高中英语 Unit 2 Heroes ection Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课时训练 北师大版必修1_第1页
高中英语 Unit 2 Heroes ection Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课时训练 北师大版必修1_第2页
高中英语 Unit 2 Heroes ection Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课时训练 北师大版必修1_第3页
高中英语 Unit 2 Heroes ection Ⅳ Lesson 4 Superhero Communication Workshop and Culture Corner课时训练 北师大版必修1_第4页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、课时训练Section Lesson 4Superhero,Communication Workshop,Culture Corner & Bulletin Board.根据句意及首字母或汉语提示,用合适的单词填空1.After the womans son died,she c suicide on a cold morning.答案:committed2.Michael had a serious i in the accident.We had to send him to hospital as soon as possible.答案:injury3.Thousands of peop

2、le died in the d happening in Japan.答案:disaster4.The teachers encouragement made the girl more c of her future.答案:confident5.Jacks parents d when he was ten.He has lived with his mother ever since.答案:divorced6.How did they(反应) to that matter?答案:react7.Your job is just to(推销) these new products.答案:pr

3、omote8.Our product is of high(质量).答案:quality9.We all know sometimes its very difficult for the (残疾的) to make a living.答案:disabled10.Mr Wang has always had a good (关系) with his students.答案:relationship.用适当的介词或副词填空1.Jackie Chan is famous his action movies.答案:for2.Fred,youre now old enough to do someth

4、ing your own.答案:on3.Many people are living serious diseases.答案:with4.At last the mother had to giveto her son and bought him a new watch.答案:in5.The twins always getwell with each other.答案:on6.We admire Yang Liwei a hero.答案:as7.What are you busy these days?答案:with8.Yuri Gagarin was thought to be the

5、first person to travel space.答案:in9.How can we liveair?答案:without10.They are carryinga research into heart disease.答案:out.翻译句子1.刘海想当一名科学家,他从没放弃他的梦想。答案:Liu Hai wants to be a scientist.He never gives up his dream.2.王叔叔不仅给了我一件生日礼物,还给了我一些钱。答案:Uncle Wang not only sent me a birthday present,but he also ga

6、ve me some money.3.我相信我能独立完成这项工作。答案:I believe I can finish the work on my own.4.詹妮每天穿得漂漂亮亮的,想吸引别人的注意。答案:Jenny dresses up very beautifully every day in order to draw attention from others.5.他告诉我那个消息后我才意识到我的处境。答案:After he told me the news,I came to realise my situation.阅读理解AOne day I heard that one of

7、 my dear friends had lost his mother.This made me sad,for my friend was very close to his mother.He had been by her side as she traveled through her long and hard journey with cancer.At this time,many memories about my loved ones that had passed away came flooding to me.Finally these memories passed

8、,but it was really sad to think that my friend would have to go through the pain.Three times I tried to write an email to my friend and three times words failed me.I am a person who is not often lost for words and I decided to have a sleep.Upon waking up I could hardly wait for my computer to work;t

9、he words I needed were there.I was still left with a heavy heart although I had sent an email.They say that everything in this universe is balanced(平衡的)and indeed it is.Three days later,I received his reply letter.I was happy to hear that hed been admitted to(录取)Cambridge University.It served as a g

10、entle reminder for me that my friend would be okay and that life would go on.Everything in life is balanced;the lowest feelings change places with the highest feelings.Without the lows,we would never appreciate the highs.No matter how dark the clouds seem to be,the sunshine is always there and just

11、waiting for the opportunity to shine through.1.When the author learnt her friend had lost his mother,she.A.gave him some moneyB.wrote an email to himC.went to visit himD.went for a journey with him答案:B提示:细节理解题。根据第二段最后一句“.although I had sent an email.”可知,当作者得知朋友的母亲去世后,作者给朋友写了一封电子邮件。故B项正确。2.What good

12、news did the authors friend receive?A.He received the authors email.B.He was told that life would go on.C.He would go to Cambridge University.D.His life would go back to normal again.答案:C提示:细节理解题。根据第三段第三句“I was happy to hear that hed been admitted to(录取)Cambridge University.”可知,作者的朋友已被剑桥大学录取,这是作者朋友得

13、知的好消息。故C项正确。3.Which of the following is TRUE according to the text?A.The author wrote four emails to her friend.B.The mother of the authors friend died from cancer.C.The authors friend is a teacher in Cambridge University.D.The author felt relaxed after sending the email.答案:B提示:细节理解题。根据第一段第三句“He had

14、 been by her side as she traveled through her long and hard journey with cancer.”可知,作者朋友的母亲死于癌症,故B项正确;根据第二段第一句“Three times I tried to write an email to my friend and three times words failed me.”可知,A项错误;根据第三段第三句“I was happy to hear that hed been admitted to(录取)Cambridge University.”可知,C项错误;根据第二段最后一句

15、“I was still left with a heavy heart although I had sent an email.”可知,D项错误。4.The author aims to tell us that.A.life is not fair to everybodyB.time waits for no manC.everyone has good and bad times in lifeD.where there is a will,there is a way答案:C提示:写作意图题。根据最后一段第一句“Everything in life is balanced;the

16、lowest feelings change places with the highest feelings.”并结合全文内容可知,本文主要想告诉我们,每个人的人生都会有起有落。故C项正确。BOne Sunday night,a high school student,Rory Campbell,heard noises next door to his home in Bonita Mews,off St Asaph Road,Brockley.When he went outside,he saw his neighbour climbing out of a front window

17、of his second floor flat,which was on fire.He then saw the man covered in black soot (黑灰),shouting for help.The 15-year-old boy called the fire service and tried to calm the neighbour,who is in his 30s,until firefighters arrived.Rory said,“He was shouting Help me,help me! Get a ladder,get a ladder!

18、He was a bit hysterical (歇斯底里的).I didnt have time to think.I just tried to calm him by telling him the firefighters were on the way.”Rory was told by the man that the fire had been caused by a candle falling over.Firefighters from New Cross,Peckham,Lewisham and Forest Hill rescued the man by ladder

19、and got the fire under control within minutes of arriving.The man was taken to a south London hospital where he is still recovering from smoke inhalation (吸入).25% of the flat was damaged by the fire.Rory,studying music,added,“As the man walked past me,he said Thanks and that meant a lot to me.I do f

20、eel good because I helped save his life.”Another neighbour said,“I heard a lot of noise but thought it was coming from the railway opposite.I couldnt believe it when I saw the man hanging there.The boy next door really did save his life by calling the firefighters.”5.According to the passage,what caused the fire?A.Rorys smoking.B.A lighted candle.C.The gas fire.D.Careless cooking.答案:B提示:细节理解题。根据第二段第一句话可知火灾是由一支燃着的蜡烛引起的。6.Before the firefighters arrived,what did Rory do?A.

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论