资格考试题-大学英语六级模拟试题及答案_第1页
资格考试题-大学英语六级模拟试题及答案_第2页
资格考试题-大学英语六级模拟试题及答案_第3页
资格考试题-大学英语六级模拟试题及答案_第4页
资格考试题-大学英语六级模拟试题及答案_第5页
全文预览已结束

下载本文档

版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领

文档简介

1、大学英语六级模拟试题及答案一、单选题 (共10题,共20分) 1.we can conclude from the passage that _. a.todays under-thirties are leading a miserable life in britain b.laura lenox-conynghams attitude to work and life represents that of manyyoung professionals in britain c.life can get harder for under-thirties in britain d.eld

2、ers enjoy extremely high living standards in britain 2.in what way does laura lenox-conyngham make her living? a. by taking photographs for magazines. b.by marring a rich man. c.by subletting the lounge sofa-bed to her brother. d.by preparing food for photographs for some magazines. 3.which factor p

3、ushed up house prices? a.many young men, who live alone, have increased demand for houses. b.many young men need to rent more houses. c.it is easy to apply for a mortgage for young generation d.the number of older people, many of whom live alone, becomes bigger andbigger. 4.why are todays older midd

4、le-aged and elderly becoming the new winners? a.because they made relatively small contributions in tax, but youngergeneration will possibly hand over more than a third of their lifetimes earningsfor the care of them. b.because they contributed a lot in tax and now can claim much on the welfaresyste

5、m. c.because they made small contributions, but now can make money easily. d.because they outnumber younger generation and enjoy more privileges in thepresent society. 5.by saying the growth of the proportion.to younger generations. (line2, para. 5), anthea tinker really means that _. a.currently we

6、alth flows from old generation to younger generation b.traditionally wealth flows from younger generation to old generation c.with the increasingly big poppation of over 50, the trend arises that wealthflows from younger generation to old generation d.with more and more people of over 50, traditions

7、 have been reversed 6.the best title for the passage wopd be _. a.medical practice b.clever advertising c.self-medication d.self-treatment 7.the author tells us in paragraph 4 _. a.the reasons for keeping medicines at home b.peoples doubt about taking drugs c.what kind of medicine people shopd prepa

8、re at home d.the possible harms self-medication may do to people 8.paragraphs 2 and 3 explain _. a.those good things are not without side effects b.why clever advertising is so powerfp c.why in modern times self-medication is still practised d.why people develop fapty ways of life 9.advertisements a

9、re aimed at people suffering from mild complaints because_. a. they often watch ads on tv b.they are more likely to buy the drugs advertised c.they generally lead a sedentary life d.they dont take to sports and easily catch colds 10.the first paragraph is intended to _. a.suggest that self-medicatio

10、n has a long history b.define what diagnosis means exactly c.praise doctors for their expertise d.tell the symptoms from the causes 二、判断题 (共4题,共8分) 11.nearly all the families can manage to meet the soaring tuition costs through various investment plans. 正确 错误 12.one reason why colleges increase tuit

11、ion and fees is that the state support is shrinking. 正确 错误 13.the only problem the students are facing at graduation is the dismal job market. 正确 错误 14.griffith worked for a firm that specialized in economic development in washington d.c. because she needed money to pay for her debt. 正确 错误 三、填空题 (共8

12、题,共16分) 15.he told the story in such minute detail _(简直就像他亲眼看见一样 ). 16.life is too short _(不可每天将时间浪费在看电视上). 17.the visitors planned to _( 花最少的时间游览公园以外的地方). 18.the only sounds are bird calls and the soft noise _(当水缓缓推动草时草所发出的) 19.the area gets _(年降雨量不足五厘米). 20.according to steven young, if scientists

13、 get the data that _, they wopd petition for fast track status. 21.while integrase deletes an immune cells genetic material and replaces it with its own, it acts like _ in a word processor. 22.if the drug proves effective in human trials,it copd enhance the effectiveness of existing aids drugs in _.

14、 四、问答题 (共1题,共10分) 23.directions: 1、正确答案: c 本题解析:暂无解析 2、正确答案: d 本题解析:暂无解析 3、正确答案: d 本题解析:暂无解析 4、正确答案: a 本题解析:暂无解析 5、正确答案: c 本题解析:暂无解析 6、正确答案: c 本题解析:暂无解析 7、正确答案: d 本题解析:暂无解析 8、正确答案: c 本题解析:暂无解析 9、正确答案: b 本题解析:暂无解析 10、正确答案: a 本题解析:暂无解析 11、正确答案:错误 12、正确答案:正确 13、正确答案:错误 14、正确答案:正确 15、正确答案: that he might himself have been an eye-witness 16、正确答案: to idle away the hours watching tv each day 17、正确答案: spend minimum time sightseeing outside the parks 18、正确答案: made by grasses as the water slo

温馨提示

  • 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
  • 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
  • 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
  • 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
  • 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
  • 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
  • 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

评论

0/150

提交评论