下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、国家开放大学电大理工英语3形考任务二试题及答案 最新国家开放大学电大理工英语 3 形考任务二试题及答案 一、 听力理解:请听下而的对话,根据对话内容进行判断,正确为 "t', 错误为 "f' 。 1. mary is receiving henry. t 2. henry will work in the personnel department. f 3. henry does mind working long hours. f 4. henry often took quite a few courses each semester in school
2、. t 5. henry didn" t do any part-time job when he was at school. f 二、 理解:下而的短文,根据文章内容进行判断,正确写 "t' 错误写 "f' 。 amphibious architecture: flood-proof home designs instead of trying to beat back the rising flood, innovative amphibious buildings can adapt to the rising flood. these b
3、uildings are ready for whatever mother nature might throw at them - even 10-foot floodwaters. let , s take a look at just two of them. the uk"s first amphibious house the uk"s first amphibious house is located on the thames river. and the first amphibious building in britain will be comple
4、ted soon. baca architects designed this home for a couple who wanted to live on a flood-prone island, an island easy to be attacked by floods, in the thames river. this building is equipped with a terraced landscape. and this terraced landscape acts as an early warning system when the waters are ris
5、ing. the terraces will be filled with water before the "wet dock under the house does, and then the home itself will slowly rise to stay above the water. solar powered floating school in nigeria residents of makoko in nigeria have been building houses on stilts for generations. people there go
6、from one house to another by canoe. as sea levels are rising, officials threaten to tear down the entire community. if these houses are tore down, 250,000 people will be homeless and have to look for a new place to live. architects found a solution in floating structures with improved sanitation con
7、ditions. the first completed example is a three-storey solar-powered school. this amazing floating school addresses social, physical and ecological needs. built on top of 256 recycled blue barrels, the school buildings are made of triangular bamboo and wood. makoko"s residents made full use of
8、their skills when building these structures. with three levels, the solar-powered high school has room for 100 local kids and recycles rainwater to flush the toilets. and the cost for the whole school structures was under $7,000. 1.innovative amphibious buildings have adaptation to the rising flood.
9、 t 2. the first amphibious building in britain has been completed. f 3.250,000 residents of makoko in nigeria will be homeless if officials tear down their houses. t 4. the first completed floating school has three floors. t 5. in the opinion of the writer, the cost for the floating school was quite
10、 high. f 二、理解:下面的短文,根据文章内容从 a 、 b 、 c 三个选项中选出一个最佳选项。 in capsule hotels, each guest stays in a small sleeping space called capsule. it measures about 2 meters in length andl meter in both width and height. it is a type of hotel first developed in japan intended to provide cheap, basic overnight accom
11、modation for guests who do not require the services offered by traditional hotels. facilities differ, but most include a television and wireless internet connection. there are many buttons in the capsule. one turns on the light, one turns on the tv, one controls the channels. there is a radio and an
12、 alarm clock built in. the open end of the capsule can be closed, for privacy, with a curtain or a fiber glass door. luggage is stored in a locker. clothes and shoes are sometimes exchanged for a yukata and slippers on entry. washrooms are communal. guests are asked not to smoke or eat in the capsul
13、es. some hotels also provide restaurants (or at least vending machines), pools, and other entertainment facilities. capsules are used primarily by men. some capsule hotels offer separate sections for male and female guests. the benefits of these hotels are convenience and price, usually around 2021-
14、4000 (usd 25-50) a night. they provide a place for those who may be too drunk to return home safely. about 30% at the capsule hotel were unemployed or underemployed and were renting capsules by the month. it was first offered to salary men who had missed the last train home, but now it is also popular with travelers from all over the world. therefore, it"s going to gain more popularity. 1. the space of each capsule is quite _ . a. large b. capacious c. limited 2. most capsules are not equipped with _ in the small sleeping space. a. a tv b. washrooms c. wireless internet connection 3. _
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 公司趣味问答活动方案策划
- 深度解析(2026)《GBT 26121-2010可曲挠橡胶接头》(2026年)深度解析
- 2026年浙江省中医院、浙江中医药大学附属第一医院招聘136人(第一批)参考笔试题库附答案解析
- 2025年宣城旌德县旅发置业有限公司招聘2名参考笔试题库附答案解析
- 2025黑龙江哈尔滨启航劳务派遣有限公司派遣到哈尔滨工业大学航天学院空间控制与惯性技术研究中心招聘备考笔试试题及答案解析
- 2025陕西西咸新区空港第一学校就业见习招聘8人备考笔试试题及答案解析
- 2025年下半年贵州遵义市市直事业单位选调56人参考考试题库及答案解析
- 2025年昭通市苹果产业发展中心招聘城镇公益性岗位工作人员(1人)模拟笔试试题及答案解析
- 深度解析(2026)《GBT 25657.2-2010数控花键轴铣床 第2部分:技术条件》(2026年)深度解析
- 2025辽宁沈阳盛京资产管理集团有限公司所属子公司沈阳华海锟泰投资有限公司所属子公司招聘5人参考考试试题及答案解析
- 重症患者安全处置流程与风险管理
- DB21T 3722.7-2025高标准农田建设指南 第7部分:高标准农田工程施工质量评定规范
- 近八年宁夏中考数学试卷真题及答案2024
- 超星尔雅学习通《带您走进西藏(西藏民族大学)》2025章节测试附答案
- 超星尔雅学习通《科学计算与MATLAB语言(中南大学)》2025章节测试附答案
- 绿色简约风王阳明传知行合一
- 【MOOC】宇宙简史-南京大学 中国大学慕课MOOC答案
- 重精管理培训
- 2023-2024学年广东省深圳市南山区七年级(上)期末地理试卷
- 学生负荆请罪成语故事
- 业务佣金提成协议书模板
评论
0/150
提交评论