




全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
为深入贯彻落实党的十九大精神和习近平总书记的重要指示精神,保障人民安居乐业、社会安定有序、国家长治久安、进一步巩固党的执政基础,束城镇深入贯彻全市扫黑除恶会议精神,强化措施,深入扎实开展扫黑除恶专项斗争Unit 2The Olympic Games .阅读理解A(2017山西太原高三模拟试题)At 39 weeks pregnant most women would only be thinking of racing to hospital. But not Amber Miller, who set off to run the Chicago Marathon while expecting her second child any day.As she neared the final stage of the race, she began to feel pain in the stomach. But the determined athlete managed to cross the finish line in 6 hours and 25 minutes.Unbelievably the Chicago race was not even baby Junes first marathon Miller ran the Wisconsin Marathon earlier this year, four months pregnant. She also ran another marathon when she was about four months pregnant with her son, Caleb.Although there was extra weight, the seasoned runners time was just 3 hours off her personal best.Miller began to feel pain near the end of the race, but she was not sure if it was labor (分娩), because she typically feels some pain when she runs while pregnant. After her race her husband drove her to Central DuPage Hospital in Winfield where she gave birth to the healthy 7 pounds, 13 ounce baby.Miller decided to run because she and her husband had already signed up for the race. The athletic mother said she experienced an enthusiastic welcome from crowds as she ran along. But the devoted runner, who had completed eight marathons, admitted that she did get a few strange looks along the course.“I know what I can handle. This is something Ive been doing for a long time,” the experienced marathon runner said. June was born at 10:29 pm. on Sunday night after seven hours labor. “Shes absolutely perfect,” Miller said. “We are extremely happy, but very tired.”After her surprising double achievement, Miller says she is planning to take some time off to concentrate on being a fulltime mom.【解题导语】本文讲述了在芝加哥马拉松赛上,Amber Miller已怀孕39周,但她坚持用6个小时25分钟完成了马拉松赛并在当晚产下了小女儿June。1What can we learn from the passage?A. Miller failed to finish the race due to her labor.B. Millers husband was against her running the race.C. Miller knew she was going to give birth at the end of the race.D. It wasnt Millers first time to run a marathon while pregnant.答案与解析:D考查细节理解。根据第三段的内容可知,这并非Miller第一次以孕妇之身参加马拉松比赛。年初,已经怀孕4个月的她参加了威斯康星州马拉松比赛。此外,在怀着第一孩子Caleb的时候,她也参加过马拉松比赛。故选D。2What is the name of Millers kid born right after the Chicago Marathon?A. Caleb.B. June.C. Amber. D. Wisconsin.答案与解析:B考查细节理解。根据第三段的第一句及倒数第二段中的“June was born at 10:29 pm. on Sunday night after seven hours labor”可知,芝加哥马拉松比赛结束后,Miller的小女儿June诞生了。故选B。3What can be inferred from the passage?A. People have different attitudes to Millers action.B. Miller will soon return for her favorite marathons.C. The baby was in danger at birth because of the race.D. Millers personal best in marathons was over 6 hours.答案与解析:A考查推理判断。根据第六段中的“The athletic mother said she experienced an enthusiastic welcome from crowds as she ran along. But the devoted runner, who had completed eight marathons, admitted that she did get a few strange looks along the course”可知,人们对Miller怀孕仍坚持跑马拉松比赛有着不同的态度。故选A。4What is the best title of the passage?A. A young American couple loving marathonsB. How to finish the latest Chicago MarathonC. How to train a pregnant woman for marathonsD. A pregnant woman giving birth after a marathon答案与解析:D考查主旨大意。本文讲述了在芝加哥马拉松赛上,Amber Miller已怀孕39周,但她坚持用6个小时25分钟完成了马拉松赛并在当晚产下了小女儿。故选D。B(2017山西四校联考)For most caffeine (咖啡因) consumers, its chief benefit is that it helps you get more done. This is what makes it unusual, says Stephen Braun, author of Buzz:The Science and Lore of Alcohol and Caffeine.“Its appeal is that it helps us earn more money,” he adds. “What makes it different from other drugs is that its used as a productivity tool not for pleasure.”Many of historys creative minds have also been associated with a large amount of caffeine consumption.According to one biographer, the French novelist and playwright Balzac drank as many as 50 cups of coffee a day. “Were it not for coffee, one could not write, which is to say one could not live,” he once insisted.For seven years, the filmmaker David Lynch ate at the same Los Angeles diner every day, drinking up to seven sweetened cups of coffee “with lots of sugar” in one sitting, which he said would guarantee that “lots of ideas” arrived.Ludwig van Beethoven was said to have painstakingly counted out exactly 60 coffee beans per cup when he brewed (煮) coffee.Perhaps recent tales of caffeine excess featured the singer Robbie Williams, who reportedly consumed 36 cups of black coffee and 20 cans of Red Bull a day.It is the routine task itself, as much as the stimulant (刺激的) effects of caffeine, that makes the process so important, says Mason Currey, author of Daily Rituals: How Artists Work.“A lot of artists use the process of making coffee as a gateway to the creative process,” he adds. “You need to get into the right mindset to do that sort of work, and the preparation process provides a focus.”One problem with attempting to control caffeine, says Braun, is that it affects everyone differently it is impossible to work out a “safe” limit that works for everyone. “Eventually, you have to become your own scientist there isnt an alternative to careful selfexperimentation,” he says.【解题导语】本文讲述了喝咖啡不仅可以帮助人们提神和提高工作效率,而且还可以帮助艺术家们获得灵感。尽管如此,你对咖啡的饮用量还是应该控制在你需要的范围内。5Stephen Braun mainly stresses caffeines _.A. creating ideasB. improving work efficiencyC. helping people to relaxD. stimulating people答案与解析:B考查细节理解。根据第一段的“it helps you get more done”和第二段中的“What makes it different from other drugs is that its used as a productivity tool not for pleasure”可知,Stephen Braun强调caffeine可以帮助我们提高工作效率。故选B项。6The examples of some famous people are given to show that _.A. most artists like drinking coffeeB. drinking coffee helps artists make more moneyC. theres a link between drinking coffee and creating ideasD. drinking coffee makes artists become more successful答案与解析:C考查写作意图。根据第三段“Many of historys creative minds have also been associated with a large amount of caffeine consumption”和下文对这几位名人的描述可知,他们都通过喝咖啡来获得创意与灵感。故选C项。7What leads to the artists creative process according to Mason Currey?A. Getting a good mindset.B. Drinking the coffee.C. Being lost in thought.D. Brewing the coffee.答案与解析:D考查细节理解。根据倒数第二段中的“A lot of artists use the process of making coffee as a gateway to the creative process”可知,Mason Currey认为正是制作咖啡的过程帮助艺术家进入创作的状态,故选D项。8What does Braun advise us to do in the end?A. To drink less coffee.B. Never to take more coffee than you need.C. Never to limit caffeine use.D. To work out a safe level of caffeine use.答案与解析:B考查推理判断。在文章最后一段Braun指出,就咖啡因的食用量而言,我们很难制订出一个适用于所有人的安全标准,最终,每个人都必须成为自己的科学家。其言外之意是喝咖啡的量是因人而异的,故选B项。.七选五(2017河南省高三检测)Moving abroad can be a challenging experience. You leave your family, friends and everything you know behind. You enter a new culture where the customs and sometimes the languages are different. _1_. Its a time to discover new things, make new friends and begin a new adventure.So what are the best ways to involve yourself in the new culture while living abroad?Live with a native speaker_2_. First, you have a friend! Living alone can be a lonely experience, especially if youre far from home. Ive also had the opportunity to meet my housemates friends and socialize (交往) with them. _3_. In addition,you have someone to tell you about the cultural customs and interesting places in the area. Socialize with the local peopleThe thought of making friends and mixing with the local people may seem scary at first but its worth it. _4_, attending an evening class or participating in a language exchange with people that are interested in learning your native language. _5_The food in France is amazing and discovering new food is a fun experience. Ive tried things that Ive never tried before. My knowledge of different bread and cheese types has grown greatly. A. Try the local foodB. But its also excitingC. I currently volunteer with homeless peopleD. You can also speak the local language every dayE. Improve my French vocabulary and understandingF. You can meet other people in the area by joining a clubG. There are many advantages of living with a native speaker答案与解析【解题导语】本文介绍了几种我们在国外的时候尽快适应当地人生活的方法。1B根据空格前的内容“You enter a new culture where . are different”及空格后的内容“Its a time to discover new things . a new adventure”可知,空格处起承上启下的作用。故选B。2G根据该段小标题“Live with a native speaker”可知,应选G。3D该段主要讲述了与本地人一起居住的好处,故选D。4F根据该段小标题“Socialize with the local people”及下文的“attending an evening class or participating in a language exchange”可知,空格处内容应是与当地人交往的具体做法,故选F。5A最后一段讲述的内容与饮食有关,故选A。.语法填空(2017晋冀豫百校联盟质检)Homing pigeons _1_ (be) a common message delivery tool before the digital revolution. Today, their skills remain _2_ (importance) in situations that limit digital and physical communication. Training the pigeons is simple but requires time, _3_ (devote) and proper care.Remove the pigeons from the place where you keep them and use a cage _4_ (carry) them a mile away. Release the pigeons and they will return home. Do this several times in a week for practice. Gradually increase the range, _5_ you will gain more confidence.The homing pigeon is trained on either one or two locations _6_ (use) food and water rewards. You can either use the home base location as the single route return for messages or create a route between two set _7_ (place). For a twoway flight route, remove the food from the base. Take the pigeon by hand to the second location and provide feed. Repeat this process until the pigeon flies between the two locations _8_ (independent)Messages are carried with small backpacks. Backpacks us
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 人教版小学四年级上册数学口算练习试题 全套
- Unit3-C-Story-time安徽公开课教案
- 智能感知系统与自适应声学定位-全面剖析
- 2024年2月份文化遗产地砖复刻生产知识产权协议
- 电子商务人才培养模式-全面剖析
- 数字公民空间中的社区认同-社交网络与身份认同-全面剖析
- 2024年9月废旧电池回收合作项目协议关键条款
- 智能化故障预测模型-全面剖析
- 微生物群落与生物膜形成-全面剖析
- 消费者行为与体验设计-全面剖析
- 车辆租赁服务保障计划
- (二模)温州市2025届高三第二次适应性考试语文试卷(含答案)
- 2024-2025学年人教版数学八年级下册第一次月考模拟练习(含答案)
- 新教科版小学1-6年级科学需做实验目录
- 浅谈心理学在促进社会工作服务质量中的作用
- JJG 913-2015浮标式氧气吸入器
- GB/Z 20308-2006产品几何技术规范(GPS)总体规划
- 2023年沈阳职业技术学院高职单招(数学)试题库含答案解析
- GB/T 28731-2012固体生物质燃料工业分析方法
- 2022年4月自考03350社会研究方法试题及答案
- 伽利略介绍-课件
评论
0/150
提交评论