2017_2018学年高中英语Unit24SocietySectionⅠ练习北师大版.docx_第1页
2017_2018学年高中英语Unit24SocietySectionⅠ练习北师大版.docx_第2页
2017_2018学年高中英语Unit24SocietySectionⅠ练习北师大版.docx_第3页
2017_2018学年高中英语Unit24SocietySectionⅠ练习北师大版.docx_第4页
2017_2018学年高中英语Unit24SocietySectionⅠ练习北师大版.docx_第5页
已阅读5页,还剩1页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

Unit 24SocietySection Warm-up & Lesson 1Consumer Society课后篇巩固探究一、写作词汇检测完成下列小对话或语篇。1.Why is he crying now?He is crying over his (无家可归).答案:homelessness2.Why has the bottle (缩小)?Because it is colder outside the room.答案:shrunk3.What will you do when you (辞职)?I will go on a trip.答案:resign4.Why have you made some (调整)to the suggestion?Because it is not so practical.答案:adjustment5.Why did you go to help the old man?Because he couldnt stand the (重担)on his shoulder.答案:burden6.When the cruel man (统治)the town,people were living a poor life.They seldom (存储)some money in the bank,for they couldnt (积累)enough money.Most men were carrying a heavy (重担)when they supported the whole family.Some were often in (破旧衣服)and others starved.Therefore,some of the houses were (空置的).答案:governed;deposited;accumulate;burden;rags;vacant二、阅读词汇检测写出画线部分的汉语意思。The graph 1. showed at the time the people were suffering inequality 2.There was not abundant food for the poor people,while some rich people often deposited 3. much money in the bank.Some poor peoples ownership 4. of the land was taken away.They were often in rags 5.Whats worse,some women who were pregnant 6. had not enough food to eat.答案:1.图表2.不平等3.存储4.所有权5.破旧衣服6.怀孕的三、用方框内所给短语的适当形式填空come into beingabove allso thatwell offwind sb.up1.He didnt mean to hurt her,but the way he made her unpleasant.答案:winded her up2.I would like to rent a house,modern,comfortable and in a quiet neighbourhood.答案:above all3.Nobody knows exactly when the universe .答案:came into being4.Although he is not ,he lives a happy life.答案:well off5.The teacher asked the taller children to stand at the back everyone could see.答案:so that四、用所给词汇的适当形式填空1.Would it be (convenience) for you to pick me up at four oclock and take me to the airport?答案:convenient2.The doctor recommended that you (not swim) after eating a large meal.答案:shouldnt swim3.I dont want to trouble you for my work,for you (burden) with important tasks.答案:are burdened4.I didnt go to the museum yesterday.Yes,but I would rather you (go) there too.答案:had gone5.The political party which (govern)the country is said to be in office.答案:governs6.Calcium is found most (abundant)in milk.答案:abundantly五、阅读理解A导学号16924021(20162017成都外国语学校高二检测)Visiting London can be an expensive trip,so establishing a budget and finding bargains when you arrive will help you get around London on the cheap.The following steps can help you find cheaper alternatives for transport for your London trip.Familiarize yourself with the citys boroughs and specifically the area where you will be staying.You can use a street map,or an online map search engine,to establish where in the city you will be staying and the distance you are from the major tourist attractions you want to visit.Find a local provider of Transport for London tickets or travel cards,since your first bargain purchase will be an Oyster Card.Traveling around London with an Oyster Card will give you access to the cheapest option of transportation methods and the Oyster Card is accepted citywide on buses,boats and the London Underground,known by the locals as “the tube”.Seek out your nearest Tube Station.The tube is the cheapest and most reliable form of transportation and runs from around 6 a.m.until around 1 a.m.,depending on the line or the station.There are 287 tube stations in London that accept the Oyster Card,with a high concentration in central London.If you are staying anywhere in central London,there will be a tube station less than 10 minutes away.The Transport for London website offers a tube station search facility to find the nearest subway station to any location in the city.When you find a tube station,you can easily locate the closest bus stop by using the comparison bus-tube maps at the stations entrance.Follow the Transport for London Tube Guide to your destinations and always plan ahead.Making a plan for transport will save you unnecessary expenses,wasted trips on the tube and doubling back on your journey.1.Whats the authors purpose in writing the passage?A.To introduce the public transport system in London.B.To show readers how to use the Oyster Card.C.To prove the subway in London is easy to use.D.To offer tips for saving transport costs in London.答案:D解析:写作意图题。根据第一段中的“The following steps can help you find cheaper alternatives for transport for your London trip.”可知,这篇文章主要是向人们提供一些在伦敦旅行时节省交通费用的建议,故D项正确。2.Which of the following can help a traveler spend the least money on transport?A.Trying different transportation methods.B.Taking buses as much as possible.C.Traveling with an Oyster Card.D.Making a plan before your journey.答案:C解析:细节理解题。根据第三段中的“Traveling around London with an Oyster Card will give you access to the cheapest option of transportation methods.”可知,在伦敦旅行时,使用交通智能卡最省钱,故C项正确。3.We can conclude from the passage that .A.the subway is the cheapest means of transport in LondonB.only tube stations in Central London accept the Oyster CardC.subway lines in London run no less than 19 hours a dayD.the transfer from subway to bus is very convenient答案:A解析:推理判断题。根据第四段中的“The tube is the cheapest and most reliable form of transportation and runs from around 6 a.m.until around 1 a.m.”可知,地铁是伦敦最便宜的交通方式,故A项正确。B(20162017湖北白水高中高二检测)Walt Whitman was born in 1819 in Long Island,New York.Whitman received most of his education outside of the classroom.At the age of eleven,he worked in a law office as an office boy where he became interested in reading.He was soon reading the works of famous authors like William Shakespeare and Homer,and was well on his way to becoming one of Americas most well-known poets.By the time Whitman was seventeen years old,he had already worked as a printers learner,a worker,and a learning games to help his students with spelling and maths.In his early twenties,however,he gave up teaching to pursue(追求)a full-time career as a journalist and poet.When Walt Whitman first appeared as a poet,his arrival onto the American literary scene was met with controversy.His first collection of poems,Leaves of Grass,was so unusual that no commercial publisher would print the work.In 1855 Whitman published,at his own expense,the first edition of his collection of twelve poems.Whitmans poetic style was uncommon in the sense that he wrote poems in a form called parallelism(对句法),in which his goal was to copy the flow of the sea and the quickly-passing nature of human emotion.A common theme in Whitmans poetry is self-realization.In his works,Whitman moves from conventional patterns of rhyme to create a unique rhythm and a multi-layered,but truly American voice.“Although Whitman was considered a revolutionary by many,there is little doubt he loved his country deeply.” In his writing,he used slang(俚语)and various images,or voices,to create a sense of national unity.For Whitman,the “proof of a poet is that his country absorbs him as affectionately as he has absorbed it.” Whitman has undoubtedly become a part of the cultural history and image of America.4.Paragraph 2 mainly talks about .A.Whitmans educationB.Whitmans early careerC.how Whitman became a poetD.why Whitmans poems were popular答案:B解析:段落大意题。根据第二段可知,他17岁时做过的工作和他20多岁时追求做记者和诗人的全职事业。故选B项。5.When Whitman first appeared as a poet,.A.he received a warm welcomeB.his literary road was not easyC.he became famous for his unusual styleD.his poetic style was copied by other poets答案:B解析:推理判断题。根据第三段第一、二句可知惠特曼最初作为诗人出现的时候遭遇争议,他的第一部诗集找不到出版商。故选B项。6.What was Whitmans greatest literary contribution?A.He expressed human emotions in his writing.B.He showed the flow of the sea in his poems.C.He used slang to show his love for his country.D.He created a unique rhythm and an American voice.答案:D解析:细节理解题。根据第四段最后一句可知,他创造了一个独特的节奏和一个美国的声音。故选D项。六、七选五阅读理解根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。导学号16924022(20162017辽宁庄河高中高二检测)Trust has been considered as the basis of any relationship,including friendship.No relationship can last long with a lack of trust.Not many of your friends will have real faith in you as you would like to believe.1 Sometimes,it takes years,even a complete lifetime,to trust someone.However,how do we know if our friends have faith in us?2 With whom will you share things that you dont want everyone to know?It would be with a close friend,whom you trust as much as you trust yourself.While a few of your friends may be fiercely protective of their privacy and may not tell their secrets to anyone,whose who do,surely find you trustworthy and reliable.Whom do you look up to for advice when you need it the most?It has to be either your parents or your friends.3 This is a shining example of trust.You only seek advice from people you hold in high regard and find dependable.The friends who trust you will never forget to include you in the important decisions of their life.Arguments and heated discussions are a part of every relationship,and this is also true for friendship.4 While some people find it difficult to forgive and forget,your

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论