Unit课时跟踪练三 Lesson Lesson —Pre reading_第1页
Unit课时跟踪练三 Lesson Lesson —Pre reading_第2页
Unit课时跟踪练三 Lesson Lesson —Pre reading_第3页
Unit课时跟踪练三 Lesson Lesson —Pre reading_第4页
Unit课时跟踪练三 Lesson Lesson —Pre reading_第5页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、Unit 6课时跟踪练(三) Lesson 2 & Lesson 3Pre reading.阅读理解AFrom early times, man has been interested in art. People have often worked together to collect and save the worlds art treasures.Fine art treasures from many countries are kept in an art museum called the Louvre (卢浮宫) in Paris, France. The works of

2、art have been collected by the people of France over many centuries. It is the biggest art museum in the world.The Louvre has not always been a museum. The first building was a fort (堡垒). In 1190, it was the kings castle with high walls and around tower. It had a moat (护城河) to keep out the enemies.O

3、ver the years, the number of buildings around the castle grew. By 1350, the castle no longer needed a fort. The Louvre became a palace home for French kings and queens.During time of peace, new treasures were brought in. During the days of war, many treasures were stolen, and the buildings were dama

4、ged.When Francis I became king of France in 1515, he brought in many artists from other countries. One of the artists was Leonardo Da Vinci from Italy. Da Vincis Mona Lisa is the best known painting in the museum today.In 1793, the Louvre became a public museum, just as it is now. It is a place wher

5、e art treasures are kept for everyone to enjoy. Every year millions of people from all over the world come to the Louvre to see the masterpieces.语篇解读:本文介绍的是一篇有关卢浮宫历史的说明文。卢浮宫刚开始是一个堡垒,后来又成为王宫,再后来成为皇家博物馆,直到1793年才成为公共博物馆。1How long has the Louvre been a museum?AFor over 800 years.BSince 1350.CSince 1515.

6、 DFor over 200 years.解析:选D细节理解题。根据倒数第一段“In 1793, the Louvre became a public museum, just as it is now.”可得答案。2Most of the works of art in the Louvre have been collected probably_.Aby the French people Bby Francis I Cby Leonardo Da Vinci Dby people of the world解析:选A细节理解题。根据第二段“The works of art have be

7、en collected by the people of France over many centuries.”可得答案。3From the passage we can learn that_.Athe Louvre was once a church as well as a palace BMona Lisa is kept in ItalyCDa Vinci once stayed in FranceDthe Louvre is only a place of interest to the French people解析:选C细节理解题。根据倒数第二段“he brought in

8、 many artists . Mona Lisa is the best known painting in the museum today”可得答案。BLaws for children are good things. One hundred years ago in some countries, children worked eighteen hours a day in a factory at the age of seven. The factory owner could beat a child who fell asleep or was not fast enoug

9、h. Both parents and teachers could do the same.Today, there are many laws about children all over the world. Some people think if children do something wrong, they should be punished. Other people do not agree. The Eskimos in Alaska almost never punish their children. The parents do not beat them. I

10、f the children go too far, their parents will punish them by making fun of them.Children in other parts of the world are not as lucky as Eskimo children. American parents can beat their children at home, but a teacher cant beat a child in school. This is also true in Germany. Instead, in Sweden it i

11、s against the law for anyone to beat a child. Swedish parents cant beat their children. The children also have a government official who works for their rights. There is even a plan for children to leave their parents, though this is not a law yet!语篇解读:本文主要介绍了不同地区保护儿童的法律的情况。4Where and when did child

12、ren work eighteen hours a day?AIn factories all over the world now.BIn some countries one hundred years ago.COn farms in America hundreds of years ago.DIn Germany today.解析:选B细节理解题。根据第一段的第二句话可知,100年前在一些国家孩子们每天要工作18个小时。故B项切题。5Why did the owners beat children in some countries one hundred years ago?ABe

13、cause they were too young.BBecause they were sleeping while working or they were not fast enough.CBecause they were talking while working.DBecause they were too lazy.解析:选B细节理解题。根据第一段第三句话可知,工厂主人打孩子是由于他们工作时睡觉或干活不够快。故B项切题。6“If the children go too far” means “_”AIf the children make many mistakesBIf the

14、 children are far away from homeCIf the children do something against the lawDIf the children walk farther than others解析:选A句意理解题。第二段主要讲当今人们对孩子的处罚方式。结合本段最后一句中的“their parents will punish them .”可知,本句应该是在说孩子犯错时,父母对其处罚的方式,故A项切题。7Which one of the following is WRONG?A100 years ago in some countries, child

15、ren were made to work at the age of 7.BThe writer thinks the laws for children are good.CEskimo children are not as lucky as those in Germany.DThere is a special government official who works for Swedish childrens rights.解析:选C细节理解题。根据第三段第一句可知,C项表述错误。CTo get to the tennis court, Conner Stroud has to

16、push his wheelchair there.The 15yearold from North Carolina, US was born without legs. But when he picks up his racquet (球拍) and begins to hit a ball, you quickly see that the young man just want to win.Stroud began playing tennis at age 5 at the small tennis club his parents own. For years, he play

17、ed against ablebodied players by putting rubber on the stumps (残余部分) of his legs. Though he was a foot (30.48 cm) or two shorter than many of the players he played against, he won a number of matches. He became wellknown enough that he got to meet Rafael Nadal, his favorite player at the US Open in

18、2013. “The most important thing is that hes happy,” Nadal told reports about Stroud after that 15minute meeting. “Hes playing tennis . Thats a great example of being happy even if life doesnt give you everything.”Stroud started playing wheelchair tennis at 13 and now he is No.1 in the US.Earlier thi

19、s summer, he played for the US in the worlds biggest junior wheelchair team tennis event the World Team Cup. He played six matches and won five of them as the US won the cup for the first time since 2000.“He is a polite boy, but he will rip (撕扯) your heart out trying to beat you,” Jason Harnett, a U

20、nited States Tennis Association coach, said of Stroud. You see that attitude in a lot of the best players, whether they are ablebodied or disabled.Teenage players can often get disappointed and angry. Racquets sometimes get thrown. Players shout at themselves after missed shots. Stroud never does th

21、at.“I just try to stay positive,” Stroud said. After every point, I try to say Im going to win the next point, or the next game, or the next game, or the whole match.“Theres always room to be positive. You can always win another time.”语篇解读:来自美国的15岁的Conner Stroud 虽然天生没有腿,但是他的网球打得很棒,他从小酷爱网球,对生活的态度乐观向上

22、。只要积极向上,你总会赢的。8How is Conner Stroud different from other tennis players?AHe was disabled in a car accident.BHe has been coached by his father since the age of 5.CHe is too short to be a tennis player.DHe was born disabled, yet he plays tennis well.解析:选D细节理解题。根据第二段“The 15yearold from North Carolina,

23、US was born without . quickly see that the young man just want to win.”可知,虽然他天生腿有残疾,但是他的网球打得很好。故选D。9What impressed Rafael Nadal the most about Conner Stroud?AHis desire to win the match.BHis happiness about playing tennis.CHis faith in life, even though he is disabled.DThe training he went through t

24、o play tennis.解析:选B细节理解题。根据第四段“Hes playing tennis . Thats a great example of being happy even if life doesnt give you everything.”可知,Conner Stroud给纳达尔的最深刻的印象是打网球给他带来的快乐。故选B。10Which of the following words best described Conner Stroud?APositive.BIndependent.CHumorous. DConsiderate.解析:选A推理判断题。positive“

25、积极的”;independent“独立的”;humorous“幽默的”;considerate“考虑周到的”。根据最后两段“I just try to stay positive”和“Theres always room to be positive. You can always win another time.”可知,Conner Stroud的生活态度是积极向上的。故选A。.阅读七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。In the world nothing is more important than health. If people

26、 took away our money, houses, cars, or even our clothes, we could still survive. _1_ Then how can we keep healthy?First of all, we should eat healthily. I usually avoid eating food high in fat, like French fries or cookies, which are junk food. _2_ I only eat little meat. _3_ It helps us build a strong body. Regular exercise is an important part of keeping me healthy. In addition, I think friends are an important part of ones heal

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

最新文档

评论

0/150

提交评论