[语言类考试复习资料大全]公共英语一级模拟293_第1页
[语言类考试复习资料大全]公共英语一级模拟293_第2页
[语言类考试复习资料大全]公共英语一级模拟293_第3页
[语言类考试复习资料大全]公共英语一级模拟293_第4页
[语言类考试复习资料大全]公共英语一级模拟293_第5页
已阅读5页,还剩22页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、书山有路勤为径,学海无涯苦作舟。祝愿天下莘莘学子:学业有成,金榜题名!语言类考试复习资料大全公共英语一级模拟293公共英语一级模拟293第一部分 听力理解第一节 图片判断 在本节中,你将听到10个句子,每句话配音有 A、B、C 三幅图片,请选择与句子内容相符合的一幅图片,并标在试卷的相应位置。每句话后有15秒钟的停顿,以便选择图片并看下一组图片。每句话读两遍。 下面,请听这些句子。 (如需获取本MP3听力录音请搜索标题名) 1. A.B.C.答案:CF: Jack is a very good football player, do you know?2. A.B.C.答案:AM: Lily

2、has short curly hair.3. A.B.C.答案:CF: We will go to the park on Sunday.4. A.B.C.答案:CF:You can get across the street when the light roms to green.5. A.B.C.答案:CF: Sandals are lighter than the other two.6. A.B.C.答案:CM: There are many beautiful flowers on the teachers desk.7. A.B.C.答案:BF:It was quite clo

3、udy last Thursday.8. A.B.C.答案:BF: Its too noisy. Please turn off the radio.9. A.B.C.答案:AF: In the reading room you must keep quiet.10. A.B.C.答案:CM: Last Friday I took the number 21 bus to my friends house.第二节 对话理解 在本节中,你将听到15个对话,每个对话有一个问题。清从A、B、C 三个选项中选出答案,并标在试卷的相应位置。每段对话后有15秒钟的停顿,以便回答问题和阅读下一问题及其选项。

4、每段对话读两遍。 下面,请听这些对话。 (如需获取本MP3听力录音请搜索标题名) 1. What is the woman doing?A.She is doing her homeworkB.She is writing a letterC.She is washing her clothes答案:BM: Would you please help me with my English?F: Ill be glad to. But I must finish the letter first.2. Who is the youngest of the three?A.JackB.MikeC.

5、Kate答案:BF: Jack is younger than Kate.M: But he is older than Mike.3. Where did the man see Miss Zhang?A.He saw Miss Zhang in the shopB.He saw Miss Zhang on his way back home.C.He saw Miss Zhang on his way going home.答案:BF: Have you seen Miss Zhang, John?M: Yes, I saw her on my way back home from the

6、 shop, but I dont know where she is.4. Did Kate join Anns birthday party last week?A.Yes, she did.B.Kate and all the friends did.C.No, she didnt.答案:CM: Ann, who joined your birthday party last week?F: Oh, all my friends except you, Kate.5. How long has Mr. Wang been here?A.He arrived here three hour

7、s ago.B.Hes been here for an hour.C.He came here half a hour ago.答案:BF: Excuse me, when did you arrive here, Mr. Wang?W: I arrived here an hour ago.6. What do we know from the talk?A.Mr. White is still living in the village.B.Mr. White has moved to a big city.C.Mr. White no longer lives in this worl

8、d.答案:CM: Is Mr. White still living in your village?F: No, he died three years ago.7. What does the man mean?A.He wants to go to the concert too.B.He wants to stay at home and do his homework.C.He wants to watch TV.答案:AF: We are going to the concert this evening.M: Can I go with you?8. Does the woman

9、 like to lend the book to the man?A.Yes, she does. But not now.B.No, she doesnt.C.We are not sure.答案:AM: Can I borrow the book in your hand?F: Yes, but I havent finished reading it yet.9. What will the man do?A.He will borrow the watch from the woman.B.He will buy the watch for the woman.C.He will r

10、epair the watch for the woman.答案:CF: Can you repair my watch in an hour?M: Sorry, I need at least two hours.10. Why is the woman busy these days?A.Because shes writing a book.B.Because shes learning how to use a computer.C.Because shes making computers.答案:BM: What are you busy with these days?F: Im

11、learning how to use a computer.11. What does the woman suggest?A.She suggests that the man take a bus.B.She suggests that the man take a taxi.C.She suggests that the man walk home.答案:BM: Its very late and there is no bus now.F: Youd better call a taxi.12. What will they do?A.They will go swimming.B.

12、They will go for a walk.C.They will go to the cinema.答案:AF: Would you like to go swimming with me this afternoon?M: Yes. Thats a good idea.13. Who is the tallest?A.Bob.B.Tom.C.Mike.答案:CM: Of the three boys, who is the tallest one?W: Mike is much taller than Bob and Tom.14. How does the woman feel ab

13、out the movie?A.She thinks it uninteresting.B.She thinks it interesting.C.She thinks it enjoyable.答案:AM: That was such an interesting movie! I hope you enjoyed it as much as I did.F: I must admit that I dozed off after the first thirty minutes.15. How many dollars does the man then need to buy the b

14、ook?A.1.B.2.C.3.答案:AM: The book is 8,but I have only 5.F: I can lend you 2. Thats all I have. 第二部分 英语知识运用第一节 单项填空 阅读下面的句子和对话,从ABC三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项。 问题:1. I can do all the other exercises _ the last one.A.withB.exceptC.for答案:B本句意为“除了最后一个,我可以做所有其他的练习。”“除了”应用 except。故应选B。问题:2. He likes coffee very m

15、uch._ .A.Neither do IB.I like it, eitherC.So do I答案:C前句为肯定,可排除A。“so do I”是一个重要的用法,表示“我也是”。故应选C。问题:3. Excuse me, where is the post office?Walk along this street and _ the second turning on the right.A.makeB.tryC.take答案:C“拐弯”在英语中用动词 take,即“ take the turning”。故应选C。问题:4. Lily went to see her husband yes

16、terday _ he was ill.A.ifB.thoughC.because答案:C本句意为“因为丈夫病了,所以 Lily 昨天去看他。”可知答案。故应选C。问题:5. _ I use your dictionary? Certainly. Here you are.A.WillB.MayC.Must答案:B由第二句“CertainlyHere you are”故应选B。问题:6. Im _.A.in Row 1B.on Row 1C.in 1 Row答案:A“在第1排”应用介词 in,即 in Row 1。故应选A。问题:7. _ are in Class 2.A.You and IB

17、.I and youC.You and me答案:A当并列主语有I时,I一般放后面。故应选A。问题:8. _ ! Thats a Japanese car.A.LookB.SeeC.Meet答案:A“看!”用 look,这是固定用法。故应选A。问题:9. _ is Lucys bag, the yellow one or the red one?A.WhichB.WhatC.Whose答案:A本句缺主语。故应选A。问题:10. Whose bike is this?- _ .A.Its KatesB.This is KateC.This boat is Kates答案:A名词所有格形式为名词后

18、加 s。故应选A。问题:11. Hello, Alice. You _ very happy. Yes. I am happy. My parents are coming to see me tomorrow.A.getB.lookC.turn答案:B“看上去”用look。故应选B。问题:12. The wind was very _ yesterday.A.largeB.strongC.heavy答案:B“风很大”用形容词 strong。large 和 heavy 均不合适。故应选B。问题:13. Bob wont stop trying _ he gets what he wants.A

19、.asB.thatC.till答案:Cnot.till 意为“不会除非”、“直到才”。故应选C。问题:14. I _ the picture from the wall in order to clean it.A.set upB.took downC.looked at答案:B set up 意为“建立”,take down 意为“取下”,look at 意为“看”。故应选B。问题:15. Youd better _ your computer before we use it again.A.seeB.checkC.begin答案:B本句意为“在我们再次使用电脑前,你最好检查下它。”故应选

20、B。第二节 完形填空 阅读下面短文,从短文后所给的A、B、C三个选项中选出能填入相应空白处的最佳选项。 Once there was a boy in Toronto. His name (Example: 1 ) Jimmy. He started painting (绘画) when he was three years old, and when he was five he was already very good 2 it. He painted many beautiful and interesting pictures, and a lot of people 3 his p

21、ictures. They said, This boy is going to be 4 when hes a little older, and then were going to sell 5 pictures for a lot of money. Jimmys pictures were different from other 6 because he never painted on all of the paper. He painted on 7 of it, and the other half was always 8 Thats very clever, everyb

22、ody said. 9 other painters have ever done that. One day somebody asked him, Please tell me this, Jimmy. Why do you paint on the bottom (底部) half of your pictures, 10 not on the top half? 11 Im small, Jimmny said, and my brushes cant reach very high. 1.A.inB.atC.with答案:Bbe good at 意为“擅长于”。故应选B。2.A.bo

23、ughtB.tookC.liked答案:A由下一句中的“were going to sell.”,可知此空应填 bought。故应选A。3.A.differB.cleverC.famous答案:C只有这个男孩成名,他的画才能卖许多钱。故应选C。4.A.theseB.severalC.their答案:A本句意为“我们要卖掉这些画”。故应选A。5.A.peopleB.peoplesC.peoples答案:B“其他人的画”应为“other peoples”。故应选B。6.A.halfB.partC.side答案:A由后半句的“the other half”可知此空应填 half。故应选A。7.A.f

24、ullB.usefulC.empty答案:C由前半句可知,他只在一半纸上画,可知另半是空的。故应选C。8.A.SomeB.NoC.Many答案:B由前面文意可知,此句意为“没有其他画家曾这样做过”。故应选B。9.A.butB.andC.then答案:A此空为转折。故应选A。10.A.SinceB.AsC.Because答案:CJimmy 回答某人的问题 “Why do you.”。故应选C。第三部分 阅读理解第一节 词语配伍 从所给选项中选出与各题意义相符的选项。 A. enemyB. classmateC. uncleD. teacherE. soldierF. waiterG. thief

25、1. He steals things from other people.答案:G2. He brings food to people in a restaurant.答案:F3. He is not friendly but turns against you.答案:A4. He studies with you in school.答案:B5. He is your fathers brother.答案:C第二节 短文理解 1 阅读下面短文,从A(Right)、B(Wrong)、C ( Doesnt Say)三个判断中选择一个正确选项。 Tom was a small boy. He

26、lived with his parents ill a small house near some hills. The people there were all poor. One night it was very dry and windy. When everybody was asleep, Tom suddenly heard some noise. It came from the kitchen. He got up and walked to the kitchen. He found that the wood beside the stove (火炉) was bun

27、ting. There was no water tap (水龙头) in the house, so he could not put out the fire. He shouted loudly to wake up everyone in the house. Then he ran out of his house and knocked on the doors of many houses to wake the people up. They all left their houses quickly. At last the fire was put out by the f

28、iremen. Many houses were burnt down. But nobody was hurt in the fire. 1. Tom lived with his grandparents.A.Right.B.Wrong.C.Doesnt say.答案:B文中提到 Tom“lived with his parents”,明显此句错误。故应选B。2. One night Tom found that the wood beside the stove was burning.A.Right.B.Wrong.C.Doesnt say.答案:A文中提到“He found that

29、 the wood beside the stove was burning”。故应选A。3. Tom was a good pupil at school.A.Right.B.Wrong.C.Doesnt say.答案:C文中未提及 Tom 是否是学校的学生,只说他是个小男孩。故应选C。4. The kitchen was too big, so Tom couldnt put out the fire.A.Right.B.Wrong.C.Doesnt say.答案:B文中提到由于没有水龙头,所以 Tom 不能扑灭火。故应选B。5. Tom knocked on the doors of m

30、any houses because he liked to visit people.A.Right.B.Wrong.C.Doesnt say.答案:B文中说 Tom 敲许多人家的门,叫醒他们,是为了逃避火灾。故应选B。第三节 短文理解 2 阅读下列短文,从A、B、C三个选项中选择个正确。 One day Steven said to his friend, Jack, Im going to take my car and drive to London. Jack said: Driving to London is very difficult. You arent going to

31、find your hotel. But Steven wasnt afraid of it. He drove to Calais, put his car on the shop, took it off at once, and drove to London. He stopped near the city and looked at his map. Then he drove into London, but he didnt find his hotel. He drove round and round for an hour, and then he stopped and

32、 got out of his car. A taxi came, and Steven stopped it. Take me to the Brussels Hotel, he said. But he didnt get into the taxi, he got back into his car. The taxi-man laughed, but then he drove to the Brussels Hotel and Steven followed him in his car. They reached the hotel in two minutes. 1. Steve

33、n went to London by_.A.carB. shipC.Both A andB.答案:A文中明确地提到 Steven 驾车到伦敦去。故应选A。2. Steven lost his way in_.A.CalaisB.LondonC.Dover答案:B文中多次提到伦敦。故应选B。3. Steven didnt find his hotel because_.A.he had a mapB.he had no mapC.it was difficult to find the way答案:C文中提到 Steven 在伦敦找了很久都没找到旅店。故应选C。4. Steven stoppe

34、d a taxi and_.A.followed it to the hotelB.got into itC.laughed答案:A文中提到 Steven 拦了一辆出租车,然后驾车跟着这辆车找到了旅店。故应选A。5. Steven found his hotel in_.A.more than an hourB.two minutesC.an hour and a half答案:A文中提到“He drove round and round for an hour”,又提到“They reached the hotel in two minutes”。故应选A。 Four boys went t

35、o school every day by taxi. One day one of the boys said, Theres an exam this morning. Lets go to school late. Then we wont have to take the exam. What can we tell the teacher? one of the boys said. Hell be angry. Well need a good excuse. The boys thought for several moments, then one of them said,

36、Lets tell him that our taxi had a flat tire(轮胎漏气). Thats a good idea, the other boys said. Well tell him that. They arrived at school an hour late. The exam was finished. Why are you late? the teacher asked, You missed the exam. Our taxi had a flat tire, one of the boys said. The teacher thought for

37、 a moment, then he said, Sit down, one of you in each comer of the room. The four boys did this. Then the teacher said, Write on a piece of paper the answer to this question: Which tire was flat? 6. The boys go to school_.A.on footB.by busC.by taxi答案:C文中提到这些男孩每天乘出租车上学。故应选C。7. They didnt want to _ , so they want to _ .A.take an exam; be late for schoolB.be late for school; take an examC.take an exam; walk to school答案:A文中提到这些男孩不想参加考试,所以他们想迟到。故应选A。8. The boys arrived at school _ late.A.half an hourB.one hourC.two hours答案:B文中提到“They arrived at sch

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论