大学英语作业爱_第1页
大学英语作业爱_第2页
大学英语作业爱_第3页
大学英语作业爱_第4页
大学英语作业爱_第5页
已阅读5页,还剩36页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、窗体顶端听对话  Directions:In this section you will hear several short conversations .At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide whi

2、ch is the best answer. Then select the corresponding letter on the web page.题数:8;分数:8分;参考时间:3分45秒 题 1× 1. A  Bob will probably remain angry until the man apologizes.B  Bob might not be really angry with the man.C  Bob has also been mad at her recently.D 

3、The man should ask Bob to apologize.【参考答案】:A【学生得分】:0.0【题目解析】:解答此题的关键是理解指代性单词(stay that way)所指代的内容(remain angry)。 题 2× 2. A  It may not be warm enough.B  The woman can wear it all winter.C  It will not fit if the woman loses weight.D  The woman may have tr

4、ouble paying for it.【参考答案】:A【学生得分】:0.0【题目解析】:解答此题的关键是理解客观条件(a really severe winter)中所暗示的主观感受(may not be warm)。 题 3 3. A  The doctor is not in until late the next morning.B  If he wants the best doctor than he should try Dr. Noon.C  If be wants a suitable doctor he

5、should wait until 12 o'clock.D  The doctor who usually handles these things is not in usually in the mornings.【参考答案】:C【学生得分】:1.0【题目解析】:解答此题的关键是理解同义表达间的转述(noon 12 oclock)。 题 4× 4. A  He's not sure he wants to go to the party.B  He just returned from a v

6、isit to the Andersons.C  He may not be able to give the woman a ride.D  He will give the woman a ride if he was also invited to the party.【参考答案】:C【学生得分】:0.0【题目解析】:解答此题的关键是理解习惯用语(depend on)所暗含的不确定的意味 (may not be able to)。depend on意为“依靠,依赖”。 题 5 5. A  He knows who th

7、e wallet belongs to.B  He can call the owner from his house.C  Some member of his family lost the wallet.D  The woman should keep the wallet at his house.【参考答案】:B【学生得分】:1.0【题目解析】:解答此题的关键是从客观事实(My house is a short walk from here)推导出建议行为(call the owner from his house)。 题 6

8、0;6. A  At a tailor's.B  At a butcher's.C  At a hairdresser's.D  At a photographer's.【参考答案】:C【学生得分】:1.0【题目解析】:由男士的问话the same cut以及女士的回答a bit longer over the ears and in the back"耳朵和背后留长一点”可以推出对话发生在理发店,因此选(C)。 题 7 7. A  Business c

9、ourses have become popular.B  The school only offers business courses.C  The business school has a new program.D  The school has just started to offer business courses.【参考答案】:A【学生得分】:1.0【题目解析】:解答此题的关键是理解trend和popular意思相近。 题 8 8. A  He's not a very good che

10、ss player.B  The woman should join the chess club.C  The woman needs a lot of time to play, chess.D  He's willing to teach the woman how to play chess.【参考答案】:D【学生得分】:1.0【题目解析】:解答此题的关键是从口语表达(we can go over the basics)推导出内心的想法(He's willing to teach the woman)。听短文  Dire

11、ctions:In this section, you will hear several short passages or monologues. At the end of each passage, you will hear some questions. Both the passage and the questions will be spoken only ONCE. After you hear a question you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D).

12、 Then select the corresponding letter on the web page.题数:10;分数:10分;参考时间:8分45秒 题 9 - 11 Section1  9.  A  Its large number of bicycle clubs.B  Its network of superhighways.C  Its geographic variety.D  Its mild climate.【参考答案】:C【学生得分】:1.0【

13、题目解析】:短文中提到the state of New Jersey offers ample opportunities for bicyclists of all abilities,接着解释了为何New Jersey是一个骑自行车的好地方,因为We have rolling countryside, miles of beaches,lovely hills and valleys and thousands of miles of little used roads,也就是这里具有许多不同的地貌,因此答案选(C)。 10.  A  Go on a

14、 bicycle tour.B  Repair their bicycles.C  Take rest about road safety.D  Participate in a bicycle race.【参考答案】:A【学生得分】:1.0【题目解析】:短文中提到星期六的内容是Next Saturdays tour will be a relatively easy oneInterested cyclists should meet at 8:00 AM由此可知在周六有一场骑自行车旅行,因此,答案选(A)。× 11.  

15、A  To save money on equipment.B  To help keep participants from getting lost.C  To instruct newcomers about bicycle maintenance.D  To ensure that everyone knows about the historical sites.【参考答案】:B【学生得分】:0.0【题目解析】:短文最后提到If the buddies look after each other, we can be sure that no

16、one will be left behind on the backroads,由此可以推断buddy system的作用是帮助参加者不掉队,因此答案选(B)。解答此题的难度在于理解buddy一词的含义。根据短文提到生手应该和稍微有经验的人在一组和If the buddies look after each other可以推测buddy一词的含义应该是“同伴,搭档”。Buddy system指“搭伴制,结伴制”。 题 12 - 14 Section2  12.  A  Criticizing

17、others on bus.B  Amusing people in pubic.C  Enjoying talking to people.D  Listening to people's in public.【参考答案】:D【学生得分】:1.0【题目解析】:短文开始处提到I guess its a kind of hobby of mine to listen to conversations that I can hear in public,因此答案选(D)。 13.  A  Playing a word g

18、ame.B  Arguing with each other.C  Whispering to each other.D  Talking about their families.【参考答案】:A【学生得分】:1.0【题目解析】:根据短文中的because they were playing a kind of language,uh,word game可以判断答案选(A)。并且根据游戏的内容One personand the other person也可推断出正确答案。 14.  A  Surprising.B 

19、; Amusing.C  Quite boring.D  Extremely exciting.【参考答案】:B【学生得分】:1.0【题目解析】:短文最后提到It was really kind of fun to listen to them,因此说话者认为车上两人的谈话是有趣的,即答案为(B)。 题 15 - 18 Section3  15.  A  Unfriendliness.B  Generosity.C  Friendship.D 

20、Strength.【参考答案】:D【学生得分】:1.0【题目解析】:短文中提到in primitive life the hand was probably a symbol of power and strength,因此答案选(D)。 16.  A  To present his hands palm to palm.B  To extend his hand to his superior.C  To raise his hand above his head.D  To put his hand upon his c

21、hest.【参考答案】:A【学生得分】:1.0【题目解析】:短文中在讲述Greeks时说Presenting hands palm t0 palm was at one time the way an inferior person paid respect to a superior,因此答案选(A)。 17.  A  Greeks.B  Arabians.C  Indians.D  Chinese.【参考答案】:B【学生得分】:1.0【题目解析】:短文中提到Among the Arabs,it was customary

22、 at one time to kiss the hand of a superior,因此答案选(B)。 18.  A  The use of hands.B  Different ways of expressing politeness.C  Customs of ancient times.D  The meaning of the hand and its actions.【参考答案】:D【学生得分】:1.0【题目解析】:短文由现在的握手礼引出,讲述了手和有关手的行为在不同时期和不同地区的象征含义,因此答案选(D)

23、。复合式听写  Directions:In this section, you will hear a passage three times. First you will hear the whole passage from the beginning to the end just to get a general idea of it. Then in the second reading you will hear a signal indicating the beginning of a pause. During the pause you must wr

24、ite down the missing words you have just heard in the corresponding space on the web page. There is also a different signal indicating the end of the pause. When you hear the signal you must get ready for what comes next from the recording. You can check what you have written when the passage read t

25、o you once again without the pauses.题数:11;分数:11分;参考时间:5分25秒 题 19 - 29 Passage1        It is often through good dinners that one makes friends. In Japan, there are  19 【参考答案:various    学生得分:0.9  &

26、#160; 查看得分明细】 "Dining Groups" or "Wine Groups", formed by people of different  20 【参考答案:walks    学生得分:0.9    查看得分明细】 of life but of more or less  21 【参考答案:equal    学生得分:0.9    

27、;查看得分明细】 standing, having as their common object, good living and the  22 【参考答案:promotion    学生得分:0.9    查看得分明细】 of friendship. They meet weekly or  23 【参考答案:fortnightly    学生得分:0.9    查看得分明细】 or on t

28、he birthday of one of the members, who play host in turn. As a rule, the dinner is held in one's own home, unless for some reasons this is  24 【参考答案:unfeasible    学生得分:0.9    查看得分明细】 , in which case it can be held in a  25 【参考答案:choice&

29、#160;   学生得分:0.9    查看得分明细】 restaurant. On each occasion, the host may include a couple of guests  26 【参考答案:unknown    学生得分:0.9    查看得分明细】 to the others. Thus one makes new friends and keeps old friendship in consta

30、nt repair. Sometimes, similar feasts are held for the sake of art and literature.  27 【参考答案:Though the primary object of these meetings is different,nevertheless through cooking,fellowship and understanding are enhanced    学生得分:0.9    查看得分明细】  &

31、#160;   As to the part that delicious food can play in smoothing negotiation, this must be a common experience of every man of affairs.  28 【参考答案:Millions change hands in commercial transactions yearly as a result of a fine lunch or a fine dinner    学生得分:0.9&#

32、160;   查看得分明细】 "Will you lunch with me?" is a familiar phrase in the business world either in prefacing a successful deal or ii1 celebrating one.  29 【参考答案:No great event in history ever happened without its being previously planned or determined at a feast &#

33、160;  学生得分:0.9    查看得分明细】 【题目解析】:1various,意为“各种各样的”。所填词修饰“Dining Groups”or “Wine Groups”,有可能是形容词或数词。这句话?通过举例,对上一句进一步说明。注意第一句中的频度副词often,所填词照应often,应含有“多”的意思。 2walks。walk of life为固定词组,意为“行业,职业”,all walks of life意为“各行各业”。注意,所填词前的different暗示了此处要求填入名词的复数形式。 3equal,意为“相等的,同样

34、的”。在这句话中,but前后是并列结构,关键在于辨别:of more。or less是和of life并列,还是和of different并列。从结构上来看,different和more or less都修饰后面的名词,因此,of moreless和of different并列修饰people。按照逻辑判断,之所以不同职业的人可以聚在一起形成“Dining Group。”or“Wine Groups”,是因为他们或多或少还是有相同之处的,因此所填词和下文中的common形成同义关系,即表示“相同的”含义。 4promotion,意为“促进”。句中的common object、good livi

35、ng和the - of friendship是并列结构。从下句中的meet weeklyor on the birthday of one of the members就可以推测,他们这么做是为了the promotion of friendship(促进友谊)。 5fortnightly,意为“每两周一次”。这句话中的两个or前后均为并列关系,因此,所填词应该和weekly一样,是一个表示时间的频度副词。 6unfeasible,意为“不可行的”。句首As a rule引出的是一般情况,unless一词含有否定含义,那么所填词应该表示rule以外的特殊情况。注意,for some reaso

36、ns在句中作原因状语,this是指the dinner is held in one's own home。 7choice,意为“上等的,精选的”。所填词位于不定冠词a和名词restaurant之间,所以此处要求填入一个形容词来修饰restaurant。这里,held in a choice restaurant和held in one's own home在结构上是对称的。 8unknown,意为“不知道的,不认识的”。所填词与to构成固定搭配,并且作为Thus one makes new friends原因,故填unknown 9. Though the primary

37、object of these meetings is different, nevertheless through cooking, fellowship and understanding are enhanced (Main points) Though the main object of these meetings is different, friendship is enhanced through dinner 10. Millions change hands in commercial transactions yearly as a result of a fine

38、lunch or a fine dinner (Main points) Millions change hands in business yearly as a result of a fine dinner 11. No great event in history ever happened without its being previously planned or determined at a feast (Main points) No great event happened without its being previously determined at a dinn

39、er听长对话  Directions:In this section you will hear several conversations. Listen to the conversations carefully and then answer the questions that follow.题数:7;分数:7分;参考时间:5分20秒 题 30 - 33 Section1  30.  A  The benefits of strong business compet

40、ition.B  A proposal to lower the cost of production.C  Complaints about the expense of modernization.D  Suggestions concerning new business strategies.【参考答案】:D【学生得分】:1.0【题目解析】:首先我们看对话的引出部分,女士先询问男士是否看了她的提议(proposal)。男士回答说没有,他说Can we go over it now?其中的it指代的是女士说的proposal。go over的意思是“审查;检

41、查”,由此可以判断接下来他们应该是讨论女士的proposal,而女士的proposal是关于一些生产和广告的新战略(some new production and advertising strategies),在下面的对话中,女士从设备的更新、人力资源管理和广告三个方面提出了她的建议,因此可以判断对话主要内容是围绕女士给公司生产和广告提出的新战略,因此答案选 (D)。 31.  A  It cost much more than its worth.B  It should be brought up-to-date.C  It c

42、alls for immediate repairs.D  It call still be used for a long time.【参考答案】:B【学生得分】:1.0【题目解析】:女士第一点建议是使工厂现代化(modernize our factory),她说New equipment should've been installed long ago,“should've+过去分词”表示过去应该做某事而实际上没有做因此女士的意思是公司早就应该安装新设备了,(B)项说“设备应该跟上时代”符合对话内容,故为答案。 32.  A

43、0; The personnel manager should be fired for inefficiency.B  A few engineers should be employed to modernize the factory.C  The entire staff should be retrained.D  Better-educated employees should be promoted.【参考答案】:B【学生得分】:1.0【题目解析】:当女士提到human resources(人力资源)时,男士问And whats the pictur

44、e?这句话的意思是“情况如何”,picture在口语中常意为“事态,情况,局面”。女士回答说We'll probably have to hire a couple of engineers to help us modernize the factory,因此答案应该选(B)。 33.  A  Their competitors have long been advertising on TV.B  TV commercials are less expensive.C  Advertising in newspapers

45、alone is not sufficient.D  TV commercials attract more investments.【参考答案】:C【学生得分】:1.0【题目解析】:当女士提到电视广告(television commercials)时,男士询问报纸广告有什么不对的吗?(Whats wrong with advertising in the papers),女士的回答是报纸广告已经不够了(its just not enough anymore),并说We need to be more aggressive in order to keep ahead of our

46、competitors,要超过我们的竞争对手我们就应该更积极一些。因此可以判断答案选(C)。从对话中不能推断出他们的竞争对手早已做电视广告了,因此(A)不对。男士听到女士说电视广告后的反应是TV? Isnt that a bit too expensive for us?这说明电视广告应该比较昂贵,从女士说的higher costs可判断做电视广告应该比他们通常做的报纸广告花费更多,因此 (B)项与对话内容相悖。对话中的investments指的是女士的建议所涉及的投资,而不是说电视广告会吸引更多的投资,因此排除 (D)。 题 34 - 36 

47、Section2  34.  A  Searching for reference material.B  Watching a film of the 1930's.C  Writing a course book.D  Looking for a job in a movie studio.【参考答案】:A【学生得分】:1.0【题目解析】:对话中直接提到男士正在做的事情是女士说的using the online catalogue,那么男士使用网上目录查询是为了做什么呢?我们从男士接下来的话I'

48、ve got to write a paper about Hollywood in the 30s and 40s。There are hundreds of books,and I just don't know where to begin等可以判断男士是在搜索写论文的参考资料,因此答案选(A)。 35.  A  It's too broad to cope with.B  It's a bit outdated.C  It's controversial.D  It's of

49、little practical value.【参考答案】:A【学生得分】:1.0【题目解析】:当女士(1ibrarian)听完男士的困难(I just dont know where to begin)后,她说Your topic sounds pretty big,并建议男士把主题范围缩小(narrow it down),因此答案选(A)。 (A)项的意思是“主题太大以致不好处理”。 36.  A  At the end of the online catalogue.B  At the Reference Desk.C  In

50、the New York Times.D  In the Reader's Guide to Periodical Literature.【参考答案】:D【学生得分】:1.0【题目解析】:女士对男士说you can look up magazine articles in the Readers Guide to Periodical Literature,因此答案选(D)。对话中是说男士在using online catalogue,(A)为干扰项。女士说如果男士需要帮助的话可以到the Reference Desk(咨询台)去找她,排除(B)。(C)是针对the Los

51、Angeles Times而出的干扰项,对话中未提到the New York Times。阅读理解  Directions:In this section there are some passages. Each passage is followed by some questions or unfinished statements with four choices marked A), B), C), and D). You are supposed to read the passage and make the best choice to complete

52、each question or unfinished statement. Then type the answer in the blank on the web page.题数:10;分数:15分;参考时间:20分0秒 题 37 - 41 Passage 1    Cheating is nothing new. But today, education and administrations are finding that instances of academic dishonesty on

53、the part of students have become more frequent - and are less likely to be punished - than in the past. Cheating appears to have gained acceptance among good and poor students alike.     Why is student cheating on the rise? No one really knows. Some blame the trend on a general l

54、oosening of moral values among today's youth. Other shave attributed increased cheating on the fact that today's youth are far more pragmatic (实际的) than their idealistic predecessors. Whereas in the late sixties and early seventies, students were filled with visions about changing the world,

55、 today's students feel great pressure to conform and succeed. In interviews with students at high schools and colleges around the country, both young men and women said that cheating had become easy. Some suggested they did it out of spite for teachers they did not respect. Others looked at it a

56、s a game. Only if they were caught, some said, would they feel guilty. "People are competitive," said a second-year college student named Anna, from Chicago. "There's an underlying fear. If you don't do well, you life is going to be ruined. The pressure is not only from parent

57、s and friends but from yourself. To achieve. To succeed. Its almost as though we have to outdo other people to achieve our own goals."     Edward Wynne, editor of a magazine blames the rise in academic dishonesty on the schools. He claims that administrators and teacher have

58、 been too hesitant to take action. Dwight Huber, chairman of the English Department at Amarillo sees the matter differently, blaming the rise in cheating on the way students evaluated. "I would cheat if I felt I was being cheated," Mr. Huber said. He feels that as long as teachers give sho

59、rt-answer tests rather than essay questions and rate students by the number of facts they can memorize rather than by how well they can synthesize information, students will try t6 beat the system. "The concept of cheating is based on the false assumption that the system is legitimate and there

60、 is something wrong with the individuals who's doing it," he said. "That's too easy an answer. Weve got to start looking at the system." 37. Educators are finding that students who cheat _.A  have poor academic recordsB  use the information in late yearsC&#

61、160; can be academically weak or strongD  are more likely to be punished than before【参考答案】:C【学生得分】:1.5【题目解析】:第一段最后一句说明,学习差和学习好的学生都会作弊,故选(C)。(A)项是片面的。(B)项内容在原文没有提及。第二段第二句指出,作弊的学生比以前更少受到惩罚(1ess likely to be punished),(D)项与事实不符。 38. According to the passage, which of the following statem

62、ent is true? _A  A change in the educational system will eliminate the need to cheat.B  The problem of student cheating has its roots in deeper problems.C  Students do not cheat on essay tests.D  Punishment is an effective method of stopping cheating.【参考答案】:B【学生得分】:1.5【题目解析】:通过对全

63、文的分析可知,学生作弊的原因很复杂,与压力以及评价制度等都有一定关系,(B)的表述符合文意。其他内容在文中都没有体现。 39. Which of the following statements reflects information in the selection? _A  The educational system and its administrators are partly to blame for the rise in the cheating.B  The student who cheats must be at fault because the system is correct.C  The 1960s vision of changing the world led students to conform.D  Punishment

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论