下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、资料收集于网络,如有侵权请联系网站删除小学三年级上学期英语阅读理解专项训练第一题:It is eight oclock. The children (孩子们 ) go to schoolby car every day, they are going to school on foot. It isten o clock. Mrs. Sawyer usually (通常 )stays at home inthe morning, but this morning, she is going to the shops.It is four oclock in the afternoon, Mrs
2、. Sawyer usuallydrinks tea in the living room. But this afternoon, she isdrinking tea in the garden. It is six oclock, In theevening, the children usually do their homework, but thisevening,theyare not doing theirhomework. At themoment,they are playing in the garden. It is nine o clock. Mr.Sawyer us
3、uallyreads his newspaper at night( 晚上 ).But hes not reading his newspaper tonight. At the moment, hes reading an interesting (有趣的 )book.小题 1:The children go to school _ every day.Aby carBon foot Cby bike Dby bus小题 2:Mrs. Sawyer is going to _ this morning。Astaying at homeB go shoppingC drinking teaD
4、watching TV小题 3:Mrs. Sawyer usually drinks tea in the evening at_in the living room.A8:00B 16:00 C18:00 D21:00小题 4:Arethechildrendoing theirhomework atthemoment?AYes, they do. BNo, they don t. C Yes, they are.D No, they arent第二题:Mike isa good student.He gets up atsix thirtyeveryday.He likestowear hi
5、sbluesweater.He goes to schoolatsevenfifteen. He has English class at eight oclock. He likesEnglishvery much. He has lunchathome. In theafternoon,he always plays footballon theschool playground.He doeshomework after dinner. He goes to bed at nine oclock.判断正( T)误( F)word 可编辑资料收集于网络,如有侵权请联系网站删除() (1)
6、Mike gets up at 6:20 every day.() (2)Mike has a blue sweater.() (3)Mike has lunch at school.() (4)Mike likes to play football.() (5)Mike does homework after school.第三题:Hello! My name is Sun Wei. Here is an American boy. His name is David Smith. He is twelve. And I am twelve, too. David is in Class T
7、hree, Grade One. I am in Class Three, Grade One, too. He is Number Eight, Row Five. I am Number Five, Row Four.()1.David is an ( ) boy.A. EnglishB. American C. Chinese()2.He is ( )A. tenB. elevenC. twelve()3.Sun Wei is( )Class Three, Grade One.A. in B. on C. of()4.David is in Row ( ) .A. FourB. Five
8、C. One()5.Sun Wei is Number( ).A. FourB. FiveC. Eight第四题:Van and Ted are twin brothers. They look the same. They are English. They are eleven. They are in No.15 MiddleSchool. They are new students in Class One, Grade One. Van sits in Row One. Ted sits in Row Three. ( )1. Van and Ted areA. twins brot
9、hers B. twin brother C. twin brothers()2. They are( ).A. EnglishB. AmericanC. Chinese()3. They are. A. tenB. elevenC. twelve()4. They are( ) students.A. newB. oldC. good()5. Ted sits in Row ( ) .word 可编辑资料收集于网络,如有侵权请联系网站删除A. threeB. fourC. Five第五题:This is a Chinese gird. Her name is Wu Yan. She is a
10、 new student. She is in Yuying Middle School. She is in Class One, Grade Two. Bill is an American boy. He is eleven. HeisYuying MiddleSchool,too.Miss Li istheirPE teacher.She is a good teacher.()1. Wu Yan is( ).A. a Chinese girl B. an American girlC. an English girl()2. She is a( )student.A. goodB.
11、newC. old()3. Bill is( ).A. a Chinese girl B. an American boyC. a good boy()4. Their PE( )is Miss Li.A. friendB. teacherC. student()5. Miss Li is a good ( ).A. teacher B. studentC. boy第六题:I have a pencil box. Its blue. There are lots of thingsin it. I have a pen. Its red and long. I like it. I havet
12、hree pencils. They are short. I have a ruler. Its big.I have an eraser. Its small.阅读理解并选择合适的选项()1. The pencil box is _.A .blueB. red()2. The pen is _.A. yellowB. red()3. I have _ pencils.A. 3B. 2()4. The pencils are _.A. shortB. long()5. The eraser is _.A. bigB. smallword 可编辑资料收集于网络,如有侵权请联系网站删除第一题答案
13、:小题 1:A小题 2:B小题 3:B小题 4:D试题分析:小题 1: 细节理解题,根据文中语句“ The children go to school by car every day, ”理解可知,孩子们天天坐车去上学,故选A。小题 2: 细节理解题, 根据文中语句 “It is ten oclock. Mrs. Sawyer usually stays at home in the morning, but thismorning, she is going to the shops. ”理解可知,今早, Mrs. Sawyer 要去购物,故选 B。小题 3: 细节理解题,根据文中语句“ It is four oclock in the afternoon, Mrs. Sawyer usually drinks tea in the livingroom. ”理解可知, Mrs. Sawyer 在下午 4 点在客厅喝茶, 故选 B。小题 4: 细节理解题,根据文中语句“ In the evening, the children usually do their homework, but this evening, they are not doing their homework. At the moment, the
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 共享药箱活动策划方案(3篇)
- 舒肤佳活动促销策划方案(3篇)
- 梅州水贴施工方案(3篇)
- 2025年物流运输管理与服务操作手册
- 2025年大学大三(应急技术与管理)应急演练组织试题及答案
- 2025年中职(宠物医疗技术)宠物疾病诊疗试题及答案
- 2025年大学大一(机械电子工程)机械设计基础试题及答案
- 2025年中职(市场营销)产品推销技巧阶段测试试题及答案
- 2026年注册土木工程师(水工结构)(专业知识考试上)试题及答案
- 2025年大学大三(生态学)海洋生态学阶段测试题及答案
- 2026年及未来5年中国锻造件行业市场深度分析及发展前景预测报告
- 2025年荆楚理工学院马克思主义基本原理概论期末考试真题汇编
- 2026年恒丰银行广州分行社会招聘备考题库带答案详解
- 纹绣风险协议书
- 【语文】湖南省长沙市雨花区桂花树小学小学一年级上册期末试卷(含答案)
- 贵港市利恒投资集团有限公司关于公开招聘工作人员备考题库附答案
- 2026年及未来5年市场数据中国大型铸锻件行业市场深度分析及投资战略数据分析研究报告
- 冬季防静电安全注意事项
- 2025版煤矿安全规程题库
- 2025宁夏旅游投资集团有限公司招聘16人(第二批)笔试历年参考题库附带答案详解
- 村委会工作人员招聘面试常见问题及解答
评论
0/150
提交评论