




版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、.阅读理解ABring any group of business owners or managers together,ask them the best way to promote their organizations,and you'll get different answers.That comes as no surprise.When it comes to promoting a business,trying to find the single choice is rarely wise.You'll see business owners and m
2、anagers try radio advertising.When that doesn't produce the results they want,they'll change to sending direct mail.When that doesn't create a jump in sales,they'll buy TV commercials.When that falls short of their expectations,they'll try a new online strategy.and it goes on and
3、 on.For most companies,the best approach is a mix of different channels,organized in ways that allow each to build upon the others.The channel that will work best in a given situation depends on a lot of factors,including the company itself,its audience,the message being conveyed,the environment,and
4、 many more.Just that radio worked well for a company's last effort doesn't mean that TV advertising wouldn't be a better choice this time.Or maybe the right channel is direct mail.There's no simple answer,because there are so many variables. If your audience is broad,then maybe radio
5、 or newspaper advertising is the right choice.If you're targeting a carefully defined group, such as former customers,direct mail or email will probably perform better.There are two important lessons here.The first is not to concentrate on trying to find a single channel that will serve all of t
6、he company's needs,because it just doesn't exist.The second lesson is that before you spend the first dollar to promote your business,you need to do more than a little learning.You'll really need to understand your customers,your marketplace,your competitors,and the environments in which
7、 you do business.And you need a good understanding of what makes one marketing channel right for one situation,but not another.语篇解读本文为一篇说明文。作者介绍了公司常用的促销策略。1According to Paragraph 1,there are no .Acheap adsBunsuccessful adsCperfect adsDallpurpose ads解析:推理判断题。根据第一段可知,如果把公司老板或经理们聚在一起问他们促销的最佳方法,他们会有不同的答
8、案。这不足为奇。为了达到他们预想的促销效果,公司不断采取不同的方式做广告。由此可推出:没有完美的广告,故答案为C项。答案:C2What is the best way to promote a business?AUsing a channel that serves all of your budget.BPutting ads on various channels at the same time.CCreating an ad that appeals to all your customers.DAdvertising on a channel available to consum
9、ers.解析:事实细节题。根据第二段第一句可知促销的最好方法是:同时使用不同的方式做广告。故答案为B项。答案:B3When it comes to choosing an ad for a business,we should .Astay away from TV advertisingBchoose it based on the specific situationCadvertise on the radio or on the newspaperDchoose it according to your customers' budget解析:推理判断题。根据第三段可推知:在选
10、择广告形式时要具体情况具体分析,不能一概而论。故答案为B项。答案:B4Before deciding on a marketing channel,you need to .Aask for your customers' adviceBcompare different advertisingCrealize the problems with your businessDmake research on all related factors解析:推理判断题。根据第二段第二句及最后一段第三、四句可推知:在决定营销方式前,要对所有相关要素进行研究,故答案为D项。其他选项均未被提及,故
11、被排除。答案:DBCrying is the sign of the rawest of human emotions.We cry when we can't hold inside what we feel any more.We cry when we're at our best,and when we're at our worst.By the way,I mean all of us.Men included.But we never see other men cry.In no western culture has it ever been acce
12、ptable for men to shed (流泪) more than a single tear,and even then it's reserved for grand victories,defeats and deaths.Dutch research suggests that women cry between three and five times more than men.Generally men and women cry over the same thingsdeaths,breakups and homesickness,primarily,but
13、researchers believe that men cry more often than women when it comes to positive events.I want to admit I'm a bit of a cryer.However,having never really experienced deaths in my life,a few weeks ago I experienced what it means to really,truly,pour my heart out in tears.See,my dogand 24/7 compani
14、onwas killed by a car right outside my house.Being a witness to this painful event left me in shock for a good hour,but then the floodgates opened.Over the next 48 hours,I might have cried 20 times.Once or twice I crouched(蹲) on the floor with my head in my hands and tears were the only outlet.It is
15、 suggested in the book Adult Crying:A Biopsychosocial Approach that there's certain pleasure in crying.It helps ease stress when there is no other way to express ourselves.In those days after my dog's death,I remember thinking,“I've got to stop this crying”It felt unmanly.It felt like a
16、sign of weakness.I've since realised that tears are for everybody;they're not genderspecific.They show we have sympathy,allow us to get rid of stress and just feel.语篇解读本文是一篇夹叙夹议文。作者的狗遭遇车祸,作者痛哭不已,伤心欲绝。后来作者意识到哭泣是释放压力的一种方式。5What does the first paragraph mainly talk about?ACrying is a raw human
17、emotion.BCrying is an emotion beyond control.CCrying is an emotion showing sadness.DCrying is an emotion showing happiness.解析:段落大意题。通读该段可知,该段第一句“Crying is the sign of the rawest of human emotions.”为该段的主题句。结合该段其他内容可知,该段主要论述“哭泣是人类最自然的情感流露”,故A项正确。答案:A6What's the difference between men and women in
18、crying according to Dutch research?AThey cry over different matters.BThey cry at different times of life.CWomen cry more often over deaths.DMen are more likely to have tears of joy.解析:细节理解题。由题干关键词“Dutch research”定位至第二段,根据第二段的“but researchers believe that men cry more often than women when it comes t
19、o positive events.”可知,男女哭泣的区别是男人对于积极事物的哭泣频率要比女人高,故D项正确。答案:D7What did the author think of his crying over his dog's death?AA sign of strength.BA sign of weakness.CBehavior of being womanish.DA way of reducing emotional stress.解析:细节理解题。根据第六段,尤其是最后一句“They show we have sympathy,allow us to get rid o
20、f stress and just feel.”可知,作者意识到哭泣是减轻情感压力的方式,故D项正确。答案:D8What's the best title for the text?AMen,never cry like womenBMen,it's OK to cry sometimesCCrying solves psychological problemsDCrying explains differences between men and women解析:标题归纳题。通读全文可知,作者首先指出哭泣是人类最自然的情感流露,接着作者又以亲身经历点明主题哭泣无性别之分,可以
21、缓解压力。由此可知,B项“男人哭泣也无妨”概括了文章主旨。适合做文章标题。答案:B.完形填空Tenyearold Riley Christensen and her mother,Lynn,sat in front of the family computer,checking out models and prices of bikes.“Let's 1 one out for Dad's birthday present,”Lynn suggested to her daughter.As Riley surfed the home page of the Bike Rac
22、k,a 2 in their town caught her eye.She clicked it out of curiosity.The 3 told how Bike Rack owner Hal Honeyman had created an organization to 4 specially engineered bicycles for people with disabilities.It also showed the 5 faces of those who were riding them, 6 Hal's own son,who had been born w
23、ith cerebral palsy (脑瘫)“I'm going to 7 a bike for one of those kids,”Riley told her mother.Two days later,she showed her mother a 8 she had written asking for donations.Lynn was encouraged by her daughter's effort, 9 doubts quickly came.The 10 of just one of those special bikes could be as m
24、uch as $ 4,000.Riley could never raise the money.However,her letter went out to 75 relatives and friends.Within 3 days,checks and cash began 11 .Then word 12 about Riley's 13 ,and as Christmas drew near,more and more donations rolled in.The teen 14 raised more than $ 12,000,enough to pay for thr
25、ee bikes.Last Christmas Eve,Riley delivered the bicycles to three of the 15 disabled kids: Ava,Jenny and Rose.“This is the 16 Christmas I have ever had,”said Ava.Since then,Ava and Jenny have 17 together.“When I ride,I like to go fast,get sweaty,and feel the 18 ,”Jenny says.“So does Ava.She rides th
26、e bike with her arms,not her feet,but she really feels she is 19 .”Riley is 20 to keep her campaign going every holiday season.“I want kids to feel the wind in their faces,”she says.语篇解读本文为一篇记叙文。本文讲述了10岁女孩儿Riley Christensen募集善款给残疾人买自行车的故事。1A.pickBgiveCsellDsend解析:根据上下文可知Lynn建议女儿为父亲的生日挑选礼物。pick out精心
27、挑选;give out分发;sell out卖完;send out发出。答案:A2A.school BbuildingCshopDrestaurant解析:要在店铺(shop)里挑选生日礼物,故答案为C项。答案:C3A.sight BlinkCideaDmodel解析:根据上文中的surfed the home page及clicked等,可知本空应为“链接”(link)。答案:B4A.show BchooseCrepairDprovide解析:从下文可知车行老板Hal Honeyman创建组织的目的是免费提供专门为残疾人设计的自行车。show展示;choose选择;repair修理;prov
28、ide提供。答案:D5A.sad BspecialChappyDbeautiful解析:残疾人能骑上专门为自己设计的自行车一定会非常高兴(happy)。答案:C6A.except BwithoutCconcerningDincluding解析:其中包括Hal患先天性脑瘫的儿子。except不包括;without没有;concerning关于,就而言;including包括。答案:D7A.buy BfindCkeepDdesign解析:受到网站内容的启发,Riley决定也给一名残疾孩子买一辆那种自行车。buy买;find发现;keep保留;design设计。答案:A8A.sign Bletter
29、CbookDpicture解析:根据下文的“However,her letter went out to 75 relatives and friends.”可知答案。答案:B9A.but BsoCifDas解析:前后为转折关系,故答案为but。答案:A10A.order BneedCcostDaccount解析:根据“as much as $4,000”可知本题答案为cost。答案:C11A.moving BarrivingCdroppingDdisappearing解析:3天之内,支票和现金就到了。move移动;arrive到达;drop下降;disappear消失。答案:B12A.got
30、 out Bgot inCgot aroundDgot off解析:后来有关Riley的消息就传开了。get out离开,出去;get in收获;get around(消息)传开;get off脱下,下车。答案:C13A.campaign BlifeCdreamDfeeling解析:根据最后一段中的“campaign”可知答案。答案:A14A.patiently BwillinglyCespeciallyDeventually解析:最终这个十多岁的孩子募集到了12,000多美元,足以买3辆自行车。patiently耐心地;willingly乐意地;especially尤其;eventually
31、最终。答案:D15A.lucky BlovelyCcleverDhonest解析:得到资助的3名残疾孩子是幸运的(lucky)。lucky幸运的;lovely可爱的;clever聪明的;honest诚实的。答案:A16A.funniest BheaviestCbiggestDbest解析:Ava说:“这是我有生以来度过的最好的圣诞节。”funniest最可笑的;heaviest最沉重的;biggest最大的;best最好的。答案:D17A.ridden BhelpedClivedDstudied解析:根据常识及下句中的“ride”可知答案为A项。答案:A18A.warmth BpowerCbr
32、eezeDsound解析:warmth温暖;power权力;breeze微风;sound声音。答案:C19A.smiling BflyingCcryingDchanging解析:Ava骑自行车时,用的是双臂而非双脚,可她却感觉像在飞。smile微笑;fly飞翔;cry大哭;change改变。答案:B20A.aimed BallowedCdeterminedDforced解析:be determined to do sth.决定做某事。答案:C.短文改错When Mr.Mill was young,his purpose in learning was to be teacher.Now he is a le
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 办公室装修合同终止协议书
- 临床护士长月工作计划
- 化妆品仓储租赁协议
- 2024深圳市沙井职业高级中学工作人员招聘考试及答案
- 2024漯河市第二中等专业学校工作人员招聘考试及答案
- 成都餐饮商铺租赁合同
- 2024河南省信阳航空服务学校工作人员招聘考试及答案
- 脑梗死护理查房医学
- 家族企业股份转让合同协议
- 供应链合作协议合同
- DB37∕T 5111-2018 城市地下综合管廊运维管理技术标准
- 人民币教具正反面完美打印版
- PPT模板:绿色迷彩八一建军节热血铸军魂部队风采课件
- 归档病历交接登记表
- 管理案例分析综合练习及答案
- 水利定额人工费调整文件
- 麦肯锡——大数据:创新、竞争和生产力的下一个前沿
- 人教版小学语文二年级《雷雨》PPT课件
- 现浇箱梁盘扣式现浇支架施工方案(通过专家论证)
- 《监督法》讲座稿
- 热质交换课第05讲(习题课1)
评论
0/150
提交评论