下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、模块八Unit 1The written word .单句语法填空1 John,when shall we meet again,Thursday or Friday? _.I'll be off to London then.2All the photographs in this book,_ stated otherwise,date from the 1950s.3We set out _(paint) the whole house but finished only the front part thatday.4After getting lost in a storm
2、, a member of the navy team_ (rescue) fourdays later.5I got this bicycle for _ :My friend gave it to me when she bought a newone.6Of all the speeches delivered in this contest today,_ was more impressivethan“ Extend the Passion” by the student from Class 18.7The weather in Beijing is colder than _ i
3、n Hunan.8We think highly of Mr White because he always lives up _ his principles.9 Jane,I was told that you were going to speak at the meeting yesterday! Yeah, I _ (intend) to, but time did not permit.10_ (abuse) his position as mayor to give jobs to his friends, Williams isnow under investigation.答
4、案1.Neither2.unless3.to paint4.was rescued 5nothing8.to9.had intended10.Having abused6.none7.that .单句改错1Some travelers are still trapped in the heavy snow, though some are reported to have rescued by the police.2I didn't mean to eat anything,but those apples looked so good that I couldn't res
5、ist try one.3Since you can't make the class understand what you say in English,you can make yourself understanding in Chinese.4I am heavily of debt at the moment,but I hope to be out of it when I get paid.5It really made us excited was that six Chinese nurses were awarded the Florence Nightingal
6、e Medal for their outstanding contributions to health care.6I would rather you haven't known it.7I am thankfully to the company for giving me such a chance,and I earnestly hope that I live up to everyone's expectations.8He is bent on master English.To learn it,he gets up early and goes to be
7、d late every day.9 Do you think Chinese elements in Gravity were included just to appeal an increasingly influential Chinese viewing audience?10Let me now deal more full with the important question that was touched onearlier.答案of in1.have后加been5.It What2.trytrying3.understanding understood4.第一个6.hav
8、en't hadn't7.thankfully thankful8.mastermastering9.appeal后加上to10.full fully .完成句子1They made a dynamic attempt _ (挽救它 ) when the companyfaced the difficult situation.2Like Premier Wen,Premier Li also _获(得良好的声誉 ) amongChinese for his learned knowledge and great care for ordinary people.3 Is it
9、 necessary to look up every new word when I come across it in reading? No.You _ (没有必要 ), becauseyou are likely to guess the meaning from the context.4_ (由于没有攒下足够的钱 ),Li Hua was unable to buy the newhouse.5I would rather do some reading at home也(不愿和他们一起去购物)6The adventure story _以(伦敦为背景 ),drawing succ
10、essfully onAfrican traditions.7Lack of proper nourishment reduces their power _抵(抗疾病 )8_(如果你遵守自己的诺言 ),we are going on cooperating withyou.答案 1.to save it 2.gains a good reputation 3.don't have to enough money 5.than go shopping with them 6.is set in disease 8.If you live up to your promise4.Not
11、having saved London 7.to resist .阅读理解AWhatever we do, let's not forget the burbot (江鳕 ), a dark, mysterious, unusual creature which lives down deep in the bottom of deep lakes.The fish is “ fatlooking and a little bit soft ”With large flat heads, small eyes, downturned mouths full of sharp teeth
12、, they are not exactly pretty.They are also extremely slimy ( 粘糊糊的 ) and under the chin is a single long, fleshy barbel ( 鱼的触须 ), giving the impression of a goatee 山(羊胡子 )These characteristics are important.Their teeth are essential for catching a huge variety of food.“ They're a very greedy ani
13、mal,” says Steve Simpson, marine biologist and lover of burbot at Exeter University. “There are reports of them eating birds, eating snakes, eating frogsthey really will eat anything they can get”.Once upon a time, they were iceage- fish that once swam freely in a cold world, until the ice moved awa
14、y 10,000 years ago leaving small populations throughout the northern hemisphere (半球 ), including eastern England.For several months a year burbot can be trapped under icethey need cold temperatures to lay eggs and all that unpleasant thick ice provides excellent protection.Although still present thr
15、oughout the rest of Europe and North America, the only burbot in England today can be found in the rooms of the Natural History Museum in London, preserved in jars.The Angling Times offered a reward of 100 to anyone who found one in the UK,but that_money_lies_unclaimed.When it comes to animals threa
16、tened with extinction, the cute and soft ones tend to get the most attention.But what about the unattractive ones that go unnoticed when their numbers start to become gradually smaller and smaller? Someone has got to speak up forthe burbot.【语篇解读】本文是说明文。文章介绍了江鳕的外貌、饮食、生活习性及生存现状。1Which of the following
17、 best describes burbot's appearance?ABony.BUgly.CSmall.DAttractive.答案 B 推理判断题。由第二段中的 The fist is.not exactly pretty 及最后一段中的 unattractive ones可推断,江鳕长得比较丑。 2For what purpose do burbot stay under ice?ATo go to sleep.BTo meet friends.CTo produce eggs.DTo look for food.答案C 细节理解题。由第三段中的burbot can be t
18、rapped under icetheyneed cold temperatures to lay eggs可知,江鳕需要到冰下产卵。3What does the underlined part“ that money lies unclaimed” mean?AA reward of 100 is not appealing at all.BThe English don't care much about money.CThe burbot only lives in the bottom of lakes.DThe burbot has disappeared in Britis
19、h waters.答案D 句意理解题。由上文中的the only burbot in England.preserved injars 可推断,悬赏的资金一直无人领取说明江鳕已经在英国的海域消失了。4What is the author's attitude towards the burbot?AWorried.BCritical.CCrazy.DProud.答案 A 推理判断题。由最后一段中的 But what about the unattractive ones.speak up for the burbot可推断,作者对江鳕的现状很担忧。 BIt has been with
20、me every place I've lived since I left home at 18 in 1977.Dad made it: Carved out of several pieces of wood glued together, shaped and sanded so smooth, it looked as if it had always been a single, solid piece.It was eventually to be a music box; the top flips (翻) up and the inside is hollow (空的
21、 )Dad couldand over the years didmake just about everything anyone canmake out of wood.He gave me the little man in the bathtub a few weeks after he told me in a letter that he and my mother were divorcing: He apologized for cruel words of days past and said he would understand if I never wanted to
22、see him again.I cried while reading that.I was much closer to mymother, but how could Dad even think that? It never occurred to me to cut myfather out of my life.Dad was an intelligent, creative and talented man, but he was also deeply insecure,something I didn't fully appreciate until years lat
23、er.We both matured, and our relationship as adults was far better than when I was younger.And he was a fun, loving grandfather whom my sons adored.Dad died in 2018 ofcancer.While I will forever treasure it, the little man in the bathtub will never be finished;it was supposed to play“ I'm Forever Blowing Bubbles.”【语篇解读】本文是记叙文。文章围绕父亲的礼物讲述了父子之情。5What does the underlined word“ It ”AA present bought by the author.BA present from the author's son.CA present from the author's moth
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 初中物理实验教学中误差分析与数据处理课题报告教学研究课题报告
- 小学教学管理中数字化评价与学生学习习惯养成的实证分析教学研究课题报告
- 初中物理实验:洗涤剂去污过程中的力学分析教学研究课题报告
- 2026年厦门市莲花小学25-26学年下学期顶岗音乐教师招聘备考题库参考答案详解
- 2026年福田区第三幼儿园(石厦)招聘备考题库附答案详解
- 成人社区获得性肺炎的诊断与治疗指南
- 2026年贵阳康养职业大学单招职业技能笔试备考试题及答案解析
- 中国农业科学院2026年度第一批统一公开招聘备考题库-郑州果树研究所及1套完整答案详解
- 托克托县2025年公开招录网格员备考题库附答案详解
- 2026年达拉特旗事业单位公开引进高层次、急需紧缺人才备考题库及一套参考答案详解
- 真空乳化设备维护与清洁操作手册
- 上海财经大学2026年辅导员及其他非教学科研岗位人员招聘备考题库带答案详解
- 图形创意应用课件
- 浙江省中医医疗技术感染预防与控制标准操作规程
- 胸痛中心联合例会与质控分析会-ACS患者如何更好的管理时间
- 水电基础知识培训(二)
- 保险管选型指导书
- 建筑风景速写课件
- 高强度螺栓连接施拧记录
- 外墙干挂石材修补施工方案
- 8.达托霉素在感染性心内膜炎的治疗优势
评论
0/150
提交评论