人教版四年级下册英语阅读专项训练_第1页
人教版四年级下册英语阅读专项训练_第2页
人教版四年级下册英语阅读专项训练_第3页
人教版四年级下册英语阅读专项训练_第4页
人教版四年级下册英语阅读专项训练_第5页
已阅读5页,还剩3页未读 继续免费阅读

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、四年级下册英语阅读专项(一)阅读短文 ,判定对错 ,对的写 “t”,错的写“f”.im helen . im an english girl . im a student . im in class 1, grade 1. i get up at six oclock . i go to school at seven oclock. we have three classes in the morning and two in the afternoon . we go home at four thirty . my father is a policeman . my mother is

2、 a driver . i love my father and mother .( ) 1. helen is a student .( ) 2. helens mother is a doctor .( ) 3. helen goes to school at 6:00 .( ) 4. she goes home at four thirty .( ) 5. she has four classes in the morning and two in the afternoon.(二)阅读下面的短文,判断句子,正确的写 “t” ,错误的写“f” 。my name is jiaming,im

3、 nine.i am a primary school pupil.i study in zhujiang primary school in guaangzhou. i am in class one,grade four.at school i have a good friend.his name is ben,he often wears a blue shirt.he is an english boy.he and i are in the same class. we often study and play games together.i go to school at ab

4、out 8 oclock and go home at about 5 in the afternoon.oh,it is 7:30 now.it is time to go to school.i must go now.( )1. jiamin is a pupil.( )2. jiaming lives in guangzhou.( )3. ben is an american girl.he often wears a blue shirt.( )4. ben is in class one, grade five.( )5. jiamin and ben often play gam

5、es together.(三)阅读下面的短文,判断句子,正确的写 “t” ,错误的写“f” 。look at that boy. his name is liu bing. hes a chinese boy. he is in the kitchen. he likes apples. su yang is at home too. she is in the study. she likes drawing. is gao shan at home? no, he is in the park. he is thirsty. he wants to drink some juice. mi

6、ss li is in the office. she is reading.( )1.liu bing is in the kitchen .( )2.liu bing likes eating pears.( )3.su yang isnt in the study .( )4.gao shan is thirsty and he wants to drink.( )5.miss li is drawing.1 / 4(四)阅读下面的短文,判断句子,正确的写 “t” ,错误的写“f” 。tom is my classmate. he is from london in england. b

7、ut he likes china very much. now he is in beijing. he is a little fat. he has a round face and big blue eyes. his hair is not black but yellow. his nose ,mouth and ears are all big. he likes blue. he likes wearing a blue t-shirt and blue jeans. look at his hand. he has a football in it. we often pla

8、y football after class.( ) 1. tom is an english boy.( ) 2. toms hair and eyes are blue.( ) 3. the boy with big eyes, big ears ,a big nose and a big mouth is liutao.( ) 4. tom likes basketball.( ) 5. toms favourite colour is blue.(五)根据短文内容,选择正确答案填空。my grandfather is fifty- five years old. hes a taxi

9、driver. he loves his job very much. it is sunday. today is his birthday. my father, my mother and i are in his home. my uncle also comes here. hes a tall man. hes a worker. he comes to see my grandfather every sunday. my grandfather has a good friend. his name is jim. hes from england. hes a nice co

10、ok. he comes to see him, too. my grandf ather is very happy today.( ) 1.my grandfather is years old now.a. seventy b. eighty c.fifty-five( ) 2.my grandfather is a .a.worker b. driver c.cook( ) 3.my also comes to see my grandfather.a.uncle b.aunt c.cousin( ) 4.my uncle is very .a.short b.fat c.tall(

11、) 5.jim is my grandfathers .a.friend b.son c.daughter(六)根据短文内容,选择正确答案填空。a train stops at a station( 车站). a young man wants to come out, but it is raining. a boy is standing under a big umbrella. the young man says to the boy. “can you go and get us two hambugers, one for you and one for me? here are

12、 two dollars.” “great!” say the boy and he goes to buy hamburgers. after some time, the boy is back. he is eating a hamb urger. “where is my hamburger?” asks the young man. “oh, there is only one hamburger left. so im eating mine. here is your dollar. ”( ) 1.where is the young man ?2 / 4a.at a stati

13、on b. under a big umbrella ( ) 2.what does the young man want to buy ?a.umbrella b. hamburgers ( ) 3.who helps the young man ?a.a boy b. a man( ) 4.does the young man get a hambuger ? a.no ,he doesnt b. yes ,he does( ) 5.is the boy clever(聪明的) ?c.on the trainc.dollarsc.nobodyc.no ,he doesa.yes ,he i

14、sntb. yes ,he is(七)c.no ,im not根据短文内容,填入正确答案。a : hello,nancy, welcome to my home!a : thank you, mike. whats that over there?a : its my family photo.b : whos the man in dark green.a : hes my grandfather.b : are the man and woman your parents?a:yes. the one with a big nose is my father. the one next t

15、o him is my mother. b: is the girl in a red skirt your sister?a : no, shes my uncles daughter. she is my cousin, lily.a : she looks young and pretty. is the woman in a white blouse your grandmother? a: yes, she is. shes about sixty years old.b: whos the little baby in a blue hat? is he your brother?

16、1. how many people are there in mikes family photo?2. is mikes mother in a red skirt?3. who looks young and pretty?4. is the baby in a blue hat mikes brother?5. who is sixty years old?3 / 4(八)根据短文内容,选择正确答案填空。there are three people in my family,my father is a worker ,he often plays basketball with me

17、,he hopes me to be yao ming.my mom is a teacher,she often does housework ,i often help her.i am very happy with my mom and my father.so,thats my happy family( )1.what does my father do ?a.a teacher b. a worker c.a student( )2. what does my father like playing ?a.basketball b. housework c.piano( )3.w

18、ho does my father hope me to be ?a.he b. yao ming c.liu xiang( )4.is my mother a teacher ?a.yes ,i am b. yes ,she is c.yes ,he is( )5.who helps my mother do housework ?a.my father b. yao ming c.i(九)根据短文内容,选择正确答案填空。mary and rose are good friends. they are in the same school. but they are not in the same class. mary is in class 1 grade 4, and rose is in class 2

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论