高中英语 Unit 11 The Media单元整合训练 北师大版必修4_第1页
高中英语 Unit 11 The Media单元整合训练 北师大版必修4_第2页
高中英语 Unit 11 The Media单元整合训练 北师大版必修4_第3页
高中英语 Unit 11 The Media单元整合训练 北师大版必修4_第4页
高中英语 Unit 11 The Media单元整合训练 北师大版必修4_第5页
已阅读5页,还剩7页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、 unit 11 the media单元整合训练语言知识再落实.单句语法填空1he pretended to be reading(read) an important document when the boss came in.2blamed (blame) for the breakdown of the school computer network,alice was in low spirits.3you must do something to prevent your house from being broken(break) in.4some necessary equip

2、ment as well as food and clothes has been sent(send) to the disaster­hit area since the powerful earthquake occurred.5the prime minister is making an important announcement(announce) at the moment.6they defend their country from/against enemies.7the message is very important,so it is supposed t

3、o be sent(send) as soon as possible.8we should not read in a dim light or in the sun as weak or strong lights are both harmful(harm) to our eyes. 9the manager employed himself in making(make) a future plan for his company.10the snow lasted a week,resulting(result) in a serious traffic confusion in t

4、he whole area.完成句子1他遇上了大雨,结果感冒了。he was caught in the heavy rain,making him catch a cold2热心人士捐赠的新书包和书籍前天已经被送到这所乡村学校。the new schoolbags and books (that/which had been) donated by some warm­hearted people arrived at the village school the day before yesterday.3我同意你所说的大部分内容,但是我并不是同意全部内容。i agree wit

5、h most of what you said,but i don't agree with all/everything4他很容易受伤,因为他很轻易相信别人。he is likely to get hurt because he always trusts people easily.5不管他工作多努力,就是得不到提升。no matter how hard he works,he can not get a promotion.微写作将下列句子翻译成英语并连成一段意义完整、语言流畅的小短文(80词左右)我们公司由100多名员工组成(consist of),但大多数(majority)

6、都已经五十多岁了。因此经理试图(attempt)雇佣(employ)一些新毕业生来代替他们并采用新方法(approach)。当他在会上提出这一想法时,问题便出现了(arise)。一些老员工责备(blame)他不尊重(respect)他们,并试图捍卫(defend)他们在公司的地位。幸运的是,一些人支持(in favor of)他。在他们看来,新毕业生可能(be likely to)会使我们的公司在新市场中脱颖而出(stand out)。 【参考范文】our company consists of more than 100 workers,but the majority are over 5

7、0.so the manager attempts to employ some new graduates to take the place of them and adopt new approaches.when he put forward his idea at the meeting,problems arose.some old workers blamed him for showing no respect for them and tried their best to defend their position in the company.fortunately,so

8、me people were in favor of him.in their opinion,the new graduates are likely to make our company stand out in the new market.高考语篇再强化.阅读理解athe consumer always has had to be clever,but with the economy worse and worse,the stakes (赌注)have been raised.the sharks are out there attracting us in,desperate

9、for our money.you can't believe everything you read,even in a newspaper.i just saw an airline ad for holiday travel,promising me in very large type that i could go almost anywhere for $199.then,when i looked a little closer,there was a star that referred me to the tiny type at the bottom of the

10、page that the $199 was a one­way fare.but i couldn't make a one­way trip.i had to buy a round­trip ticket.i don't have a clue why they didn't just say the roundtrip ticket was $ 398.in fact,i think it's a much more powerful selling point.for just under $400 you're

11、able to return home from a holiday.who in their right mind would want a one­way ticket?but perhaps the cruelest marketing trick done on us is the “calories per serving (一份食物的热量)” on food packaging.for years,i lived happily with the belief that each package was a serving.i didn't realize tha

12、t each box or bag had a number of servings in it.so i ate.who ever believed a whole bag of potato chips could have only 150 calories?me.and yes,i'm a fool.but once i learned the trick that had been played on me,i became bored.i would multiply the number of servings in the bag with the calories p

13、er serving,quickly realizing millions of calories were hiding in those containers.i finally calmed myself down and now don't even look at the calories per serving.it makes life easier.that's why my recent purchase of the first box of holiday eggnog (蛋奶酒) was such a pleasure.santa can count t

14、he servings.i'll drink till i sleep.if only that mattress (床垫) were on sale.【语篇解读】本文通过举例告诉我们:不要被商家的虚假信息所迷惑。1consumers always have had to be clever because amost people are lacking moneybnewspapers always tell false storiescthere are many attractive salesmen arounddthey are easily cheated by ads

15、or somethingd细节理解题。 由第一段可知,随着经济的萧条,消费者买东西要更加小心,因为到处都充斥着虚假信息,消费者很容易受骗。2in the author's opinion,the price of $199 was atoo high to acceptbreasonable to paycequal to $ 400 in realitydnot practical at alld推理判断题。由第二段可知,作者认为199美元只是单程票的费用,而顾客所需要的一般是双程票,因此,此项优惠并不实用。3why does the author think of himself

16、as a fool?ahe ate a lot of food poor in calories.bhe believed potato chips were healthy food.che thought each serving had few calories.dhe mistook calories of per serving for each bag's.d细节理解题。作者长时间以来认为一份食物所含的热量就是一包食物所含的热量,殊不知,一包食物并不只是一份食物的量,因此作者认为自己是个傻子。4what's the main idea of the text?ago

17、ods on sale are usually bad.bads today are hard to understand.cbuyers should beware of marketing tricks.dforgetting the calories makes life easier.c主旨大意题。作者通过举例告诉读者:不要被商家的虚假信息迷惑。 bmike hayes of rochelle,illinois,proved he was smart in his first year at college.in 1987,while he was a student in the f

18、irst year of the university of illinois,he had gotten $2,500 from a job working at a store,but that money would not go far to pay the four years of tuition (学费) and college expenses that added up to around $28,000.his middle­class family had already put his older brothers through college.while

19、mike's parents would have helped him to pay,mike decided he did not want his parents going into debt for him.he came up with an idea to solve this problem.mike wrote to chicago tribune writer bob greene.he wanted each of the newspaper's readers to send him a penny (分)greene thought the idea

20、sounded fun and agreed to do it.he shared mike's letter with his readers on september 6,1987.“just one penny,” mike said.“a penny doesn't mean anything to anyone.if everyone who is reading your reports looks around the room right now,there will be a penny on the corner of the desk,or on the

21、floor.that's all i'm asking.a penny from each of your readers.”in less than a month,the many pennies for mike fund (基金) had around $23,000.donations (捐款) were received from every state in the united states,and even mexico,canada,and the bahamas.so,mike achieved his $28,000 goal and went on t

22、o learn food science from the university of illinois.in the end,mike had this to say about the whole thing,“i just want to express my thanks to everyone.right now i'm feeling that the world is a pretty great place.”【语篇解读】本文是记叙文。文章讲述了mike为了解决他的大学学费及生活费的问题通过报社向陌生人寻求帮助,并最终如愿以偿的故事。5what troubled mik

23、e when he was in his first year at college?ahe couldn't afford his tuition.bhe failed to find a part­time job.chis parents were unwilling to help.dhis parents had huge debts to pay off.a细节理解题。根据第一段中的“he had gotten $2,500 from a job.and college expenses that added up to around $28,000”可知,mik

24、e负担不起他自己的大学学费及生活费。6why did mike write to greene?ato ask for help.bto send his greetings.cto express his thanks.dto introduce himself.a细节理解题。根据第二段中的“mike wrote to chicago tribune writer bob greene.he wanted each of the newspaper's readers to send him a penny”可知,mike写信给greene是为了让greene的读者给他捐钱,因此mi

25、ke是在寻求帮助。7what can we infer from paragraph 4 about mike?ahis fund needed more donations.bhe became rich and successful.chis plan really worked.dhe asked for too much.c推理判断题。根据第四段中的“mike achieved his $28,000 goal and went on to learn food science from the university of illinois”可知,mike筹集了28,000美元,费用问

26、题解决了,他可以继续完成学业,由此可知他的计划成功了。8what's the best title for the text?apennies for readersbthe value of educationcmike's business in collegedthe one penny college fundd标题归纳题。mike为完成大学学业向报社求助,希望报纸的读者每人给他捐助一分钱。所以文章的关键词是one penny,college,fund。故d项符合主旨大意,适合作标题。cit's early morning,and katie smith hea

27、rs a rooster crowing (报晓)it's time to get up and start working.she and her husband,chris cashen,start the day early.they own and run the farm at miller's crossing,in hudson,new york.with the help of 10 workers and,sometimes,the cashen kidslael,12,connelly,10,annemae,8,and christopher john,6

28、smith and cashen harvest crops during much of the year.they grow vegetables and other plants.they also raise and care for some animals.because the farm at miller's crossing grows different kinds of crops,cashen says the biggest challenge (挑战) is timing.several times a year,workers prepare the so

29、il and plant crops.at other times,they transfer (转移) plants from the greenhouse into the fields.the farmers store the fall vegetables in coolers and sell them throughout the winter.cashen and smith grow their crops without the use of chemicals.when crops are ready to be harvested,workers pick them d

30、aily,wash them,and put them in boxes.in june,they work up to 70 hours a week.as fall nears,workers try to finish the daily harvesting while there is still daylight.the crops are sold through programs that provide buyers with fresh produce weekly. living on a farm has its perksthe cashen kids swim in

31、 a river from which the crops get their water.they ride their bikes in wide­open spaces.when harvesting tomatoes,they sometimes have exciting tomato fights.they have a big family with which to share their adventures.everyone takes part in the business.the kids feed the horses.the boys care for

32、the pigs.lael says she likes transferring plants and selling produce.“it's fun and really busy,” says lael,“but it's just a part of life.”【语篇解读】本文是说明文。文章介绍了cashen一家人在农场上的生活。9what can we learn about the cashen family?athey look needy.bthey lead a busy life.cthey live on selling animals.dthey

33、do all the work on their own.b推理判断题。根据第一段中的“it's early morning,and katie smith hears a rooster crowing.it's time to get up and start working”及第二段中的内容可知,cashen一家在农场上过着忙碌的生活。10what's the most difficult thing on the farm?astoring the fall vegetables.bgrowing crops as fast as possible.cmovin

34、g plants out of the greenhouse.dplanning when to plant and harvest.d细节理解题。根据第三段中的“cashen says the biggest challenge is timing.plants from the greenhouse into the fields”可知,对于cashen一家来说最大的挑战就是如何合理安排农场上各项工作的时间。11what does the underlined word “perks” in paragraph 5 mean?aprice.breasons.cdiscomfort.dadv

35、antages.d词义猜测题。根据第五段中的“the cashen kids swim in a river.they sometimes have exciting tomato fights”可知,cashen家的孩子们在农场的活动非常丰富,他们玩得很开心,由此可知这是住在农场的好处。12what is lael's attitude toward her life on the farm?ashe enjoys it.bshe is proud of it.cshe is uninterested in it.dshe feels unsatisfied with it.a推理判

36、断题。根据最后一段中的“lael says she likes transferring plants and selling produce.it's fun and really busy,”可知,lael喜欢农场上的生活。.完形填空i decided to ski to the north pole.it was after i saw a(n) 1 in a newspaper looking for people to join a team that would 2 350 miles to the magnetic north pole.back in 1996,a wo

37、man from the uk had never 3 this challenge.i wondered what it would be like to 4 in temperatures that cold,so i sent off for the application form.when the application form 5 ,it said “are you man enough for the ultimate challenge?”and it was full of pictures of 6 explorers.i was angry and decided th

38、at women could do it too,so it made me even more 7 to get on the team.over 500 individuals 8 for a place in the team,and the selection process included physical and psychological tests designed to 9 the best group.our test was to complete the sandhurst military assault course,where the uk's best

39、 officers are trained,and it's not for 10 we had to climb a huge rope ladder,and i stopped at the top because i have a fear of 11 i thought all hope was 12 but two others helped me over,and later i found out that the organizers were not looking for amazing 13 ,but great team players,and this mom

40、ent had shown them who would 14 others in the team.i had also shown my real self,and in a place like the arctic,you have to be yourself, 15 there is nowhere to hide.these 16 of asking for help and showing your real self are necessary for women to master.i realized that by being myself,i could 17 i w

41、as chosen for the team,and as a result became the 18 british woman to ski to the magnetic north pole.i realized that i could achieve more than i ever 19 was possiblebut more importantly,by sharing my story with others,i could 20 them to take a step into the unknown.【语篇解读】我看到报纸上去北极点探险招人的广告后,决定报名参加。我通

42、过了选拔,并成功地成为第一位滑雪到北极点的英国女性。1a.noticebreportcannouncementdadvertisementd我在报纸上看到招募广告。notice通知;report报告;announcement布告;advertisement广告。2a.runbskicdrivedflyb上下文多次出现ski to the north pole,由此可知。3a.enjoyedbignoredcaccomplisheddreceivedc根据下文i.became the first british woman to ski to the magnetic north pole.i

43、realized that i could achieve.可知在1996年还没有一位英国女性成功完成这个挑战,故accomplish实现,完成,符合句意。enjoy欣赏,喜爱;ignore忽视,不理会;receive收到。4a.survivebsuffercexistdhidea根据下文我索要申请表可知我想知道在极冷温度下存活下来是怎样的。survive幸存,活下来;suffer受痛苦,遭受;exist存在,发生;hide隐藏。5a.passedbappearedcarriveddreturnedc申请表到了,arrive到达。pass经过,通过;appear出现;return返回。6a.f

44、emalebmalecprouddbraveb根据上下文可知只有男人能做到,所以满是男性探险者的照片。male男性的。7a.determinedbconfidentcexciteddsatisfieda根据下文可推断出这使我更决心参加北极探险队。determined坚决的,下了决心的。8a.waitedblookedcapplieddcaredc句意:五百多人申请参加探险队。apply for申请;符合语境。wait for等待;look for寻找;care for喜欢,照料。9a.trainbpickcdevelopdchallengeb句意:挑选过程包括设计用来挑选最佳团队的身体和心理测

45、试。train训练;pick挑选;develop发展;challenge挑战。10a.everyonebsomeonecanyonedno onea句意:我们的测试是在英国顶尖军官受训的地方完成军事训练课程,而且这个测试不是面向所有人的。根据语境可推断出这样的测试不是所有人都能完成的。11a.heightsbsilenceclossdchangesa句意:由于我恐高,所以在顶端停了下来。height高度;silence沉默;loss损失,失败;change改变。12a.leftbmissedcsaveddlostd句意:我想这下一点儿希望也没了。lose hope,失去希望。leave离开;m

46、iss错过,怀念;save挽救,节约。13a.skiersbteamcmendindividualsd根据but great team players可推断出组织者不是寻找极好的个人,而是伟大的团队成员。14a.catch up withbstay away fromclook out fordget rid ofc句意:那个时刻表明谁会为他人着想。catch up with追上,赶上;stay away from远离;look out for留意,为着想;get rid of除去。15a.asbifcunlessdthougha句意:你必须自然地行事,因为没有地方可隐藏。as因为;if如果;

47、unless除非;though尽管。16a.talentsbexperiencesclessonsdqualitiesd句意:寻求帮助和展示真实自我这些品质是女性必须掌握的。talent天赋,天分;experience经验,经历;lesson课,教训;quality品质。17a.trybfailcsucceeddimprovec根据下文可知通过自然地行事,我能成功。try努力;fail失败;succeed成功;improve改善,提高。18a.excellentb. firstcnobledextrab根据上文back in 1996,a woman from the uk had never

48、 this challenge.可知我成为第一个滑雪去北极点的英国女性。excellent极好的;first第一个的;noble高贵的;extra额外的。19a.admittedbpredictedcremembereddimaginedd句意:我意识到,我能完成的事情比我想象有可能的事情多。admit承认;predict预言;remember记住;imagine想象。20a.allowbinspirecrequiredpromiseb句意:通过和他人分享我的故事,我能激励他们朝着未知世界迈出第一步。allow允许;inspire激励;require需要,要求;promise答应,允诺。.语法填空a friendly dolphin (海豚) has saved a teenage boy from drowning.non­swimmer davide ceci,1. was 14,was within minutes of death when dolphin filippo came to his rescue.the friendly creature has been a popular tourist 2. (attract) off manfredonia in south

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论