
14、he next three years here. I'm in No. 6 Middle School. It's a good school. The people here are very friendly. My best friend is Li Lei, and my favourite food is Dongpo pork( 猪肉 ).Now I'm writing to you in my bedroom. We have a new home here in China. It's different from our old home i
15、n America. Our new house is white, and the old one is red. The walls of my bedroom are blue. My mother is watering some flowers. My father is repairing a car. I'm going to do my homework. Please write back soon.Yours,Tom1. What school is Tom in?A. No. 5 Middle School.C. No. 7 Middle School.2. Wh
16、o's Tom's best friend?A. Li Lei. B. Lucy.B. No. 6 Middle SchoolD. No. 16 Middle School.C. Jim. D. John.3. What color are the walls of Tom's bedroom?A. Red. B. White. C. Blue. D. Yellow.4. What's Tom's father doing?A. Fixing a plane.B. Watering some flowers.C. Fixing a car. D. Rep
17、airing a bike.5. Where's Tom from?A. England. B. Australia. C. America. D. Canada. 答案:1. B 2. A 3. C 4. C 5. C讲解:1由“ I am in No 6 Middle School ”可以得出答案。2这封信是Tom 写给 Jim 的。 Tom 告诉 Jim , Li Lei 是他的好朋友。3由“ The walls of my bedroom are blue ”可知, Tom 的房间是蓝色的。4由“ My father is repairing a car ”可知, Tom 的父
18、亲在修车。5由“ It is different from our old home in America ”可知,现在的家和在美国的家有很 大同。由此我们也可以看出他们是从美国来的。答案:( 6 ) 阅读理解Some students are in Han Meimei's house. They are talking about many things. They are eating and drinking something. Han Meimei's mother is cooking for them. It's eleven o'clock.
19、It's lunch time. They are eating. Han Meimei says, "Help yoursekes(请随便吃)."Jim likes eggs. Kate likes rice. Lucy likes bread. Lily doesn't like bread. She likes bananas. They are drinking ten bottles of orange. They are having a very good time.1. Who are in Han meimei's house?A.
20、 A student. B. Some students.C. Han Meimei. D. Jim, Kate.2. Do you know what they are talking about?A. I don't know. B. I know. C. I want to know.D. I'm knowing.3. Are they eating and drinking anything?A. Yes, they do. B. Yes, they are doing. C. Yes, they are. D. Yes, they does.4. is cooking
21、 for them.A. Han Meimei B. Some students C. Han Meimei's mother D. Han Meimei's father5. Lucy.A. likes rice B. likes eggs C. likes bananas D. likes bread 答案:1. B 2. A 3. C 4. C 5. D讲解:1 从“ Some students are in Han Meimei's house ”可知答案。2 文章中说他们谈了很多,具体谈什么没有说。3 他们在那儿吃、喝,注意针对现在进行时的回答要用 be 动词
22、。4 从“ Han Meimei's mother is cooking for them ” 可知, Han Meimei 的妈妈在为他们做饭。5 . 从“ Lucy likes bread. ”可知。( 7 ) 阅读理解Her name is Mary. She comes from America. She is in China with her father and mother. She can speak a little Chinese. She studies in No. 80 Middle School in Tianjin. She is in the same
23、 school as her parents (father and mother). She is a good student. She goes to school six days a week. She likes getting up early. She doesn't like to be late. She often goes to school very early. But today she gets up late. So she gets to the classroom at 7 :30. But there aren't any student
24、s in it. She is not late. She is still early. It's Sunday today. The students are all at home.1. Mary is from.A. America B. China C. No. 80 Middle School D. Tianjin2. Mary's parents work in.A. BeijingB. AmericaC. Tianjin D. a factory3. Mary doesn't like to.A. go to school B. be late C. g
25、et up early D. live in China4. Nobody is in the classroom because.A. it's Sunday B. Mary gets to the classroom so earlyC. the students are playing outside D. it's 7:30 now5. Every morning Mary gets to the classroom7:30.A. at B. after C. in D. before答案:1 A 2 C 3 B 4 A 5 A讲解:1 从“ Her name is M
26、ary. She comes from America. ”可知,她是美国人。2 文中说她和她父母在中国的同一所学校,而Mary 在天津的八十中,由此可知他们在天津。3文中说了她是个好学生,她不喜欢迟到。4 .从"It is Sunday today."可知,今天是星期天,所以不用上学。5 从“ So she gets to the classroom at 7 :30.” 可知。( 8 ) 阅读理解It was Saturday yesterday. Mr. and Mrs. Smith took their children Bill and Mary to the p
27、ark .They got up early and had their breakfast quickly . After that they went to the park by car. It was half past nine when they arrived there. There were many people in the park. Bill went boating and Mary played games with some other children.Mr. and Mrs. Smith were very tired after five days'
28、; work. They sat under a big tree and had a rest. The Smith family had a very good time all the morning.1. According to the passage, today is.A. Friday B. Sunday C. Monday D. Saturday2. Why were there many people there?A. It was the weekday. B. It was the weekend.C. It was fine. D. It was warm.3. Wh
29、y did Mr. and Mrs. Smith sit under the tree and have a rest? BecauseA. they were very tired and hot B. they walked the whole morningC. they want to have a talk with each other D. they were tired from their work4. The passage is the most likely about.A. the Smith family were in the park on Saturday m
30、orningB. the park on Saturday C. the weekend Saturday D. people in the park 答案:1、B 2、B 3、D 4、A讲解:1从文章开头“ It was Saturday yesterday ”来推断,今天是星期天。2公园里人多的原因是周末。3. Smith 先生和夫人坐在树下休息是由于五天工作太累了。4文章主要讲Smith 全家人在公园。( 9 ) 阅读理解Mr. Johnson looked at his watch. It was half past seven. He got out of bed quickly.
31、Then hewashed and dressed. He was late as usual, so he did not have time for breakfast. He ran all the wayto the station and he arrived there just in time for the train. Mr. Johnson never eats anything in the morning. He always says to his friends at the office:“ It is nice to have breakfast in the
32、morning,but it is nicer to lie in bed!”4. Before he got out of bed, .A. he washed B. he dressed C. he looked at his watchD. he watched TV5. Why did he get out of bed quickly? Because.A. he was late B. he didn' t have breakfastC. he had to run all the way D. he looked at his time table6. What do
33、you think he want to do? Because.A. To study. B. To travel. C. To work. D. To say to his friends.7. How do you think he went there?A. By bus. B. On foot. C. By car. D. By train.8. Please pick out the best title of the passage.A. It is nicer in bed than breakfast. B. Don't be late again.C. Hurry
34、up. D. Get up early.答案:1、C 2、A 3、C 4、D 5、A讲解:1起床之前,他只看了表,洗脸、穿衣都是起床以后做的事。2迅速起床的原因是又晚了。3从“He always says to his friends at the office ”可是,他是去上班。4从“and he arrived there just in time for train ”可知,他坐火车去。5 “躺在床上比吃早饭好”是最佳标题。( 10 ) 阅读理解Last Sunday I had a good time. I went to the park with Meimei. There we
35、re lots of people inthe park. Meimei and I saw many boats on the lake. Meimei did not want to go in a boat, so we went for a little walk. Then we went to the small zoo inside the park. We saw many animals there. We were very happy.1. Why did they go for a little walk? Because.A. Meimei doesn't w
36、ant to go in a boat B. there are lots of people in the parkC. there is no boat D. we like to go on foot2. What did they see in the zoo?A. Many birds. B. Many boats. C. Many people. D. Lots of animals.3. Why were they happy last Sunday? Because.A. they had a good time B. they saw many peopleC. it was
37、 Sunday D. they didn't like animals 答案:1、A 2、D 3、A讲解:1从文章“ Mei mei didn t want to go in a boat, too ”可知答案。3从文章第一句“Last Sunday I had a good time ”可知答案。( 11 )Many English people have three names, a first name, a middle name and a last name (or a family name) . For example(例如),my name is James Alle
38、n Green. James is my first name. Allen is my middle name. Green is my last name. People don't use Mr., Mrs., Ms. or Miss before their first names. People should(应当)use them before their family names.But in China, people use Mr., Mrs., Ms. or Miss before their first names. Because( 因为 ) the first
39、 name is the family name. For example, my name is Lin Tao. "Lin" is my family name, and "Tao" is my given name.根据短文选择最佳答案。1. My name is James Allen Green. Which is my family name? .A. James.B. Allen.C. Green.D. Allen Green.2. If my name is Lin Tao, which is my family name? .A. Li
40、n.B. Tao.C. Lin Tao.D. Zhang.3. We use "Mr." before in the name "James Allen Green".A. James B. AllenC. Green D. James Allen4. In China, we use "Mrs. " before in the name "Wang Peng".A. WangB. PengC. LinD. Tao5. Which sentence is right? .A. In English names, t
41、he first name is the family name.B. In Chinese names, the first name is the family name.C. In English names, the middle name is the family name.D. In Chinese names, the last name is the family name.Keys:(1) C (2) A (3) C (4) A (5) B星沙英语网整理 ( 12 阅读理解This is our classroom. It's a very nice room. T
42、here are two doors and four windows. The windows are big and bright. There is a map of the world( 世界 ) on the wall. You can see some flowers on the teacher's desk. They are for the teachers. Our English teacher is Mrs. Zhang. She is a very good teacher. There are forty-five desks and chairs in o
43、ur classroom. They are new. They are for us.根据短文判断正( T )误 (F) :1. Our classroom has two windows.T F2. The doors are big and bright.TF3. There is a map of China on the wall.T F4. Mrs. Zhang is our Chinese teacher.TF5. You can see forty-five desks of students in the classroom. T F Keys: 1 5 FFFFT前 4 个
44、句子与原文内容不符, 教室里有四个窗, 窗子又大又亮, 班级的地图是世界地图,Mrs. Zhang 是我们的英语老师。( 13 )阅读理解Today we have two new students in our school. They are American. They are twins. They look the same. Their names are Tom and Tim. They are in Class 4, Grade 2. Their mother and father are teachers in a college ( 大学 ). They teach (
45、教) English in the same school. But they are not in Tom and Tim's school.1. Tom and Tim are . A. English B. in Class 3 C. twins2. Wetwo new students. A. are B. have C. do3. They come from( 来自 ) .A. America B. China C. England4. Tom and Tim look .A. like sister B. the same C. at the teacher5. Thei
46、r father and mother teach .A. Chinese in the same schoolB. English in a middle schoolC. English in a college解答1. C 2 B 3 A 4 B 5 C分析此短文介绍了一对双胞胎及其父母情况。内容为:我们班来了两名新生,名字叫 Tom和 Tim ,是双胞胎,美国人,现在二年级4 班。他们的父母是同一所大学里的英语教师。根据此内容 1 小题 C 答案为正确的。 2 小题“我们班来了新生” ,而不是“我们是新生”故答案为 B 。 3 小题 B、 C 为中国、英国所以排除两答案。 4 小题双胞
47、胎长相一样,故B 为正确的。 5 小题“父母在大学里教英语” ,故 C 为正确的。( 14 )阅读理解判断是非 (在方框内填上T 或者 F)I'm Mike. I'm a worker. I don't work at night( 夜里 ) . Everyday I work( 工作 ) in the factory( 工厂 ). I get up at six o'clock. I go to work on my bike. I start( 开始 ) work at eight. I have lunch at half past twelve in T
48、he factory. I go home at six in the afternoon. I work very hard( 辛苦 ). But I like it very much.1. Mike works in the factory.2. Mike gets up at seven.3. Mike is at home in the morning and in the afternoon.4. Mike likes his work.5. Mike has a bike.解答:此短文讲述的是一位名叫迈克的工人。他夜里不上班,早晨六点起床, 骑车上班, 八点 开始工作,十二点半吃
49、中饭,下午六点回家,虽然工作很辛苦,但他非常喜欢。答案:1. T 2 F 3 F 4 T 5 T分析:此题考查学生的阅读能力。 做题的关键是读懂全文, 遇到生词, 可以通过上下文去猜测。学生易错的是第3 题,短文没直接说,但从“ I don't work at night ”得知“他白天上班” 。( 15 )阅读理解This is the twins' room. It's a nice room. The two beds are in the room. One is Lucy's and the other ( 另一个 ) is Lily's. T
50、hey look the same. Their coats are on their beds. We can't see their shoes. They're under their beds. The twins have two desks and chair. Their clock, books and pencil-boxes are on the desks. Their schoolbags are behind the chairs.2. What kind of room ( 哪一种屋子) is it? It's .A. a classroom
51、B. a bedroomC. a big roomD. a sitting room3. Which ( 哪一个 ) one is not right?A. Lily's coat is on the bed.B. Lucy's shoes are under the chair.C. Lucy and Lily are students.D. Two beds are in the room.4. Lucy and Lily are .A. boysB. sonsC. sistersD. brothers5. Where're their schoolbags? .A
52、. On the chairsB. In their deskC. Behind their chairsD. Behind the desk6. Which one is right?A. Their classroom is nice.B. Their clock, coats and pencil-boxes are on the desk.C. Their beds look the same.D. Their schoolbags are under the chairs.讲解:这篇短文展示的是一间漂亮的卧室。 卧室的主人是两个女孩露西和莉莉。 房间里有两张床。 衣服在床上。 两张桌
53、子上有钟、 书和铅笔盒, 书包在椅子后。 根据短文内容, 可以判定:1 、这是一间卧室。答案选B 。2 、他们的鞋在床底下。故B 为错误的。3 、露西和莉莉是姐妹关系。答案为C 。4 、他们的书包在椅子后。答案为C。5 、 A、 B 、 D 所表示的意思都是错误的。答案为 C。( 16 ) 阅读理解There is a big shop near my home. There are all kinds of food in it. I often go there and get some milk, fruit, bread and orange juice. I very like th
54、e big fridge in the shop. Because there are many different kinds of ice cream in it.True(T) or False(F) ?1. There is a new shop near my home.TF2. There is much food in the shop.TF3. I like orange juice very much.TF4. There is a small fridge in the shop.TF5. I like ice cream very much.TF答案:1.F2.T3.F4
55、.F5.T讲解:1. 由文中的第一句话可以看出这处应是F 。2. 文中第二句提到了 all kinds of food, 所以应该是T。3. 根据文中提到的内容,1喜欢fridge的原因是因为fridge里有ice cream,而不是orange juice 所以是 F。4. F 5. T( 17 )阅读理解阅读对话,判断正误( T , F)Teacher: Good morning, class.Mike: Good morning, Miss Li.Teacher: Is everyone here today?Mike: No, Fang Hai is not here.Teacher:
56、 Where is he, do you know?Mike: I think he's at home.Teacher: What's his number? Is he Number 4?Mike: Sorry, I don't know. I'm Number 5. I think he's Number 4.Teacher: That's right.1. It is afternoon.2. Everyone is at school today.3. Fang Hai is not at school today.4. Fang Ha
57、i is Number 5.5. Miss Li knows( 知道 ) Fang Hai's number.分析这是teacher与Mike之间的对话。通过阅读,我们可以了解对话的内容,然后作出判断。1从问候中,得知时间是上午而不是下午。应该打F。2从Mike 的回答中得知 Fang Hai 没来。该句就错了,打 F。3该句是正确的。打T。4从Mike 的回答中得知, Fang Hai 是 4 号。该句打F。5从老师的问话中得知,老师并不清楚Fang Hai 的号。该句打 F。( 18 )阅读理解This is my friend . Her name is Mary Green.
58、She's twelve. She's in No. 18 Middle school.She's in Class 3, Grade 1.This is our ( 我们的 ) Chinese teacher. His name is Yang Ming. He's twenty-eight. He's a good teacher.1. Mary Green is a .A. manB. womanC. boyD. girl2. Mary Green is .A. my friendB. a teacherC. the teacher's friendD. Yang Ming's teacher3. Yang Ming is .A. a teacher in No. 18 Middle SchoolB. an EnglishmanC. a boyD. a woman4. Yang Ming is teacher.A. a man B. an English C. a Japanese D. a woman5. Yang Ming is .A. my teac
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 中药与现代健康养生的关系
- 企业员工参与体育活动的满意度研究
- 企业形象策划与品牌推广
- 2025湖南文艺出版社小学五年级体育(下册)教学计划
- AI助力城市环境监测与治理的策略研究
- 乡镇2025年文化活动总结与计划
- 体育训练小组合作流程
- 医院急救团队协作流程
- 化工行业职业暴露应急处理流程
- 中小企业物流管理与优化策略
- 箱式变电站吊装方案设计规范
- 期末考试-公共财政概论-章节习题
- MOOC 走进舞蹈艺术-首都师范大学 中国大学慕课答案
- AED急救知识课件
- 2023版《思想道德与法治》(绪论-第一章)绪论 担当复兴大任 成就时代新人;第一章 领悟人生真谛 把握人生方向 第3讲 创造有意义的人生
- 2023年水处理BOT合同模板范本
- mil-std-1916抽样标准(中文版)
- 监控施工方案范文六篇
- 支气管镜麻醉
- 2023-2024苏教版七年级数学上册期末试卷
- 少数民族民歌 课件-2023-2024学年高中音乐人音版(2019)必修 音乐鉴赏
评论
0/150
提交评论