2017_2018学年高中英语FestivalsaroundtheworldSectionⅣGrammar_情态动词课时作业新人教版.docx_第1页
2017_2018学年高中英语FestivalsaroundtheworldSectionⅣGrammar_情态动词课时作业新人教版.docx_第2页
2017_2018学年高中英语FestivalsaroundtheworldSectionⅣGrammar_情态动词课时作业新人教版.docx_第3页
2017_2018学年高中英语FestivalsaroundtheworldSectionⅣGrammar_情态动词课时作业新人教版.docx_第4页
2017_2018学年高中英语FestivalsaroundtheworldSectionⅣGrammar_情态动词课时作业新人教版.docx_第5页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 1Festivals around the worldSection Grammar情态动词().根据句意用适当的情态动词填空1He is a native speaker of Japanese, so he can communicate with them in Japanese freely.2My father proudly said that I could speak at the age of ten months.3On winter evenings of those days, we would sit around the fire and chat happily.4I parked my bike behind the building, but now it is gone. It must have been stolen.5You mustnt leave the little boy alone at home. He is too young.6It is strange that the mean man should give away all his money to those orphans.7Examinees shall remain in their seats until all the papers have been collected.8Time is enough, so you must do the task step by step.9At this time of year, it can be very cold here sometimes.10According to the weather forecast, it may rain tomorrow.阅读理解Almost every night for more than ten years, Kirk Alexander, 48, of Salem, Oregon, ordered dinner from his local restaurant Dominos Pizza. Then one day, he stopped calling.“It had been several days,”Dominos general manager Sarah Fuller said, “which is not like him.”Sarah had known Kirk since 2009. Many Dominos delivery drivers regularly made the short trip to Kirks house, about six minutes away. She knew he worked from home and that he hardly went outside. She also knew that he had suffered health problems in the past. Sarah was worried. Perhaps something was wrong.Around 1 am. on Sunday, May 8, Sarah sent delivery driver Tracey Hamblen to Kirks home. Tracey approached the door as he had countless times before and knocked. He could plainly see the TV set and lights were on, but after several minutes, Kirk still hadnt answered the door. Tracey called Kirk. The call went straight to voice mail.Tracey then called 911, and soon officers were on their way. When they arrived at Kirks house, they heard a man calling for help from inside. They broke down the door and found Kirk on the floor in need of immediate medical attention after suffering from what Sarah said was a stroke. One day later, and they might have been too late.So is keeping an eye on regular customers part of Dominos business plan? Not really, says Sarah. “Kirk is part of our family here,” she said. “We felt like we needed to do something.”【文章大意】本文是记叙文。文章主要介绍了一家比萨店的善举挽救了一位老顾客性命的故事。1What can we learn about Kirk?AHe is out of work.BHe lives with his family.CHe enjoys staying indoors.DHe always goes to Dominos.解析:C推理判断题。根据第三段中的he hardly went outside可知,Kirk基本足不出户。2What happened to Kirk on May 8?AHe called 911 for help.BHe had a sudden serious illness.CHe locked himself up in his house.DHe was knocked down outside his house.解析:B细节理解题。根据第四段的内容和第五段中的found Kirk on the floor.stroke可知,Kirk在5月8日这天突发疾病。3What can be the best title for the text?APizza Saved a LifeBSmall Acts MatteredCNeighbor Lent a HandDDominos Set an Example解析:A标题归纳题。通读文章后可知,一位比萨店的老顾客几乎每天都要订餐,然而接连好几天并没这样做,该店的经理觉得事有蹊跷,因此派人过去查看,最后发现该顾客中风倒地。如果不是比萨店经理的此举,该顾客已经性命不保。由此可知,A项概括了文章主旨,作标题形象、贴切。.完形填空Troy longed to be a professional basketball player. He had loved the _1_ ever since he was a small child. He was also very skilled. However, he had one small _2_. He was very short, Although his school coach had suggested that he would never _3_ it in the professional leagues, he _4_ to give up on his dream.Troy had several _5_ tries at professional clubs. Then he went to a club in Los Angeles and _6_ the coach for a try. As usual, he was refused.“But you havent even given me a(n) _7_,”said Troy. “Why should I?” asked the coach. “Because one day I am going to be the best player in the world _8_ I will be able to help you out,” Troy replied seriously.The coach smiled at the _9_ of the answer. “Alright kid,” he said.Troy took part in a short practice match and the coach was _10_ at his skills.“You _11_ have a lot of talent,” he said.After two short years, Troy was a regular for the _12_ and had even won the award as the teams most valuable player. _13_ with Troys help, the team wasnt winning many games and the coach was said to be close to losing his _14_. It was before a game against the New York team that he called Troy into his office for a(n) _15_.“I have heard that if we lose tonight then I will be _16_ as coach,” he told Troy. “I need you to _17_ the team and win the game. Do you remember your _18_ before I signed you?”Troy nodded. He _19_ to play the game of his life that evening. The team won the game and won every game that was _20_ that season.话题:个人情况【文章大意】本文是记叙文。虽然Troy没有身高优势;然而他从没放弃追逐自己职业篮球员的梦想。最后,劫夫不负有心人,Troy不仅成为球队最有价值球员,而且还带领自己的球队不断走向成功。1A.taskBclassCsport Dplace解析:C可根据上一句中的a professional basketball player知,Troy热爱篮球这项“运动(sport)”。2A.doubt BproblemCdream Dreason解析:B下一句He was very short是Troy的一个“难题(problem)”。3A.change BlearnChear Dmake解析:D根据语境可知,Troy的教练认为他永远不可能进职业联盟。make it表示“实现某事”。4A.tried BregrettedCrefused Dfeared解析:C根据下文Troy在职业俱乐部的尝试可知,他“拒绝(refused)”放弃自己的篮球梦想。5A.unsuccessful BmeaningfulCunfair Dcareless解析:A根据下文中的As usual,he was refused可知,Troy尝试了几家俱乐部但都“不成功(unsuccessful)”。6A.found BaskedCforced Dconsidered解析:B根据Troy想进职业联盟的语境可知,他去了洛杉矶一家俱乐部,“请求(asked)”俱乐部的教练让他试一试。7A.choice BinstructionCsuggestion Dchance解析:D根据上文中的he was refused可知,Troy认为教练没有给他“机会(chance)”就拒绝了他。8A.and BbutCif Das解析:A“我将成为世界上最棒的球员”和“我将帮你解决难题”之间为并列关系,故填and。9A.influence BconfidenceCinterest Dshortness解析:B根据上文中的I am going to be the best player in the world可知,Troy的回答很“自信(confidence)”。10A.annoyed BdisappointedCpuzzled Dsurprised答案:D11A.certainly BusuallyCfinally Dpossibly解析:A根据下文Troy成为俱乐部的正式球员及其出色表现可知,教练“惊叹(surprised)”于Troy的球技,称赞他“的确(certainly)”有才能。12A.program BpartyCclub Dschool解析:C根据上文中的he went to a club in Los Angeles可知,此处介绍Troy加入洛杉矶这家“俱乐部(club)”的情况。13A.Again BAlmostCEven DOnly解析:C根据本句中的the team wasnt winning many games可知。“即便(Even)”在Troy的帮助下,球队也并没有赢得太多的比赛。Even在此用来加强出乎意料的语气。14A.money BjobCteam Dpatience解析:B根据常识联想可知,球队接连输球,教练离“走人(losing his job)”也不远了。15A.discussion BpracticeCintroduction Ddecision解析:A下文的内容是教练和Troy之间的“交谈(discussion)”。16A.hated BaffectedCcontrolled Dreplaced解析:D教练听说如果他的球队今晚再输球的话,他的教练一职就会被他人“接替(replaced)”。17A.return to BcarryClook into Daccept解析:B根据该句中的and win the game可知,教练让Troy“带领(carry)”球队赢得当晚的比赛。18A.promise BpurposeCadvice Dsecret解析:A上文中的I will be able to help you out是Troy对教练的“承诺(promise)”。19A.remembered BvolunteeredCwent on Dturned back解析:CTroy点头答应教练并“接着(went on)”去打那场他生命中重要的球赛。20A.lost BshownCwasted Dleft解析:D根据该句中的won the game and won every game可知,Troy的球队赢了纽约队并且赢了那个赛季“剩下的(left)”所有比赛。.语法填空 A few weeks ago, a friend and I, both traveling in the south of France, 1._ (decide) to go to the chocolate festival, 2._ (call) “Feria du Chocolat” in French. I had 3._ fantastic time. There were stalls (货摊) selling boxes of chocolates, sweets, dessert wines, etc. All the stall owners were very friendly and happy to see the 4._ (arrive) of foreigners like us. They explained their methods of 5._ (make) chocolate, showed us photos of their factories, and, of course, let us try their products! My friend bought some chocolate cups, 6._ I think is a great novelty (新鲜事物)you drink your drink, and then you can eat the chocolate cup! We then went to a masterclass where we learnt how to make chocolate. I was a little 7._ (worry) before the masterclass, as there were only 12 people in a class, and I wasnt sure if my French would be good enough 8._ (understand) everything! Luckily, every

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论