版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Science Jeopardy100200300400500100200300400500100200300400500100200300400500100200300400500A-PhysicsB-ChemistryC-Equipment in the Chem. LabD-Electrical ComponentsE- Metric Measurements星战风暴 http:/Help(1) Save a duplicate of this template.(2) Enter all answers and questions in the outline view.(3) Vie
2、w as a slideshow.(4) Use the home red button after each question.Norman Herr, 2000QuestionAnswerA-100 ANSWER: F = ma QUESTION: What is Newtons Second Law?QuestionAnswerA-200 ANSWER: RT = R1 + R2 etc. QUESTION: What is the formula for adding resistors in series?QuestionAnswerA-300 ANSWER: The units o
3、f this quantity are in coulombs per second QUESTION: What is an ampere?QuestionAnswerA-400 ANSWER: X- rays are one example of this type of electromagnetic wave. QUESTION: What is a transverse wave?QuestionAnswerA-500 ANSWER: When light changes its direction of travel, as it passes through a material
4、. QUESTION: What is refraction?QuestionAnswer ANSWER: A type of microscopy that “feels” the surface of atoms. QUESTION: What is Atomic Force Microscopy? (Or Scanning Tunneling Microscopy)B-100QuestionAnswerB-200 ANSWER: The glowing splint test QUESTION: What is the test for the presence of oxygen ga
5、s?QuestionAnswerB-300 ANSWER: This acids pH value represents an acid that is 10 x stronger than an acid of pH of 5 QUESTION: What is an acid with a pH of 4?QuestionAnswerB-400 ANSWER: Yeast acts as a catalyst to speed up the decomposition of this substance. QUESTION: What role does yeast play when i
6、t decomposes hydrogen peroxide?QuestionAnswerB-500 ANSWER: Robert Boyle QUESTION: Who studied the relationship between the volume of a gas and its pressure?QuestionAnswerC-100 ANSWER: An electronic balance QUESTION: What device is used to determine the mass of an object?QuestionAnswerC-200 ANSWER: A
7、 Buret QUESTION: What device is used to dispense an acid or a base in a titration?QuestionAnswerC-300 ANSWER: A Pipet QUESTION: What device is used to carefully measure and dispense a specified liquid quantity?QuestionAnswerC-400 ANSWER: A Dewar Flask QUESTION: What is used to keep a low temperature
8、 liquid, cold?QuestionAnswerC-500 ANSWER: A Petri Dish QUESTION: What is a circular glass container having a lid, that is used for a chemical reaction or for a biological process?QuestionAnswerD-100 ANSWER: This device slows down the flow of electrical current QUESTION: What is a resistor?QuestionAn
9、swerD-200 ANSWER: This provides the electromotive force that pushes electrons through a circuit. QUESTION: What is a battery?QuestionAnswerD-300 ANSWER: A Capacitor QUESTION: What device stores electrical energy that is put into it?QuestionAnswerD-400 ANSWER: A Step-Up Transformer QUESTION: What dev
10、ice increases the input voltage to a higher output voltage?QuestionAnswerD-500 ANSWER: A Transistor QUESTION: What device amplifies an electrical current?QuestionAnswerE-100 ANSWER: A gram is 1,000 times larger than this quantity. QUESTION: What is a milligram?QuestionAnswerE-200 ANSWER: This word in Greek, means small. QUESTION: What does the word micro mean in Greek?QuestionAnswerE-300 ANSWER: This quantity is 1 million times larger than 1 joule. QUESTION: What is a Mega-joule?QuestionAnswerE-400 ANSWER: This quantity
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年湖南湘潭经济技术开发区新发展集团有限公司招聘18人笔试备考题库及答案解析
- 2026年丽江市市级机关(单位)统一遴选(选调)工作(31人)笔试备考题库及答案解析
- 2026年流动货摊零售行业市场监测与评估报告及未来五至十年用户画像与需求分层
- 泰州市交通产业集团有限公司2026年一线员工招聘10人考试参考题库及答案解析
- 2026年观光游览航空服务行业渠道布局研究报告及未来五至十年IPO与并购退出路径
- 2026乐东黎族自治县第二人民医院医共体编外专业技术人员招聘笔试模拟试题及答案解析
- 2026年其他组织管理服务行业产业趋势报告及未来五至十年市场空间与盈利前景
- 2026年饼干及其他焙烤食品制造行业市场现状分析报告及未来五至十年碳中和与循环经济
- 2026年上饶市广丰区新时代文明实践中心文明实践员(劳务派遣)招聘考试备考题库及答案解析
- 2026年上饶市广丰区新时代文明实践中心文明实践员(劳务派遣)招聘考试备考试题及答案解析
- GB/T 13578-2026橡胶塑料压延机
- ISO9001-2026之“7支持”条款(过程)风险清单(雷泽佳编制-2026A0)
- 2026年二级建造师继续教育考试题库含答案
- 不锈钢防盗网施工方案
- 2026-2030中国应急救援装备行业发展分析及发展趋势研究报告
- 初级技术经理人题库及答案
- 大学英语四级词汇表
- 行行重行行课件
- 2026年上海市奉贤区中考语文二模试卷(含详细答案解析)
- 医用诊疗设备维护保养计划方案
- 2026江苏省高一英语月考综合卷(阶段检测)
评论
0/150
提交评论