



全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Lesson 34On the Farm 一、单项选择1It is _ fun to play with a cow.AaBanCtheD/2Dont waste any rice because people feed _ it.Awith Bfor Con Das3Sometimes I feel _ between meals (餐), so I eat something.Atired Bhappy Csad Dhungry4Drivers shouldnt drive _ when they are passing by a school. Aterribly Bquickly Cslowly Dfreely5When he sees a wallet on the ground, he _ at once.Apicks it up Bpicks up itCpicks them up Dpicks up them二、按要求完成下列各题6Lucy likes to feed the animals. (对画线部分提问) _ _ Lucy _ to _? 7My classmates are friendly. (改为同义句)My classmates are _. 8They are picking apples on the farm. (对画线部分提问) _ _ they _ apples? 9My father is answering a call. (改为否定句)My father _ _ a call. 10You are doing a good job! (写出答语)_.三、根据短文内容及所给提示,补全文中单词或用所给单词的正确形式填空 My uncle lives in the countryside. Its q_11 and nice. There isnt too much traffic but there are many trees and flowers. The air there is very f_12. Now I am helping my uncle p_13 apples from the trees on his farm. He also has some pigs. I like to f_14 them, and its very interesting to watch them eat. The pigs are not _15 (friend) to each other and they often fight(打架)for food.四、在每个空白处填上一个适当的句子,使对话的意思连贯、完整 (有两项是多余的) A:Whats your plan for the summer holiday?B:Ill visit my cousin. _16A:Is the farm big or small?B:Its not very big, but its really a nice one._17A:Im sure you will enjoy staying there. What does he grow on the farm?B:_18A:What are you going to do there?B:Ill go there and help him pick fruit.A:_19It sounds fun.B:It really does. And the fruits are very delicious.A:I enjoy them very much. Are they sold here?B:Of course. _20 My cousin will send them to other countries some day, too.AHe grows oranges, peaches and grapes.BAnd they are also sold in many cities in China.CHe has a farm in the countryside.DYoull pick fruit!EId like to go there on summer holidays.FI like countryside.GCan you pick fruit?五、阅读理解(词数:约120;建议用时:5分钟)Everybody has a home. We people have homes. Animals have homes, too. Some animals live under the ground. The woodchuck(土拨鼠)lives in holes(洞)under the ground. His home has two doors. If anyone comes in from one door, he goes out from the other door. Some birds live in holes in trees. They come out for food in the daytime and go back to sleep at night. But many birds live just in the trees. Its quite interesting that turtles(海龟)carry their homes on their backs. Bees(蜜蜂)work hard to make their homes. There are many small rooms in their house. Cats, dogs and chicks live in peoples homes.21How many doors does a woodchucks home have?AOne. BTwo.CThree. DFour.22Where do many birds live?AIn the sky. BIn trees.CIn peoples homes. DOn cats backs.23Which animals work hard to make their homes?ABirds. BTurtles.CBees. DWoodchucks.24Peoples homes are homes of _, too.Acats, birds and chicks Bdogs, turtles and catsCbees, cats and dogs Dchicks, cats and dogs25Which is the best title (题目) of the passage?AThe woodchucks home. BMany birds live in trees.CWhere is the bees house? DAnimals homes.答 案一、1.D2.C3.D4.B5.A二、6.What does; like; do7.nice/kind8Where are; picking9.isnt answering10Thanks (a lot)/Thank you (very much)三、11.quiet12.fresh13.pick14.feed15.friendly四、16.C17.E18.A19.D20.B五、21.B点拨:细节理解题。从文中第二段第三句“His home has two doors.”可知土拨鼠的家有两个门,故选B。22B点拨:细节理解题。从文中第二段But many birds live just in the trees.可知许多的鸟儿住在树
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
评论
0/150
提交评论