




已阅读5页,还剩10页未读, 继续免费阅读
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
Unit 19 Language测评 (总分:150分时间:120分钟)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Have you seen Jenny recently?She looks really healthy and beautiful.W:Yes.Three months ago,she stopped eating fast food and started swimming.M:Really?No wonder she looks so different now.1.How did Jenny be healthy and beautiful?A.By eating less.B.By reducing working hours.C.By changing her diet and exercising.答案:CW:Can I speak to Peter?M:Sorry,Peter is out.Im afraid he wont be back until 12:00.Shall I take a message for you?W:Oh,yeah,please ask him to give me a ring when he is back.2.What does the woman want the man to do?A.Call her back.B.Take a message for her.C.Answer the phone.答案:BM:Im worn out this morning.Ive been busy with my work at the office and now Ive got sore shoulders.Im getting old.W:Dont be silly.You just need a rest.3.Why does the man need a rest?A.He has been devoted to his work.B.He is too old to walk around.C.He has hurt his shoulders.答案:AW:Front desk.Can I help you?M:Yeah,hi.This is Room 201.Is your dining room still open?W:Im sorry,sir.The dining room closes at 10:30.M:Thank you.4.Where is the man?A.In a hotel.B.In an office.C.In a restaurant.答案:AW:I think it must have at least three bedrooms,two bathrooms and a good kitchen.M:And a two-car garage and a very big garden are necessary.W:Wow!Can we afford to buy it?5.What are the speakers probably talking about?A.Finding a hotel.B.Buying a house.C.Renting a house.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:Flower Square Garden.Can I help you?M:Yes.Do you have any more tickets for the concert on Friday night?W:Do you mean the RocknRoll Show?Yes,we still have some 50-dollar tickets left.M:Great.OK,and is the box office open now?W:Yes.It is 7:00 p.m.and it will close in an hour.If you want to buy the tickets today,please hurry up.M:OK.By the way,what time does the show start?W:It starts at 7:30 in the evening.M:Thanks a lot.W:No problem.6.What kind of tickets does the woman still have?A.5-dollar tickets.B.15-dollar tickets.C.50-dollar tickets.答案:C7.When will the box office close?A.At 7:00 p.m.B.At 7:30 p.m.C.At 8:00 p.m.答案:C听第7段材料,回答第8、9题。M:Im glad youre here.What a terrible morning!W:Why?What happened?M:After I got dressed for the party,I was having a cup of coffee,and I spilled it all over my shirt.W:Well,it looks OK now.M:Luckily,I had another white shirt,so I changed.W:Uh,is there a place around here where I can get a pair of pants cleaned quickly?M:There is a one-hour dry cleaner in the Shell Building on Madison.Its about two blocks from here.W:So,its close.And which one is the Shell Building?M:Its that big,glass office building near the park.8.What happened to the man?A.He broke a coffee cup.B.His shirt was made dirty.C.He had no shirt to wear.答案:B9.Where is the Shell Building?A.Its on Madison.B.Its near Madison.C.Its two blocks from the park.答案:A听第8段材料,回答第10至12题。M:I cant find my bike anywhere!W:Are you sure you looked everywhere?M:Yeah.Ive looked in every corner of the school,but its nowhere to be seen.W:So what will you do?M:I guess Ill just have to buy a cheap second-hand bike.W:You know that might have been stolen too!If you buy a second-hand bike,you may encourage the thieves.M:But what can I do?I need a bike to get to school.W:So long as you get a good lock you should be OK.M:That reminds me of a story.A student who didnt want his bike to be stolen got three new locks for his bike.W:But it still got stolen,right?M:No.The bike was left but the locks were taken.W:What was the reason?M:The thief left a note saying,“Your bike is not worth stealing but the locks are!”10.What is the boy going to do after losing his bike?A.Buy a new one.B.Buy a second-hand one.C.Go to school without a bike.答案:B11.What does the girl suggest the boy do?A.Call the police.B.Have a good lock.C.Be more careful with his bike.答案:B12.Why did the thief steal the three locks in the story?A.They were more valuable.B.He needed them to lock his bike.C.He wanted to make fun of the student.答案:A听第9段材料,回答第13至16题。M:Hi,Sandra.Do you have a minute to talk?W:Sure.What can I do for you?M:Well,its your new dog.Hes constantly barking when youre out.Whats worse is that he causes all the other dogs in the neighbourhood to bark,too.Its very annoying.Im trying to study for some very important exams.W:I do apologize.I had no idea.Im away so much.M:I know.Its also why hes barking so much.Hes lonely.You shouldnt keep a dog like that locked in a house alone all day.W:I know.But there have been so many robberies recently and I thought having a dog would help.M:Well,I can understand that.Look,its only the barking thats a problem.I could take him for a short walk a couple of times a day if you like.W:Oh,that would be great.13.Why does the man talk with the woman?A.Her dog destroys the garden.B.He wanted to ask her about the exam.C.Her dogs barking bothered him.答案:C14.What does the man think is the dogs problem?A.He is lonely.B.He is hungry.C.He misses the woman.答案:A15.What does the man offer to do with the womans dog?A.Bring it to his house.B.Walk it several times a day.C.Feed it during lunch time.答案:B16.What is the probable relationship between the speakers?A.Colleagues.B.Brother and sister.C.Neighbors.答案:C听第10段材料,回答第17至20题。W:Good morning,boys and girls.Welcome to todays programme.Paper was invented by Chinese in the first century AD.The art of paper-making took seven hundred years to reach West Asia and another seven hundred years to get to Britain.Paper-making is animportant British industry,and paper from Britain is exported to Australia,South Africa and many other countries.Some of the wood used in the British paper-making industry comes from trees grown in Britain,but wood is also imported from other countries such as Norway.One tree is needed for every four hundred copies of a typical forty-page newspaper.If half the adults in Britain each day buy one daily paper,this uses over forty thousand trees a day.Trees are being cut down faster than they are being replaced,so there may be a serious paper shortage in the future.17.What is the speaker mainly talking about?A.The British paper-making industry.B.Britains export of paper.C.The British newspapers.答案:A18.How long did the art of paper-making take to reach Britain?A.700 years.B.770 years.C.1,400 years.答案:C19.Which country does the British paper-making industry import wood from?A.Norway.B.South Africa.C.Australia.答案:A20.What problem may come out in the future?A.A waste of paper.B.A shortage of paper.C.Disappearance of forests.答案:B第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)A导学号39504011Over the last six years I have learned what patience is.Growing up,I did not have this virtue (优点) and it is a very important virtue to have.Now I can see that if you are patient you will almost always get what you want if you are supposed to have it.I gained patience when I lost my freedom.I knew that I would eventually get it back in time.I was locked up in prison for a period of six years because at 19 years old I was playing with a handgun and I accidentally shot and killed my friend.The first couple of years were the hardest.I was always stressed out about everything.Time was dragging by because I was always paying attention to it.While I was locked up,Tom who I talked to helped put this virtue in me.He told me that it was possible that he would never make it home but that being patient and believing that one day he would was what had made him feel better.After a while I realized why he said a lot of things to me.Once I stopped paying attention to the days and just kept in mind that I would get freedom,it seemed that my time passed quickly.Now I am home and can see that patience paid off for me.I now use this virtue in my daily activities.I know that sometimes life gets hard and that it will pay in the end to stay patient and not to get discouraged.So if you are having a hard time in life,be patient and it will eventually work out one way or another.21.We can learn from the passage that the writer .A.got patience in prisonB.always wants to know what patience isC.began to teach others how to be patientD.is a successful man now through failure答案:A解析:根据第一段中的“IgainedpatiencewhenIlostmyfreedom.IknewthatIwouldeventuallygetitbackintime.”可知作者在监狱中学会了耐心,故选A项。22.The writer was put in prison because he .A.sold handgunsB.stole a handgunC.played handguns with friendsD.killed his friend accidentally with a handgun答案:D解析:根据第二段中的“Iwaslockedupinprisonforaperiodofsixyearsbecauseat19yearsoldIwasplayingwithahandgunandIaccidentallyshotandkilledmyfriend.”可知作者进监狱是因为他用手枪意外杀死了他的朋友,故选D项。23.During the first few years when he was in prison the writer .A.made a couple of good friendsB.thought time passed too slowlyC.felt his life was full of unexpected thingsD.was very nervous and frightened答案:B解析:根据第二段中的“Thefirstcoupleofyearswasthehardest.Iwasalwaysstressedoutabouteverything.TimewasdraggingbybecauseIwasalwayspayingattentiontoit.”可知作者刚入狱的头几年,认为时间过得太慢了,故选B项。B导学号39504012A recent study on parents who beat their children indicated that physical punishment still occurs far more frequently than previously thought but that physical punishment was ineffective.Given that 73 percent of the children who were hit waited less than 10 minutes before acting out again.So,what is?Many parents deal with their childrens mistakes by taking away toys and separating them from their playmates.But for strong-willed kids like I was,none of these methods were effective.Like many kids,I wasnt bad;I was bored.Fortunately,my father realized this fairly early on and developed a new form of “discipline” that produced immediate results and long-term positive effects.Looking back as an adult,my fathers method of making me read the encyclopedia (百科全书) whenever I did something wrong was the best thing he could have done.He would tell me a topic and say,“Learn about the aardvark and Im going to quiz you shortly after.” It was punishment in the sense that I was forced to stop whatever I was doing,but it also had a purpose in that it kept my mind occupied and presented the type of mental challenge I clearly lacked.Although unwillingly,I went to learn absolutely everything there was to know about aardvarks because I was going to figure out every question he could throw at me.If it werent for my driving need to prove him wrong,it may not have worked as well as it did.So thats just it:It was effective.It helped me change my behavior in that moment and it conditioned me to seek out books when I was bored.Obviously,that happened frequently and apparently and it worked.I grew up to become a successful lawyer and famous writer as well.To this day,Dads the only one who can beat me.24.What is the probable main idea of Paragraph 1?A.It reports the result of a recent study about the encyclopedia.B.Physical punishment is useless to deal with children.C.Physical punishment only occurred previously.D.73 percent of the children love physical punishment.答案:B解析:本文是一篇调查报告,开头提出中心,调查表明虽然体罚比最初认为的要多,但是对孩子的体罚是不起作用的。故选B项。25.Why do many kids frequently do what theyre not allowed to do according to the author?A.Because they produce immediate results and long-term positive effects.B.Because they prefer to break the “discipline” set by their parents.C.Because they are always regarded as bad kids both at home.D.Because they often find its dull in their everyday life.答案:D解析:根据文章第三、四段内容可知作者也是经常犯错误,再由第四段“Likemanykids,Iwasntbad;Iwasbored”可知,他和大多数孩子一样犯错误不是因为本质坏而是因为无聊,故选D项。26.What was the authors father method of punishing him for his mistakes?A.His father angrily took away his favorite toys.B.His father separated him from his playmates.C.His father forced him to do some reading and tested him later.D.His father ordered him to learn about the aardvark and quizzed him shortly after.答案:C解析:根据文章的第五、六段可知作者的父亲在惩罚他时会让他去阅读百科全书,然后再对他进行测试,故选C项。27.What can be inferred from this passage?A.Children who are mentally challenged are more likely to be successful.B.Parents ought to develop a new form of discipline to educate their kids.C.Its absolutely necessary to punish strong-willed kids physically.D.The stricter parents are,the few mistakes children will make.答案:A解析:文章开头提出根据调查发现体罚对孩子不起作用,但是根据作者的回忆,父亲让他进行阅读,然后测试的方法却让他学会了思考,从而成了一名成功的律师和著名的作家,由此选A项。C导学号39504013GuidetoStockholmUniversityLibraryOur library offers different types of studying places and provides a good studying environment.ZonesThe library is divided into different zones.The upper floor is a quiet zone with over a thousand places for silent reading,and places where you can sit and work with your own computer.The reading places consist mostly of tables and chairs.The ground floor is the zone where you can talk.Here you can find sofas and armchairs for group work.ComputersYou can use your own computer to connect to the Wi-Fi specially prepared for notebook computers;you can also use library computers,which contain the most commonly used applications,such as Microsoft Office.They are situated in the area known as the Experimental Field on the ground floor.Group-studyPlacesIf you want to discuss freely without disturbing others,you can book a study room or sit at a table on the ground floor.Some study rooms are for 2-3 people and others can hold up to 6-8 people.All rooms are marked on the library maps.There are 40 group-study rooms that must be booked via the website.To book,you need an active university account and a valid university card.You can use a room three hours per day,nine hours at most per week.StorageofStudyMaterialThe library has lockers for students to store course literature.When you have obtained at least 40 credits(学分),you may rent a locker and pay 400 SEK for a years rental period.RulestobeFollowedMobile phone conversations are not permitted anywhere in the library.Keep your phone on silent as if you were in a lecture and exit the library if you need to receive calls.Please note that food and fruit are forbidden in the library,but you are allowed to have drinks and sweets with you.28.The librarys upper floor is mainly for students to.A.read in a quiet placeB.have group discussionsC.take comfortable seatsD.get their computers fixed答案:A解析:根据Zones部分第二句话可知,顶楼是个安静的地方,可以供学生默读,由此可知A项正确。29.Library computers on the ground floor.A.help students with their field experimentsB.contain software essential for schoolworkC.are for those who want to access the Wi-FiD.are mostly used for filling out application forms答案:B解析:根据Computers部分第一句话可知,图书馆的电脑包含了像MicrosoftOffice这样最常用的应用软件,故选B项。30.What condition should be met to book a group-study room?A.A group must consist of 8 people.B.Three-hour use per day is the minimum.C.One should first register at the university.D.Applicants must mark the room on the map.答案:C解析:根据Group-studyPlaces部分第一段第二句,可知A项错误;根据此部分第一段最后一句可知D项错误;根据此部分第二段前两句“你需要大学的激活的帐号和有效的卡,”推断应先注册,可知C项正确;根据此部分第二段最后一句可知B项错误。31.A student can rent a locker in the library if he .A.can afford the rental feeB.attends certain coursesC.has nowhere to put his booksD.has earned the required credits答案:D解析:根据StorageofStudyMaterial部分可知,当你获得至少40个学分时,你就可以租个存物柜了。D导学号39504014In 1978,I was 18 and was working as a nurse in a small town about 270 km away from Sydney,Australia.I was looking forward to having five days off from duty.Unfortunately,the only one train a day back to my home in Sydney had already left.So I thought Id hitch a ride (搭便车).I waited by the side of the highway for three hours but no one stopped for me.Finally,a man walked over and introduced himself as Gordon.He said that although he couldnt give me a lift,I could come back to his house for lunch.He noticed me standing for hours in the November heat and thought I must be hungry.I was doubtful as a young girl but he assured (使放心) me I was safe,and he also offered to help me find a lift home afterwards.When we arrived at his house,he made us sandwiches.After lunch,he helped me find a lift home.Twenty-five years later,in 2003,while I was driving to a nearby town one day,I saw an elderly man standing in the glaring heat,trying to hitch a ride.I thought it was another chance to repay someone for the favour Id been given decades earlier.I pulled over and picked him up.I made him comfortable on the back seat and offered him some water.After a few moments of small talk,the man said to me,“You havent changed a bit,even your red hair is still the same.”I couldnt remember where Id met him.He then told me he was the man who had given me lunch and helped me find a lift all those years ago.It was Gordon.32.The author had to hitch a ride one day in 1978 because .A.her work delayed her trip to SydneyB.she was going home for her holidaysC.the town was far away from SydneyD.she missed the only train back home答案:D解析:根据第一段第三句话可知,当时作者回家需乘坐的唯一一趟火车已经开走了,可知答案为D项。A项没有提到;文章没有说作者要回家度假,故B项不对;根据第一段第一句话可知,作者工作的小镇离悉尼约270千米,但这并不是作者要搭便车回家的原因,选项与问题不相关,故C项也不对。33.Which of the following did Gordon do according to Paragraph 2?A.He helped the girl find a ride.B.He gave the girl a ride back home.C.He bought sandwiches for the girl.D.He watched the girl for three hours.答案:A解析:根据第二段最后一句可知,吃过午饭后,这个人帮作者找到了回家搭乘的便车,故排除B项选A项。此人给作者做的三明治而不是买的,故C项不对;此人注意到作者等车等了3个小时,而不是看了作者3个小时,故D项不对。34.The reason why the author
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 交通监理合同样本
- 业务顾问外聘合同样本
- 买宠物写合同标准文本
- 人员聘用合同样本
- 企业劳动解聘合同样本
- 严格执行合同样本
- 专利机器购买合同标准文本
- 中国工商合同样本
- 住房权转让合同样本
- 个人餐饮技术服务合同样本
- 2024年中国机械工业集团有限公司国机集团总部招聘笔试真题
- 高新技术企业认定代理服务协议书范本
- 专题09 产业区位与产业发展【知识精研】高考地理二轮复习
- 《陆上风电场工程概算定额》NBT 31010-2019
- 2024年山东省事业单位历年面试题目及答案解析50套
- 二氧化碳灭火器课件
- 《中华人民共和国民法典》宣传手册课件
- 分供方准入资格预审表(劳务、专业分包商)
- CT图像伪影及处理
- 诊所备案申请表格(卫健委备案)
- 《雷锋叔叔_你在哪里》说课稿
评论
0/150
提交评论