




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
系统掌握蕴含其中的马克思主义立场观点方法,要在系统学习、深刻领会、科学把握习近平教育思想上下功夫。精心组织开展学习宣传贯彻习近平新时代中国特色社会主义思想和党的十九大精神知识问答活动。Unit 4Wildlife protectionSection Grammar & Writing.单句语法填空1A new stadium_(decorate) here these days.They hope to finish it next month.答案:is being decorated2The news of the accident_(talk) about everywhere.People feel sorry for the victims.答案:is being talked3Frank has to go to work by taxi because his car_(check) at the garage.答案:is being checked4Whats that noise?Oh,let me see.The new machine_(test)答案:is being tested5He said his father_(send) abroad next year.答案:would be sent6We cant watch TV tonight because it_(repair)答案:is being repaired7Would you please keep silent?The weather report_(broadcast) and I want to listen.答案:is being broadcast8It is reported that many houses_(build) at present in the disaster area.答案:are being built9Hi,Torry,can I use your computer for a while this afternoon?Sorry.It_(repair)答案:is being repaired10They are living with their parents for the moment because their own house_(rebuild)答案:is being rebuilt.阅读理解More than 30,000 people went to the White House on Monday for the 136th Easter Egg Roll (复活节滚彩蛋)President Barack Obama and First Lady Michelle Obama held the event by inviting thousands of kids to color and look for eggs.The theme of the day was “Hop Into Healthy,Swing Into Shape.” It was part of the First Ladys “Lets Move!” program to reduce obesity rates (肥胖率) among American kids.Mrs.Obama spoke to young reporters about her goal to get children to eat right and keep moving.“We are working to make sure that kids born today grow up healthy,learn how to have balanced meals,and get more physical activity into their lives,” she said.Mrs.Obama said she wants children across the nation to understand that “exercise isnt just hard work,its play.If youre running around with your dog,youre getting exercise.If you walk up the stairs,thats exercise.But if youre sitting in front of the TV or on a computer game,youre not exercising.”The First Lady said that for kids who have balanced meals most of the time,having a special snack,like chocolate,will not hurt.“And if you are active,you can splurge (挥霍) a little more,” she said.Mrs.Obamas favorite “splurge food” is French fries.But she balances her splurging by exercising almost every day.She loves to play tennis and she practices yoga.“A lot of kids look up to athletes,and I thiak its important for athletes to share their good habits,” Mrs.Obama said.“Kids arent just going to wake up and be LeBron James.Hes practicing and eating right and working out and training.Our athletes can be really good messengers to kids who look up to themthey can say to kids.If you really want to be like me,then you really do need to eat your vegetables .”语篇解读本文是说明文。文章介绍了奥巴马夫人所倡导的健康饮食活动。1The purpose of the “Lets Move!” program is to_.Ahelp kids keep healthyBtrain more young reportersCencourage kids to eat more eggsDinvite kids to visit the White House解析:推理判断题。根据第一段的“Lets Move!”program to reduce obesity rates和第二段的to make sure that kids born today grow up healthy可知,Lets Move!是一个致力于鼓励儿童正确饮食、保持身体健康的项目。答案:A2. “Splurge food” is allowed to be eaten when_.Ayou dont hurt yourselfByou have a special snackC.you never eat French friesDyou eat right and stay active解析:细节理解题。根据第四段可知,当饮食合理并且坚持锻炼时,“挥霍性食物”是可以吃的。答案:D3What can we learn from the last paragraph?AAll kids want to be LeBron James.BIt is very easy to form good habits.C.Athletes can set a good example for kids.DKids like the messages the athletes give them.解析:细节理解题。根据最后一段的its important for athletes to share their good habits和Our athletes can be really good messengers to kids who look up to them可知,运动员可以给孩子们树立榜样。答案:C4In which part of a newspaper will the text most probably appear?ABusiness.BHealth.CCulture.DEducation.解析:文章出处题。本文从介绍Easter Egg Roll活动引出美国第一夫人倡导的健康运动,由此可知本文最可能出现在报纸的健康板块。答案:B.完形填空My friends and I had just finished our lunch at a restaurant when it started to rain heavily.When it became _1_,I decided to brave the rain to get my _2_not very far away.My friends _3_ that I shouldnt go,mainly because I was seven months pregnant (怀孕的) then.I told them that Id be very _4_.One of them wanted to come with me but I insisted that she should stay with another friend who needed _5_ with her little baby.Then I ran to my car.At a crossing,a car _6_and a passenger got out with a(n) _7_.Before I_8_ what was happening,he walked right up to me and told me hed walk me to my home.I was embarrassed and refused,_9_he insisted on offering me his help.During our walk,he kept telling me to walk slower,as the ground was _10_.When we got to my car,I_11_ him and we parted.I did not know his_12_and may not even recognize him now.Did he stop for me _13_?Ill never know.So _14_did I pay his kindness forward?I was at home when I _15_two workers walking in the heavy rain.They were _16_on their way home.I went out and gave them an umbrella.They seemed _17_,but I told them they should take the umbrella and_18_it.They took the umbrella and were very _19_.And like me,they probably wondered why a stranger was giving such _20_.语篇解读本文是记叙文,话题是人物故事类。作者在雨中跑着,有个好心人帮她撑起了雨伞,作者很感动。回到家里,作者看到大雨中有两个工人在街道上行走,她给他们送去了雨伞。1A.lighterBcolderCheavierDwarmer解析:根据下文.I decided to brave the rain.可知,当雨小点(lighter)的时候,作者决定出去开车。答案:A2A.bagBcoat Creport Dcar解析:根据下文When we got to my car.可知,作者是去开车(car)。答案:D3A.provedBarguedCorderedDguessed解析:根据下文.because I was seven months pregnant then可知,作者的朋友们认为(argued)作者不应该去。答案:B4A.calm Bstrong Cbrave Dcareful解析:根据上文.I was seven months pregnant then可知,因为她怀有七个月的身孕,所以她告诉朋友们她会小心的(careful)。答案:D5A.time BmoneyChelp Dfood解析:根据下文.her little baby可知,有个朋友想和作者一起去,但是作者认为她应该和另一个朋友在一起因为她的小孩需要帮忙(help)。答案:C6A.stoppedBturnedCstartedDpassed解析:根据下文.a passenger got out.可知,一辆小车停(stopped)了下来。答案:A7.A.gift Bumbrella C.box Dkey解析:因为是在下雨,所以乘客手里拿着伞(umbrella)。答案:B8.A.knewBdecidedCexpectedDremembered解析:根据后文.he walked right up to me and told me hed walk me to my home可知,作者还没意识到(knew)发生了什么事情,这个男人就走到她面前了。答案:A9.A.soBbutCand Das解析:根据上文I was embarrassed and refused.可知,作者感到尴尬所以拒绝了,但是(but)他坚持给予帮助。答案:B10.A.wet BdirtyCdry Dhard解析:由于天下着雨,所以地面是湿的(wet)。答案:A11.A.paid BignoredCthankedDaccepted解析:到达作者放车的地方,作者感谢了(thanked)他,然后就分开了。答案:C12.A.task BnameCplan Dhome解析:根据下文.may not even recognize him now可知,作者不知道他的名字(name),甚至现在都认不出他。答案:B13.A.in funBby mistakeCat onceDon purpose解析:作者感到好奇:他是有意(no purpose)停下来帮助我的吗?答案:D14.Ahow BwhyC.when Dwhere解析:根据作者在下文中的做法可知,作者在想怎么样(how)把这种善意传递下去。答案:A15.A.missedBcalledCnoticedDchose解析:下文中提到,作者去帮助这些工人,说明此时她注意到(noticed)他们在大雨中行走。答案:C16A.luckilyBprobablyC.finally Dsurely解析:作者并不认识他们,所以对他们的情况只能是推测,他们很可能(probably)是在回家的路上。答案:B17.A.surprised BsatisfiedCfrightened Dworried解析:他们看起来有些吃惊(surprised)。答案:A18.A.lend BrepairCkeep Dclean解析:作者告诉他们把伞带着,并留着(keep)用吧。答案:C19.A.free BgratefulCquiet Dproud解析:听了作者的话,他们接过了伞,很感激,(grateful)作者。答案:B20.A.energyBhope CcourageDkindness解析:根据最后一段的.pay his kindness forward可知,他们也可能会和作者一样不明白为什么一个陌生人会做这样的善事(kindness)。答案:D.语法填空Animals can become endangered for a number of reasons,but many experts believe that 1._(lose) of habitat is the main cause.Some animals are put in danger when people take over their habitats.This often 2._(occur)because people want one or more of the resources (资源) in those areas.Some forests,for example,provide wood 3._is used for things like paper and furniture,etc.Many trees 4._(cut) down every day for such purposes but not enough are being planted.It has seriously decreased the population of many species.In some cases,loss of habitat arises 5._forest fires or flooding of land.Environmentalists and zoologists are 6._ (frequent) trying to do what they can to prevent the number of populations from 7._ (drop) too seriously.Sometimes,people influence nature,indirectly causing the animals 8._(lose) their habitats.Experts believe the problem is becoming much 9._(bad) because of the emissio
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年公司及项目部安全培训考试试题带解析答案可打印
- 2025-2030中国皮裤行业供需分析及发展前景研究报告
- 2025年企业员工安全培训考试试题及答案突破训练
- 2025-2030中国男装行业市场发展分析及发展前景与投资研究报告
- 2025年一般生产经营单位安全培训考试试题(可下载)
- 2025-2030中国电茶灯行业市场发展趋势与前景展望战略研究报告
- 2024-2025车间职工安全培训考试试题及答案a4版
- 2025-2030中国电源供应器行业发展分析及投资前景预测研究报告
- 2025年绣花夏凉被项目可行性研究报告
- 2024-2025新入职工安全培训考试试题及答案【新】
- 压疮的六个分期及护理措施
- 沪教版(五四学制)(2024)六年级数学下册 第六章 圆和扇形 单元测试题(含解析)
- 2025年开封大学单招职业技能测试题库完整
- 30-提前介入在建高铁的实践与思考5则范文
- 职业教育培训需求分析课件
- 2025版矿山安全生产责任承包协议范本3篇
- 并购重组税务处理-企业管理
- 四川凉山州人民政府办公室考调所属事业单位工作人员2人易考易错模拟试题(共500题)试卷后附参考答案
- 2025年中国艾草行业市场现状、发展概况、未来前景分析报告
- 防走失应急预案
- 临床实验室管理学学习通超星期末考试答案章节答案2024年
评论
0/150
提交评论