



免费预览已结束,剩余1页可下载查看
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
云南省楚雄市2015高考英语完形填空、阅读理解一轮基础训练(3)及答案【2015高考复习】完形填空every saturday night my family and i go out and feed the homeless people in the city of orlando.we wanted to see_16_it was like in the life of a homeless person.one special thing i like to_17_is,my family and i do not eat_18_we begin our journey so we know how it feels to be hungry.we all get together in the_19_and prepare the food.some of the meals are sandwiches and cookies and a bottle of water.sometimes my mom_20_a steaming hot delicious meal.we then_21_them all up to feed 30 or more people.before my family and i get into the car we ask god for_22_in a family prayer.a lot of people_23_homeless people.not all homeless people are drug addicts or bad people.some are really nice;_24_of them just had bad things happening to them._25_when my family and i went out on the street we had to earn their trust,because a lot of people are_26_to them for no good reason.but_27_they see us every week they_28_us.we_29_know some of their names.we all have to remember that these are people with_30_.some of them shake our hands for giving them food.some of them do really funny dances because they are happy.we have become really close_31_a man named tony and his wife.they have all of their personal_32_in shopping carts.after_33_us several times he has told us a lot about his life.he graduated from howard university.he_34_teach french and spanish.after we finish feeding the homeless,it makes me_35_what i have at home.i love feeding the homeless and making a difference in someones life.【语篇解读】 作者每个星期六晚上都和家人到大街上去给无家可归的人送食物。通过帮助那些无家可归的人,作者更感激自己所拥有的东西。16a.what bhow cwhether dwhy答案a我们想看看无家可归的人的生活是什么样的。what引导宾语从句且在从句中作like的宾语。17a.talk bimagine cmention dremind答案c我想提的一件特殊的事是mention表示“说起, 提到”。18a.until bbefore cwhile dafter答案b为了体验饥饿的感觉,我和我的家人在动身之前不吃东西。19a.hall byard ckitchen dhotel答案c我们聚在厨房准备食物。其他三项不符合语境。20a.buys btakes cbrings dprepares答案d有时,妈妈会准备一顿热腾腾的美味的饭。上文的“.prepare the food”是答案提示。21a.cook bbag cpress droast答案b然后,我们把这些食物都包起来,给三十多个人吃。bag用作动词,相当于pack,bag.up表示“把装入袋中”。22a.protection bpossessioncallowance dexpectation答案a我和家人上车之前,祷告得到上帝的保护。protection“保护”,符合语境。possession“占有”;allowance“津贴”;expectation“期待”。23a.hate bmisunderstandcunderstand dsupport答案b很多人误解那些无家可归的人。由下一句“not all homeless people are drug addicts or bad people.”可知选b。24a.some bthe other cothers dthe rest答案a他们当中有些人只是遇到了不幸的事。与上文的“some are really nice”形成了并列关系,表“一些”,故用some。25a.at last bat leastcat first dat once答案c起初,当我和我的家人去街上,我们必须赢得他们的信任。26a.generous bkind cmean dgrateful答案c因为很多人无缘无故对他们很刻薄。mean表示“刻薄的”。27a.in case bnow thatcfor fear dprovided that答案b由于他们每个星期都会看到我们,他们现在信任我们了。now that用作连词,表示“既然,由于”,引导原因状语从句。28a.rely on bbelieve inctalk with dworry about答案b由上文的“we had to earn their trust”可知,作者和家人经过努力,赢得了他们的信任。29a.still beven cnever dever答案b我们甚至知道有些人的名字。even“甚至”,符合语境。30a.love bexpression cfeelings dmoney答案c这些无家可归的人是有感情的。由下文的“shake our hands”和“do really funny dances because they are happy”可知此处是说这些人是有感情的。31a.to bby cof dwith答案a我们和一个名为托尼的人和他的妻子关系很近。close to sb意为“与某人关系密切”。32a.belongings bclothescgroceries dgoods答案a购物车上装着他们所有的财物。belongings意为“财产,所有物”,符合语境。33a.running into bcoming acrosscmeeting dfinding答案c与我们见过几次面之后,他给我讲了很多关于他的生活的事情。34a.would bused to cneeded dought to答案b他过去曾经教过法语和西班牙语。used to表示“曾经”。35a.dislike bown crecognize dappreciate答案d帮助这些无家可归的人使我感激自己所拥有的东西。appreciate表示“感激,感谢”,符合语境。阅读下列短文,从每题所给的四个选项(a、b、c和d)中,选出最佳选项。 the next decade will witness the most important changes in the way we consume sport since the appearance of mass audience television in the 1950s. the development of media channels such as satellite and cable television, the internet and mobile telephones has broken the traditional free television model in every advanced economy. well managed sports will remain valuable content and many will continue to grow. forward thinking governing bodies will grasp the opportunity by repackaging their sports to adapt to the new broadcast landscape. others will not.brand marketers have seen the effectiveness of the traditional tv sport advertising fall over the last twenty years as audiences for free to air television fall year by year. the growth of sponsorship(赞助)as a marketing tool is one result. however, sport must compete for the sponsor dollar with other forms of content such as music, the arts and culture and cause-related marketing, each of which offers a powerful choice.at the same time some of sports biggest marketers, the soft drink, beer and fast food companies, will come under growing pressure from social and political pressure groups concerned about levels of obesity(肥胖), over drinking and anti-social behavior that have become such a part of modern life.companies such as mcdonalds, coca cola and budweiser face calls to cut its ties with sport, which will be popular over the next decade. are we facing a ban on soft drink sponsorship similar to that of tobacco? certainly, the removal of hundreds of millions of sponsorship dollars from the sports economy worldwide would have destructive influence. this report analyses the threat, seeking comparisons with the strategy employed by the tobacco abolitionists(废除主义者) a decade ago.1which of the following does not affect traditional television model?acable television.bthe internet.cmobile phones.dmass audience television2what can we infer from the second paragraph?asponsorship leads to the fall of sport advertising.bsport cant match the arts.cmusic, the art and culture often act as sponsors in sports.dthe fall of advertising only happens to some brand marketers3if a child is overweight, which of the following may be responsible according to this passage?ahis parents.bgrowing sport sponsorshipcsome big food or drink companies.dadvanced economy.4in he last paragraph, the author fears that athe ban on tobacco will be abolished ten years later.bthe sponsorship of soft drink companies will destruct sports economy.cfood and drink companies will be popular.dfast food and soft drink sponsorship will be banned like tobacco sooner or later.【参考答案】14、d a c d。阅读下列四篇短文,从每小题后所给的a,b,c或d四个选项中,选出最佳选项。find which direction is southdo you have a good sense of direction?if not,please take with you a compass. but if you forget to take a compass,you can still find your way.its never a good idea to imagine that the family member who was entrusted(委托)with the job of map-reading actually knows where the family is. you can tell by the slightly confused look on their faces that nothing on the ground seems to match the map. never mind. the sun is shining and its still morning. if you dont know the exact time,you can still find out where south is,but youll need to be patient.find a straight stick and put it in the ground in a place where you can mark its shadow.try to position the stick as vertically(垂直)as you can. you can check this by making a simple plumb line(铅锤线) with a piece of string and weight. you havent got any string?ok,use a thread from your clothes with a button tied at the end to act as a weight.mark the end of the shadow cast by the stick.wait approximately half an hour and mark the end of the shadow again.keep doing this until you have made several marks.the mark nearest the stick will represent the shortest shadow,which is east at midday,when the sun is highest in the sky and pointing to the exact south.pick a point in the distance along the line between the shor
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 佣金合同样本英文
- tc租船合同标准文本
- 人力资源代理委托合同样本
- 个人珠宝购买合同样本
- 修公路补偿合同标准文本
- 个人资金入股合同标准文本
- 产品长期合同标准文本
- 公司清洁服务合同标准文本
- 乡村涵洞施工合同标准文本
- 中介与客户合同标准文本
- 代建项目管理手册
- GB/T 39766-2021人类生物样本库管理规范
- 315食品安全宣传PPT模板
- GB/T 20145-2006灯和灯系统的光生物安全性
- GB 21519-2008储水式电热水器能效限定值及能效等级
- 2023年陕西省学业水平考试物理试真题答案无
- 运输供应商年度评价表
- 旅游项目融投资概述
- 全旅馆业前台从业人员资格证考试答案解析
- 十二经络及腧穴课件
- 立式圆筒形储罐罐底真空试验记录
评论
0/150
提交评论