2018_2019学年高中英语Module2HighlightsofMySeniorYear课下能力提升(七)外研版.docx_第1页
2018_2019学年高中英语Module2HighlightsofMySeniorYear课下能力提升(七)外研版.docx_第2页
2018_2019学年高中英语Module2HighlightsofMySeniorYear课下能力提升(七)外研版.docx_第3页
2018_2019学年高中英语Module2HighlightsofMySeniorYear课下能力提升(七)外研版.docx_第4页
2018_2019学年高中英语Module2HighlightsofMySeniorYear课下能力提升(七)外研版.docx_第5页
已阅读5页,还剩4页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

课下能力提升(七).根据提示写出单词的正确形式1In America, presidential elections (选举) are held every four years.2We are keen (渴望的) that our school should get involved too.3Our arrangements for the weekend were upset (打扰) by her visit.4Before breakfast this morning Mr. Brown informed me that he was going away for a fortnight (两星期)5My cat makes a punctual (准时的) appearance at mealtimes.6They are both very cheerful (cheer) in spite of their colds.7Many women have abandoned their traditional (tradition) role as wife and mother.8His sparetime activities (active) include cooking, tennis and windsurfing.9The accused man proved his innocence (innocent) of the crime.10It was considerate (consider) of them to have sent the old people and children to safety in case the flood destroyed their village.选词填空in my view, be considered as, play an important part in, be keen on, be likely to, in other words, cheer up, get on with1Children who live in the countrys rural areas are_likely_to be poor.2To tell the truth, I am rather keen_on science fictions.3An excellent way to help memory is to connect information with pictures, which is_considered_as a memorylink method. 4In_my_view,_UN reform is not an annual event but the work of every day. 5The longer we get_on_with him, the more popular he will be with us.6His wife is my daughter. In_other_words,_I am his motherinlaw.7Whenever I encounter difficulties, her eyes will encourage me and help me cheer_up.8Electricity plays_an_important_part_in peoples life, which is known to all the people.完成句子1直到接近信的结尾她才提到自己的计划。It_was_not_until_near_the_end_of_the_letter_that she mentioned her own plan.2我喜欢音乐和文学,我妻子也一样。I enjoy music and literature, so_does_my_wife.3在踢足球时,我伤了我的胳膊。While_playing football, I hurt my arm.4为了节约能源,我们在三月的最后一个星期六为“地球一小时”活动关了灯。To_save_energy,_we turn off the lights for Earth Hour on the last Saturday in March.5有人认为老板解雇了两名工人。The boss is_considered_to_have_fired two workers.完形填空I was about to get on a plane after a trip. Honestly speaking, the trip was very _1_ and exhausting. To make things worse, I had a middle seat in Zone 5, where they _2_ the baggage because there wasnt much room in the overhead bins (行李架)I had to ask the flight attendant if I could _3_ my seat. Trying to be _4_, she inquired (询问) if I was willing to sit in an exit row. “Yes, sure!” I eagerly responded, full of _5_. But a moment later, she told me that row might not be _6_. I could only accept the reality.Suddenly I heard her _7_ two seats in the exit row to a young couple next to me. I was filled with _8_ that I was ready to get up and _9_ with her. I wondered how she could _10_ me and then go to help others. I was about to yell at her, _11_ my good sense won. For that brief moment, I tried to _12_ myself. “If you are impatient, you make a fool of yourself.” Then though I was still annoyed, I managed to _13_.With about 5 minutes to board, when I was worried about how I should keep my baggage, the attendant handed a new _14_ to me. “Is this for the _15_ seat?” I asked. “No, it isnt,” she responded. “Once in a while Im able to do this and Im glad it has _16_ this time.” I glanced down business class, Seat 2F no charge! I was very _17_ for that and I felt relieved that I had _18_ my anger. I do know even if I had shouted at the attendant, she would _19_ try hard to help me, because she seemed very responsible. Now I realize that it is always important to show _20_ and understanding for others in life.语篇解读:作者通过一次乘坐飞机时调座位的经历告诉我们,控制脾气和尊重他人十分重要。1A.excitingBdisappointingCmoving Dsurprising解析:选B联系下文的“To make things worse”可推断,作者对这个旅行并不满意,故选“disappointing”。2A.forgot BsharedClimited Dkept解析:选C根据后文的“there wasnt much room in the overhead bins (行李架)”可知,作者的座位限制(limited)他放行李。3A.change BcancelCtake Dfind解析:选A根据后文的“if I was willing to sit in an exit row”可知,作者向空乘询问自己是否可以换(change)座位。4A.busy BcarefulCnormal Dhelpful解析:选D联系语境可知,空乘想帮上作者的忙,于是询问他是否愿意坐在出口那一排,故选“helpful”。5A.courage BhonorChope Dpride解析:选C根据作者急切回答的语境可知,作者满怀希望(hope)同意了空乘的提议。6A.attractive BavailableCright Dstrong解析:选B但空乘随后又告知作者出口处的座位可能不能换给他,故选“available”。7A.place BbookCadd Doffer解析:选D作者听到那位空乘将出口处的两个座位提供(offer)给了一对年轻夫妻。8A.anger BanxietyCfear Dstress解析:选A联系语境和后文的“though I was still annoyed”可知,空乘的举动让作者十分生气,故选“anger”。9A.leave BquarrelCagree Dcompare解析:选B生气的作者想站起来和那位空乘吵架,故选“quarrel”。10A.trouble BstopCrefuse Dhurt解析:选C作者好奇空乘为什么拒绝了(refuse)他而去帮助别人。11A.as BsoCbut Dor解析:选C作者想对空乘大吼大叫,但是(but)他的理智占了上风。12A.help BenjoyCtrust Dcomfort解析:选D根据后文的“If you are impatient, you make a fool of yourself”可知,作者此时努力进行自我安慰(comfort)。13A.turn down Bcalm downCfall down Dbreak down解析:选B尽管作者仍然很生气,他还是设法平静(calm down)了下来。14A.baggage BseatCticket Dnote解析:选C联系语境,快登机的时候,空乘递给了作者一张新的机票(ticket)。15A.free BnewClast Dformer解析:选D作者询问是不是之前的(former)那个座位时得到了否定答复。16A.appeared BremainedCexisted Dworked解析:选D空乘答复说,“偶尔我能够调好座位,我为这次能成功做到而感到高兴。”故选“worked”,意为“起作用”。17A.peaceful BgratefulCregretful Ddoubtful解析:选B得知那位空乘将他的座位免费换到了商务舱,作者心里特别感激(grateful)。18A.started BbelievedCcontrolled Dtrained解析:选C此时作者庆幸自己刚才控制住了(controlled)怒气。19A.yet BstillCeven Dever解析:选B那位空乘看起来十分负责,作者意识到即使自己对她发了脾气,对方仍然(still)会努力帮助自己。20A.respect BsupportCnotice Dspace解析:选A联系前文说的控制脾气可知,作者认识到在生活中对他人抱以尊重(respect)和理解是多么重要。.阅读理解AIn America, after middle school comes high school, which includes grades 9 through 12. Students are required to take certain subjects like English, social studies, math, science and physical education. In addition, they choose among elective subjects to complete their high school education. Electives include subjects in technology, music, art and foreign languages.Each student in the school has his own locker for books. This convenience saves students from carrying textbooks, and allows students a small space they can decorate with posters and favorite objects.Most high schools have at least one sports team that competes in local events, and all students are encouraged to be involved in athletics. Schools often offer football, baseball, softball, basketball, volleyball, tennis and soccer. Some may even have sports like golf, swimming, gymnastics and crosscountry skiing.Many high school students have parttime jobs by the age of 15 or 16, some even earlier. Their first jobs are often babysitting or cutting lawns, but later they will likely get a job at a fastfood restaurant, a video store, or a clothing shop.Sixteen is the legal driving age in most states, and students usually want to own a car as soon as they can. Some parents allow their children to drive a family vehicle, and may even buy a car as a graduation present. Others prefer that their sons and daughters earn enough to purchase a used vehicle. Many teenagers feel its a necessity to own a car, and will do whatever it takes to be able to drive.1What elective subjects can American high school students choose?AEnglish, music and art.BEnglish, music and technology.CFrench, music and art.DMath, French, and art.解析:选C细节理解题。根据第一段的“Electives include subjects in technology, music, art and foreign languages.”可知,选修课包括技术、音乐、美术和外语,对于美国学生来说,法语是外语。故选C。2Which of the following is WRONG about the locker for books?AIt is convenient for students.BIt makes the students not bother to carry books.CIt can be decorated according to the students tastes.DIt can be used to hide some expensive things.解析:选D细节理解题。根据第二段的“This convenience saves students from carrying textbooks, and allows students a small space they can decorate with posters and favorite objects.”可知,A、B、C三项正确,文章未提及D项。故D项错误。3We can infer from the passage that _.Amost high schools attach importance to sportsBmany high school students are dependentCstudents in every state can get a driving license at 16Dused cars are popular among students解析:选A推理判断题。根据第三段的内容可知,美国大多数高中都重视体育。4According to the last paragraph, we can know _.Amost teenagers are eager to have a carBmost parents are against teenagers having a carCevery state has passed the law which allows teenagers to driveDAmerica should prohibit teenagers to drive解析:选A推理判断题。根据最后一段的内容可知,大多数青少年都渴望有自己的车。BA new study finds a lack of education for young children in developing nations seriously affects the countrys economic progress. The organization Results for Development called R4D performed the study. The NonGovernmental group is based in Washington DC. Its study says children who are not attending primary school are an unused source of economic growth for their country.R4D says it performed the study because it was worried about a growing worldwide problem in education. Milan Thomas works for R4D. He says there has been progress in reducing the number of children who do not attend school, but he says that progress has slowed in recent years. He says there is no disagreement that children with basic education can look forward to a better life.“The benefits associated with primary education are really undisputed at this point because there are countless studies showing that children who complete basic education tend to enjoy better health and higher incomes over their lifetimes,” said Thomas.But he says even though the value of education is known, it is important to find new ways of proving that value. So the organization led its work with the question, “what is the estimated cost to a nations economy of its outofschool children?”The study uses information from the UNESCO Institute for Statistics, as well as studies of developing labor markets. The results indicate the losses suffered by 20 developing countries if more young children can not get basic education. Milan Thomas says the study also considered earnings the children not attending primary school would never receive.He says the research found that it is far more costly in subSaharan Africa to have primary school age children out of school than to educate them. He notes the cost to provide all children with primary education is much less than the average cost of not providing the schooling. He says he hopes the study will prove to local governments and policy makers the value of a basic education for all children. And he says he hopes it will move them to provide that education to primary school age children in their country. 语篇解读:最新研究表明,发展中国家小孩子缺乏教育将严重影响这个国家的经济发展。因此对小孩子的教育会在国家的经济发展中起重要的作用。5What kind of organization is R4D? AResults for DevelopmentBState owned group CPrivate group DEconomic group解析:选C细节理解题。根据第一段“The NonGovernmental group is based in Washington DC.”可知。6Why did R4D perform such a study?ABecause some parents dont send their children to school.BBecause the value of education is unknown.CBecaus

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论