大学英语B(一)随堂练习2019春华南理工大学网络教育答案_第1页
大学英语B(一)随堂练习2019春华南理工大学网络教育答案_第2页
大学英语B(一)随堂练习2019春华南理工大学网络教育答案_第3页
大学英语B(一)随堂练习2019春华南理工大学网络教育答案_第4页
大学英语B(一)随堂练习2019春华南理工大学网络教育答案_第5页
已阅读5页,还剩36页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、窗体顶端大学英语B(一)Unit One1.(单选题) They cancelled the basketball game because of a _ of interest. A. lack B. need C. lot D. common答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:2.(单选题) Learning is a long and exciting _. A. situation B. process C. person D. sign答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:3.(单选题) Im _because I have

2、received lots of presents. A. pleased B. unhappy C. angry D. resent答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:4.(单选题) I got confused, too. I seem to have _ in dealing with numbers Aknowledge Bdevelopment Cchallenge Ddifficulty答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:5.(单选题) People use more words when they _ with each

3、 other. Acomplete Bcommunicate Cassociate Dacquire答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:6.(单选题) How are you doing, Frank? _ A. How are you doing? B. How do you do? C. Great, thanks! D. Its nice meeting you!答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:7.(单选题) Hi, it is nice to meet you! _ A. Nice to meet you, too. B.

4、 Fine, thank you! C. Good to you. D. How are you?答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:8.(单选题) Hello, Im Robin. _ My name is Anna. A. How are you? B. How do you do? C. You can call me Bob. D. Fine, thanks.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:9.(单选题) Hello, Iam Malinda. Hello, Im Adelaide. _ A. Call my Ada. B

5、. Call Ada for me. C. Call me Ada. D. Call Ada to me.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:10.(单选题) Hi, Long time no see. _ A. Fine, thank you! B. Nice meeting you, too. C. Long time no see. D. How do you do?答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:Every one of us is a mother, father, son or daughter - and we al

6、l have dreams - big and small. Unfortunately, too many of us keep these dreams to ourselves because we fear what others might say. My point in writing this is to say its OK to dream and dream big and talk about your dreams so that others are inspired to dream big too. What a world we would have if e

7、veryone did this! My dad was a dreamer. He told me that one day he was going to have a sailboat. We would go to the boat shows whenever they came to town and climb into them. My father would talk to the sales people and I would be busy pretending to sail the boat. It was fun. Then one day we went to

8、 the boat place and took out a sailboat on the ocean, what a thrill! Soon afterwards he bought his first boat and named it LETSGO and we sailed and sailed big bays and seas around New England. When I was older I got to be the skipper because he not only told me his dream he showed it to me and let m

9、e taste the idea on my own. Now I was inspired to dream big too. You see dreams can do wonders for you. When you believe in your dreams, they take on a life of their own. Now you start dreaming up things to do to make your inspiration a reality. More dreams, more inspiration, then more dreams and a

10、few more. Then one morning you wake up and the dream has come true. My dreams have taken me to so many beautiful places; Ive been below the surface of the ocean watching the beauty of coral and fish as I swim by. Ive flown an airplane with pontoon floats from a lake in northern Maine and another dif

11、ferent plane on a flight over the Grand Canyon. Ive also ridden under my own wind blown sails. The pictures in my head are priceless and better than any Ive taken. Some of the best times Ive had were listening to older people talk about their dreams and what their dreams did for their lives. When I

12、hear some of their dreams it inspires me to think and dream how I might do that too. I interviewed a man some years ago who was 80-something years young. He was a sturdy man with the hands to match the story he told me. Hands still strong enough to crack the shells of the walnuts he offered me and m

13、unched on. He had outlived his wife but still lived in their neat home with bookcases near the fireplace he no doubt built. I asked one question and I didnt move for hours. His story of leaving home to explore the world and learn a new trade was fascinating to my young mind. But it was after hearing

14、 his tale that I realized what he was really saying to me - not as an aspiring journalist but as a person. He told me he dreamed that he would have a great life and he had one, so, I could dream about having a great life and get one too. Just as my father had said to me earlier, here was another con

15、firmation. I did just what they said to do, because I could do anything I wanted. Therefore, I say dream. dream big dreams about your great life to come. I? heading out toward my next one, how about you?11.(单选题) According to the author, people keep dreams to themselves because _. A. they dont think

16、their dreams will come true B. they dont have time to realize their dreams C. their parents dont support them D. they fear what others might say答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:12.(单选题) In Paragraph 2, “ We would go to the boat shows whenever they came to town” because _. A. I like to play in the bo

17、at B. father likes to talk to the sales people C. father hopes to buy a sailboat one day D. I want to become a skipper in the future答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:13.(单选题) Which statement .can best describe the saying ”dream can wonders for you” in Para 3? A. Our dream will come true one morning w

18、e wake up. B. Dreams can inspire us to make them a reality. C. We will live a better life once we have a dream. D. The more dreams you have, the greater you will be.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:14.(单选题) The author has done the following explorations except _. A. swimming B. flying a plane from a

19、 lake C. flying over a canyon D. sailing across an ocean答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:15.(单选题) We can infer from Paragraph 6 that the old man _. A. is rather pleased with his life now B. was a writer when he was young C. live a happy life with his wife D. used to be businessman for some time答题: A

20、. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:Unit Two1.(单选题) Her _ for writing was a desire for women to get the right to higher education. Amotivation Bqualification Ctalent Dtechnique答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:2.(单选题) Dont lend them the car - they are taking _ of you. Aadvantage Bnotice Cphoto Dcontrol答题: A.

21、 B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:3.(单选题) The question which will be discussed next week has something _ our salary. Ato do Bdo with Cto do with Ddo答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:4.(单选题) My parents like the music _ is quiet and gentle. Awho Bthat Cwhose Dthose答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:5.(单选题) What

22、s wrong with him? I havent seen him _ last Wednesday. Aon Bsince Cby Dwith答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:6.(单选题) A lot of small towns in the area are definitely _ a visit. Aworthwhile Bworth Cworthy Dworthless答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:7.(单选题) Over years, I had _ hundreds of books. Aslipped

23、Bcommunicated Caccumulated Dsuspected答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:8.(单选题) When I _ my childhood, I couldnt help thinking how happy I was at that time. Alooked forward Blooked up Clooked down Dlooked back on答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:9.(单选题) For this reason, I have never stopped in my _ of

24、this goal;. Afavor Bpursuit Cdevotion Drequest答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:10.(单选题) I have no _ to discuss the matter further with you. Adesire Bappetite Cemotion Dtendency答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:We always believe that life will be better after we get married, have a baby, than another.

25、 Then we are frustrated that the kids arent old enough and well be more content when they are. After that were frustrated that we have teenagers to deal with. We always tell ourselves that our life will be complete when our spouse gets his or her act together. when we get a nice car, and are able to

26、 go on a nice vocation when we retire. The truth is, theres no better time than right now. If not now, when? Yur life will always be filled with challenges. Its best to admit this to ourselves and decide to be happy anyway. One of my favorite quotes comes from Alfred Souza. He said. for a long time

27、it had seemed to me that life was about to begin-real life. But there was always some obstacle in the way, something to be gotten through first, some unfinished business, time still to be served, a debt to be paid. Then life would begin. At last it dawned on me that these obstacles were my life. Thi

28、s perspective has helped me to see that there is no way to happiness. Happiness is the way. So treasure every moment that you have and treasure it more because you share it with someone special, special enough to spend your time with ans remember that time waits for no man. So stop waiting until you

29、 finish school, until you go back to school; until you lose ten pounds ,until you have husband and kids; until your kids leave the house; until you get a new car, until you retire. Happiness is a journey, not a destination. So, work like you dont need money, love like youve never been hurt before; D

30、ance like no ones watching.11.(单选题) According to the passage, _ make us feel frustrated. A. getting married B. having a baby C. taking care of kids D. having one thing after another答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:12.(单选题) By saying “If not now, when?” (Para 3), the author means that _. A. there mus

31、t be some other time to be happy B. no one knows about the best time to be happy C. now is the best time to be happy D. there is no better time to be happy than right now答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:13.(单选题) Which of the following statement is NOT true? A. There are a lot of challenges in ones l

32、ife. B. Alfred Souza believed that obstacles were part of life. C. I like Alfred Souza said about happiness and life. D. Alfred Souza agreed that there is no way to happiness.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:14.(单选题) According to the author, happiness is _. A. a road B. a trip C. an end D. a destina

33、tion答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:15.(单选题) A piece of advice can be inferred from the passage is that _. A. everyone should seize the day B. it is difficult to began a new life C. there is no way to happiness D. there is a destination of happiness.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:Unit Three1.(单选题

34、) It was only after he had read the papers Mr. Gross realized the task before him was difficult to complete. Awhen Bthat Cwhich Dwhat答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:2.(单选题) Significant agreements were passed in the APEC meetings in Beijing on Tuesday, _attracted worldwide attention. Awhich Bwhen Cw

35、here Dthat答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:3.(单选题) Outside the exit, many fans waited for the great pop singer, _to take a picture with him. Ahoping Bhope Choped Dto hope答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:4.(单选题) I read more books _ I can catch up with my classmates. Aas soon as Bso that Ceven though

36、Dwhile答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:5.(单选题) The school _ a successful relationship with the local company. Ainvented Bconstructed Cattracted Destablished答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:6.(单选题) _. Im glad you enjoy it. ADo you enjoy the meal? BAre you grateful for the meal? CThank you for the won

37、derful meal. DThank you all the same.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:7.(单选题) Your service is first-class. _ AI appreciate your help. BThank you all the same. CIm much obliged to you. DThank you for saying so答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:8.(单选题) Do you want me to have a look at your car? _ AYes,

38、I ant you. BYes, you have it. CNo, thanks. DNo, you dont want.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:9.(单选题) Thank you for helping with the direction. _ AThank you too. BYoure welcome. CThank you, anyway. DIm glad you like it.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:10.(单选题) Im sorry it didnt work out. _ A. I app

39、reciate your help, anyway. B. Dont mention it. C. Its my pleasure. D. You are welcome.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:In the world, soccer of football is the most popular sport. This is because many countries have wonderful teams for the World Cup. The World Cup is held every four years. To remembe

40、r 2002 FIFA World Cup, children from different countries and more than 60 children from Japanese schools came together and spent three weekends drawing a big picture called Dream (梦幻) World Cups in Japan. The children drew animals, flowers and people playing soccer under a blue bright sky. They wish

41、ed each football team good luck by drawing the flags (旗帜) of all the countries that will take part in the World Cup in Japan and South Korea. The picture was put up in a park near a playground in Yokohama. Some football teams will have games there. Are you a football fan (迷)? The World Cup makes mor

42、e and more people interested in football Teenagers (青少年) like playing and watching football. Many of them love some football stars so much that they get the pictures of their favorite players on the walls of their rooms. That is the way to show their love for the World Cup as children in Japan.11.(单

43、选题) If a country wants to take part in the World Cup, she must have _. A. many football fans B. a very good team C. many football player D. a big playground答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:12.(单选题) The World Cup should be held every _. A. 3 years B. 4 years C. 6 years D. 8 years答题: A. B. C. D. (已提交)

44、 参考答案:B问题解析:13.(单选题) From the passage, in the picture children drew many things except _. A. people playing football B. pictures of some football stars C. a sunny sky D. flowers答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:14.(单选题) In Dream World Cup, the children drew the flags of some countries _. A. to show t

45、heir love for their owe country B. to tell the people their stories C. to show their good wishes for the football teams D. to show their new ideas about football答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:15.(单选题) Many teenagers owe the pictures of some football stars because _. A. they are interested in footb

46、all B. they are football fans C. they think their favorites players are great D. all of A, B and C答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:Unit Four1.(单选题) Nothing will prevent us from _our dreams. Aachieve Bto achieve Cachieving Dachieve答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:2.(单选题) The only question _ I ask for

47、 you was how to used the computer. Athat Bwhich Cwho Dwhom答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:3.(单选题) _ of his sons safety, the father turned off the light and went to bed. ABeing convinced BConvincing CConvinced DHaving convinced答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:4.(单选题) It was only after he had read th

48、e papers _Mr. Gross realized the task before him was extremely difficult to complete. Awhen Bthat Cwhich Dwhat答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:5.(单选题) We may meet all kinds of difficulties in the future, but we should be confident enough to _any challenge. Aput on Bget on Ctake on Dtry on答题: A. B. C

49、. D. (已提交) 参考答案:C问题解析:6.(单选题) Guess what? Philip, the loser, became the mayor of the town. _ A. You must be kidding! B. You guess. C. I dont guess! D. No problem. 参考答案:A My goodness! _ No, Im serious. Im going to quit my job. A. Incredible! B. Youre kidding! C. Its most unexpected! D. What a surpris

50、e.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:7.(单选题) Our basketball team is doing very well today! _ A. No problem. B. I quite understand. C. Yes, please! D. Really?答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:D问题解析:8.(单选题) _ I must say winning this reward was a great surprise to me. A. Congratulations! You are the winner of t

51、he award B. I will win the award. C. Jack has won the highest award D. Ill attend the award show.答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:A问题解析:9.(单选题) I was told that you might have failed in the exam _ A. Are you right? B. Are you serious? C. Are you happy? D. Are you tired?答题: A. B. C. D. (已提交) 参考答案:B问题解析:Do o

52、ther animals besides humans cry? The answer to the question is Yes, and no. All animals with mobile eyes have the ability to cry, just as we humans do. They have a tearing system that keeps their eyes wet so as to protect them from dry sand, dusts, and other elements. People often tell tales of anim

53、als such as elephants and dogs weeping when punished. However, even if such an animal does shed tears, there is no scientific evidence that the animal is expressing the tear-related emotions similar to those when humans cry. But what about when a baby chimp or ape whimpers and screams when its being

54、 separated from its mother, can we say with some certainty that the animal is crying? Taking away the babies does encourage care-giving such as feeding and protecting from the mother apes, but it is uncertain whether the baby apes feel the same way as baby humans do when they cry. In fact, its not clear that crying and other emotional displays mean

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论