下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、Unit 1 Living well Using Language2021-2022学年高二英语人教版选修七同步课时作业一、填空题1.I saw a young man _(assist) a disabled man up the stairs when I passed by just now.2.I am determined to hunt for a job on the development of software after _(graduate).3.There are usually spaces specially _(reserve) for disabled
2、 and elderly drivers.4.I read in the newspaper today that you are _(be) the architect for the new Bankstown cinema.5.People present suggest that the new supermarket should be made more _(access) to people with disabilities.二、选用方框中短语的正确形式填空,每个限用一次meet with, be adequate for. approve of, congratul
3、ate . on, make a profit, with dignity, have access to, in particular1. We warmly _ you _ your happy wedding.2. We hope this action will _ your approval.3.We can't undertake that you will _.4.The people in the school _ that computer room for free.5.He bore himself _ at a difficult time.6.Fr
4、anks competence _ this position.7.He likes science fiction _.8.I'm afraid your parents wont _ your going there.三、阅读理解 “No matter how hard you train, if you don't sleep enough, you will lose,” my brother, who just won the South German bodybuilding championship last Sund
5、ay, told me. Like food and exercise, sleep is a major pillar of your health. In almost anything you can think of一weight loss, building up muscles, learning something new, preparing for a test or flying a plane persons who sleep enough will perform at their highest levels and get th
6、e best results. In today's world, balancing your work life and your health is harder than ever. "Five hours of sleep is enough for me." I often hear. It's a lie. How do I know? Well, I tried it for six months, and then I broke down. I thought that the less I
7、slept, the more time I had to create. But soon, I found that having less sleep also meant it was easier to be distracted and stressed. I felt worse every week. “Sleep more or take pills. Your choice, the doctor told me. I did. It worked. By sleeping more, I became more productive.
8、I could focus better, and my mood improved a lot. What I learned is that the first thing you need to become happier, healthier, smarter, stronger and more creative is not more exercise. You need more sleep first. One out of three people nod off while driving. 100,
9、000 preventable accidents happen in the US each year. If you re sleepy while driving to work, youll drive as if you had three beers for breakfast. Don't be that person. If you feel that you are sleep-deprived, this is what you could do today: Take a 30-minute nap during the day
10、. Go to bed 30 minutes earlier. Get up 30 minutes later. Even if you don't fall asleep during the 30-minute nap, you still get some rest. For 20 years of my life I've never taken a nap except when I was a baby. It takes practice.
11、60; Some people pride themselves on how less sleep they need. Maybe it's true. Maybe not. Rather pride yourself on being healthy, rested, refreshed and happy.1.If you want to perform best in almost anything, you should _.A.get enough sleepB.have hard trainingC.learn something newD.do more
12、exercise2.What made the writer feel better at last?A.Five hours of sleep.B.More time for sleep.C.Taking pills.D.Improving his mood.3.What should drivers do to prevent some accidents from happening?A.Have three beers for breakfast.B.Never drive to work by themselves.C.Take a short nap to get some res
13、t.D.Go to bed 30 minutes later.4.What is the best title for the passage?A.More Sleep rather than ExerciseB.The Best Results of More ExerciseC.How to Stay Healthy and HappyD.How to Improve Your Sleep四、写作假设你是高三学生,你的英语老师每天上课前都要请一位学生结合自己身边发生的事情用英语作三分钟的演讲。你发现近来有些同学熬夜做作业,而且午休时间也用来学习,却在课堂上打瞌睡。更为严重的是,他们早上赖床
14、,以至于常常来不及吃早餐。请针对这种情况写一篇英文演讲稿,内容包括以下方面:1. 描述这种现象;2. 谈谈你对此的看法,并给出建议。注意:词数100左右。_答案以及解析一、1.答案:assisting解析:句中see sb. doing sth.意为“看见某人正在做某事”。 2.答案:graduation解析:根据句意,应为“毕业后”, after为介词,后应为名词。 3.答案:reserved4.答案:to be5.答案:accessible解析:根据句意,设空处应为形容词“可接近的”。 二、答案:1.congratulate; on; 2.meet with; 3.ma
15、ke a profit; 4.have access to; 5.with dignity; 6.is adequate for; 7.in particular; 8.approve of三、答案:1.A; 2.B; 3.C; 4.A解析:1.细节理解题。根据第二段可知,对于你所能想到的几乎任何事情,睡眠充足的人将会发挥他们的最好水平。故正确答案为A。2.细节理解题。根据第四段最后两句话可知选B。3.细节理解题。根据第六段中的“this is what you could do today: Take a 30-minute nap during the day. ”可知选C。4.主旨大意题
16、。本文首段点明文章主旨:无论你训练多么刻苦,如果没有充足的睡眠你就会失败。后面详细论述充足的睡眠对健康生活的重要意义。故正确答案为A。 四、答案:Good morning, everyone! I'm honoured to have the chance to make a speech here. Recently I've found some of our classmates often stay up late into the night to do their homework and go
17、 on studying in the classroom at noon, while in class they often fall asleep, failing to listen to the teachers' lectures. Even worse, in the morning they can't tear themselves away from the bed as they are too tired to get up, so they usually rush out of the dormitory at the last minute without having their breakfast. As is known to all, attending classes is the most effective and important way for us students to take in knowledge. Without enough rest one can't concentrate on what the teachers say. All
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2026年福建体育职业技术学院高职单招职业适应性测试模拟试题带答案解析
- 2026年贵州健康职业学院高职单招职业适应性考试备考试题带答案解析
- 2026年湖南高速铁路职业技术学院高职单招职业适应性测试模拟试题有答案解析
- 2026年东营科技职业学院单招综合素质考试模拟试题带答案解析
- 2026年保定职业技术学院单招职业技能笔试备考题库带答案解析
- 2026年广西科技职业学院高职单招职业适应性考试备考题库有答案解析
- 2026年湖南环境生物职业技术学院高职单招职业适应性考试备考题库有答案解析
- 投资并购合作框架协议2025年
- 2026年河南艺术职业学院高职单招职业适应性测试模拟试题有答案解析
- 2026年毕节医学高等专科学校单招职业技能考试模拟试题带答案解析
- 2026年中国数联物流备考题库有限公司招聘备考题库及参考答案详解一套
- 四川省乐山市2026届高一上数学期末质量检测试题含解析
- 2025年天津中德应用技术大学马克思主义基本原理概论期末考试真题汇编
- 2025青海省交通控股集团有限公司面向社会公开招聘70人笔试历年参考题库附带答案详解
- 韩语兴趣爱好课件
- 青霉素过敏性休克处理
- 《苏教版六年级》数学上册期末总复习课件
- 基层版胸痛中心建设标准课件
- 小儿癫痫的诊治现状课件
- 《艺术概论》考试复习题库(附答案)
- 华为学习项目管理培训课件
评论
0/150
提交评论