版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、红对勾高三英语课时作业8:unit3 computers.多项选择1(·高三模拟)many colleges have taken measures to _ students' cheating in exams.awork out bfind outcdeal with dgo with解析句意:许多大学已经采取措施来处理学生的考试作弊问题。work out 算出;find out 找出;deal with 处理,对付;go with 与相配。答案c2the policeman _ the children to cross the road when the traff
2、ic lights turned green.alet bmadecsignaled dcalled解析句意:当交通灯变绿时警察向孩子们作手势,让他们过马路。signal sb.to do sth.示意某人做某事。由 let/make sb.do sth.可排除选项a、b两项;call“喊,叫,不符合句意。答案c3it was generally believed that the show was not as successful as expected, but _, i think it was a great success.apersonally bdirectlycpublicl
3、y dsecretly解析personally“就个人而言,就本人而论,符合题意。答案a4i have been worried about the possible danger of driving on a railway line.do not be afraid; god will _ us.aturn over bwatch overcgo over dlook over解析watch over“照看,看守,照顾,符合题意。turn over 翻个过;go over 复习;look over 检查。答案b5do please remember to tell me when any
4、 difficulty _.acomes barisescrises dhappens解析句意:无论有什么困难,一定记得要告诉我。arise (问题,困难等)出现,发生;happen (某事,事故等)发生;rise 上升,升高;come 来到,到来。答案b6do you know how many students took part in the sports meet?about 400 _.ain advance bafter allcin total dat all解析表达“总共,完全可以使用以下短语:altogether,in all 或 in total。答案c7the loss
5、has not yet been _ accurately, but it is believed to be well beyond a hundred million dollars.acalculated bconsideredccompleted dcontrolled解析句意:虽然还没有精确计算损失,但是人们认为很可能会超过一亿美元。consider 考虑,认为;complete 完成,竣工;control 控制。以上三词都不符合句意。又如:i calculate that i will reach beijing at about 5 pm.我估计我大约下午5点到达。it is c
6、alculated that the number of students who are studying in middle schools is decreasing.有人推测就读的学生数量在逐渐减少。除了掌握 calculate“计算,推算,估计外,还应该注意相关短语:be calculated to do sth.打算或方案做某事;calculate on sth./doing sth.指望或依靠某事物。答案a8(·一中月考)when my parents were young, they had to _ several miles every day to school
7、 since they had no money to buy a bike.aoccupy bcovercget dmake解析cover 走过多远的距离。occupy 占用;get 得到;make 成为。句意:我父母年轻时,不得不每天走七里地去上学,因为他们没有钱买自行车。答案b9her display of bad temper completely _ the party.aharmed bdamagedcspoilt dhurt解析spoil 指“使扫兴,搞糟。如:quarrelling spoilt the picnic.争吵使这次野餐很扫兴。hurt 伤害;damage 损坏;h
8、arm 危害,均不合题意。答案c10these plastic flowers look so _ that many people think they are real.abeautiful bnaturalcartificial dsimilar解析句意:这些塑料花看上去很自然,以至于好多人以为是真的。beautiful 漂亮的,artificial 人造的,假的;similar 相似的,只有b项符合句意。答案b.阅读理解a(·海淀区期末练习)personality types are linked with structural differences in the brai
9、n, which could explain why one child grows up to be impulsive (冲动的) and outgoing while another becomes diligent and introspective. structural differences between the brains of 85 people have been measured and linked with the four main categories of personality types, which were classified as“novelty
10、 seeking, characterized by impulsive actions; “harm avoidance, marked by pessimism and shyness; “reward dependence, with an addictive personality; and “persistence, who are people tending to be diligent, hardworking and perfectionists. the researchers said the brain differences are structural
11、and can be measured in the size of specific regions of the brain that appear to be linked with each of the four personality types. for instance, people defined as noveltyseeking personalities had a structurally bigger area in the brain while people with harmavoidance personalities had si
12、gnificantly smaller volumes of tissue in brain regions. the fact that characteristics are reflected in specific structural differences is useful to know, for instance, when it comes to understanding a child's behavior and choosing the right approach so that somebody who is, for example, particul
13、arly timid, might be helped through education and development. there is no point shouting at a child who is very shy and telling them off, because it does not come naturally to them to put themselves forward. but actually knowing there is a biological basis for this helps educators or parents to use
14、 the right approach to help a child to compensate. people who have a rewarddependence personality could, for example, be helped at an early age because they are at risk of turning to drink, drugs or food if they do not get the family support and encouragement they need. “this study shows that
15、personality characteristics are something you are born with, but their full expression can be adjusted during development with the right approach. said professor venneri, who carried out the study with colleagues from the university of parma in italy and washington university in st louis. if you kno
16、w it's not something you do but something you are, you can change the environment to reduce the risk. knowing that someone has such a predisposition (体质)could help them adopt preventive strategies and avoid situations where they might seek rewards which could be potentially harmful.1which type o
17、f person may turn out to be drugabusers?a. “novelty seeking. b. “reward dependencec. “harm avoidance. d. “persistence2which of the following is true about shy people?a. they are often shouted at and scolded.b. they can naturally put themselves forward.c. they structurally have a smaller brain
18、region.d. they are too timid to be educated and helped.3what's the main idea of the passage?a. people have chances to change their personality types.b. scientists have identified four different personality types.c. structural differences in the brain have effects on education.d. personality type
19、s are related to structural differences in the brain.4the author writes the passage to_.a. present a fact b. argue a claimc. support a research d. introduce an approach答案与解析1b从第二段中“reward dependence with an addictive personality 可知b项正确。2c从第二段中“harm avoidancemarked by pessimism and shyness和第三段中for in
20、stance,.while people with harmavoidance personalities had significantly smaller volumes of tissue in brain regions可知。3d第一段第一句为主题句。4a从第四段第一句the fact that . 可知作者写该文章来陈述一个客观事实。b(·全国)while small may be beautiful, tall is just plain uncomfortable it seems, particularly when it comes to staying
21、 in hotels and eating in restaurants. the tall persons club great britain (tpcgb), which was formed six months ago to campaign(发起运动) for the needs of the tall, has turned its attention to hotels and restaurants.beds that are too small,shower heads that are too low, and restaurant tables with hardly
22、any legroom all make life difficult for those of above average height, it says. but it is not just the extratall whose needs are not being met.the average height of the population has been increasing yet the standard size of beds, doorways, and chairs has remained unchanged. “the bedding
23、 industry says a bed should be six inches larger than the person using it, so even a kingsize bed at 66 (6 feet and 6 inches) is falling short for 25% of men while the standard 63 bed caters for(满足需要) less than half of the male(男性) population. said tpcgb president phil heinricy,“sevenfoo
24、t beds would work fine. similarly, restaurant tables can cause no end of problems.small tables, which mean the longlegged have to sit a foot or so away from them, are enough to make tall customers go elsewhere. some have already taken note, however.at queens moat houses' caledonian hotel i
25、n edinburgh, 66 beds are now put in as standard after requests for longer beds from taller visitors,particularly americans.1what is the purpose of the tpcgb campaign?ato provide better services.bto rebuild hotels and restaurants.cto draw public attention to the needs of the tall.dto attract more peo
26、ple to become its members.2which of the following might be a bed of proper length according to phil heinricy?a72. b7.c66. d63.3what may happen to restaurants with small tables?athey may lose some customers.bthey may start businesses elsewhere.cthey have to find easy chairs to match the tables.dthey
27、have to provide enough space for the longlegged.4what change has already been made in a hotel in edinburgh?atall people pay more for larger beds.b66 beds have taken the place of 63 beds.cspecial rooms are kept for americans.dguest rooms are standardized.答案与解析语篇解读本文为议论文。作者通过简述tpcgb俱乐部的目的,运用具体数字,提出当今高个子人在宾馆、饭店遇到的为难事,意在引起全社会对高个子公民的关注。1c细节理解题。由文中第二段第一句的to campaign for the needs of the tall可知此俱乐部的目的为c项。2b细节理解题。第四段最后一句:七英尺的床最适宜。故答案为b项。3a细节理解题。根据第五段可知饭店里的小桌子足以把高个子顾客赶到别处去。4b细节理解题。根据最后一段最后一句话可知在edinburgh已安放66的床作为标准床。.完成句子1this is the photo of the power station_in my home
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论