版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
1、大学英语(统考)在线练习题14(客观题)试卷总分:100 得分:100一、 阅读理解 (共 4 道试题,共 40 分)1. People often say that the Englishmans home is his castle. They mean that the home is very important and personal. Most people in Britain live in houses rather than flats, and many people own their homes. This means that they can make them
2、 personal, and change them in any way they like. Most houses have a garden, even if it is a small one, and the garden is usually loved. The house and the garden are the private space of a person. In a crowded city a person knows that he or she has a private space which is only for himself or herself
3、 and for invited friends.People usually like to mark their space. If you are on the beach you may have spread your towels around you; in the rain you may have put your coat or small bag on the seat beside you; in a library you may spread your books around you.Once I was traveling on a train to Londo
4、n. I was on a section for four people and there was a table between us. The man opposite to me had his briefcase on the table. There was no space on my side of the table at all. I was unhappy. I thought he thought that he owned the whole table. I had been reading a book about nonverbal communication
5、 so I took various papers out of my bag and put them on his case! When I did this he suddenly became angry and his eyes nearly popped out of his head. I had taken up his space! A few minutes later I took my papers off in order to read them. He immediately moved his case to his side of the table. 1).
6、 What does the first sentence in Paragraph 1 mean? A. The home matters greatly to Englishmen. B. The castle is more important than the home. C. The home is more important than the castle. D. Englishmen usually live in homes instead of castles. 满分:2 分 2). Which of the following is NOT the reason for
7、most British to live in homes? A. They can make changes in houses in which they live. B. They love houses more than gardens. C. They can own private space like the house and the garden. D. They can keep the private space to themselves and friends. 满分:2 分 3). According to Paragraph 2, if you spread y
8、our books around you in a library, it means _ . A. you want to spread your towels around you further B. you want to put your coat on the table C. you can find no space for your books on the seat D. you want to tell others the space belongs to you 满分:2 分 4). How did the man opposite to the writer sho
9、w he owned the whole table? A. He sat in a section for four people. B. He placed his briefcase on the table C. He was traveling on a train to London. D. He was reading a book. 满分:2 分 5). The writer tried to get back his space by _. A. moving the case off the table B. taking all his papers out C. tak
10、ing up the space of the man opposite D. showing the books concerned to the man 满分:2 分正确答案:1).A2).B3).D4).B5).C2. Although the United States covers so much land and the land produces far more food than the present population needs, its people are by now almost entirely and urban society. Less than a
11、tenth of the people are engaged in agriculture and forestry (林业) , and most of the rest live in or around towns, small and large. Here the traditional picture is changing: every small town may still be very like other small towns, and the typical small town may represent a widely accepted view of th
12、e country, but most Americans do not live in small towns any more. Half the population now lives in some thirty metropolitan areas (large cities with their suburbs) of more than a million people each - a larger proportion than in Germany or England, let alone France. The statistics (统计) of urban and
13、 rural population should be treated with caution because so many people who live in areas classified as rural travel by car to work in a nearby town each day. As the rush to live out of town continues, rural areas within reach of towns are gradually filled with houses, so that it is hard to say at w
14、hat moment a piece of country becomes a suburb. But most and more the typical American lives in a metropolitan rather than a small town environment. 1). If now America has 250 million people, how many of them are engaged in agriculture and forestry? A. About 25 million. B. More than 25 million. C. L
15、ess than 25 million. D. Less than 225 million. 满分:2 分 2). Which of the following four countries has the smallest proportion of people living in metropolitan areas? A. United States. B. Germany. C. France. D. England. 满分:2 分 3). Whats the meaning of the word “metropolitan” in the middle of the passag
16、e? A. Of a large city with its suburbs. B. Of small and large towns. C. Of urban areas. D. Of rural areas. 满分:2 分 4). According to the passage, what can we learn about small towns in the United States? A. Most small towns become gradually crowded. B. Small towns are still similar to each other. C. A
17、s the traditional picture is changing, towns are different. D. Small towns are turning into large cities. 满分:2 分 5). Why is it hard to say when a piece of country becomes a suburb? A. Because they are the same. B. Because the rush takes place too quickly. C. Because the process is gradual. D. Becaus
18、e more and more Americans live in metropolitan areas. 满分:2 分正确答案:1).C2).C3).A4).B5).C3. Albert Einstein had a great effect on science and history, greater than what only a few other men have achieved. An American university president once commented that Einstein had created a new outlook, a new view
19、 of the universe. It may be some time before the average mind understands fully the identity of time and space and so on-but even ordinary men understand now that the universe is something larger than ever before.By 1994 the young Einstein had gained world fame. He accepted the offer to become a pro
20、fessor at the Prussian Academy of Science in Berlin. He had few duties, little teaching and unlimited opportunities for study, but soon his peace and quiet were broken by the First World War. Einstein hated violence. The misery of war affected him deeply, and he sat unhappily in his office doing lit
21、tle. He lost interest in his research. Only when peace came in 1918 was he able to get back to work.In the years following World War I honors were increasingly heaped on him. He became the head of the Kaiser Whihem Institute of Theoretical Physics. In 1921he won the Nobel Prize, and he was honored i
22、n Germany until the rise of Nazism when he was driven from Germany because he was a Jew. 1). The main idea of Paragraph 1 is _. A. the time when people know Einstein B. the feeling of an American college president C. the change in human thought produced by Einstein D. the difficulty facing teachers
23、in understanding Einsteins thought 满分:2 分 2). According to the American university president, _. A. everyone understands Einsteins theory today B. Einstein achieved more than any other scientists in history C. the theory of relativity can be quickly learned by everyone D. our ideas about the univers
24、e are different today because of Einstein 满分:2 分 3). According to Paragraph 2, Albert Einstein _ . A. was a famous chemist B. headed a research institute C. was famous in the world D. enjoyed reading about war 满分:2 分 4). According to the passage, Einstein did his greatest work _ . A. during World Wa
25、r I B. when he was young C. when Nazism rose D. between 1906 and 1915 满分:2 分 5). It may be concluded that _. A. Albert Einstein was forced to serve in the German army B. Albert Einstein had no other interests besides science C. Germans usually have a high respect for science D. his reputation was ru
26、ined because of his work during World War I 满分:2 分正确答案:1).C2).D3).C4).B5).C4. If you have been joining chat room conversations, or trading e-mail with net pals, you have become one of the millions who write in a special, short form of English.Throughout the world, every night children and their elde
27、rs are talking online-many of them are talking at the same time.Its fast: trying talking to six people once. Its convenient: three or four words per exchange. It takes cleverness, concentration and quick fingers.And it requires very simple language. There is neither time nor space for explanations.
28、Why waste precious time telling six friends you have to leave for a moment to take care of your little brother when BRB (=be right back) will do?Want to enter a conversation? Just type PMFJI(=pardon me for jumping in).Interested in whom youre talking to? Type A/S/L, the common request to know your p
29、als age, sex and location. You may get 15/M/NY as a reply from your pal.If something makes you laugh, say youre OFT (=on the floor), or LOL (=laughing out loud), or joining the two into ROTEL (=rolling on the floor laughing).And when its time to get back to work or go to bed, you type GTG (=got to g
30、o) or TTYL (=talk to you later).People want to write as fast as possible, and they want to get their ideas across as quickly as they can. Capital letters are left in the dust, except when expressing feelings, as it takes more time to hold down the “shift” key and use capitals. 1). When people are on
31、line, they talk by _. A. using body language B. drawing simple pictures C. making phone calls . D. using especially short form of English 满分:2 分 2). The Internet makes many people in the world _. A. talk at the same time B. discover their friends C. pick out good things to buy D. find out social pro
32、blems 满分:2 分 3). The sentence “There is neither time nor space for explanations” means _. A. people should use words properly B. people should know the time while talking C. people online have to express themselves in a simple way . D. people should talk in a funny way 满分:2 分 4). If you get 15/M/HK
33、as an answer to your A/S/L, it means _. A. the person who is talking to you is 15 from Hong Kong B. you are talking to a boy who is 15 years old and lives in Hong Kong C. you are talking to 15 boys from Hong Kong at the same time D. the boy from Hong Kong has been online for 15 minutes 满分:2 分 5). Ac
34、cording to the passage, time online can be saved by _. A. using fewer capital letters B. drawing pictures C. using the mouse instead of the keyboard D. using both the mouse and the keyboard 满分:2 分正确答案:1).D2).A3).C4).B5).A二、 单选题 (共 15 道试题,共 45 分)1. It is believed that music will help us _. A. relaxed
35、 B. worried C. relax D. worry 满分:3 分正确答案:C2. People were _ the idea of a well-balanced life. A. interested for B. interesting in C. interested in D. interesting for 满分:3 分正确答案:C3. We can paint an arrow here to _ the right path. A. see B. walk C. indicate D. describe 满分:3 分正确答案:C4. Be sure to _ the l
36、ights before you go to bed. A. turn on B. put off C. turn down D. put out 满分:3 分正确答案:D5. We are going to Florida as soon as _ taking our final exams. A. we finish B. well finish C. we finished D. wed finish 满分:3 分正确答案:A6. - Would you mind changing seats with me? -_. A. Yes, you can B. Of course, I l
37、ike to C. No, I dont mind D. Certainly, please do 满分:3 分正确答案:C7. John always enjoys jogging (慢跑) in the morning, _ sometimes it rains. A. even though B. while C. since D. so 满分:3 分正确答案:A8. This book is really excellent. I enjoy it very much._ A. I have just finished a novel. B. What is it about? C.
38、I found it in a small bookstore. D. When did you start reading? 满分:3 分正确答案:B9. Could you help me with my homework, please? _ . A. No, no way B. No, I couldnt C. No, I cant D. Sorry, I cant. I have to go to a meeting right now 满分:3 分正确答案:D10. We need a huge _ of money to build a new high school for t
39、he children in this area. A. number B. amount C. piece D. kind 满分:3 分正确答案:B11. It _ out that finding a job is as easy as making a CV. A. turns B. makes C. points D. works 满分:3 分正确答案:A12. He spends two hours every day surfing the Internet to learn about the _ developments in the field. A. late B. later C. latter D. latest 满分:3 分正确答案:D13. The nurse told the patient to _ medicine three times a week. A. make B. do C. count D. take 满分:3 分正确答案:D14. Do
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 2025年合肥泓瑞金陵大酒店外包岗位招聘4名参考笔试题库附答案解析
- 2025年广西百色市乐业县专业森林消防救援队伍招聘13人考试备考题库及答案解析
- 2026广东深圳北理莫斯科大学学生工作部学生管理服务岗招聘2人模拟笔试试题及答案解析
- 深度解析(2026)《GBT 25937-2010子午线轮胎一次法成型机》(2026年)深度解析
- 2025福建漳州市龙文城建物业服务有限公司招聘若干人考试备考题库及答案解析
- 2025年合肥产投康养集团有限公司及子公司社会招聘17名参考考试题库及答案解析
- 2025河南轻工职业学院招聘工作人员(硕士)46人考试备考题库及答案解析
- 深度解析(2026)GBT 25659.1-2010简式数控卧式车床 第1部分:精度检验
- 深度解析(2026)GBT 25615-2010土方机械 司机位置发射声压级的测定 动态试验条件
- 2025重庆酉阳自治县城区事业单位公开遴选34人备考考试题库及答案解析
- 文冠果整形修剪课件
- 2025年下半年上海当代艺术博物馆公开招聘工作人员(第二批)参考笔试试题及答案解析
- 2026国家粮食和物资储备局垂直管理局事业单位招聘应届毕业生27人考试历年真题汇编附答案解析
- 癌性疼痛的中医治疗
- 大学生就业面试培训
- 2026年旅行社经营管理(旅行社管理)考题及答案
- 2026年北京第一次普通高中学业水平合格性考试化学仿真模拟卷01(考试版)
- 东北三省精准教学联盟2025年12月高三联考语文
- 物业服务协议转让合同
- 2025-2026学年上学期初中生物北师大新版八年级期末必刷常考题之性状遗传有一定的规律性
- 国家开放大学《商务英语4》期末考试精准题库
评论
0/150
提交评论