版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、 PAGE 页码 6 / NUMPAGES 总页数 6科教版三年级上学期英语阅读理解专项针对练习班级:_ 姓名:_1. 阅读短文,根据短文内容填空。Im Emily. Im from the UK. My father is a teacher. He is tall and strong (强壮的). My mother is a teacher, too. She is short and thin. Im a student. Im a little fat. I have a dog. It has big ears and a small nose. We have a happy
2、family.(1)Emily is from the.(2)Emilys father is a.(3)Emilys mother isand thin.(4)Emily is a little.(5)Emilys dog has big ears and anose.2. 阅读短文,判断下列句子是否正确。There are four seasons in a year. Which (哪一个) season do you like? I like summer. Summer is very hot, but I can eat a lot of fruits. I like eating
3、 watermelons very much. In summer, I can swim in the sea. My parents(父母), my sister and I often go to the beach. We are very happy.(1)In a year, there are five seasons.( )(2)I dont like summer. Its too hot.( )(3)I like eating fruits.( )(4)I can ride a bike in summer.( )(5)My father, my mother, my si
4、ster and I often go to the beach in summer.( )3. 读一读下面内容, 用勾选出每个人物喜欢的颜色。Good morning. Im Mike. I see red. I like it.Hello, Im Chen Jie. I see yellow. I like it.Hi, Im Sarah. I like green.Good morning. Im John. I like orange. Oh, Wu Yifan, you like blue. Show me blue.redblueyellowgreenorangeMikeChen
5、JieSarahJohnWu Yifan4. 阅读理解,回答问题。Look at all the kinds of drinks on the table. Therere milk, tea, water, fruit juice, milk and fizzy drinks (碳酸饮料). What should we drink? Coke tastes great, but it is really bad for your teeth and bones (骨骼). It has a lot of sugar. Some drinks are good for us. Some ar
6、e not. The health experts (健康专家) tell you to drink water and milk. Your body has lots of jobs and it needs (需要) water to do many of them. Milk is good for your eyes and bones.判断下面句子正确与否。( )(1)Coke tastes great, but it is really bad for your teeth and bones.( )(2)Coke has a little sugar.( )(3)All dri
7、nks are good for us.( )(4)The health experts (健康专家) tell you to drink water and juice.( )(5)Fizzy drinks (碳酸饮料)are good for your eyes and bones.5. 阅读短文,判断正误。This is Jims bedroom. Its new and nice. A bed and a chair are in it. A desk is on the floor. Some flowers are on it. A bookshelf is behind the
8、bed. Some English books are on the bookshelf. A picture is on the wall. Some people are in the picture. The man is his father. The woman is his mother, who is the boy? Do you know?( )(1)Jim has an old and nice bedroom.( )(2)Some flowers are on the bookshelf.( )(3)The man in the picture is Jims broth
9、er.( )(4)The boy in the picture is Jim.6. 阅读理解。Today is Sunday. There isnt any fruit in the fridge. Kitty wants to buy some fruit. Now shes at a fruit shop. There are many fruits in it, such as apples, oranges, bananas and grapes. She likes to eat apples and grapes. The apples are red and sweet. The
10、 grapes are juicy. She buys six apples and some grapes.( )(1)There isnt any fruit in Kittys fridge.( )(2)Now shes in a supermarket(超市).( )(3)She likes to eat grapes and oranges.( )(4)The apples are red and sweet.( )(5)She buys six apples and two pears.7. 阅读短文,选择正确的答案。Tomorrow is December 25 th. Its
11、Christmas Day. Its winter now. Its cold, but Im very happy. Because I can visit my grandparents. We will eat dinner together. I like winter best. I can make a snowman in winter. My mothers birthday is on December 12 th. So I can eat a big birthday cake in December.1December 25 th is _ ( )A.Christmas
12、 Day B.Mid-Autumn Day2Christmas Day is in _( )A.Autumn B.Winter3What can they do in winter? ( )A.eat dinner B.eat dinner and make a snowman4My mothers birthday is on _ ( )A.December 21st. B.December 12 th5I can _in December. ( )A.make a birthday cake B.eat a big birthday cake8. 阅读短文,判断正误。Hello. Im F
13、angfang. I have got two good friends. One is Xiaoyong, the other is Xiaodong. Xiaoyong is a good boy. He is very clever, but he is a bit quiet. He can make beautiful e-cards. Xiaodong is very loud. He is very naughty. He likes playing football very much, he can play it well.(1)Fangfang has got three
14、 good friends.( )(2)Xiaoyong is clever.( )(3)Xiaoyong can make beautiful e-cards.( )(4)Xiaodong is very quiet.( )(5)Xiaodong is good at football.( )9. 根据短文内容,选择最佳答案。We have three meals(饭菜)every day. For breakfast(早餐), I have some milk, a hamburger(汉堡)and two eggs. For lunch(中餐), I have rice, an oran
15、ge, carrots and potatoes(土豆). And for dinner(晚餐), I have chicken, some French fries(炸薯条)and broccoli(西兰花). We should have healthy(健康的)food. Its good for us.(1)Every day people must have _.A.food B.meals C.both A and B(2)I have _ for breakfast.A.milk and eggsB.a hamburger and eggsC.some milk, a hambu
16、rger and two eggs(3)I have rice, an orange, carrots and potatoes for _.A.lunch B.breakfast C.dinner(4)I dont have _ for dinner.A.chicken B.ice cream C.French fries(5)People should have _ food, because its good for us.A.good B.nice C.healthy10. 阅读短文,判断正误。与短文内容相符的写“T”,否则写“F”。My name is Kitty. I am ten
17、. I can ride. I can skip. I can clean the windows,too. This is my classroom. I can see many(许多) desks in it. It is big.1I am Alice.( )2Kitty is ten.( )3Kitty can clean the windows.( )4The classroom is small.( )5Kitty can see many kites in the classroom.( )11. 阅读短文,根据短文内容填空。This is my new friend. She
18、 is a girl. She is 10 years old. She is from China. Her name is Li Yan. She is a good student.1. I have a new _.A. teacher B. friend2. Li Yan is from _.A. China B. Canada3. She is _ years old.A. ten B. nine4. Li Yan is a good _.A. student B. teacher5. She is a _.A. boy B. girl12. 阅读下列短文,并完成练习。Look a
19、t the photo. This is Marys family. Marys mother is a teacher. She has three English books. She can dive. (跳水). This is Marys father. He is a policeman. He can drive. This is Mary. Shes eleven. She is a pupil. She can read. She can write. They .are happy.(1)Marys mother is aShe can.(2)Marys father is
20、 aHe can.(3)Mary is a. She is. She canand.13. 阅读理解。Itseightoclock.Thechildrengotoschoolbycareveryday.Buttheyarewalkingtoschooltoday.Itstenoclock.Mrs.Greenusuallystaysathomeinthemorning.Butsheisgoingtotheshopsthismorning.Itsnineoclock.Mr.Greenusuallyreadshisnewspaperatnight.Butheisreadinganinterestin
21、gbookthisevening.( )(1)Whendothechildrencometoschool?A.At8:00. B.At7:00. C.At9:00.( )(2)Howaretheycometoschooltoday?A.Bycar. B.Bybus. C.Walking( )(3)WhenisMrs.Greengoingtotheshops?A.At8:00. B.At10:00. C.At9:00.( )(4)WhendoesMr.Greenreadhisnewspaper?A.At8:00. B.At7:00. C.At9:00.( )(5)WhatisMrGreendot
22、hisevening?A.Readingabook. B.Writingaletter. C.WatchingTV14. 阅读对话,然后判断句子的正误 。Chen Jie : Oh, youre so tall.Amy : Yes, Im tall. Youre short.Chen Jie: Look. I have a cat. Its small.Amy : I have a pig. It has a short tail.Chen Jie: I have a rabbit, It has long ears.Amy : I have a panda, it has big eyes.
23、Chen Jie: Haha! How lovely!( )(1)Amy is tall.( )(2)Chen Jie is short.( )(3)Chen Jie has a cat and a panda.( )(4)The pig has a long tail.( )(5)The panda has small eyes.15. 阅读判断。A dog has a piece(片) of meat in his mouth. He sees himself(他自己) in the water. He thinks it is another dog. That dog has a pi
24、ece of meat in his mouth,too. He wants to get(得到) his meat. Then he can have two pieces. He opens his mouth to bark(吠叫) and his meat goes down into(在里面) the water.( )(1)The dog is very clever.( )(2)The dog has two pieces of meat.( )(3)The dog sees himself in the water.( )(4)The dogs meat goes down i
25、nto the water.16. 阅读短文,判断下列句子正误。My name is Bo B. I am from the USA. Im eleven. I am a student. I have a big family. My father is a teacher. My mother is teacher, too. I have two brothers. They are twelve years old. I have a sister. Shes Lily. Shes only 3 years old. I love my family.( )(1)I am Bo ( )(2)Bob is from America.( )(3)His mum is a teacher.( )(4)Mike has one brother and one sister.( )(5)Lily is a boy.17. 阅读对话,判断正误。We are seeds. We are small. We are brown. We like water. We are thirsty. Its a rainy day. We have some water. We are happy. Now its warm. We feel
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025广东江门市人民医院招聘高层次人才1人备考题库附答案
- 2025江苏省苏豪控股集团招聘备考题库附答案
- 2026中铁十一局集团有限公司专业人才招聘1人笔试备考题库及答案解析
- 2026广东广州医科大学附属第五医院人才招聘54人(一)笔试备考题库及答案解析
- 2025四川巴中市巴州区赴高校考试(考核)招聘紧缺学科教师和体育教练员79人笔试备考试题及答案解析
- 2025秋人教版道德与法治八年级上册第三单元单元思考与行动教学设计
- 2026新疆博尔塔拉州博乐边合区金垣热力有限责任公司招聘1人笔试参考题库及答案解析
- 2026广东广州市越秀区建设街招聘劳动保障监察协管员1人笔试备考题库及答案解析
- 2026年滁州凤阳县人民医院派遣项目特岗教师招聘2名笔试参考题库及答案解析
- 2025福建福州滨海实验学校临聘教师招聘2人笔试模拟试题及答案解析
- 粉刷安全晨会(班前会)
- 2024年国网35条严重违章及其释义解读-知识培训
- 部编版八年级语文上册课外文言文阅读训练5篇()【含答案及译文】
- 高三英语一轮复习人教版(2019)全七册单元写作主题汇 总目录清单
- 工业区物业服务手册
- 大学基础课《大学物理(一)》期末考试试题-含答案
- 道德与法治五年级上册练习测试题带答案(模拟题)
- 招标代理机构内部管理制度
- 2024新能源集控中心储能电站接入技术方案
- 生产拉丝部门工作总结
- 农村买墓地合同的范本
评论
0/150
提交评论