全文预览已结束
下载本文档
版权说明:本文档由用户提供并上传,收益归属内容提供方,若内容存在侵权,请进行举报或认领
文档简介
课时分层作业(六)语言知识练习固基础.单句语法填空1I am 42,but have to admit I look more like 52 in this picture,which is shocking(shock)2The noise of the car died away in the distance(distant)3Each year,cat owners buy tons of food especially prepared(prepare)for cats.4They will run out of money very quickly.5We had several rests on the way to our destination.6I cant have you saying(say) to your parents this way.7You will meet the usual challenges at work successfully when you are patient(patience) with others.8They will carry out this experiment,regardless of what happen.9I had great difficulty finding(find)the suitable food in that restaurant.10The primary goal that any system seeks is survival(survive).完成句子1这所中学附属于一所师范院校。This middle school is attached to a teachers college2我看到一个男人从那个房间里偷偷地走出来。I observed a man stealing out of that room.3他们卖掉了房子和汽车准备出国。Theyve sold their house and car in preparation for going abroad4既然你以前没有去过那里,那么我会让汤姆给你带路。As youve never been there before,Ill have Tom lead you the way5一个月内,他花光了身上所有的钱。Within a month,he ran out of all his money高考题型练习提能力.阅读理解ARocky Mountain VenturesAboutShoe the Boat! Guided snowshoe tours through Steamboats backcountry.All equipment and transportation are provided.We provide: snowshoes, poles, water bottles, and day pack.Lunch is included on all day trips.Guides carry first aid kit, extra hats,gloves, cell phones, maps, compasses, sunscreen and more.You should bring hiking boots, a hat, sunglasses, and a camera.It is best to dress in layers.Depending on the temperature you will generally have one or two additional clothing layers made of thin to medium thickness “breathable” material.Always bring a good quality waterproof in case of unexpected showers.LocationGuides will pick you up at their location within the town and the mountain area.Call upon arrival to make sure of reservation and pickup time.Transportation is provided from town or the mountain area.Your guide for the day will pick you up and drop you off at your lodging for half day tours.HoursHalf day tours are available at 9:00 am or 1: 00 pm.Full day tours start at 9:00 am and return at 4:00 pm.Full moon tours are available at 6:00 pm and return around 9:00 pm.Wildlife tours are available at 9:00 am or 1: 00 pm.All half day tours are nearly 33.5 hours long, actual snowshoeing is about 22.5 hours.RatesSnowshoe Tour TypeNumber of PeopleRate*Half Day Snowshoe Tours1 person 25 people$150.00/person$80.00/personFull Day Snowshoe Tours1 person 25 people$275.00/person$150.00/personFull Moon Snowshoe Tours25 people$90.00/personWildlife Snowshoe Tours1 person 25 people$150.00/person$80.00/person*These are the 2013/2014 rates.For all tours it is half price for kids 12 or under when accompanied by an adult.【语篇解读】本文是一篇广告,讲的是落基山探险旅游的相关事宜。1You must call your guide upon arrival because Ahe will give you advice for your snowshoe tourBhe carries a lot of things and needs your helpChe has to know when and where to pick you upDhe lives within the town and the mountain areaC细节理解题。根据文章Location处Call upon arrival to make sure of reservation and pickup time.可知答案。2The Smith family would like to go for a half day snowshoe tour.They had better meet their guide Aat 9:00 amBat 4:00 pmCat 6:00 pm Dat 9:00 pmA细节理解题。根据Hours处Half day tours are available at 9:00 am or 1:00 pm.再对比选择项可知答案。3Mr.Smith went for a half day tour together with his wife and two sons,one aged 13 and the other aged 11.He had to pay dollars.A600 B315C360 D280D推理判断题。根据Rates中Half Day Snowshoe Tours 25 people $80.00/person,以及For all tours it is half price for kids 12 or under when accompanied by an adult.计算可得答案。BAs the world around them is changing,teenagers continue to need guidance and support from both parents.Studies show that teens who have an active relationship with their fathers are less likely(可能的)to involve themselves in dangerous behaviors and more likely to succeed in school and develop higher selfworth,because their fathers go beyond social expectations to devote attention to them.Peer(同龄人)pressure has always been a big part of the teens experience.Even the best father cant completely protect their kids from the growing influence of their peer group.However,studies show that teenagers whose fathers focus on their lives are more likely to resist (抵抗)the more bad effects of peer pressure,taking drugs,for example.Teens may not like to admit it,but they are watching their parents closely and often follow their example.An interesting finding explains just how important parents are,especially Dad.Swiss researchers discovered that if Dad attends church,even though Mom doesnt,44 percent of the kids are still more likely to keep going to church as adults.But if Mom goes regularly and Dad never shows up,only 2 percent of the kids continue to attend.Teenagers face a lot of difficult choices,especially in their later teens.Fathers dont get to make those choices for them,but they can be influenced.For example,teenagers can learn a lot from their parents concern on what to do when they finish high school.Should they go directly to college and,if so,where? Should they consider going to trade schools,joining the army or looking for a job? A fathers guidance brings a longterm perspective that teens often lack to these important decisions.【语篇解读】文章通过例子论述了父亲在孩子成长过程中影响很大,能减小孩子做危险事情的几率,在学校更容易成功和发展更高的自我价值。4Teenagers without fathers focus are more likely to Ahave higher selfworthBexperience some dangerous thingsCbecome the best students in schoolDresist all bad effects of peer pressureB细节推理题。根据第一段Studies show that teens who have an active relationship with their fathers are less likely(可能的)to involve themselves in dangerous behaviors and more likely to succeed in school and develop higher selfworth.可知研究表明青少年与父亲有积极关系的不太可能参与到危险的行为,在学校更容易成功和发展更高的自我价值。所以说没有积极关系的做危险事情的几率大,故选B。5What does the third paragraph tell us?AMore teenagers pay no attention to their parents.BTeenagers often treat their fathers as role models.CTeenagers never attend church with their mothers.DFewer teenagers like to attend church with their fathers.B推理判断题。根据第三段they are watching their parents closely and often follow their example.An interesting finding explains just how important parents are,especially Dad.和后面的例子可知孩子的行为受家长影响,尤其是父亲的影响大。他们经常会效仿父亲的行为,以父亲为榜样。故选B。6Which can replace the underlined word “perspective” in the last paragraph?Apoint of view BjobCschool Dlots of concernA猜测词义题。此处指父亲的指导会给孩子带来一个长期的他们往往缺乏重要决定的观点,“perspective”指观点,与point of view同义,故选A。7What can we learn from the text?AFathers should make choices for teenagers directly.BTeenagers care less about what their parents do.CMothers have no effect on their childrens life.DTeenagers are greatly influenced by their fathers.D推理判断题。文章通过例子论述了父亲在孩子成长过程中影响很大,能减小孩子做危险事情的几率,在学校更容易成功和发展更高的自我价值。孩子会效仿父亲的行为,父亲的观点会有长期的影响。故选D。.短文改错Last vacation,I take a journey to the Nanxi River,which lie in the southeast of Zhejiang.It is a water theme park.The water sports equipment makes the world to come to life.It is also known as the ancient buildings and cultures.Besides,there are some another things that I will never forget,such as special noodles or all kinds of fruits.How deliciously
温馨提示
- 1. 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。图纸软件为CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.压缩文件请下载最新的WinRAR软件解压。
- 2. 本站的文档不包含任何第三方提供的附件图纸等,如果需要附件,请联系上传者。文件的所有权益归上传用户所有。
- 3. 本站RAR压缩包中若带图纸,网页内容里面会有图纸预览,若没有图纸预览就没有图纸。
- 4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
- 5. 人人文库网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对用户上传分享的文档内容本身不做任何修改或编辑,并不能对任何下载内容负责。
- 6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
- 7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。
最新文档
- 二手房客户维护培训课件
- 食品安全课件关于野生菌
- 2025-2030安防摄像机行业市场深度分析及发展策略研究报告
- 2025-2030中国汽车工程塑料行业发展分析及发展趋势研究报告
- 2025-2030中国水质监测行业发展建议及前景运营模式分析研究报告
- 2025至2030中国工业互联网平台应用市场格局及商业模式研究报告
- 2025至2030中国改性树脂产品差异化竞争策略及客户需求变化趋势研究报告
- 2025-2030中国大功率半导体器件市场前景展望与重点企业动态分析研究报告
- 2025至2030包装行业数字化转型案例研究及经验借鉴与实施路径研究报告
- 2026年阳宗海风景名胜区“社会救助服务人员”公开招聘备考题库含答案详解
- 2024年全国职业院校技能大赛(节水系统安装与维护赛项)考试题库(含答案)
- GB/T 4706.9-2024家用和类似用途电器的安全第9部分:剃须刀、电理发剪及类似器具的特殊要求
- 2019年急性脑梗死出血转化专家共识解读
- 电力工程有限公司管理制度制度范本
- 科研伦理与学术规范-课后作业答案
- 安全防范系统安装维护员题库
- mbd技术体系在航空制造中的应用
- 苗木育苗方式
- 通信原理-脉冲编码调制(PCM)
- 省直单位公费医疗管理办法实施细则
- 附录 阿特拉斯空压机操作手册
评论
0/150
提交评论