宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读46_第1页
宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读46_第2页
宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读46_第3页
免费预览已结束,剩余1页可下载查看

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、小学升外国语学校英语阅读专项50-461tom was three years old. he liked to watch tv with his parents after supper, but his parents never let him stay long. mother would say, “its eight oclock now. its time for you to go to bed, tom.”“but why dont you go to bed, too?” tom always asked.“we are adults (大人),” mother woul

2、d say, “and adults go to bed late.”one evening tom asked his mother for an apple.“but its too late,” his mother didnt want to give him anything to eat at bedtime. “the apples are already asleep.”“but not all of them, mom.” tom said, “the baby apples are perhaps asleep, but their parents are surely a

3、wake.” (a) 1. tom liked to watch tv with_ after supper. a. his father and mother b. his sister c. his grandparents d. his brother【解析】根据文章第一段第二句可知他和他的父母一起看电视,parents可用father and mother代替。因此选a。(a) 2. his parents _let him stay long. a. never b. sometimes c. often d. usually【解析】根据文章第一段第二句最后可知选a。(b) 3. o

4、ne evening tom asked his mother for_.a. an egg b. an apple c. an orange d. a pear【解析】根据文章第四段可知他向他的妈妈要一个苹果。(c) 4. his mother didnt want to give anything to him to eat_.a. in the morning b. in the afternoon c. at bedtime d. at noon 【解析】根据文章倒数第二段可知选c。(d) 5. from the story we know_.a. tom was a quiet bo

5、y b. tom was a bad boyc. tom was a lazy boyd. tom was a clever boy【解析】根据最后一段tom的回答可知tom是一个聪明的男孩,因此选d。【主旨大意】本文通过一个故事讲述了三岁孩子与大人不同的思维。2everyone knows that theres not enough land in hong kong. if you go there by air, you will land at kai tak airport. it was built out into the sea. it is in the part of h

6、ong kong called kowloon. kowloon is one of the two big islands in hong kong.the other island is hong kong itself. you can get there by ship or through a tunnel(隧道) under the sea.the population of hong kong is more than six million. chinese and english are spoken by many people there. clothes, comput

7、ers, radios, televisions are made in hong kong. it is a shopping center. you can buy all kinds of things there.hong kong is also a beautiful city. its a good place for traveling. people from all over the world visit hong kong every year. you can watch dog-racing and motor-racing there. when you are

8、hot and tired, you may rest in the small cool gardens. there are also a lot of tall buildings with comfortable rooms to live in. if you enjoy eating out, you can easily find a good place for delicious food. foods of different flavors(风味) are served in hong kong. (a) 1. where was kai tak airport buil

9、t?a. it was built out into the sea. b. it was built out into the lake.c. it was built out into the river d. it was built out into the pool. 【解析】细节题。根据第一段的“it was built out into the sea.”(c) 2. whats the population of hong kong?a. nearly 6 million. b. less than 6 million.c. over 6 million. d. only 6

10、million.【解析】细节题。根据第三段的“the population of hong kong is more than six million”, more than的同义词就是over.(d) 3. how many products(产品) of hong kong are mentioned in this passage?a. 7. b.6. c.5. d.4.【解析】细节题。根据第三段的“clothes, computers, radios, televisions are made in hong kong.”,故选d。(b) 4. which of the followi

11、ng sentences is not true according to the passage?a. kai tak airport is in kowloon.b. theres a lot of land in hong kong.c. many people in hong kong speak chinese and englishd. hong kong is a beautiful city for traveling【解析】细节题。a在第一段“it is in the part of hong kong called kowloon.”,c在第三段“chinese and e

12、nglish are spoken by many people there.”,d在最后一段的第一行“hong kong is also a beautiful city. its a good place for traveling.”。b与第一段第一句“everyone knows that theres not enough land in hong kong.”。(a) 5. according to the passage, we know that _. a. hong kong is a big city with a large populationb. there are almost no factories in hong kongc. few people visit hong kong ever year

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论