


下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、大学三级 (B) 分类模拟 216( 总分: 50.00 ,做题时间: 90 分钟 )一、Reading Comprehension ( 总题数: 0,分数: 0.00)二、1( 总题数: 1,分数: 25.00)Because of the different ways alcohol can affect your behavior even in very small amounts, the best and safest course is not to drink before you drive. If, however, you are of legal age, choose
2、 to drink, and can control your drinking, here is something to consider.Alcohol passes through your stomach directly into the bloodstream and is carried to all parts of your body. Reaching your brain in small amounts, it promotes relaxation.In large amounts, it makes dull the area of your brain that
3、 controls judgement and self-control. Losing these qualities, you may feet excited, lively, a bit unsteady or foolish.Emotions affect your drinking style, and drinking, in turn, affects your emotions. When you areat ease, you maystop after the relaxing effect of one or two drinks. Angry, tense or un
4、der pressure, you may want to keep drinking to relieve these emotional stresses.In heavier doses, alcohol can be a mood-changing drug, producing sudden shifts in feeling all the way from delight to anger. Studies have proven that a combination of alcohol and anger is responsible for much of the wild
5、ly careless driving that causes fatal highway accidents. One of the best defenses against drunk drivers is the proper wearing of a seat belt, which is newly required by law in New Jersey.The only scientific way to check how much alcohol can affect you is by blood alcohol concentration (BAC). A simpl
6、e breath test will show your BAC. And if alcohol is already in your bloodstream, eating won"t sober you up. Neither black coffee, cold showers, or hitting. Time and only time will help in recovering from a high BAC. (分数: 25.00 )(1).According to the passage, drinking . (分数: 5.00 )A. does no good
7、 to peopleB. does harm to drivers even when he does not driveC. in small amounts promotes relaxationVD. makes people angry解析:(2).Wildly careless driving is often caused by .(分数: 5.00 )A. the terrible state of the highwayB. changes in moodC. traffic jamD. drunken angry driversV解析:(3).What does the Ne
8、wJersey government consider necessary for drivers, as mentioned in the passage? (分数: 5.00 )A. Proper punishment.B. A law against drinking while driving.C. Wearing a seat belt.VD. Checking BAC.解析:(4).To sober a heavily drunken man up, you"d better .(分数: 5.00 )A. pour him cold waterB. get alcohol
9、 out of his bloodstreamC. hit him forcefullyD. let him rest解析:(5).The passage advises the driver . (分数: 5.00 )A. to get rid of the habit of drinkingB. to drink a little for relaxation before he drivesC. not to drink at any timeD. not to drink at all before he drivesV解析:三、2( 总题数: 1,分数: 5.00)Almost ev
10、ery family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people subscribe to as many as two or three different newspapers. But why do people read newspapers?Five hundred years ago, news of important happenings battles lost and won, kings or rulersoverthrown or killed took months and even yea
11、rs to travel from one country to another. The newspassed by word of mouth and was never accurate. Today we can read in our newspapers of important events that occur in faraway countries on the same day they happen.Apart from supplying news from all over the world, newspapers give us a lot of other u
12、seful information. There are weather reports, radio, television and film guides, book reviews, stories, and, of course, advertisements. There are all sorts of advertisements. The bigger ones are put in by large companies to bring attention to their products. They pay the newspapers thousands of doll
13、ars for their advertising space, but it is worth the money, for news of their products goes into almost every homein the country. For those who produce newspapers, advertisements are also important. Money earned from advertisements makes it possible for them to sell their newspapers at a low price a
14、nd still make a profit. (分数: 5.00 )(1).The habit of reading newspapers is . (分数: 1.00 )A. widespreadVB. found among a few familiesC. not popularD. uncommon解析: 解析 细节题。根据第一段一、 二句:几乎每个家庭都至少订一份报纸, 有的甚至订两三份。 可见, 读报纸是一种很普遍的习惯。(2).In the past, news was . (分数: 1.00 )A. sent by telegraphB. sent by letterC. p
15、assed from one person to another VD. sent by telephone解析: 解析 细节题。由第二段一、二句可知。(3).The money spent on advertisements is . (分数: 1.00 )A. wastedB. not muchC. worthwhileVD. of no use to anyone解析: 解析 细节题。由第三段第五句“ They pay the newspapers thousands of dollars for their advertising space, but it is worth the
16、money ”可知。 worthwhile :值得花费时间 ( 或金钱 ) 的,值得 做的。(4).Which of the following statements is not true? (分数: 1.00 )A. Five hundred years ago news did not take a long time to reach other countries.VB. Large companies put big advertisements in the newspapers to make their products known.C. The news that we n
17、eed in our newspapers is up-to-date.D. Though the newspapers are sold at a low price, their owners still gain profit.解析:解析推理题。选项B与第三段第四句符合;选项C符合第二段最后一句的内容。up-to-date :最新的。选项D与原文最后一句意思一致。而选项 A,则与第二段的首句不符合:五百年前,报纸传到其他 国家要花几个月甚至几年时间。(5).The phrase "subscribe to" in the second sentence means.(
18、分数:1.00)A. contribute toB. write toC. pay for receivingVD. appreciate解析:解析词汇题。subscribe to,订阅。所以只有选项 C符合。contribute to,有助于、促进;write to,写信;appreciate ,感激。四、3(总题数:1,分数:5.00)Party A: Shanghai International Trade CorporationParty B: British AAR Bank GroupJV Company: AAR Trade CompanyNotes:A Party B ente
19、red into a lease agreement with Party A entitled Phase 1A Lease Agreement datedApril 11,2014 for the Leased Property ("Lease").B At the time the Lease was entered into, the JV Company had not yet been established.C Under the Contract Schedule of the Lease, Party A and Party B agreed that t
20、he JV Company, would replace Party B as tenant to the Lease, subject to complying with the terms of the Lease in this regard.D As at the date of this Agreement, the JV Company has been established.E The parties to this Agreement now wish to acknowledge and further confirm that Party B shall assign a
21、ll its rights and obligations under the Lease to the JV Company, and the Lease shall be updated on the terms of this Agreement.An AgreementParty A: Shanghai International Trade CorporationParty B: British AAR Bank GroupJV Company: 1Date of the Lease Agreement:2Establishment of the JV Company:after t
22、he Lease was 3Original Tenant:Party BNew Tenant: 4Update of the Lease:on the terms of 5 (分数:5.00 )解析:AAR Trade Company解析合同开头介绍了有关的三方,分别是甲方、乙方以及双方的合资公司, 因此应当直接填入合资公司的名称。解析:April 11,2014 解析由A部分的内容可知,租赁协议应当是在 2014年4月11日签订的。 解析:entered into解析根据B部分的内容可知,在签订租赁协议时合资公司尚未建立,因此合资公司 的建立应当在签订协议之后。解析:the JV Comp
23、any解析根据C部分的内容可知,甲方和乙方同意由合资公司替代乙方成为承租方, 因此新的承租方应当是合资公司。解析:this Agreement解析根据E部分的内容可知,该租赁协议将根据本协议的条款进行更新,因此填入 this Agreement“本协议”。五、4(总题数:1,分数:5.00)A potato B carrotC onion D garlicE ginger F tomatoG cabbage H cucumberI corn J pepperK broccoli L mushroomMsoy Bean N celeryOpea P eggplantQ pumpkin R bam
24、boo ShootS water Chestnut T lotus Root (分数: 5.00)(1). 1番茄 2莲藕(分数:1.00 )解析:F T(2). 1玉米 2辣椒(分数:1.00 )解析:I J(3). 1豌豆 2卷心菜(分数:1.00 )解析:O G(4). 1南瓜 2生姜(分数:1.00 )解析:Q E(5). 1蘑菇 2胡萝卜(分数:1.00 )解析:L B六、 5( 总题数: 1,分数: 10.00)March 5, 2015Dear Employees,Please join me in welcoming Jim Johnson as our newest team
25、 member. Jim has become the General Manager since March 4. He will be in charge of a new project that can take our business to the national level.Jim used to be the Vice President in ABC Company for the years. In that position, he looked for opportunities for improvement, made suggestions and helped
26、 make decisions.There will be a staff lunch in the meeting room at 12:30 on March 6. Please come and introduce yourselves. Pizza and soft drinks will be provided. If you can"t attend, stop by Jim"s office any time next week. He will be in the new office on the second floor.Thank you.Best R
27、egards,John Davis, CEO (分数: 10.00 )(1) .Who has joined the company?1. (分数: 2.00 ) 解析: Jim Johnson 解析 本题考查新加入公司的人员。根据线索词 joined the company 定位到原文第一 段第一、二句。定位句首先欢迎 Jim Johnson 成为公司的最新成员,并指出他从 3月 4日起就任公司的总 经理一职。由此可见,新加入公司的人员是 Jim Johnson 。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为 Jim Johnson 。(2) .What was his position in ABC Company?1. (分数: 2.00 )解析:The Vice President解析本题考查Jim Johnson在ABC公司的任职情况。根据线索词in ABCCompany 定位到原文第二段第一句。本句指出,Jim曾任ABC公司的副总裁。由此可见,Jim以前在ABC公司担任的职务是副总裁。通过对比题干和原文,可以确定本题的答案为 The Vice President 。(3) .What will the staff members d
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年一年级语文预习试题及答案
- 2025年液压气压刹车系统合作协议书
- 2024年汽车停车故障与解决方案试题及答案
- 2025年功能性母料项目建议书
- 计算机基础学习目标2024年试题及答案
- 轻松掌握2025年语文学习试题及答案
- 2024年汽车美容师行业观察与思考试题及答案
- 2025年耐酸低熔玻璃项目建议书
- 2024年新能源汽车发展动态试题及答案
- 竞赛型美容师考试的策略探讨及试题及答案
- (二模)温州市2025届高三第二次适应性考试语文试卷(含答案)
- 2024-2025学年人教版数学八年级下册第一次月考模拟练习(含答案)
- 2025届河北省承德市、张家口市高三下学期一模考试英语试题(含答案)
- 2024山西云时代技术有限公司社会招聘59人笔试参考题库附带答案详解
- Unit+4+Eat+Well+Section+A+2a~2e课件-2024-2025学年人教版(2024)英语七年级下册+
- 电厂检修安全培训
- 2025年浙江省建设工程检测技术人员(道路工程)认证参考试题库(含答案)
- 一建港航实务知识点
- 新形势下照相馆行业快速做大市场规模战略制定与实施研究报告
- 2023CSCO儿童及青少年白血病诊疗指南
- ChatGPT过去现在与未来
评论
0/150
提交评论