




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Unit 1 课下能力提升(一)阅读理解AHalloween is a holiday celebrated on the night of October 31, before All Saints Day. The word “Halloween“ is a shortening of All Hallows Evening, also known as Halloween or All Hallows' Eve.Traditional activities include trick -or-treating, bonfires, costume parties, visitin
2、g “ghost houses' and cutting jack - o- lanterns.Halloween has its origins in the ancient festival known as Samhain (pronounced “sah-win" ). The festival of Samhain is a celebration of the end of the harvest season in Gaelic culture. The ancient Gaels believed that on October 31, the boundar
3、ies between the worlds of the living and the dead overlapped ( 重叠)and the dead would come back to life and cause destruction such as sickness or damaged crops.The festival frequently includes bonfires. It is believed that the fires attract the harmful insects to the area which attract bats to the ar
4、ea to eat them. These are additional features of the history of Halloween.Masks and costumes were worn in an attempt to imitate the evil spirits.Trick - or- treating is an activity for children on or around Halloween in which they go on from house to house in costumes, asking for treats such as cand
5、ies with the question , “Trick or treat? ” Trick-or-treating is one of the main traditions of Halloween. It has become socially expected that if one lives in a neighborhood with children one should buy treat in preparation for trick-or-treaters.The history of Halloween has evolved. The activity is p
6、opular in the United States, the United Kingdom, Ireland and Canada. Bad trick -or-treating has started to happen among children in many parts of Europe. In continental Europe, where the commerce-driven importation of Halloween is seen with more illegal“tricks " and police warnings have further
7、 raised doubt aboutthis game and Halloween in general.1. What does Halloween refer to?A. All Saints Day. B. All Hallows' Eve.C. Easter.D. Thanksgiving.2. Why did the dead come back to life in Gaelic culture?A. Because the dead missed their relatives and families.B. Because they felt bored and wa
8、nted to travel in the living world.C. Because the lines between the worlds of the living and the dead overlapped on that day.D. Because the living people were once cruel to those who died.3. We can infer from the fourth paragraph that .A . the bonfires are the origin of HalloweenB. people make a fir
9、e to keep warmC. the bonfires can burn all the harmful insectsD. people believe that the bonfires work a lot4. What is the best title of the passage?A . The influence of HalloweenB. The meaning of HalloweenC. The main activities of HalloweenD. Halloween - a festival connected with the deadBAround th
10、e world there are some festivals that for some of us may sound bizarre .In England they celebrate the rolling cheese race, which occurs every year during the last Monday in May. This festival's characteristic is a contest where an official ( 参与者)rolls cheese down a steep hill and festival-goers
11、go chasing after it. The winner is the first one to reach and catch the cheese.Another festival celebrated in England is the world championship of grimaces ( 鬼脸).It is a celebration that dates back to 1297 and is celebrated during the month of September. The task is to perform the best grimace using
12、 anything you can to win.The worldwide championship of wife lifting is celebrated in Finland. The game is based on Viking traditions where a man should carry away his neighbor's wife. According to the rules, any woman above 17 is considered as a wife, so if you are within this age, take care whi
13、le visiting this country during the month of July.Many of you have watched Pirates of the Caribbean and have known something about pirates. The 19th of September has been declared worldwide as the day to talk like a pirate. Plenty of people have celebrated it thanks to the publicity ( 宣传)on the Inte
14、rnet.First staged in 1998, the Boryeong Mud Festival is an attraction that pulls more than a million visitors to the South Korean city. As you all know, the town is said to be rich in minerals, so there is no shortage of mud. Mud is trucked onto Daecheon Beach for tourists and locals to enjoy the fe
15、stival to their best.The Monkey Buffet Festival is held in Thailand to develop tourism. It's an annual feast held for about 600 monkeys. The Monkey Buffet Festival is held in honor of the Hindu gods Ram and Hanuman and involves 3 , 000 kilograms of vegetables and fruits being laid out for monkey
16、s tostuff themselves.5. What does the underlined word “bizarre" in Paragraph 1 probably mean?A . Dangerous. B . Strange.C. Scary. D. Familiar.6. If a participant wants to win in the rolling cheese race, he/she should .A. roll as much cheese down the hill as possibleB. find the largest piece of
17、cheese rolling downhillC. perform the best grimace when chasing the cheeseD. be the first one to catch the cheese rolling downhill7. According to the writer, a girl above 17 should be careful when enjoyingA . the worldwide championship of wife lifting8. the world championship of grimaces9. the Borye
18、ong Mud Festival10. the Monkey Buffet Festival8 If you are interested in the Boryeong Mud Festival, you should go toA . England B . FinlandC. South Korea D . ThailandCSpain is a country that lies in southwestern Europe. It's surrounded by the Mediterranean Sea on the south and the east, while to
19、 the north of Spain lie France, Andorra and the Bay of Biscay. The west and northwest of Spain are surrounded by Portugal and the Atlantic Ocean.The official name of the state is the Kingdom of Spain. Madrid is the capital city, which is also one of the famous places in Spain. Spain, which covers 50
20、6 , 000 square meters, is one of the largest countries in Europe.The weather in Spain differs from one area to another. Most of the rain that happens in Spain is in the mountainous areas. The plains hardly receive any rainfall.Soccer in Spain is an important part of life of the people in Spain. It
21、39;s said that Spanish children learn to walk and play soccer at exactly the same time. Real Madrid and FC Barcelona are two Spanish soccer teams, which are respected by soccer fans not only in Spain, but all over the world. The popularity of the sport can be judged from the fact that three major so
22、ccer teams, which are Real Madrid, Atletico de Madrid, and Rayo Vallecano, were born in Madrid.If you are a tourist, then you would want to know about the driving rules in Spain. If you'renot from the European Union, Switzerland, Norway, Iceland, or Liechtenstein, then for you to drive you'l
23、l have to carry your international driver's license. Bad news if you haven't celebrated your 18th birthday. If you want to rent a car, then you must have completed 21 years of age. If you're driving, make sure you carry all the documents on you at all times during your stay in Spain.9 Pa
24、ragraph 1 is mainly about A the history of SpainB the location of SpainC famous cities in SpainD neighboring countries of Spain10 What is the best example showing that soccer is popular in Spain?A There major soccer teams were born in Madrid.B Spanish people enjoy watching soccer matches.C Spanish p
25、eople play soccer when they are walking.D Spanish soccer teams have fans all over the world.11 Who is allowed to rent a car in Spain?A Tom who is 17 years old.B Jenny who is 19 years old.C Mike who is 20 years old.D Brown who is 22 years old.12 The purpose of the passage is to A explain how to enjoy
26、 life in SpainB prove Spain is a beautiful countryC make readers know more about SpainD attract more people to pay a visit to Spain答案:语篇解读:本文是说明文。文章介绍了西方传统节日 万圣节前夕的起源和它的一些主要活动。1 解析: 选 B 细节理解题。根据第一段最后一句可知Halloween 是 All Hallows Evening的缩写,也被称为All Hallows' Eve 。2 解析:选C细节理解题。根据第三段第三句可知在盖尔族文化中,10 月
27、31 日那天,阴阳两界重合,导致死去的人重生。3 解析:选D推理判断题。根据第四段可知那时人们点上篝火,火把害虫和蝙蝠都吸引过来,蝙蝠吃掉了害虫。这样,人们就认为是篝火起了作用,是神灵在保护他们。万圣节前夕的一些主要活4 解析: 选 D 标题归纳题。文章主要介绍了西方节日动及它的起源和有人趁节日搞非法活动等情况。前三项不全面,不适合做标题。只有D 项概括得最全面,故选D 。语篇解读:本文向我们介绍了世界各地一些奇怪的节日。5 解析: 选 B 词义猜测题。根据对那些节日的描述可知,它们都是一些不同寻常、怪异的节日,故选B 。6 解析: 选 D 细节理解题。根据第二段的“ The winner i
28、s the first one to reach and catchthe cheese. 可知应选 ” D。7 解析: 选 A 细节理解题。根据第四段的“ According to the rules, any woman above 17is considered as a wife, so if you are within this age, take care while visiting this country during the month of July. ” 可知应选A。8 解析: 选 C 细节理解题。根据倒数第二段的“ First staged in 1998, the
29、 Boryeong MudFestival is an attraction that pulls more than a million visitors to the South Korean city. ” 可知应选 C。语篇解读:本文介绍了西班牙的地理位置、首都、国土面积、天气、流行全国的足球运动以及驾驶规则等。9 解析: 选 B 段落大意题。通读第一段可知,本段主要介绍了西班牙的地理位置,包括其所处大洲、邻国及所濒临的海洋。10 解析: 选 A 细节理解题。根据第四段最后一句可知,最能体现在西班牙足球受欢迎的程度的是三支主要足球队均诞生于马德里。11 解析: 选 D 细节理解题。根据
30、最后一段倒数第二句可知,在西班牙,只有21 岁以上的人才能租用汽车,故选D 项。12 解析: 选 C 写作意图题。本文介绍了西班牙的地理位置、首都、 国土面积、天气、流行全国的足球运动以及驾驶规则等。由此可推知,其目的是让读者进一步了解西班牙。Unit 1 课下能力提升(二 )I .根据提示写出单词的正确形式1 It is difficult to get used to another country's ( 风俗)2 While( 观赏 ) the new building, I heard someone calling my name.3 We enjoy the harmon
31、y of school life, in which we can ( 获得 ) a better result ofstudy.4 It is our ( 信心 ) that we will find a cure for cancer in the next ten years.5 He was (授予 ) the first prize in the competition.6 The country has made great advances since (independent)7 Irene is having a party in (celebrate) of her 60t
32、h birthday .8 I find that doing physical exercise a couple of times a week makes me feel more (energy)9 On his (arrive) at the railway station, he was told that his train was delayed fortwo hours.10 The (beautiful) of the lake attracted us.n .选词填空take place, in memory of, dress up, play a trick on,
33、look forward to, day and night, as though, have fun with1 People gathered on the square to be the hero.2 The animal was walking it had hurt its leg.3 In my opinion, it is wrong of you to the blind.4 Before she went to the dance, she for a long time.5 The 32nd Olympic Games will in Japan in 2020.6 I&
34、#39;m paying a call to you next week.7 In order to complete the project before the deadline, the workers almost work hard8 The other day, his friends called him to eat, drink and them.出.完成句子1 We all his bravery.我们钦佩他的勇敢。2 He his part-time job in these years.这些年来,他从他的兼职工作中获得了丰富的经验。3 The prize distinc
35、tion in music.这项大奖是为在音乐方面取得杰出成就(的人)而颁布的。4 On his birthday party, the little boy ate a cake 在生日宴会上,小男孩吃了带有几朵花的蛋糕。5 They often get together .他们经常一起聚会,要么仅仅是一起聊天要么是进行一次愉快的旅行。6 The old lady treats the orphan 这位老太太对待这个孤儿好像自己的儿子似的。W.阅读理解Hanukkah (光明节)is a Jewish festival. It is celebrated on the 25th day o
36、f the Jewish month of Kislev ( 犹太教历 ),which is usually sometime in December. It is often called the festival of lights. The festival celebrates the time, over 2, 000 years ago, when the Jewish people fought against an emperor who would not let them follow their own traditions and religion. When the
37、Jewish people won back their temple in Jerusalem, they found there was only little holy oil to keep the sacred light burning for one day. However, to their surprise, this small amount of oil kept the light burning for eight days and nights until the people had time to make more oil.At the center of
38、the Hanukkah celebrations is a candlestick (called a Menorah) that holds nine candles. On the first night of Hanukkah the first candle is lit, and each day this candle is used to light another candle, until on the eighth day, the last day, all the candles are lit. During Hanukkah, people go to the s
39、ynagogue (犹太教堂)to pray and to remember the miracle (奇迹)of the holy oil. Hanukkah is a time for family and friends to come together. People exchange gifts and greeting cards, and children go to parties. Parents often give their children money at Hanukkah. Potato cakes, called latkes, are a traditiona
40、l Hanukkah food.1. From the first paragraph we know that Hanukkah is a festival about .A . Jewish month of KislevB. Jewish traditions and religionC. how to make more holy oilD. traditional Hanukkah food2. According to the passage, what is necessary when celebrating Hanukkah nowadays?A. Oil. B. Money
41、.C. Cards. D. Candles.3. What does the Menorah remind Jewish people about?A . The war that they fought 2 , 000 years ago.B. The God that they honored best.C. The miracle of the holy oil that happened 2 , 000 years ago.D. The church they built 2 , 000 years ago.4. The passage mainly tells us about.A
42、. the history of Hanukkah and how it is celebratedB. why Jewish people celebrate HanukkahC. why Jewish people protect their traditionsD. the miracle of the holy oil in the Jewish templeBThanksgiving is an important festival in North America. We interviewed several students from the US and Canada. He
43、re is what they have told us about their Thanksgiving experiences.Josie from New York, USA“In America, Thanksgiving is celebrated every year at the end of November. It is to remember the first group of people from Europe to live in America. When they first arrived, they found the environment strange
44、. But they learned to survive after some native American friends showed them how to grow and find food. Thanksgiving is meant to be a traditional celebration.Todd from California, USAa Thanksgiving is the first day of Christmas shopping. That means we have four weeks to buy Christmas presents for ou
45、r families and friends. For me and my friends, the most important part of the festival is the big football game on TV . The match is watched by millions of people all over America. Thanksgiving is seen as an exciting day for football !”Ian from Saskatoon, Canada“In Canada, Thanksgiving is held on th
46、e second Monday in October. On the Sunday before Thanksgiving Day, many people go to church. Thanks is given for all the good things that happened to them during the year. I always give thanks for the nice big turkey I'm going to have at the family dinner! Like all festivals, Thanksgiving is abo
47、ut food !”Katie from Maritimes, Canada“On Thanksgiving Day, we have dinner with all our cousins, aunts and uncles. It is always very busy. Sometimes we have two Thanksgiving dinners because we go to both our grandparents' houses. The dinner is usually attended by more than twenty people at each
48、house! My mother and my aunts do all the cooking but the washing-up is done by me and my cousins. And that's not an easy job! But I don't mind because Thanksgiving is meant to be a time to give thanks.”5. People in the USA and Canada.A . all have the same opinion of ThanksgivingB. have diffe
49、rent opinions of ThanksgivingC. feel that Thanksgiving is about foodD. have no interest in Thanksgiving6. When is Thanksgiving celebrated every year in Canada?A . On the second Monday in October.B. On the second Monday in November.C At the end of October.D At the end of November.7 Where does the per
50、son who thinks that Thanksgiving is a traditional celebration come from?A New York. B California.C Saskatoon. D Maritimes.8 What is the main idea of this passage?A Students learn to give thanks on Thanksgiving.9 Many students like spending Thanksgiving at home.C Students have different experiences o
51、n Thanksgiving.D Thanksgiving is an important festival in North America.V .任务型阅读While many people are accessible by email, sometimes it is difficult to determine how exactly to write an email to them. Here are some tips for you to follow.Write an appropriate subject line . The subject line should te
52、ll the recipient (接收者)immediately what the email is about. 1. Remember that your wording also has to bebrief.2 It is best to be more formal rather than informal, so when writing to someoneyou have never met or written to before, a “ Dear Jane Smith” is appropriate. When addressing someone whom you a
53、re a little familiar with, a “ Dr. Smith ” is okay until they tell you to address them by their first name, in which case a simple “ Jane” will be okay.3 Within the first two sentences of your e- mail, your recipient should knowexactly why you are writing to them. Sometimes an introduction may have
54、to precede ( 先于 ) the sentence that states why you are writing, and sometimes it has to follow.Use appropriate language . You may be used to using informal language in certain social settings. 4.Even when dealing with colleagues or friends you are familiar with, do notimmediately fall back on inform
55、al language.Keep it simple . People may get dozens and even hundreds of emails a day. 5.Inthat way, they can save much of their time when reading emails.A Use proper greetings.B Express your ideas clearly.C State your purpose at the beginning.D Be as specific as possible when writing the subject.E H
56、owever, an email may not be the best place to use such language.F It is important to check the language to avoid spelling and grammar mistakes.G It is always easier for them if you keep your email as short and brief as possible.W.课时微写作(根据提示完成小作文)Carla and Hari are good friends, they (盼望) the (到达) of
57、April Fool's Day ( 日夜 ). They both wanted to ( 捉弄 ) each other onthis day. They agreed to meet at the gate of the bookstore to see who will ( 愚弄 )first. On April Fool's Day, Carla,(把自己打扮成 )an old man, arrived thereon time. She thought she ( 守诺 ) and Hari would not recognize her. But suddenly,Carla heard “ April fool ! ” . It's Hari, who arrived late for half an hour.Carla couldn't (屏息 ) laughing. They (玩得高兴) each other (好像) nothing hadhappened.答案:I .customs 2.admiring 3.gain 4. belief 5.awarded 6.independence7 celebration 8.energetic 9.arrival 10.beautyn .1.in memory o
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 众筹 买房 合同样本
- 佛牌制作合同样本
- 中外企业合作经营合同样本
- 代理集成墙合同样本
- 书订单合同样本
- 住建部建筑劳务合同标准文本
- 2025店铺租赁合同范本版
- 个人窗帘转让合同样本
- 借款与收款合同样本
- 专利合同样本样本
- 建筑公司劳动防护用品管理制度
- 医院药品采购制度及流程
- 宿舍管理考试试题及答案
- 2025年郑州铁路职业技术学院单招职业适应性考试题库附答案
- 《审计风险防范与控制的案例分析-以康得新为例》10000字
- 2025福建德化闽投抽水蓄能有限公司招聘15人笔试参考题库附带答案详解
- 【参考】2016扣字排行榜
- 2025年二级注册计量师专业实务真题
- 基于改进YOLOv5的交通标志检测与识别
- 书店接待礼仪培训
- 骨折病人的中医饮食护理
评论
0/150
提交评论