




已阅读5页,还剩19页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
2013年职称英语考试将于3月30日举行,考试一天天临近了,职业培训教育网编辑整理了一些职称英语考试相关复习内容,更多免费精选职称英语辅导资料尽在职称英语频道,敬请关注!Water Pollution1.题目:According to this passage, which of the following statements is true of yearly water consumption?答案:B) Most water is used for farming.2.题目:Paragraph 2 suggests all of the following EXCEPT that答案:C) EPA is responsible for causing serious water pollution in America.3.题目:Water runoff causes fish to die partly because答案:D) the fast-growing algae have used up the oxygen in the water where they live.4.题目:An important idea of paragraph 4 is that答案:A) cutting down too many trees may also cause water pollution.5.题目:The main subject of the last paragraph is答案:C) Oil Spills and Pollution of the Sea.速记口诀:水污染1.农业用水占多数_2.水质污染非EPA过_3.鱼死因为氧气缺_4.砍树也会致污染_5.石油泄露是主题_2013年职称英语考试将于3月30日举行,考试一天天临近了,职业培训教育网编辑整理了一些职称英语考试相关复习内容,更多免费精选职称英语辅导资料尽在职称英语频道,敬请关注!Diseases of Agricultural Plants1.题目:How many diseases are known to attack wheat?答案:D)Around 40.2.题目:According to this passage, which of the following would a plant disease result in if left unchecked?答案:D)Social upheavals.3.题目:What is the main idea of the second paragraph?答案:A)Some plants have relative immunity to a great many diseases, while others have a susceptibility to them.4.题目:According to the passage, some plant diseases can be prevented by答案:B)inoculation.5.题目:Which of the following statements is not true?答案:D)Symptoms are always helpful in identifying diseases.速记口诀:农作物病虫害1.40疾病已知道_2.作物疾病引动荡_3.疾病免疫是主旨_4.接种可去阻止病_5.症状用来定疾病_Inspecting a Used Car1.题目:According to the passage, in buying a second-hand vehicle it is most important to know答案:C) whether it has been in a collision.2.题目: All of the following are mentioned as tricks which dishonest second-hand car dealers may play upon their customers EXCEPT答案:A) To re-paint the car.3.题目:An independent technician in the first sentence of the second paragraph means答案:D) a technician who runs his own inspection service.4.题目:According to Bleakley, before buying a used car all the inspection work can答案:D) be done by a qualified mechanic together with the buyer.5.题目:According to the passage, from which of the following can the buyer obtain reliable information of the previous owner答案:D) The Used Vehicle Information Package.速记口诀:检查二手车1.二手被撞最重要 _2.重漆汽车要排除 _3.技工自行视察服 _4.合格械工伴买者 _5.汽信包装最可靠 _Winged Robot Learns to Fly1.题目:Which of the following is NOT true of what is mentioned about the winged robot in the second paragraph?答案:C) The two professors of CUT programmed the data on how the robot flapped its wings.2.题目:How did the robot behave at the beginning of the test?答案:B) It twitched but gradually gained height.3.题目:Which of the following is nearest to Peter Bentleys view on the winged robot?答案:A) The winged robot could never really fly.4.题目:What measured how much lift the robot produced?答案:B) A movement detector.5.题目:What does the process appearing in the last paragraph refer to?答案:D) All the above.速记口诀:有翅膀的机器人学会飞翔1.如何振翅不真实 _2.抽动逐渐升高度 _3.飞行机器不真飞 _4.运动探测测高度 _5.后代包括了全部 _【我要纠错】 责任编辑:糖Stress level Tied to Education Level1.题目:Stress level is closely related to答案:B)social status.2.题目:The 1,031 adults were interviewed答案:A)on a daily basis for 8 days.3.题目:Which group reported the biggest number of stressful days?答案:D)People with college degrees.4.题目:The less advantaged people are, the greater答案:A)the impact of stress on their health is.5.题目:Less-educated people report fewer days of stress possibly because答案:C)stress is too common a factor in their life.速记口诀:紧张程度和教育水平有关1.紧张相关与地位 _2.每天基础共八天 _3.大学程度数量多 _4.处境差故健康差 _5.压力成为寻常事 _Obesity1.题目:What is obesity?答案:C)Obesity is being too fat.2.题目:If we say that fat is critical for good health, we mean that答案:B)fat is very important for people to keep healthy.3.题目:If a woman is 1.6m tall and weighs 49kg, she答案:D)should not be considered unhealthy.4.题目:A heavy man答案:D)may have muscle tissue that weighs more than fat.5.题目:According to this article, fat people may be答案:A)looked down upon by others.速记口诀:肥胖症1.太胖就为肥胖症_2.脂肪对人很重要_3.体重太轻不是病_4.人重不是脂肪多_5.胖子可能被轻视_In-line Skating and Injuries1.题目:How many people took part in in-line skating in the US in 1995?答案:Fewer than 17.7 million.2.题目:Which of the following is NOT mentioned as one of the most common reasons for injuries?答案:Skating with wrist and elbow wounds.3.题目:What are the things experts might NOT advise youngsters to wear?答案:Boots and thick clothes.4.题目:Truck-surfing means答案:skating while holding onto a moving truck.5.题目:According to the last paragraph, bumping with a motor vehicle took up _ of the deaths reported since 1992.答案:A)over 80速记口诀:轮滑和损伤1.较少人们在轮滑 _2.腕肘摔伤末提及 _3.专家反对靴,厚衣 _4.卡车需要抓住它 _5.撞死人数超八十 _Need for Emphasis on Treatment1.题目:Which is true of many AIDS sufferers in developing countries?答案:B) They are not receiving any treatment.2.题目:The WHO publishes its World Health Report答案:C) once a year.3.题目:According to Lee, our response to the AIDS disease is答案:A) a matter of great significance.4.题目:AIDS treatment programs may also result in答案:C) more effective prevention.5.题目:How many people have died of AIDS so far?答案:D) More than 20 million.速记口诀:强调治疗的重要性1.治疗没被接受_2.报告一年一次_3.反映意义重大_4.治疗可以预防_5.已死20多万_Ford Abandons Electric Vehicles1.题目:What have the Ford motor company, General Motors and Honda done concerning electric cars?答案:C) They have given up producing electric cars.2.题目:According to Tim Holmes of Europe, battery-powered cars答案:B) Will not be the main transportation vehicles in the future.3.题目:Which auto manufactures are still producing electric vehicles?答案:A) Toyota and Nissan.4.题目:According to the eighth paragraph, hybrid cars答案:C) run more miles than petrol driven cars.5.题目:Which of the following is true about the hope of car manufacturers according to the last paragraph?答案:D) The legislation will allow more low-emission to produced.速记口诀:福特放弃电动汽车1.放弃电动车生产 _2.未来并非主汽车 _3.丰田日产产电动 _4.混合多行赛汽车 _5.法令允许低排放 _New Attempts to Eradicate AIDS Virus1.题目:According to the passage, the attempt to eradicate the AIDS virus答案:continues to be hopeful.2.题目:Which is NOT true about the study?答案:D)16 patients did not go through the whole study.3.题目:What do Hos words Bear in mind that undetectable does not equal absent mean?答案:A)AIDS virus can exist in the blood without being detected.4.题目:How could we prove that the drugs have wiped out the remaining viruses?答案:D)By stopping the drugs to see if the virus comes back.5.题目:Other scientists are looking at experiments that are similar in that they are答案:D)bold.速记口诀:艾滋病治疗的新突破1.根除艾滋还有望_2.十六没有被提到_3.艾滋不能被察觉_4.停止用药观情况_5.观看实验因大胆_Dancing in the streets1.题目:According to the passage, during the Carnival people in Rio did all of the following EXCEPT答案:C) taking a good rest in bed.2.题目:How long does the carnival last答案:B) A whole week.3.题目:The word centerpiece in the 4th paragraph means答案:A) the most important part.4.题目:According to the passage, Bob Nadkami is答案:C) a British man who has come to live in Brazil.5.题目:Which of the following statements is incorrect答案:B) Carnivals were originally a tradition of the Brazilians.速记口诀:在街上跳舞1.狂欢人们没休好 _2.狂欢持续一整周 _3.四段单词最重要 _4.英国鲍勃来巴西 _5.狂欢不由巴西起 _DNA Fingerprinting1.题目:According to the essay, we can find chromosomes答案:C) in a sheep.2.题目:A) DNA fingerprinting is more often used for答案:B) providing evidence in court investigations.3.题目:When you brother looks exactly like you, your complete DNA may be答案:A) exactly like his.4.题目:Some people believe that using DNA fingerprint may not be so reliable because答案:C) mistakes are possible when researchers explain the results of their tests.5.题目:This essay talks about DNA fingerprinting concerning the following aspects EXCEPT答案:D) possible danger in drawing a DNA sample from the human body.速记口诀:DNA指纹1.绵羊也有染色体_2.指纹证据谈得多_3.外貌相同,DNA同_4.指纹不可靠因错误_5.DNA取样没危险_A Phone That Knows Youre Busy1.题目:What is the modern conundrum the author has in mind?答案:A)You turn off your cellphone but forget to turn it back and miss important calls.2.题目:According to paragraph 2, what could a bunch of behavior sensors and a clever piece of software do?答案:C)They could interrupt you when you are not busy.3.题目:Which of the following is NOT included in paragraph 3 as a potential busyness signal?答案:D)Whether the person is bothered by a question or not.4.题目:According to paragraph 4, what were the subjects required to do during the experiment?答案:B)To rate the degrees to which they could be interrupted5.题目:Which of the following is NOT mentioned as strongly correlated with how interruptible they were?答案:C)Repairing the keyboard.速记口诀:知道你很忙的电话1.关机错过重要电 _2.空闲方可打扰你 _3.问题困扰未包括 _4.评定范围可打断 _5.重修键盘没提到 _Education of Students with Vision Impairments1.题目:Various adaptive aids are used to答案:B)help children see more clearly, read books and so on.2.题目:Large-print books are those books which答案:B)have large words in them.3.题目:Many blind students prefer listening to books because答案:C)this can save time.4.题目:Orientation and mobility training is meant to teach blind and partially sighted children答案:C)how to move around without other peoples help.5.题目:It may be good for children with vision impairments to live in special schools because these schools答案:A)can save them the trouble of coming from and going back to their homes.速记口诀:视力损伤的学生的教育1.各种手段帮孩童_2.“Large-print”为大字书_3.听书好处省时间_Storms Sink Ships1.题目:How many people have been found dead in the two ferry disasters答案:A) Over 130.2.题目:The two ferry disasters occurred答案:C) at night.3.题目:How many passengers was MV Mitali designed to carry答案:D) 300.4.题目:Officials attribute boating accidents to答案:D) the lack of safety measures.5.题目:Which of the following statements is NOT true of the two ferry disasters答案:C) The exact number of deaths could be easily determined.速记口诀:暴风雨沉船1.两次灾难死130 _2.灾难发生在深夜 _3.三百乘客被运载 _4.安全措施太缺乏 _5.易算死伤不真实 _IQ-gene1.题目:In the beginning of paragraph one we are told that scientists can not agree答案:C)how much of IQ comes from genes.2.题目:What does some in the second sentence of paragraph one stands for?答案:D)Genes.3.题目:A gene for chopsticks flexibility is found to be答案:A)unrelated to the ability to use chopsticks.4.题目:Plomins IQ gene study is similar to the chopsticks gene finding in that答案:A)there may not be a causal link between gene and intelligence.5.题目:What does Feinberg mean by saying I would take these findings with a whole box of salt?答案:D)He doubts the findings very much.速记口诀:智商基因1.IQ来自于基因,科学家肯定不同意 _2.二段 Some 表基因 _3.使用筷子的能力,发现与基因无关联 _4.基因,智力无关联,两项研究很相似 _5.记住 with a grain of salt, 其意表示很“怀疑” _Medical Journals1.题目:The main readers of medical journals are答案:B)health professionals.2.题目:Which of the following statements is NOT true?答案:C)Most medical journals publish only online.3.题目:How many major types of articles are mentioned in the passage?答案:A)Five.4.题目:An article dealing with results from different studies on the same topic is called答案:B)a review article.5.题目:Letters to the editor enable readers of a medical journal to express comments on答案:C)articles published in that journal.速记口诀:医学杂志1.卫生专业读杂志 _2.在线最多不正确 _3.五类文章被提及 _4.不同学员叫综述 _5.文章出版在杂志 _Malnutrition1.题目:What is the cause of much of the sickness and death?答案:B) Malnutrition.2.题目:What is the writers attitude toward the serious situation?答案:C) We should act.3.题目:How many countries have make plans of action for nutrition?答案:A) 98.4.题目:Which of the following is NOT the harm of lacking iron?答案:C) Traffic accidents.5.题目:Which of the following is NOT mentioned as a remedy for iron deficiency?答案:C) Drinking coffee soon after meals.速记口诀:营养不良1.得病死之天天有,营养不良是原因_2.面对严峻形势时,作者态度是行动_3.营养不良坏处多,近百国家有计划_4.缺铁害处有无数,惟有交通事故要排除_5.缺铁补偿有方法,饭后咖啡要排除_FDA: Human, Animal Waste Threatens Produce1.题目:Food-borne diseases in this essay means those diseases答案:A)which people get by eating fruits and vegetables which have been polluted.2.题目:Some fruit grower groups believe that most food-borne diseases are caused by答案:D)people involved in distributing fresh produce.3.题目:An FDA official said that putting the guidelines into practice.答案:C)would not be very expensive.4.题目:Consumer groups criticized the FDA guidelines because they didnt think that these guidelines答案:C)would surely be carried out.5.题目:The last paragraph suggests that答案:B)a good way should be found to encourage foreign growers to follow the FDA guidelines.速记口诀:FDA:人畜排泄物危及农产品1.水果污染致疾病 _2.疾病生于卖果者 _3.官员话说食物安全不花钱 _4.指导思想未执行,FDA受批评 _5.末段提示遵方针 _A Gay Biologist1.题目:The first paragraph mainly describes Hamers答案:A)looks, hobbies and character.2.题目:Hamer was a答案:D)biologist.3.题目:What is Hamer doing now?答案:B)He is exploring the role of genes in deciding ones personality.4.题目:What happened to Hamers research interest?答案:C)He turned to behavioral genetics.5.题目:According to Hamer, what was one of the main reasons for him to choose homosexual behavior as his research subject?答案:B)He was curious about it as a scientist.速记口诀:一名同性恋生物学家1.首段Hamer展个性 _2.Hamer专搞生物学 _3.个性,基因均研究 _4.Hamer兴趣转行为 _5.研究同性是行为,科学家好奇是主因 _High Stress May Damage Memory1.题目:The part of the brain important for a persons learning and memory is答案:D)the hippocampus.2.题目:When the levels of cortisol go higher, the hippocampus in the brain may答案:B)become smaller.3.题目:According to the article, when people feel too worried or nervous or when they overwork.答案:A)the adrenal glands will produce a stress hormone.4.题目:It appears that when the total volume of the hippocampus becomes smaller as a result of high blood levels of cortisol, other brain regions答案:C)may remain the same in size.5.题目:The research conducted by Porter and Landfield shows that答案:B)changes in the levels of adrenal hormones may affect brain aging.速记口诀:压力大会损害记忆1.海马区,控制学习与记忆 _2.海马区会变小 _3.忧虑产生荷尔蒙 _4.海马区变小时,其他区仍不变 _5.荷尔蒙,大脑老化有关联 _Credit Card Only Works When Spoken to1.题目:How can the credit card recognize the spoken password given by the user?答案:A)By using a voice-recognition chip embedded in the card.2.题目:Are the engineers at Beepcard satisfied with the model they have built? Why or why not?答案:C)No, because the model they have built is too thick.3.题目:What is the main difference between the earlier model and the new voice card?答案:D)The new one works only when it hears the password spoken by the user.4.题目:What is the advantage of the voice card?答案:C)It is safer because no one but the user can use the card.5.题目:According to the last paragraph, what is NOT involved in the voice card?答案:A)Switching on the electronics to maximize the battery life.速记口诀:声控信用卡1.内置声音辨密码 _2.卡片太厚不满意 _3.听到密码才识别 _4.安全主人才能用 _5.节省电池未涉及 _Medical Education1.题目:In 18th-century America, higher institutions of learning which taught medicine答案:B)were few in number.2.题目:In the 19th century, all American medical schools答案:D)None of the above is true.3.题目:The American Medical Association and the Association of American Medical Colleges established standards答案:C)to ensure the quality of medical teaching and practice.4.题目:In the present-day America, graduates from medical schools.答案:A)have to work in a hospital for a year and pass an examination before they can be recognized as qualified doctors.5.题目:This passage is largely about答案:B)how American medical education has developed in history.速记口诀:医学教育1.18世纪少医科_2.19世纪全不是_3.医药协会保质量_4.医学学生需工作_5.关注医学教育发展史_Ph
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 美术宇航员课件
- 应急知识讲座
- 机场运行安保知识
- 管理团队月度工作汇报
- 药事管理发展历程
- 老年公寓装修安全责任合同
- 职业安全与职业病防控
- 胆道恶性肿瘤诊疗规范
- 2024浦北县第一职业技术学校工作人员招聘考试及答案
- 2024河南省驻马店农业学校工作人员招聘考试及答案
- (完整版)浙江大学研究生复试体检表
- 项痹病的中医临床路径及诊疗方案
- GB/T 3512-2001硫化橡胶或热塑性橡胶热空气加速老化和耐热试验
- GB/T 10458-2008荞麦
- 部编版小学道德与法治四年级下册7《我们的衣食之源》教学课件
- 《郑和下西洋》-完整版课件
- 质量管理体系运行奖惩考核办法课案
- 学校食堂操作流程图
- 尼龙-66的连续聚合生产工艺流程课程设计
- 向青少年推荐的100种优秀图书目录
- 郑氏星案新诠
评论
0/150
提交评论